Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

öyle ki bugün bu yüksek seviyeden kar satışları gelir ve de biraz fiyatlar geriler zaten dalgalanma başladı ons fiyatında bu nedenle al-sat için güzel bir gün ama olsun bence dursun düşse de çıksa da eylülde satarım diyorsan o da senin bileceğin birşey bitanem Allah yardımcın olsun .

sana ne kadar tl lazım ve ne zaman lazım ?
bilezikler kaç tl tutar tahminin nedir ?

valla ben farmasi kadar cesur olamıyorum. hep ya daha çok çıkarsa deyip beklemede kalıyorum. al sat işini ben beceremiyorum galiba. benien güzel becerdiğim 'al' kısmı sanırım:90:

bu farmasinin gözü kara diyon heeeeeeee
ne yapayım tatlım ya dünya malı veren de O , alan da O .
biz işte bekçiliğini yapıyoruz bir müddet

kızlar Allah'a emanet olun güzel bir öğlen diliyorum azıcık halletmem gereken işlerim var şimdilik sağlıkla ve hoşçakalın

canım daha fazla bekleyip hırs yapmış olmaktan korktum. ben de sattım. 90.70 tl den. bu kadar kar etmiş olmak yeter. 800 tl az para mı. bir ayda bir maaş kadar artmış diyebiliriz. allah bereket versin. düşerse alırım, düşmesse de kısmet artık...

Allah bin bereket versin canım harikaaaaaaaaaaaaaaaaa

sana ne kadar tl lazım ve ne zaman lazım ?
bilezikler kaç tl tutar tahminin nedir ?

Kuşum aldığım bilezlikler koluma bile olmuyor.Tahmini 3000 TL civarı tutar gibi geliyor.Çok ağım şağım bişey değiller ama olsun eşimle konuştum o zaman bozduralım dedi sen nereden biliyorsun diyor altının bu kadar artacağını.

ne kadar faydalı olmuş bu karar senin için..

hem bedenine hem kesene ..

bereketli ve sağlıklı olsun canım :)

Son düzenleme:
ben daha bozdurmayı düşünmüyrm düşse bile dursun
zaten uzun vadede saklıyrm
ama altın almayı düşünmüyrm bu aralar

fikir için sağolun kızlarr

ben de zor durumdayım bu konuda ..

en iyi arkadaşım doğum yaptı
görümcemde doğuracak yakında ikisininde çeyreği hazır..

ama bu yıl kursta tanışıp samimi olduğum bir arkadaşım var ekimde doğumu ona ne takarım bilemiyorum..
çeyrek çok abartılı geliyor
ne yaparım hiç bilemiyorum

Para takmak istemiyorsan gr. takabilirsin.
Bir de İAR yeni çeyrekler çıkarttı.
Normal çeyrekten daha uygun.
Sanırım 22 ayar.
Bir araştır istersen. Ama her yerde var mıdır bilmiyorum.

Son düzenleme:
canım sana normalde ne kadar para lazım ?
eğer tahminin 3000 tl ihtiyaçlarını görmek için yeterliyse satmak düşünülebilir.

yaptığın kar bereketli olsun farmasi

daha da çok getirisi olur sana inş.

Allah razı olsun canım
inşallah hepimizin bereketli birikimleri olur.
sen ne yaptın bu arada dün 70 tl diyordun bugün ne oldu baktın mı kar oranına ?
başka açtığım hesapta nasipse gram gram almaya başlarsam eylül -ekimden sonra 5- 10 kar gördüm mü al-sat yapmayı düşünüyorum

canım benım ablam bu ay ıcınde dogum yapacak bend egecen sene mayısta dogum yaptım o bana altın taktı bende ne kadar fark olsada takıcam enyakınım oldugu ıcın. ama senın gıbı uzak ve fazla görüşmediğim biri olsaydı takmazdım bende altın 100 lt yapabılrııdm onlarınkıne yakın olsundıye

benımde yakın bı arkadasım var cocugu oldu altın taktım arkasına benım oldu o da bana taktı.şimdi onun bidaha oldu gidemedim ama gidersem bi takım alıp götürücem bu sefer

Farmasi çok sevindim.
Ne güzel umarım daha da katlanır. Darısı başımıza.

canım görümceğe çeyrek tamam da
arkadaşlara günün şartına göre 50 tl ya da çocuk giysisi bence yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…