Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlar eşimin geçen yıl aldığı tek taktığım bileziğim manevi değeri olmasa yükselişte satacam ama olmazzzzzzzzzz

ben mutlaka tarih atarak neyi ne zaman kaça aldım ,sattım not ederim.

kalplerimiz,fikirlerimiz birmiş demek

Eki Görüntüle 230931

Eki Görüntüle 230932

kızlar eşimin geçen yıl aldığı tek taktığım bileziğim manevi değeri olmasa yükselişte satacam ama olmazzzzzzzzzz
Satma tabiki şekerim altından iyi yatırımmı var lazım olursa bozdurursun.Bizimde bu ay çift maaş bende bilezik almak istiyorum annemin fikri bu bana kalsa yerim:125:

Gelmezsen gelme biz yine buluştuk 2 hafta önce sen kal

Vaaavvv canım ALLAH nazarlardan saklasın çok güzelmiş bitanem.Valla şekerim sen altın tüccarısın mübarek
Allah'ım bana dediğine bak sen şu birikim cadısının
sizi gidi kirli çıkılar sizler de neleri vardır hele yemeyin beni burda.

ayyy satma tabi canım çok güzelmiş güle güle kullan

sağolasın canım inşallah bir aksilik olmazsa satmam. kendi aldığım birşey olsa hiç düşünmez satardım tekrar alırdım .
hem kar elde etmek hem de birikim için

farmasi abla kumbaradan parar aşırmaya izin verirse gelirim

kız tatlı cadı niye topu bana atıyorsun ki
ama sen hiç mi para harcamayacaksın eğlenmek için de nasılsa
ama sen şimdi istanbulun neresindesin söyle ona göre zararı yok ben de geleyim bendensin diyeyim çıtır avukat hanımmmmmm

keyfim için de para harcıyorum tabi ama şimdi burada buluşma planları yapıp topiğimize kötü örnek olmayayım diye öyle dedim gelsene sen de buluşmalara

canımmm... bedir ashabı duası nedir bilmiyordum. nette aradım. sahabelerin isimleri çıktı. 60 tanesini okuyabildim. arada döner döner okurum dedim. senin bahsettiğin bu mu bilmiyorum ama. niyetimde rabbim bize yardımcı olsun, düğün dernek masrafımız çok. sıkılmadan, kırılmadan hayırlısıyla içinden çıkmayı nasip etsin dedim..

az önce nişanlım aradı. bir dosyamıza 18 bin tl yatmış.... e müvekkilin alacağının dışında bize de 3-4 bin lira düşer ordan.. nasıl sevindim anlatamam.. ben kaldığım yerden okumaya devam ediyorum.. allah razı olsun.. bilmediğim bir şeyi öğrendimm sayende..

keyfim için de para harcıyorum tabi ama şimdi burada buluşma planları yapıp topiğimize kötü örnek olmayayım diye öyle dedim gelsene sen de buluşmalara

ben nasıl geleyim UŞAK'LIYIM BEN ve de UŞAK'TAYIM.
hem siz orada bana çok para harcatırsınız ben alışık değilim öyle çok para harcamaya

Selam hanımlar konu yaklaşık bir yıl olacak açılalı kaç altın biriktirdiniz işe yarıyormu ?
İşe yarıyorsa benide aranıza alın çok tutumsuzum

evet canım dua o bedir ashabının isimleri var .Allah kabul etsin şimdiden dualarını. ben de lise yıllarındayken çok okurdum.

Son düzenleme:
Valla bilezikleri görünce bozukluk vardı 4 lira onuda attım kumbarama bütün param var nasıl olsa onu bozdururum.Kızlar biraz önce bozuklukları sayarken odamda yakalandım Artık topu benım oğlana attım biriktirdide onları bütünleteceğim dedim )))) çocuk gibi bozukluklarımla mutlu oluyordum bir anda çok utandım.....

Selam hanımlar konu yaklaşık bir yıl olacak açılalı kaç altın biriktirdiniz işe yarıyormu ?
İşe yarıyorsa benide aranıza alın çok tutumsuzum

hoşgeldin canım.
kendi adıma söylemem gerekirse konu eski olsa da ben henüz 3 aydır buradayım.
ama 3 aylık birikimim 3900 tl -4400 civarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…