• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canlar napıyosunuz,böreğimi yedim komşumada götürdüm onun evde de çıkıyomuş sürekli akrep hatta 2 tane yatağın altında çıkmış:18:üsttekide söylemişti yöneticiye söylemek şart oldu:50:

bu arada eşimin fabrikada her sene müdür, mühendis ve normal işçilere her ramazan ayında carrefour veya bimden alışveriş çeki veriyolar bugün vermişler 285 tl lik baya deterjan yağ şeker vs geçen yıl almıştım hala detarjan çay falan bitmedi bu sene de yine deterjan yağ,şeker alcam market alışverişine ufak tefek için çıkarım sadece baya faydası olur:91:ne biçim cümle kurmuşum ya,özürdilerim kızlar

Son düzenleme:
canlar napıyosunuz,böreğimi yedim komşumada götürdüm onun evde de çıkıyomuş sürekli akrep hatta 2 tane yatağın altında çıkmış:18:üsttekide söylemişti yöneticiye söylemek şart oldu:50:
hiç zaman kaybetmeyin hem de .
bir de küçükse yani yavruysa bunlar belki anaları da vardır haaa dikkat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18:

bu arada eşimin fabrikada her sene müdür, mühendis ve normal işçilere her ramazan ayında carrefour veya bimden alışveriş çeki veriyolar bugün vermişler 285 tl lik baya deterjan yağ şeker vs geçen yıl almıştım hala detarjan çay falan bitmedi bu sene de yine deterjan yağ,şeker alcam market alışverişine ufak tefek için çıkarım sadece baya faydası olur:91:

oh ne güzel canım benim bereketli olsun :nazar::nazar::nazar::nazar::38:

farmasicim ben de kumbaramı saydım. 260 tl çıktı. yarın bütünletip, bankaya yatırıcam, altın hesabına. kaç gr ediyorsa o zaman özele mesaj geçicem canım..

bir de bu sefer 160 tl si bozukluktu. baya bi sorun oldu bütünletemedim. yarın babam yanında götürecek. inşallah bütünler.. bir daha bu kadar olmasına izin vermicem. 20 ye 50 ye ulaştımmı bütünlüycem..

hiç zaman kaybetmeyin hem de .
bir de küçükse yani yavruysa bunlar belki anaları da vardır haaa dikkat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18:

oh ne güzel canım benim bereketli olsun :nazar::nazar::nazar::nazar::38:

haklısın bitanem gerisi de vardır benim gördüğüm 7 oldu ufaklarla birlikte allah korusun yarabbim :94:

slm kızlar altının bu yükselişi sizi de korkutmuyor mu...ya yıllardır alan o spekülatörler pat diye satarsa:18: yani onların amacı o zaten

farmasicim ben de kumbaramı saydım. 260 tl çıktı. yarın bütünletip, bankaya yatırıcam, altın hesabına. kaç gr ediyorsa o zaman özele mesaj geçicem canım..

bir de bu sefer 160 tl si bozukluktu. baya bi sorun oldu bütünletemedim. yarın babam yanında götürecek. inşallah bütünler.. bir daha bu kadar olmasına izin vermicem. 20 ye 50 ye ulaştımmı bütünlüycem..
bereketli olsun canım:38:
haklısın bitanem gerisi de vardır benim gördüğüm 7 oldu ufaklarla birlikte allah korusun yarabbim :94:

aminnnnnnnnnnnnnnnnn:38::38:

slm kızlar altının bu yükselişi sizi de korkutmuyor mu...ya yıllardır alan o spekülatörler pat diye satarsa:18: yani onların amacı o zaten

ne yalan söyleyeyim bende bundan korkuyorum ama gidişat çokta zarar etmeyeceğimizi söylüyo. benim bi arkadaşım altında alt ve üst çizgi vardır. üst çizgi şuan 1600 dolarlarda alt çizgi ise 1500 dolarda demişti.yani altın düşecek olursa en fazla 1500 dolara kadar düşermiş. altın yükselmeye devam ettikçe alt çizgi olan 1500 dolarda yukarıya doğru yükselirmiş. bide borsadaki,dolardaki ve eurodaki dalgalanma altına yararmış böyle dedi bana canım ben onun yalancısıyım :26:.. ama tüm dengeleri bozacak kadar altını kime satabilirler ki? :96: :96:

merhaba kızlar bugün inşallah hepimiz için bereketli birikimlerin yapıldığı , hayırlı güzel kazançların elde edildiği bir gün olmasını diliyorum :16:

bugün kumbişime 2.5 tl attım Rabbim bereketini versin inşallah....:16:

