Yarına bakalım kaçtan açılış yapacak Bende sanki çil çil altınlarım varmış gibi takip etmeye başladım alt tarafı 1 çeyreğim var valla herhalde gram gram altınlarım olsa uyku uyuyamam.Kızlar size hayırlı iftarlar ben çıkıyorum yarına görüşürüz
Yarına bakalım kaçtan açılış yapacak Bende sanki çil çil altınlarım varmış gibi takip etmeye başladım alt tarafı 1 çeyreğim var valla herhalde gram gram altınlarım olsa uyku uyuyamam.Kızlar size hayırlı iftarlar ben çıkıyorum yarına görüşürüz
merhaba kızlar
bende aranıza katılmak istiyorum.birikim yapmak istiyorum ama değerler çok yüksek.nerden nasıl başlıyacağıma karar veremedim.bu ay bi miktar nakit koyduk kenara ama ben altın hesabı açtırmak istiyorum aslında ama sizinde bildiğiniz gibi yüksekk.fikirlerinizi ve deneyimlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim.
herkese bereketli günler
hayırlı sahurlar altın kızlar...
Kızlar merhaba bu aralar hiç birikim yapamıyorum..
Zaten çok moralim bozuk,ehliyet kursuna gidiyorum,hocanın biri hem de benimle aynı yaşta konuyu anlayamadığımı dile getirince çok çirkin sözler etti..
Çok kaba ve saygısız bir adam,gururum çok incindi,çok gücüme gitti..
Kurs müdürüne ve kurum sahibine şikayet ettik eşimle ama birşey çıkmadı..
Özellikle üç gündür o kadar üzgünüm ki..Ne hakkı var öyle sözler etmeye ya?
Bu adamı yaptığından pişman olacağı bir yere şikayet etmek istiyorum ama nereye?
Ya bide size bişey danışmak istiyorum
eşim 2kartımız olmasına rağmen tekrardan kart çıkatmıştı bende çok kızdım o zman hiç kullandırtmadım.kenarda duruyor ama kullanmaktan korkuyorum limit 2tl eşim iptalde ettirmiyo hastalık var şu var bu var diye kenarda dursun sana zararı ne diyor aslında bi yandan haklı da dedim ya kullanmaktan korkuyorum benim aklıma şöyle bişey geldi diyorum 20 gr bilezik alayım onuda taksitlendireyim karta her ay ödeyim taksitle bilezik yapmış olurum yoksa başka türlü yoktan yere boş bişeye gidecek diye ödüm kopuyo valla ne yapayım bana bir fikir verin lütfen
günaydın hanımlar ;
canım düşündüğün şey güzel ama ben tavsiye etmem.bende senin gibi yaptım ama taksit ödüyorum dedim ve 10 gram bilezlik almıştım.vade farkınıda yedim cabası.birde 12 taksit yaptırdım şimdi halen ödüyorum.öde öde bitmiyor.beni sana nacizane tavsiyem taksitlemi almak istiyorsun.o zaman her ay sanki kredi kartına taksitin varmış gibi gram veya çeyrek altın al koy kenara en azından bu şekilde de birikim yapmış olursun.bu arada hastalık var demişsin doğru diyonda kullanmadığın kredi kartınada her yıl belli bir miktar aidat alıyorlar.madem varmış onuda iptal ettirin ben şu borçlarım bitsin 3 tane kredi kartım var.2 sini iptal ettirip limiti düşük olanı bırakacağım.bu ne ya her ay öde öde bitiremedim.şu borçlarım bitsin her ay nakit olarak birikim yapacağım valla.ama daha taksitlerim çok var 2012-mayıs ayına kadar.birde 2011-aralık ayında doğum iznine ayrılacağım işim çok zor bayanlar.
Hayırlı sabahlar herkese...
Kızlar dün pazar vardı ve sadece 30 tl harcadım kahvaltılığı falan haftalık alıyodum bitmediği için sadece sebze ihtiyacımı gördüm nasıl olduysada 50 tl pazar paramdan 20 tl kaldı (ıvır zıvır almadım çorap vs.gibi)9,5tl param vardı 50 tl pazar parasından kalan 20 yi koydum üstüne..39,5tl oldu ..
Ya bide size bişey danışmak istiyorum
eşim 2kartımız olmasına rağmen tekrardan kart çıkatmıştı bende çok kızdım o zman hiç kullandırtmadım.kenarda duruyor ama kullanmaktan korkuyorum limit 2tl eşim iptalde ettirmiyo hastalık var şu var bu var diye kenarda dursun sana zararı ne diyor aslında bi yandan haklı da dedim ya kullanmaktan korkuyorum benim aklıma şöyle bişey geldi diyorum 20 gr bilezik alayım onuda taksitlendireyim karta her ay ödeyim taksitle bilezik yapmış olurum yoksa başka türlü yoktan yere boş bişeye gidecek diye ödüm kopuyo valla ne yapayım bana bir fikir verin lütfen
canım kartlar var ama dolu ve aylık otomatik ödemeye bağlılar ya bilemedim şimdi ne yapsam aylık alsam yine korktuğum başıma gelebilir kartta limit olacağından yine kullanma durumumuz olacak off
Kızlar 7000 TL'lik borcumdan bu sabah hesapladım 5700 TL kalmış.ALLAH'ım ne olur doğum iznine kadar bitireyim şu borcumu hem iş yerinde daralmaya başladım hemde bu bırç beni sıkmaya başladı.
Canım seni en iyi ben anlarım çalışırken bitmek bilmeyen kredi ve kredi kartı borçlarım yüzünden aldığım çalıştığım paranın hiç hayrını göremiyordum. Geldiği gibi bir şekilde gidiyordu.. Sürekli dua et kurtarsın seni rabbim bu borç belasından.. Şimdi kapattım sayılır çok az kaldı onuda az az ödüyorum zorlanmadan..
ve bitince bir daha asla ve asla kredi kartıyla alışveriş yapmıycam hep taksit yüzünden başıma açtım bu borçları artık alacağım ne ise biriktirip biriktip sonra peşin alıcam hemde nakit paraya pazarlık yapma şansın var..
Uzunn ama çook uzun süren borç döneminden çıkardığım ders.. Bir para işinin içine faiz giriyorsa o paradan hayır gelmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?