Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canım çok çok geçmiş olsun .
Rabbim kolaylığını versin inşallah bitanem sağlığın açısından çok önemli ve de güzel bir karar
bereketli olsun paracıklarınnnnnnnnnnnnnnn

altında al-sat yapmayı düşünenler gündemi iyi takip etsinler tatlı karlar yapılabilir kızlar alacak olanlar da tl olarak panik yapmadan bekleme modunda olsunlar bence

canım ne mutlu sana benim eşimde içiyor bana söz veriyor ama 1-2 gün bırakıp dayanamıyor baslıyor nedir o ilacın adı söylermisn bende alayım eşime cok para gidiyor saglıgıda bozuluyr cok üzülüyorum koşamıyor merdiven cıkınca yoruluyor bıraksın istiyorum eczaneden alabilirmiyim ilacın adını bi söylermisn sana zahmet nasıl kullanılıyor alamazsam dr a nereye gittinz hangi dal bakıyo buna verem savaşa falanmı gidiliyor eşimi razı edebilrsem götürcem güya evlennce bırakacaktı 3 gün bıraktı sonra gecen yıl yine ylavar yakar bıraktı 2 gün en ufak bi sinirde eline alıyor nefret ediyorum kokusundan bide şimdi bebek olcak her gün 5-6 lira koysam kumbarama ne güzel olur sigaraya gidiyor saglıgının bozulduguda yanına zarar..

Aynı sigara derdi bizim evdede var malesef kaç kere söylediysem yok hiç dinleniyor bile bırakmaya teşebbüs bile etmedi 1 kez bile günde 2 paket sigara içiyor el insaf yaa gel doktora gidelim diyorum allem ediyorum kallem ediyorum yok bu sefer sinirleniyo hopp bi tane daha yakıyor.Valla ben bu sigara olsun alkol olsun bu tip yasaklara sonuna kadar destekliyorum şimdi kalkmış diyorki eylülde işler değişek o zaman vakit bulamayacağım diyor ama koca bir yalannnnn Kızlar ben parasını geçtim artık kokusu sağlığına verdiği zarar en kötüsü alt tarafı zıkkkım yaaa sinir oluyorum Oğlum bile diyor baba sen kanser olacaksın ciğerlerin şimdi senin simsiyah ne kadar kötü,baba sigara içenlerin bacakları kesiliyormuş sen içme diyor ama nafile bir kulağından girip öbür yandan çıkıyor

Son düzenleme:
rica ederim canım ne demek .
tam tersine ben elimdeki altını sattım bile şimdi, telefonla bankayı aradım sattılar hemen.
artık düşüş pozisyonunu beklemem gerekiyor tekrar almak için nasipse

hayırlı olsun canım. ne dersin yine geçen 90 a çıktığında olduğu gibi tepki satışları olur mu sence. yine 90 ın altına iner mi acaba.. öyle ise ben de satmak istiyorum bu sefer.. ne yapsam ne etsem??

bir kısmını 79.85 ten, bir kısmını 77.74 ten almıştım. bir ayda yeterince kar etmişim aslında fazla hırs yapmadan satsam diyorum..:26::26:

canım çok çok geçmiş olsun .
Rabbim kolaylığını versin inşallah bitanem sağlığın açısından çok önemli ve de güzel bir karar
bereketli olsun paracıklarınnnnnnnnnnnnnnn

yakıyorum tadı kötü geldikçe mutlu oluyorumm

herkese tavsiye ederim. gidin, sigorta karşılıyor devlet hastanelerinde, destek almadan çok zor. irade olsa da bünye istiyor..

canım Allah kolaylık versin gerçekten her açıdan çok zor bir durum önce kendisi istemeli birey yoksa ne yapılsa edilse mümkün değil

selam kızlar
sanırım altın almak için doğru bir zaman değil
beklemek lazım.
birde eşimin kuzenleri doğum yaptı onlar bize çeyrek takmışlardı ama o zaman çeyrek bu kadar yüksek değildi
hemde tek taktılar şimdi 2 si birden peşpeşe doğum yapınca 2 çeyrek takmak zorluyor insanı
sizce alternatif bir fikir var mı

canım çok güzel bir seviyede almışsın ve de çok güzel yere taşımışsın
ben 4-5 ay önceden alıp da şimdiki yaptığım hareketi yapmış olsaydım bunun 2-2.5 katı kazanacaktım ama nasip değilmiş sıkıntı yok insan yaşaya yaşaya öğreiyor bazı şeyleri olsun böyle de çok memnunum Allah azın bereketini versin diyorum
ne kadardı miktarı ve şu an ne seviyede kar durumun ?
kışa doğru düşer beklentisi var ben o zaman çercevesinde 83- 85 -86 civarını görürse almak isterim.

