68 gr var canım. 24 haziranda almışım ilk parçayı.
68 gr için toplamda 5.370,12 tl ödemişim. şimdiki değeri 6.194.80 tl.. 24 haziran - 3 ağustos arası 40 günde getirisi 824.68 tl olmuş...
bu para bizim ev eşyaları için ayırdığımız paranın bir kısmı. hemen kullanmıycaz diye altına çevirmiştim. en geç eylül başında kullanılacak yani.
gerçekten kararsızım.
anladım canım doğru diyonda zaten takı olarak takmıyorum.TL biriktirmeyede ihtiyacım var en azından belli bir rakam olana kadar bundan sonrakileri TL olarak alırım o yüzden fikrinize danışayım dedim.Hem evde altın bulunması sakıncalı biliyorsunuz.Şuan bankadanda gram altın alamıyorum.O yüzden kafam karıştı.
valla ben farmasi kadar cesur olamıyorum. hep ya daha çok çıkarsa deyip beklemede kalıyorum. al sat işini ben beceremiyorum galiba. benien güzel becerdiğim 'al' kısmı sanırım:90:
bu farmasinin gözü kara diyon heeeeeeee
ne yapayım tatlım ya dünya malı veren de O , alan da O .
biz işte bekçiliğini yapıyoruz bir müddet
öyle ki bugün bu yüksek seviyeden kar satışları gelir ve de biraz fiyatlar geriler zaten dalgalanma başladı ons fiyatında bu nedenle al-sat için güzel bir gün ama olsun bence dursun düşse de çıksa da eylülde satarım diyorsan o da senin bileceğin birşey bitanem Allah yardımcın olsun .
allah daha çok versin inşallah
canım daha fazla bekleyip hırs yapmış olmaktan korktum. ben de sattım. 90.70 tl den. bu kadar kar etmiş olmak yeter. 800 tl az para mı. bir ayda bir maaş kadar artmış diyebiliriz. allah bereket versin. düşerse alırım, düşmesse de kısmet artık...
sana ne kadar tl lazım ve ne zaman lazım ?
bilezikler kaç tl tutar tahminin nedir ?
merhaba altın kızlarr
nasılsınız?? bakıyorum yatırımlar son hız devam ediyor... bereketiniz bol olsun..
birkaç gündür yazamadım detaylı. neler yaptım anlatayım şimdi.
cuma günü sigarayı bırakmak için doktora gittik. bize bağımlılığımızın yüksek olduğunu, ilaç kullanmamız gerektiğini söyledi. ilaçlarımızı yazdı. bazı tavsiyelerde bulunarak 15 gün sonra tekrar çağırdı. gittik ilaçları aldık. cumartesi günü de başladık içmeye..
son zamanlarda 1.5 - 2 pakete çıkmıştı içtiğim sigara.
cumartesi 11 tane, pazar 10 -11 tane, pazartesi 7 tane, dün yine 10-11 tane içtim. pazar günü 2 paket almıştım. bir paketin yarısından fazlası hala duruyor..
akşam regl olduğum için oruç yok bugün. kahvaltı ettim, ardından canım hiç istemedi. az önce kahve yaptım kendime yanında da bir sigara yaktım ama tat alamadığım gibi, öğüre öğüre bir hal oldum.. sanırım mutlu sona yaklaşıyorum..
akşam da almadığım sigaraların parasını attım kumbişe. 20 tl sigara parası, 8 küsur da bozukluk çıktı çantamdan. toplamda 28 tl kumbişe gitti dün..
altında al-sat yapmayı düşünenler gündemi iyi takip etsinlertatlı karlar yapılabilir kızlar alacak olanlar da tl olarak panik yapmadan bekleme modunda olsunlar bence
fikir için sağolun kızlarr
ben de zor durumdayım bu konuda ..
en iyi arkadaşım doğum yaptı
görümcemde doğuracak yakında ikisininde çeyreği hazır..
ama bu yıl kursta tanışıp samimi olduğum bir arkadaşım var ekimde doğumu ona ne takarım bilemiyorum..
çeyrek çok abartılı geliyor
ne yaparım hiç bilemiyorum
Para takmak istemiyorsan gr. takabilirsin.
Bir de İAR yeni çeyrekler çıkarttı.
Normal çeyrekten daha uygun.
Sanırım 22 ayar.
Bir araştır istersen. Ama her yerde var mıdır bilmiyorum.
canım sana normalde ne kadar para lazım ?Kuşum aldığım bilezlikler koluma bile olmuyor.Tahmini 3000 TL civarı tutar gibi geliyor.Çok ağım şağım bişey değiller ama olsun eşimle konuştum o zaman bozduralım dedi sen nereden biliyorsun diyor altının bu kadar artacağını.
yaptığın kar bereketli olsun farmasi
daha da çok getirisi olur sana inş.
selam kızlar
sanırım altın almak için doğru bir zaman değil
beklemek lazım.
birde eşimin kuzenleri doğum yaptı onlar bize çeyrek takmışlardı ama o zaman çeyrek bu kadar yüksek değildi
hemde tek taktılar şimdi 2 si birden peşpeşe doğum yapınca 2 çeyrek takmak zorluyor insanı
sizce alternatif bir fikir var mı
ama bu yıl kursta tanışıp samimi olduğum bir arkadaşım var ekimde doğumu ona ne takarım bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?