• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Sarı Maden orta kanalı kırdığı için üst kanala kadar yükselmek istemesini normal karşılamak gerekir. Bu seviyelerde sırasıyla 1672 ve 1686 dolar seviyeleri olarak belirlenmiştir. Bugünden itibaren özellikle ABD’den gelecek olan haberler dikkat etmeli ve tarihi rekor seviyelerinde olan sarı maden deki hareketlere dikkat etmenizi öneriyoruz. Çünkü her yeni rekor seviyelerinden başlayan tepki satışları altın fiyatlarını kısmi olarak geriletmekte ve sonra destekten güç alarak yukarı yönlü atağına tekrar başlatmaktadır bunu öğrenelim artık.

Örnek olarak altın fiyatlarının 1624 dolardan 1580 dolara daha sonra da 1630 dolardan tekrar 1600 dolar seviyesine kadar gerilemesi ve buralardan aldığı güçle yükselmek istemesini gösteriyor. Uzun vade beklentilerinin 1700 ve 1775 dolar olduğu sarı maden de daha önceki stratejimiz olan düşüşlerde alım pozisyonları açılması hala geçerliliğine devam etmekte.

Destek -> 1652-1642-1630
Direnç -> 1661,50-1672-1686

farmasi sakıncası yoksa senin altın hesabın ne kadar zamanda ne kadar kazandırdı yaklaşık olarak yazabilir misin canım.ben de düşündüm bi ara bankadaki paramı altına çevirmeyi ama şimdi zamanı değil gibi:97:

merhaba kirli çıkı arkadaşlarım benim:80: Bakıyorum ramazan ayında olmamız enerjinizden kaybettirmemiş hiç,başlamışsınız yine hesap kitap yapmaya:1: Bana nazar mı değdi anlamıyorum,bu aralar birikim konusunda pek hevessizim:50: Sadece sizi özlediğim için geliyorum topiğe:59:

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmmmmmmm nasılsın ???:48::48::48::48::48:

farmasi sakıncası yoksa senin altın hesabın ne kadar zamanda ne kadar kazandırdı yaklaşık olarak yazabilir misin canım.ben de düşündüm bi ara bankadaki paramı altına çevirmeyi ama şimdi zamanı değil gibi:97:

canım 14 temmuzda 83.86 tl den almıştım bugün 91 küsurdan sattım.
ama geçen hafta da 89 civarında da satsam 2500 tl gibi kardaydım. ama biraz daha düştü kar oranı 1000 -1500 tl civarında kaldı. ben de beklemeyi uygun gördüm.mesela o zaman satılıp 89 tl deyken 86 civarlarında yeniden alım yapılabilirdi aslında ama nasip değilmiş.
bugün 3500 tl yi geçik karla sattım. hayırlısı olsun :34:

ama geçen hafta da 89 civarında da satsam 2500 tl gibi kardaydım. ama biraz daha düştü kar oranı 1000 -1500 tl civarında kaldı. ben de beklemeyi uygun gördüm.mesela o zaman satılıp 89 tl deyken 86 civarlarında yeniden alım yapılabilirdi aslında ama nasip değilmiş.

ayy nasıl özendim şimdi sanaa..
inşallah bizlerde senin gibi çil çil, gr gr altın yapar sonra bol karla satarız helalinden.. Allah daha bol kazanç versin arkadaşım..

farmasi hayırlı uğurlu olsun canım paracıkların
herkesin birine bin katsın rabbim helalinden

aminnnnnnnnnnnnnnn canım çok haklısın Allah ne verecekse helalinden versin :38::38:
hepimizin paracıkları bereketli olsun inşallah :nazar::nazar::nazar:

ayy nasıl özendim şimdi sanaa..
inşallah bizlerde senin gibi çil çil, gr gr altın yapar sonra bol karla satarız helalinden.. Allah daha bol kazanç versin arkadaşım..

çok sağol Allah razı olsun bitanem
Rabbim hepimize versin inşallah hayırlı bereketli bol kazançlar :48::48::48::48:

mrb nası yapıosunuz bu ayda 1ceyrek olayını ya bnde yapsam cok ıyı olucak paralarımı hep car cur edıorum gıbı gelıo

allah paracıklarına boooooool bereket versin farmasi:nazar: inşallah en kısa zamanda tekrar alım yapıp yerine koyarsın altınlarını da:64:

iyi diyelim iyi olalım inşallah.uyku düzeni bozukluğu nedeniyle başım ağrıyor 3 gündür,oruç dolayısıyla da mide yanması var ama idare ediyorum.sen nasılsın şekerim:1:
geçmiş olsun canım :71: Allah kolaylık versin .
hamdolsun iyiyim ,bir yaramazlık yok bakalım.:34:

allah paracıklarına boooooool bereket versin farmasi:nazar: inşallah en kısa zamanda tekrar alım yapıp yerine koyarsın altınlarını da:64:

Allah razı olsun canım :38:

Kızlar 3 tane bilezliğim var bugün bozdursammı acaba?

ya burada ortamı paylaşıyoruz karar senin bitanem.
mesela ben bu seviyeden bozdurdum artsa da kimseye diyecek sözüm yok ,şahsen etkilemek istemem.
insan başkasının parası olunca kar elde etmesine vesile olmaya seviniyor da zarar ederse üzülüyor umarım anlatabilmişimdir.:38:

canım çok güzel bir seviyede almışsın ve de çok güzel yere taşımışsın
ben 4-5 ay önceden alıp da şimdiki yaptığım hareketi yapmış olsaydım bunun 2-2.5 katı kazanacaktım ama nasip değilmiş sıkıntı yok insan yaşaya yaşaya öğreiyor bazı şeyleri olsun böyle de çok memnunum Allah azın bereketini versin diyorum :34:
ne kadardı miktarı ve şu an ne seviyede kar durumun ?
kışa doğru düşer beklentisi var ben o zaman çercevesinde 83- 85 -86 civarını görürse almak isterim.

68 gr var canım. 24 haziranda almışım ilk parçayı.

68 gr için toplamda 5.370,12 tl ödemişim. şimdiki değeri 6.194.80 tl.. 24 haziran - 3 ağustos arası 40 günde getirisi 824.68 tl olmuş...

bu para bizim ev eşyaları için ayırdığımız paranın bir kısmı. hemen kullanmıycaz diye altına çevirmiştim. en geç eylül başında kullanılacak yani.

gerçekten kararsızım.

ya burada ortamı paylaşıyoruz karar senin bitanem.
mesela ben bu seviyeden bozdurdum artsa da kimseye diyecek sözüm yok ,şahsen etkilemek istemem.
insan başkasının parası olunca kar elde etmesine vesile olmaya seviniyor da zarar ederse üzülüyor umarım anlatabilmişimdir.:38:

anladım canım doğru diyonda zaten takı olarak takmıyorum.TL biriktirmeyede ihtiyacım var en azından belli bir rakam olana kadar bundan sonrakileri TL olarak alırım o yüzden fikrinize danışayım dedim.Hem evde altın bulunması sakıncalı biliyorsunuz.Şuan bankadanda gram altın alamıyorum.O yüzden kafam karıştı.

Back