• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

çok sinirliyim 5 günde 27 tl biriktirmiştim kocam lazım olmuş çeyrek alacağımı bilmiyormuş öylesine bozukları atıyorum sanmış kumabaramdan 20 tl almış bereketi kaçtı kumbaramın yaa :(((

canım kumbişini saklasaydın :34:

merhaba birikimci hanımlar hepimize sağlıklı, mutlu ,huzurlu , bereketli ,güzel bir gün diliyorum:16:

Kızlar biriktirebiliyormusunuz alabiliyorumusunuz altın :44:malum çok pahalı:41:Ben her ay cumhuriyet alıyordum 3 yıl önce 225den alırken geçen ay 580den aldım bu ay alamadım 600 olmuş:59:Çok pahalı aşırııııı:95::84:

Kızlaarrr günaydın artık benım de altınım vaaar:52::52: Cumartesi günü kumbaradaki para altına yetiyordu eşime dedim ki sizede bahsetmiştim bi 50 dolarım vardı 1 senedir cüzdanda duruyordu onuda vereyım bozdur üstünü tamamlayalım 1 tane daha altın al dedım vee 1 i yeğenime takmak üzere diğeri de benim olmak üzere 2 altın aldı eşim 142 tlden eski tarihli tabi.ve dün sordum altın 152 tl olmustu eskı tarıhlısı de 148.bu arada kumbaramız sıfırlandı tekrar bırıktırmye basladık bakalım hayırlısı bol birikimli günler diliyorum hepinize:16:

Kızlar biriktirebiliyormusunuz alabiliyorumusunuz altın :44:malum çok pahalı:41:Ben her ay cumhuriyet alıyordum 3 yıl önce 225den alırken geçen ay 580den aldım bu ay alamadım 600 olmuş:59:Çok pahalı aşırııııı:95::84:

bereketli olsun canım .
gerçekten bu yıl fiyatlar kısa sürede çıldırdı.:34:

Kızlaarrr günaydın artık benım de altınım vaaar:52::52: Cumartesi günü kumbaradaki para altına yetiyordu eşime dedim ki sizede bahsetmiştim bi 50 dolarım vardı 1 senedir cüzdanda duruyordu onuda vereyım bozdur üstünü tamamlayalım 1 tane daha altın al dedım vee 1 i yeğenime takmak üzere diğeri de benim olmak üzere 2 altın aldı eşim 142 tlden eski tarihli tabi.ve dün sordum altın 152 tl olmustu eskı tarıhlısı de 148.bu arada kumbaramız sıfırlandı tekrar bırıktırmye basladık bakalım hayırlısı bol birikimli günler diliyorum hepinize:16:

bereketli olsun canım :nazar::nazar::nazar: devamı gelsin inşallah.:38:

Slm kızlar bugün 2 tl attım bakalım herkesin bereketli olur inşallah günü.Geçmişi okuyup okuyup gaza geliyorum bende.Sizin hedeflediğiniz altınlarla bende hayal kuruyorum ahh bende şu dolarlarımı bir 100 e tamamlasam ne mutlu olacağım kimbilir.Birde kızlar havalar malum çok sıcak ben İzmirde yaşıyorum burası hele berbat her hafta sonu dünya kadar para kaçıyor bizmi çok harcıyoruz yoksa sizlerde de aynı şey varmı ? bizim tek masrafımız hafta sonları oda bayağı bir tutuyor

