ooo epey uzakmış canım ya .bizde yeni araba aldık 27 bin tl ,4.5 sene de bizimkinin bitmesine var canım ,satın aldığımız evin de 4 yıl var daha üstelik devrimülk aldık 10 bintl kredi çektik oda önümüzdeki ay başlayacakcanım benim aynı bende sen gibi araba aldırdım eşime daha 4 senesi var taksidinin bitmesine
ama eşim buna rağmen dikkat etmiyor harcamalarına ay sonunu zor getiriyoruz
en basitinden biz ailemizden 130 km uzakta oturuyoruz ve her hafta gidiyoruz buda bize
exstra masraf olarak geri geliyor
canım benim aynı bende sen gibi araba aldırdım eşime daha 4 senesi var taksidinin bitmesine
ama eşim buna rağmen dikkat etmiyor harcamalarına ay sonunu zor getiriyoruz
en basitinden biz ailemizden 130 km uzakta oturuyoruz ve her hafta gidiyoruz buda bize
exstra masraf olarak geri geliyor
Günaydın hanımlar bankaya maaşımın bir kısmı yattı.790 TL'si (uyanık şirket) şimdi 300 TL'yi kredi kartına yatırdım.Kaldı 490 TL bununla 300 TL gibi başka birkredi kartına yatıracağım.böylelikle borçlarım azalmış olacak.Diyorumki 190 TL ilede 2 gram altınmı alsam bankadan.Kızlar akıl verin altın bugün yüksekmi sizce?
canım ben olsam bugün altın almazdım bu fiyatlar çok uçuk, nasılsa bu kışa doğru düşer ama aradaki düşüşleri de alım için dikkat etmek lazım diye düşünüyorum.
hele bugün zirveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaptı deyim yerideyse
evet canım haklısın.Zaten gram altında hesaptan alamadım sözleşme imzalamam gerekiyormuş.Artık başka bir zaman gram altın alayım.Bugün TL olarak kalsın o zaman param belki bir ara düşer.Fikrin için çok sağol bitanem benim.
rica ederim canım ne demek .
tam tersine ben elimdeki altını sattım bile şimdi, telefonla bankayı aradım sattılar hemen.
artık düşüş pozisyonunu beklemem gerekiyor tekrar almak için nasipse
tam tersine ben elimdeki altını sattım bile şimdi, telefonla bankayı aradım sattılar hemen.
iyi akşamlar hanımlar
topik baya canlanmış.,hanımlar nasıl tasarruf yapmaktan bahsetmişsiniz
benim derdim eşimin müsrifliği nasıl çare bulacağım bana bir akıl verin
bugünde kumbaraya 2 tl gitti
bir arkadaş sormuş eşlerin
haberi varmı diye
benim eşimin haberi yok aman olmasında yoksa onlarda gider.
sadece kumbara yaptığımı biliyor.
ama onun bilmediği kumbaramda var.
ben bu birikimleri onun bilmediği kumbarada yapıyorum:52:
sağol bitanem Allah razı olsunHayırlısı olsun bitanem.İyi yapmışsın en azından kar edersin.
sağol canım Allah razı olsun hayırlı bakalımhayırlı olsun canım. inşallah en kısa zamanda tekrar altına çevirip kar etmiş olursun.
Hayırlı olsun canım Peki canım hiç baktınmı yıllık verilere bu aylarda genelde çıkışmı oluyor.Biraz önce okudum merkez bankası altın yükselişiyle ilgili ani toplantı yapacakmış.Allah altın borcu olanlara yardım etsin altını artık rüyalarımızda göreceğiz herhalde
amanın altın tavan yapmış yahubiz geçen yıl 120gr altın almıştık düğünde gramını 50tlden almıştık şimdi oldu gramı 92tl.
farmasi hayırlı olsun satmışsın altınını inşallah bol bol kar yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?