merhaba altın kızlarr
nasılsınız?? bakıyorum yatırımlar son hız devam ediyor... bereketiniz bol olsun..
birkaç gündür yazamadım detaylı. neler yaptım anlatayım şimdi.
cuma günü sigarayı bırakmak için doktora gittik. bize bağımlılığımızın yüksek olduğunu, ilaç kullanmamız gerektiğini söyledi. ilaçlarımızı yazdı. bazı tavsiyelerde bulunarak 15 gün sonra tekrar çağırdı. gittik ilaçları aldık. cumartesi günü de başladık içmeye..
son zamanlarda 1.5 - 2 pakete çıkmıştı içtiğim sigara.
cumartesi 11 tane, pazar 10 -11 tane, pazartesi 7 tane, dün yine 10-11 tane içtim. pazar günü 2 paket almıştım. bir paketin yarısından fazlası hala duruyor..
akşam regl olduğum için oruç yok bugün. kahvaltı ettim, ardından canım hiç istemedi. az önce kahve yaptım kendime yanında da bir sigara yaktım ama tat alamadığım gibi, öğüre öğüre bir hal oldum.. sanırım mutlu sona yaklaşıyorum..
akşam da almadığım sigaraların parasını attım kumbişe. 20 tl sigara parası, 8 küsur da bozukluk çıktı çantamdan. toplamda 28 tl kumbişe gitti dün..
merhaba altın kızlarr
nasılsınız?? bakıyorum yatırımlar son hız devam ediyor... bereketiniz bol olsun..
birkaç gündür yazamadım detaylı. neler yaptım anlatayım şimdi.
cuma günü sigarayı bırakmak için doktora gittik. bize bağımlılığımızın yüksek olduğunu, ilaç kullanmamız gerektiğini söyledi. ilaçlarımızı yazdı. bazı tavsiyelerde bulunarak 15 gün sonra tekrar çağırdı. gittik ilaçları aldık. cumartesi günü de başladık içmeye..
son zamanlarda 1.5 - 2 pakete çıkmıştı içtiğim sigara.
cumartesi 11 tane, pazar 10 -11 tane, pazartesi 7 tane, dün yine 10-11 tane içtim. pazar günü 2 paket almıştım. bir paketin yarısından fazlası hala duruyor..
akşam regl olduğum için oruç yok bugün. kahvaltı ettim, ardından canım hiç istemedi. az önce kahve yaptım kendime yanında da bir sigara yaktım ama tat alamadığım gibi, öğüre öğüre bir hal oldum.. sanırım mutlu sona yaklaşıyorum..
akşam da almadığım sigaraların parasını attım kumbişe. 20 tl sigara parası, 8 küsur da bozukluk çıktı çantamdan. toplamda 28 tl kumbişe gitti dün..
rica ederim canım ne demek .
tam tersine ben elimdeki altını sattım bile şimdi, telefonla bankayı aradım sattılar hemen.
artık düşüş pozisyonunu beklemem gerekiyor tekrar almak için nasipse
canım çok çok geçmiş olsun .
Rabbim kolaylığını versin inşallah bitanem sağlığın açısından çok önemli ve de güzel bir karar
bereketli olsun paracıklarınnnnnnnnnnnnnnn
Aynı sigara derdi bizim evdede var malesef kaç kere söylediysem yok hiç dinleniyor bile bırakmaya teşebbüs bile etmedi 1 kez bile günde 2 paket sigara içiyor el insaf yaa gel doktora gidelim diyorum allem ediyorum kallem ediyorum yok bu sefer sinirleniyo hopp bi tane daha yakıyor.Valla ben bu sigara olsun alkol olsun bu tip yasaklara sonuna kadar destekliyorum şimdi kalkmış diyorki eylülde işler değişek o zaman vakit bulamayacağım diyor ama koca bir yalannnnn Kızlar ben parasını geçtim artık kokusu sağlığına verdiği zarar en kötüsü alt tarafı zıkkkım yaaa sinir oluyorum Oğlum bile diyor baba sen kanser olacaksın ciğerlerin şimdi senin simsiyah ne kadar kötü,baba sigara içenlerin bacakları kesiliyormuş sen içme diyor ama nafile bir kulağından girip öbür yandan çıkıyor
hayırlı olsun canım. ne dersin yine geçen 90 a çıktığında olduğu gibi tepki satışları olur mu sence. yine 90 ın altına iner mi acaba.. öyle ise ben de satmak istiyorum bu sefer.. ne yapsam ne etsem??