Slm kızlar bugün 2 tl attım bakalım herkesin bereketli olur inşallah günü.Geçmişi okuyup okuyup gaza geliyorum bende.Sizin hedeflediğiniz altınlarla bende hayal kuruyorum ahh bende şu dolarlarımı bir 100 e tamamlasam ne mutlu olacağım kimbilir.Birde kızlar havalar malum çok sıcak ben İzmirde yaşıyorum burası hele berbat her hafta sonu dünya kadar para kaçıyor bizmi çok harcıyoruz yoksa sizlerde de aynı şey varmı ? bizim tek masrafımız hafta sonları oda bayağı bir tutuyor

canım haftasonu alışveriş tuzakları zaten insanın bütün ay kazandığının neredeyse dörtte birini alıp götürüyor , yakalanmamaya özen göstermek lazım canm.
gerekli olan şeyler için elbette harcama yapacağız ama gerekli olmayanı da ayırtetmek lazım. bunun için alışverişlerimize liste yaparak çıkmalı indirim vs tuzaklara kanmamalı, elimize aldığımız ürün gerçekten iihtiyacımız mı kendimizi sorguya çekmeli. aksi takdirde çok pişmanlıklar yaşarız.:34:

Yok canım alışverişten ziyade havuz ve deniz çok para tutuyor malum hava çok sıcak ve daha izne çıkamadık evdede çocuk olunca mecbur hissediyor bir nevi insan yoksa şu anki harcamalarda kıyafet filan yok hafta sonu olunca insan ev de oturmak istemiyor malesef:37:

Selam kızlar ;

Geçmişi okudukça hırs yapıp para biriktirmek geliyor içimden.Artık sırf fazla param olsun diye ek iş bile yapacağım bu kadar heveslendim yani.Ama bana bu hamile halimle kim ek iş verir bilinmez.Bu arada eşimle görüştüm ben iş yerinden çıkamıyorum.eşim bugün kendi hesabında altın hesabı açtıracak ve ben ilgileneceğim altın al-sat işiyle.Böyle çeyrek almak çok güzel ama inanın evde saklamaktan korkuyorum.Tl'ninde değeri yok 3500 TL geçenlerde hesabıma yatırdım aylık 16 TL faiz verdi.Hem altın hesabı olunca faiz işlememiş oluyor.Hemde gram altın alıyorsun.Ama şu 3500 TL'yi 5.000 TL yapmam gerekiyor.Her ihtimale karşı TL'mizde olsun kenarda dimi kızlar.Bu ay 100 EUR yapmıştım.Kısmetse ablamdan 800 Tl alacağım var, eşimde 200 TL veririm 1.000 e tamamlarsın dedi acaba o 1.000 TL yi 3,500 tlnin üstünemi atsam kızlar yoksa eşimin altın hesabından gram altınmı alsam hadi bana bir fikir verin bakalım.

off bende ıvır zıvır yiyecek tarzı seylere cok para harcıyorum yaa bı dur dıyecem kendıme artık cunku oyl ebı luksum yok hesabımı bılmem lazım :47::37:

Kesinlikle ekstradan çıkan şeyleri kısınca iyi para birikir hafta sonu sadece bizim havuz masrafı 200 tl tuttu birde evin yiyecek masrafı sadece bir kaç günlük 70 tl tutmuş buyrun sadece hafta sonu en az 300 tl harcanmıştır.Gezmedende olmuyor gezsen dünya kadar masraf offf yaaa

arkadaşlar sizi çok sıkı takip ediyorum.
bende ata lira almak istiyorum byağı bir birikmişim var
kışn düşer diye tahmin ediyorum altın fiyatlarını siz ne dersiniz
bu fiyatlarla şimdi altın alınmaz gibi gelyor bana

Kesinlikle ekstradan çıkan şeyleri kısınca iyi para birikir hafta sonu sadece bizim havuz masrafı 200 tl tuttu birde evin yiyecek masrafı sadece bir kaç günlük 70 tl tutmuş buyrun sadece hafta sonu en az 300 tl harcanmıştır.Gezmedende olmuyor gezsen dünya kadar masraf offf yaaa

canım ya paradan vazgeçmeyecek biriktireceksin ya da gezmeye hız kesmeden devam ettireceksin.
hem param olsun hem gezip tozayım herkes bunu ister ama çoğunlukla öyle olmaz.
öyle olan hayatlar varsa da aylık sanırım 15000- 20000 tl kesin kazanıyorlardır.

Back