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ
farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
ececikkk35 4 çeyrek 1gr
arcak81 37.65 tl
karalahana 1800 tl
başıyazmalıkız 1.018 tl
taydin 120 tl 1 gr
deren1907 800 tl 3 çeyrek
prometheus 1500 tl 4 çeyrek
sonbahar14 3 çeyrek
amonra
julia
speedy
ferihann 60 tl
gamze_eymen 100 tl
zehra1025 70tl
vanilya30 50tl 5 çeyrek 100 dolar
seyhan77 90 euro
nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
pasaklıtanrıca 272.5 tl 4 çeyrek
naz8 39.35 tl
ikon
denizinkızı 54 tl
ezgikc 108 tl
deymil
violin35 13tl 1 yarım 5 gr
meltemzeynep
superisi87
gökyüzündedans 30 dolar
ikon 1 1 1 gr
hayat8990 1 çeyrek
nazende_87 1 çeyrek
rabia1984 100 euro
alici_bjk 4 çeyrek

Alış Satış
Ata Altın ( Cumhuriyet Altını ) : 598.00 TL 586.00 TL
Ziynet Altın ( Tam Altın ) : 596.00 TL 582.00 TL
Yarım Altın : 298.00 TL 291.00 TL
Çeyrek Altın: 149.00 TL 145.50 TL

bu doğrumu ::30:

bide ata altınla zinnet arasındaki fark ne

Son düzenleme:
Alış Satış
Ata Altın ( Cumhuriyet Altını ) : 598.00 TL 586.00 TL
Ziynet Altın ( Tam Altın ) : 596.00 TL 582.00 TL
Yarım Altın : 298.00 TL 291.00 TL
Çeyrek Altın: 149.00 TL 145.50 TL

bu doğrumu ::30:

bide ata altınla zinnet arasındaki fark ne

Ziynet kulplu diğeri kulpsuz oluyor sanırım.
Günaydın kızçeler bol paralı altınlı günler diliyorum hepinize:51::71:

he adı üstünde zinnet takılan:D kulplu
ata tavsiye edilir dımı.d

Ben ata biriktiriorum yani kulpsuz olanını bozduruken değer kaybetmiyormuş.
Arkadaşlar bu çok önemli aldığınız takıların 22ayar olmasına dikkat edin bozdururken değer kaybetmemesi için.:16:

Günaydın hanımlar ;

bol bereketli güzel günler sizinle olsun.Ben bu topiği çok sevdim yaa.Ne güzel paralarımız oluyor.
Bu sabah cüzdanıma 50 TL attım bakalım kaç gün bununla idare edeceğim.Eskiden fazla fazla cebime koyardım bişey olur diye ama artık fazla yanıma almayacağım.Çünkü ne kadar çok yanımda para varsa o kadar çok harcıyorum.O yüzden bundan sonra gıdım gıdım para harcamaya.Gerçi bunu eşimede öğretsem iyi olur.Eşime marketten alması için liste veriyorum.Eşim üstüne bir sürü ekstra şey alıp geliyor.Tamam başkasınamı alıyor ama ne gerek var dimi kızlar.

Günaydın hanımlar ;

bol bereketli güzel günler sizinle olsun.Ben bu topiği çok sevdim yaa.Ne güzel paralarımız oluyor.
Bu sabah cüzdanıma 50 TL attım bakalım kaç gün bununla idare edeceğim.Eskiden fazla fazla cebime koyardım bişey olur diye ama artık fazla yanıma almayacağım.Çünkü ne kadar çok yanımda para varsa o kadar çok harcıyorum.O yüzden bundan sonra gıdım gıdım para harcamaya.Gerçi bunu eşimede öğretsem iyi olur.Eşime marketten alması için liste veriyorum.Eşim üstüne bir sürü ekstra şey alıp geliyor.Tamam başkasınamı alıyor ama ne gerek var dimi kızlar.

günaydın ,bereketli olsun canım:nazar::nazar:
eşler hep mi böyle ya ben de sıkı sıkı tembih ediyorum sadece şunlar diye Allahım ya eşim 10 tl harcanak yere 25 -30 tl harcayıp geliyor ama bu hep böyle oluyor
evet dediğin gibi eve alınıyor ama nasıl alışırsa da öyle gidiyor insan :31::31:
neyse kendi bilir giden onun paracıkları ya maaşıma da dokunsaydı:30::30::30::30::30:
ama ben onu çok uyardım benden günah gitti :52::52::52::52::52::52:

Doğru diyosun bitanem ama fuzuli yere o parayı harcayacağına bana verse ben birikim yapsam daha iyi olur.Ama bende senin gibi ne kadar çok söylesemde nato kafa nato mermer almıyor ya da almak istemiyor.Ama olsun yine de kıyamam ben eşime.

Back