Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç zaman kaybetmeyin hem de .canlar napıyosunuz,böreğimi yedim komşumada götürdüm onun evde de çıkıyomuş sürekli akrep hatta 2 tane yatağın altında çıkmış:18:üsttekide söylemişti yöneticiye söylemek şart oldu
bu arada eşimin fabrikada her sene müdür, mühendis ve normal işçilere her ramazan ayında carrefour veya bimden alışveriş çeki veriyolar bugün vermişler 285 tl lik baya deterjan yağ şeker vs geçen yıl almıştım hala detarjan çay falan bitmedi bu sene de yine deterjan yağ,şeker alcam market alışverişine ufak tefek için çıkarım sadece baya faydası olur
hiç zaman kaybetmeyin hem de .
bir de küçükse yani yavruysa bunlar belki anaları da vardır haaa dikkat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18:
oh ne güzel canım benim bereketli olsun
bereketli olsun canımfarmasicim ben de kumbaramı saydım. 260 tl çıktı. yarın bütünletip, bankaya yatırıcam, altın hesabına. kaç gr ediyorsa o zaman özele mesaj geçicem canım..
bir de bu sefer 160 tl si bozukluktu. baya bi sorun oldu bütünletemedim. yarın babam yanında götürecek. inşallah bütünler.. bir daha bu kadar olmasına izin vermicem. 20 ye 50 ye ulaştımmı bütünlüycem..
haklısın bitanem gerisi de vardır benim gördüğüm 7 oldu ufaklarla birlikte allah korusun yarabbim :94:
slm kızlar altının bu yükselişi sizi de korkutmuyor mu...ya yıllardır alan o spekülatörler pat diye satarsa:18: yani onların amacı o zaten
Alış Satış
Ata Altın ( Cumhuriyet Altını ) : 598.00 TL 586.00 TL
Ziynet Altın ( Tam Altın ) : 596.00 TL 582.00 TL
Yarım Altın : 298.00 TL 291.00 TL
Çeyrek Altın: 149.00 TL 145.50 TL
bu doğrumu :
bide ata altınla zinnet arasındaki fark ne
he adı üstünde zinnet takılan kulplu
ata tavsiye edilir dımı.d
Günaydın hanımlar ;
bol bereketli güzel günler sizinle olsun.Ben bu topiği çok sevdim yaa.Ne güzel paralarımız oluyor.
Bu sabah cüzdanıma 50 TL attım bakalım kaç gün bununla idare edeceğim.Eskiden fazla fazla cebime koyardım bişey olur diye ama artık fazla yanıma almayacağım.Çünkü ne kadar çok yanımda para varsa o kadar çok harcıyorum.O yüzden bundan sonra gıdım gıdım para harcamaya.Gerçi bunu eşimede öğretsem iyi olur.Eşime marketten alması için liste veriyorum.Eşim üstüne bir sürü ekstra şey alıp geliyor.Tamam başkasınamı alıyor ama ne gerek var dimi kızlar.