liste için canım sonunda lıstede benımde altınım gözükecek kuytu köşe banktakı paralarıda yazcaz demi belki bi süpriz yapıp bişey daha ekleme ihtimalim var kısmet.
herkese günaydın bol bırıkımlı günler
ÖNEMLİ DUYURU : kızlar deren arkadaşımızın sınavı varmış ve sıkı bir ders çalışma maratonunun içerisine gireceğini bu nedenle de birikim tablosunu oluşturup oluşturamayacağımı sordu ve ben de kendisine yardımcı olabilmek maksadıyla tabloyu oluştumayı kabul ettim .haberiniz olsun bildirim yapacak arkadaşlar birikim durumlarını özelden en geç 31 temmuz günü saat 17 :00 ye kadar yaparlarsa iyi olur.
1 ağustos itibariyle yayınlamış olurum inşallah
ikon canım günaydın içine mi doğdu ne farmasi beni de listeye ekler misiniz derken deren bana devretti liste işini seni ekledim canım
Merhaba hanımlar,
şu saat itibariyle size evimden sesleniyoruuuuuummmmmmm:92: pek giremiyordum nete,o sebeple topikten de altın fiyatlarını takip etmekten de uzak kaldım.çeyrek 152 lira olmuş yaa,bi haftada 10 lira artmış:44: keşke biz alırken hep düşük olsa da satarken de tavan yapsa
önemli değil canım ben yazdığın miktarları hemen kaydettim.arkadaşımızın sınavı çok güzel geçer inşllahhben özeldenyazamıyorum burdan yazabileceğim arkadaşım tam bir ay oldu aranıza katılalı 1 çeyrek 1 yarım 1 gram alabildimm böyle bölük pörçük olmasının nedenii birikir birikmez dayanamayıp kendimi kuyumcuda buluyor olmam herkese boooool birikimli günler inşallaahh
Günaydın canım öyleymiş şimdi gördüm içime doğdu galibalistede benimde adım olacağı için çok heyecanlıyım teşekkür ederim
BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ
farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
ececikkk35 3 çeyrek
arcak81 37.65 tl
karalahana 1800 tl
başıyazmalıkız 1.018 tl
taydin 120 tl 1 gr
deren1907 800 tl 3 çeyrek
prometheus 1500 tl 4 çeyrek
sonbahar14 3 çeyrek
amonra
julia
speedy
ferihann 60 tl
gamze_eymen 100 tl
zehra1025 70tl
vanilya30 135 tl
seyhan77
nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
pasaklıtanrıca 272.5 tl 4 çeyrek
naz8 39.35 tl
ikon
denizinkızı 54 tl
ezgikc 108 tl
deymil
violin35
meltemzeynep
superisi87
gökyüzündedans 20 DOLAR
ikon 1 1 1
günaydın kızlar,bugün güne karamsarlıkla başladım doktorun aradığı da yok kesin başkasını aldı ben bu gidişle işe falanda giremem evde otur dur bütün emekler boşa işte boşa okumuşum anneme boşa yük olmuşum,şimdi de eşime boşa yük oluyorum benden hiçbirşey olmaz
günaydın kızlar,bugün güne karamsarlıkla başladım doktorun aradığı da yok kesin başkasını aldı ben bu gidişle işe falanda giremem evde otur dur bütün emekler boşa işte boşa okumuşum anneme boşa yük olmuşum,şimdi de eşime boşa yük oluyorum benden hiçbirşey olmaz
önemli değil canım ben yazdığın miktarları hemen kaydettim.
bereketli olsun
arkadaşımızın sınavı ve hepimize birikim için belirttiğin güzel dileklerin için de AMİNNNNNNNNNN diyorum.
listeyi gördün mü şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?