Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canım benim hayırlısı olsun inşallah
bu sabah ilk bildirim sonbahar arkadaşımızdan geldi bileeeeeeeee

ikon canım günaydın içine mi doğdu ne farmasi beni de listeye ekler misiniz derken deren bana devretti liste işini seni ekledim canım

arkadaşımızın sınavı çok güzel geçer inşllahh ben özeldenyazamıyorum burdan yazabileceğim arkadaşım tam bir ay oldu aranıza katılalı 1 çeyrek 1 yarım 1 gram alabildimm böyle bölük pörçük olmasının nedenii birikir birikmez dayanamayıp kendimi kuyumcuda buluyor olmam herkese boooool birikimli günler inşallaahh

ikon canım günaydın içine mi doğdu ne farmasi beni de listeye ekler misiniz derken deren bana devretti liste işini seni ekledim canım

Günaydın canım öyleymiş şimdi gördüm içime doğdu galiba listede benimde adım olacağı için çok heyecanlıyım teşekkür ederim

Son düzenleme:

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ
farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
ececikkk35 3 çeyrek
arcak81 37.65 tl
karalahana 1800 tl
başıyazmalıkız 1.018 tl
taydin 120 tl 1 gr
deren1907 800 tl 3 çeyrek
prometheus 1500 tl 4 çeyrek
sonbahar14 3 çeyrek
amonra
julia
speedy
ferihann 60 tl
gamze_eymen 100 tl
zehra1025 70tl
vanilya30 135 tl
seyhan77
nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
pasaklıtanrıca 272.5 tl 4 çeyrek
naz8 39.35 tl
ikon
denizinkızı 54 tl
ezgikc 108 tl
deymil
violin35
meltemzeynep
superisi87
gökyüzündedans 20 DOLAR
ikon 1 1 1

Son düzenleme:
Kızlar yukarıda deneme amaçlı tabloyu oluşturdum bakalım

Len sendemi burdasın,buluşmalara gelmiyon buralarda geziniyon
Özledim ama görüşelimm

önemli değil canım ben yazdığın miktarları hemen kaydettim.
bereketli olsun
arkadaşımızın sınavı ve hepimize birikim için belirttiğin güzel dileklerin için de AMİNNNNNNNNNN diyorum.

Günaydın canım öyleymiş şimdi gördüm içime doğdu galiba listede benimde adım olacağı için çok heyecanlıyım teşekkür ederim

listeyi gördün mü şimdi

Nasıl yapılıyor bende katılmak istiyorum ama benim için her ay 4 çeyrek yazın cumhuriyet alıyorum ben maaşımı alır almaz.Siz nasıl yapıyorsunuz birde çeyrek alayım yanında her ay

Farmasi canım benim 30 dolar oldu şu an itibariyle sana zahmet değiştirirmisin belki ayın 1 ine kadar 40 dolar olabilir inşallah

günaydın kızlar,bugün güne karamsarlıkla başladım doktorun aradığı da yok kesin başkasını aldı ben bu gidişle işe falanda giremem evde otur dur bütün emekler boşa işte boşa okumuşum anneme boşa yük olmuşum,şimdi de eşime boşa yük oluyorum benden hiçbirşey olmaz

Farmasi canım benide eklermisin listeye:

100 EUR yaptırmıştım bu ay.Altın alamadım.Bakalım daha sonraki aylara kısmet

farmaasi beni de tabloya ekleyebilir misin. şimdi ay sonunda mı vereceğiz bildirimi sana nasıl yapacağız aldıkça vereceksek benden başlangıç olarak bir çeyrek hadi bismillahhh

canım neden öyle düşünüyorsun birsürü ev hanımı var hiçbişey yapmayıp yük mü oluyorlar yanlıs düşünüyorsun hayırlısını ıste canım bu ıs olmaz baskası olur daha yasın kac kı ben 2 yıllık unv okudum istediğim bölüm değildi ama bitridikten 8 yıl sonra okudugum unv ve kpss sayesınde devlet işine gırdım kısmet canım senın kısmetın de bı yerde mutlaka en guzelı en hayırlısı olsun senın ıcın boyle dua et canım Rabbım gonlune gore versın

Canım neden bu kadar karamsar davranıyorsun kendini bu kadar değersiz boş hissetme elbette her işte bir hayır vardır bunuda unutma demekki senin için hayırlısı değilmiş böyle düşün niye eşine annene yük olasınki bak ne kadar güzel bir ailen var bununla mutlu olmaya bak böyle kötü düşünerek kendini yıpratırsın.Bilmiyorum duaların gücüne inanırmısın ama benim en zor günlerimde,olmasını çok istediğim şeylerde okuduğum dua bedir ashabı duasıdır bu duayı okuyunca inan her istediğim oldu Alahın izniyle

geçen ay 1 çeyrek aldım,,, ay sonunu zor getirdim,,, bu ay almadım ama yine cebimde beş kuruş kalmadı,,,,

ben nerde hata yapıyorum yaaa

kızlar kusura bakmayın da özelden mesaj atabilenler lütfen özelden mesaj atsınlar buradan sayfaları tek tek kontrol edip ayıklamak zor olacak.

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ
1 farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
2 ececikkk35 3 çeyrek
3 arcak81 37.65 tl
4 karalahana 1800 tl
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin 120 tl 1 gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14 3 çeyrek
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 135 tl
17 seyhan77
18 nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
19 pasaklıtanrıca 272.5 tl 4 çeyrek
20 naz8 39.35 tl
21 ikon
22 denizinkızı 54 tl
23 ezgikc 108 tl
24 deymil
25 violin35
26 meltemzeynep
27 superisi87
28 gökyüzündedans 30 dolar
29 ikon 1 1 1 gr
30 hayat8990 1 çeyrek
31 nazende_87 1 çeyrek
32 rabia1984 100 euro
33 alici_bjk 4 çeyrek

Son düzenleme:

ece canım hemşom kusura bakma ama bence bu konuda kendine müthiş bir haksızlık yapıyorsun.
ya senin elinde olan birşey değil ki elimizde olsa bazı şeyler , bize yetki verilse hayatımızla ilgili bazı değişiklikleri yapma konusunda neler neler yaparız öyle değil mi?
bence boşa okumuşluk diye birşey yok bilgin ,görgün artmıştır hayata dair o da kardır.
eşine yük olma meselesine gelince hiç de değil. bence ev hanımlığı kadar nankör bir meslek daha yok.
eşinin ütüsü , çamaşırı, bulaşığı ,yemeği, ev temizliği vs vs birçok ihtiyacı olan şeyi para verip de yaptırmaya kalksa acaba bu işlerin hepsine ne kadar fiyat çıkartırlar . lütfen ececiğimin nezdinde bütün kızlara sesleniyorum.lütfen kendinizin kıymetini bilin ve de bildirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…