- 6 Ağustos 2010
- 39.421
- 69.954
- 798
çok sinirliyim 5 günde 27 tl biriktirmiştim kocam lazım olmuş çeyrek alacağımı bilmiyormuş öylesine bozukları atıyorum sanmış kumabaramdan 20 tl almış bereketi kaçtı kumbaramın yaa ((
canım kumbişini saklasaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sinirliyim 5 günde 27 tl biriktirmiştim kocam lazım olmuş çeyrek alacağımı bilmiyormuş öylesine bozukları atıyorum sanmış kumabaramdan 20 tl almış bereketi kaçtı kumbaramın yaa ((
canım kumbişini saklasaydın
arada oda atsın diye ortada bırakmıştım yaaa ters tepti
Kızlar biriktirebiliyormusunuz alabiliyorumusunuz altın :44:malum çok pahalıBen her ay cumhuriyet alıyordum 3 yıl önce 225den alırken geçen ay 580den aldım bu ay alamadım 600 olmuşÇok pahalı aşırııııı:95::84:
Kızlaarrr günaydın artık benım de altınım vaaar Cumartesi günü kumbaradaki para altına yetiyordu eşime dedim ki sizede bahsetmiştim bi 50 dolarım vardı 1 senedir cüzdanda duruyordu onuda vereyım bozdur üstünü tamamlayalım 1 tane daha altın al dedım vee 1 i yeğenime takmak üzere diğeri de benim olmak üzere 2 altın aldı eşim 142 tlden eski tarihli tabi.ve dün sordum altın 152 tl olmustu eskı tarıhlısı de 148.bu arada kumbaramız sıfırlandı tekrar bırıktırmye basladık bakalım hayırlısı bol birikimli günler diliyorum hepinize
Slm kızlar bugün 2 tl attım bakalım herkesin bereketli olur inşallah günü.Geçmişi okuyup okuyup gaza geliyorum bende.Sizin hedeflediğiniz altınlarla bende hayal kuruyorum ahh bende şu dolarlarımı bir 100 e tamamlasam ne mutlu olacağım kimbilir.Birde kızlar havalar malum çok sıcak ben İzmirde yaşıyorum burası hele berbat her hafta sonu dünya kadar para kaçıyor bizmi çok harcıyoruz yoksa sizlerde de aynı şey varmı ? bizim tek masrafımız hafta sonları oda bayağı bir tutuyor
Slm kızlar bugün 2 tl attım bakalım herkesin bereketli olur inşallah günü.Geçmişi okuyup okuyup gaza geliyorum bende.Sizin hedeflediğiniz altınlarla bende hayal kuruyorum ahh bende şu dolarlarımı bir 100 e tamamlasam ne mutlu olacağım kimbilir.Birde kızlar havalar malum çok sıcak ben İzmirde yaşıyorum burası hele berbat her hafta sonu dünya kadar para kaçıyor bizmi çok harcıyoruz yoksa sizlerde de aynı şey varmı ? bizim tek masrafımız hafta sonları oda bayağı bir tutuyor
bereketli olsun canım .
gerçekten bu yıl fiyatlar kısa sürede çıldırdı.
Kesinlikle ekstradan çıkan şeyleri kısınca iyi para birikir hafta sonu sadece bizim havuz masrafı 200 tl tuttu birde evin yiyecek masrafı sadece bir kaç günlük 70 tl tutmuş buyrun sadece hafta sonu en az 300 tl harcanmıştır.Gezmedende olmuyor gezsen dünya kadar masraf offf yaaa