Valla canım şu günlerde almak mantıklı değil ama kıyıda köşede varsa çeyreğin onlardan takmak daha avantajlı diye düşünüyorum

canım ben tahmin yürüterek cevaplamak istiyorum.
bu kuzenler kardeş mi ? ve senin doğum yaptığında bekar mıydılar yani anne babaları mı taktı altını eğer öyleyse 1 çeyrek 150 tl sen de ikisine 1 er gr altın alıver.
eğer bunlar kardeş değilse ve sana kim getirdiyse çeyreği elbette ona tak.
ötekine de kıyafet al gitsin derim.

Valla canım şu günlerde almak mantıklı değil ama kıyıda köşede varsa çeyreğin onlardan takmak daha avantajlı diye düşünüyorum

cnm var kendi biriktirdiklerimin haricinde düğünde takılanlar var
ellemedik hiç çok şükür
ama içimden de gelmio ya vermek görüşmüyrzda pek samimi değiliz yani bir tek düğünlerde görüşüyrz
şimdi çıkartıp 2 tane çeyrek vermek zor gelio
Allah yukarda kalbimi bilio kuldan saklamama geek yok

Evet canım çok haklısın canım bende bu sabah 2 gram altın alacaktım ama son anda vazgeçtim.Çok pahalı oldu altın ben bugün TL olarak tutuyorum paramı.Onunda bir getirisi yok ama ne yapalım şu arala dövizede güvenmiyorum doğrusu.Çok inişli çıkışlı.En iyisi mevduat hesabımda TL olarak dursun.

canım onlar 1 taktılarsa sen neden 2 tane takıyorsun.Bence çeyrek almasan bile 50 TL takabilirsin.Sonuçta onlar sana 1 çeyrek verdi dimi ama.

canım yok kardeş değiller
biz evlenirken evliydi onlar ama
ailelei taktı kendileri ayrı takmadılar
zaten öz kuzende değil
dadısının dadısının dadısı

canım onlar 1 taktılarsa sen neden 2 tane takıyorsun.Bence çeyrek almasan bile 50 TL takabilirsin.Sonuçta onlar sana 1 çeyrek verdi dimi ama.

canım aslında kuzenlerinin torunları oldu öle anlatayım
ama yaşları büyük die hala ve dayı dio eşim
sadece halasının oğlu çeyrek taktı diğeri takmadı
ama birine tak diğerine takma abes gelior bana
50 tl az mı olur acaba
bayramda gelio gidince vermek lazım

canım yok kardeş değiller
biz evlenirken evliydi onlar ama
ailelei taktı kendileri ayrı takmadılar
zaten öz kuzende değil
dadısının dadısının dadısı

canım anladığım kadarıyla senin düğününe altın takmışlar iyi ama onlar evlenirken de senin ailen o çeyrek takana takmıştır da zaten öyle gelmiştir o çeyrek istersen annene sor.
diğerine akıllı ol hiç de mecbur değilsin .50 tl de çok şık bir rakam günün şartlarına göre.

zaten bu saatten sonra kime ne takacaksan senin bebğine de o gelir en azından , ama takmazsan da kimsenin birşey getirmesini beklemezsin gelir mi gelmez mi düşünmezsin.

bana kalsa bizim bu lüzumsuz adetler ortadan kalksın herkes kazancını biriktirir mi yer mi ne yaparsa yapsın ya öyle değil mi ama?

cnm eşimin akrabaları zaten ve hiç görüşmüyrz
doğru söylüyorsun
kayınvaldem taktığı için getirdiler şimdi kalkıpta altın takmama gerek yok
eskiden harfler bişiyle oluodu bebeklere takmak için acaba onlar ne kadar gelir olmadı öle bişiy takmak lazım 50 tl aşıyorsa almayıp para takmak lazım

bak işte çözümü buldun istişare ederek

Merhaba kirli çıkı arkadaşlarım benim:80: bakıyorum ramazan ayında olmamız enerjinizden kaybettirmemiş hiç,başlamışsınız yine hesap kitap yapmaya bana nazar mı değdi anlamıyorum,bu aralar birikim konusunda pek hevessizim sadece sizi özlediğim için geliyorum topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…