bir kısmını 79.85 ten, bir kısmını 77.74 ten almıştım. bir ayda yeterince kar etmişim aslında fazla hırs yapmadan satsam diyorum..:26::26:
yakıyorum tadı kötü geldikçe mutlu oluyorumm
herkese tavsiye ederim. gidin, sigorta karşılıyor devlet hastanelerinde, destek almadan çok zor. irade olsa da bünye istiyor..
selam kızlar
sanırım altın almak için doğru bir zaman değil
beklemek lazım.
birde eşimin kuzenleri doğum yaptı onlar bize çeyrek takmışlardı ama o zaman çeyrek bu kadar yüksek değildi
hemde tek taktılar şimdi 2 si birden peşpeşe doğum yapınca 2 çeyrek takmak zorluyor insanı
sizce alternatif bir fikir var mı
selam kızlar
beklemek lazım.
birde eşimin kuzenleri doğum yaptı onlar bize çeyrek takmışlardı ama o zaman çeyrek bu kadar yüksek değildi
hemde tek taktılar şimdi 2 si birden peşpeşe doğum yapınca 2 çeyrek takmak zorluyor insanı
Valla canım şu günlerde almak mantıklı değil ama kıyıda köşede varsa çeyreğin onlardan takmak daha avantajlı diye düşünüyorum
Valla canım şu günlerde almak mantıklı değil ama kıyıda köşede varsa çeyreğin onlardan takmak daha avantajlı diye düşünüyorum
selam kızlar
beklemek lazım.
canım ben tahmin yürüterek cevaplamak istiyorum.
bu kuzenler kardeş mi ? ve senin doğum yaptığında bekar mıydılar yani anne babaları mı taktı altını eğer öyleyse 1 çeyrek 150 tl sen de ikisine 1 er gr altın alıver.
eğer bunlar kardeş değilse ve sana kim getirdiyse çeyreği elbette ona tak.
ötekine de kıyafet al gitsin derim.
canım onlar 1 taktılarsa sen neden 2 tane takıyorsun.Bence çeyrek almasan bile 50 TL takabilirsin.Sonuçta onlar sana 1 çeyrek verdi dimi ama.
canım yok kardeş değiller
biz evlenirken evliydi onlar ama
ailelei taktı kendileri ayrı takmadılar
zaten öz kuzende değil
dadısının dadısının dadısı
canım anladığım kadarıyla senin düğününe altın takmışlar iyi ama onlar evlenirken de senin ailen o çeyrek takana takmıştır da zaten öyle gelmiştir o çeyrek istersen annene sor.
diğerine akıllı ol hiç de mecbur değilsin .50 tl de çok şık bir rakam günün şartlarına göre.
zaten bu saatten sonra kime ne takacaksan senin bebğine de o gelir en azından , ama takmazsan da kimsenin birşey getirmesini beklemezsin gelir mi gelmez mi düşünmezsin.
bana kalsa bizim bu lüzumsuz adetler ortadan kalksın herkes kazancını biriktirir mi yer mi ne yaparsa yapsın ya öyle değil mi ama?
cnm eşimin akrabaları zaten ve hiç görüşmüyrz
doğru söylüyorsun
kayınvaldem taktığı için getirdiler şimdi kalkıpta altın takmama gerek yok
eskiden harfler bişiyle oluodu bebeklere takmak için acaba onlar ne kadar gelir olmadı öle bişiy takmak lazım 50 tl aşıyorsa almayıp para takmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?