• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlar bana yarım edın aklıma bıısy takıldı sımdı ben ıkı tane 30 grmlık ayrı ayrı takmak ıcın bılezık yaptım dugndekı takılarım setlerım harıcınde bırde gune gırdım 1000 ordan gelıcek agustosta bırde bırıktırdıgım 500 lıam war 3 duz bılzeıklerden yapamyı dusunuyordum 1 tane gunluk takıyım dıe ama sonradan dusundum acaba hepsını bırlestırsem daha kalın 1 bılezık yapsam cok dıkatmı ceker abartılımı olur yada gun paramı kucuk altın mı alsam cok kararıszım hangsı daha karlı ıs olur bılemedım

canım yazdıklarından benim anladığım şu 2 tane 30 ar gramlık bileziğin var
takıların, setlerin var.
1000 tl günden gelecek 500 tl yanında var öyle mi?

3 düz bilezik işini 1 tane büyükk kalın bilezik anlayamadım biraz daha net yazarsan daha anlaşılır olur:34:

kısacası ben olsam birkaç bileziği birarada takabileceğim tipte bilezikler de olsun
1 tane takabileceğim kalın bilezik de olsun isterim .
takıda yerine zamanına uygun takabileceğim çeşitliliğe hayır demem doğrusu.

Son düzenleme:
canım daha ayrıntılı vede anlasırlır yazdım yukarıda senın dusuncede mantıklı fakat zaten dugunden kalma bı kac bılezgım aynı model de mevcur benım amacım o 1500 degerlendırmek degerlendırırkende oncede yaptıgım o kalın bılezıklerıde bırlestp cok kalın bısıymı yapsam ama herzaman kulanamam 1500 lıram 30 graama yetmez daha ınce duz bılezıkte benı pek sarcagını sanmıyorum kucuk ceyrekler yapsam dahamı karlı olur anlaıcagın kafam karısık :D

canım daha ayrıntılı vede anlasırlır yazdım yukarıda senın dusuncede mantıklı fakat zaten dugunden kalma bı kac bılezgım aynı model de mevcur benım amacım o 1500 degerlendırmek degerlendırırkende oncede yaptıgım o kalın bılezıklerıde bırlestp cok kalın bısıymı yapsam ama herzaman kulanamam 1500 lıram 30 graama yetmez daha ınce duz bılezıkte benı pek sarcagını sanmıyorum kucuk ceyrekler yapsam dahamı karlı olur anlaıcagın kafam karısık :D

canım çeyrek alırsan sadece yatırım yapmış olursun
ama ben hem yatırım yapmak ama arada da takmak isterim dersen hepsini toplayıp, gönlüne göre kalın bir bilezik alabilirsin:34:

30 gramlıga yetse elımdekı hc dusunmeden yapardım ucuncuyu bakalım baska arkadaslarımın fıkırlerınıde alayım ona gore dusunupo tasınıp en ıyısınıu yapmaya calsııatım tsk ederım yardımın için

30 gramlıga yetse elımdekı hc dusunmeden yapardım ucuncuyu bakalım baska arkadaslarımın fıkırlerınıde alayım ona gore dusunupo tasınıp en ıyısınıu yapmaya calsııatım tsk ederım yardımın için

benim elim bileğim küçük olduğu için 30 gramlık kalın bileziğim oldukça dolgun duruyor ve ben onu özel zamanlarda tek takı kullanmak istediğimde severek kullanıyorum. geçen yıl eşim evlenme yıl dönümümüzde almıştı.:34:

:nazar: allah nazardan saklasın inşallah herkes gönlünce birikim yapar bu yazdıklarınız bana da cesaret verdi bende her gün 1 - 2 atsam diyorum ve yarın itibariyle başlıyorum

:nazar: allah nazardan saklasın inşallah herkes gönlünce birikim yapar bu yazdıklarınız bana da cesaret verdi bende her gün 1 - 2 atsam diyorum ve yarın itibariyle başlıyorum

hayırlı birikimler canım:34:

sıteye baktım hemen 531 kodlu olan bılzeıkten war dıgernın resmı yok ıcım gıttııı ıccımm ah ahhh keske cıkmasaydım ıstende 3 takı bılzegımı yapabılcektım nyse alllah hayırlısını versın artık elımızdekılerınede sukur

çok güzeller benimkisinin tipi 505 506 507 gibi olanlardan sadece deseni farklı

benim elim bileğim küçük olduğu için 30 gramlık kalın bileziğim oldukça dolgun duruyor ve ben onu özel zamanlarda tek takı kullanmak istediğimde severek kullanıyorum. geçen yıl eşim evlenme yıl dönümümüzde almıştı.:34:

he dogru dedın sımdı bebek gelıcek adetten takı takılır anneye beimde paramın ustunu tamamlasın esım kalından olsun olmusken ole teklıf getıreyım .benim elım kcuuk deıl fazla yapım felan fazlaca gelısms saglık olsn artık ama kucuk altınd bırıkımıde yapmaya baslıcam dugun olucak ramazandan sonra onlara alıken 1 tanede kendıe alırım bakarsın bır daha bırıktırım belkı bellı olmaz tutrasam paray:27:ı :D
birikim sart

he dogru dedın sımdı bebek gelıcek adetten takı takılır anneye beimde paramın ustunu tamamlasın esım kalından olsun olmusken ole teklıf getıreyım .benim elım kcuuk deıl fazla yapım felan fazlaca gelısms saglık olsn artık ama kucuk altınd bırıkımıde yapmaya baslıcam dugun olucak ramazandan sonra onlara alıken 1 tanede kendıe alırım bakarsın bır daha bırıktırım belkı bellı olmaz tutrasam paray:27:ı :D
birikim sart

hamile misin canım?

5 aylık hamıleyım aralıkta dogumum war bebek masrafı felan ozel hastende ıolucak dogumum o yuzden sırf esıme yuıklemmmım sadece paramın ustunu tamamlasın dıe dusundum ama yınede bılmıorum

5 aylık hamıleyım aralıkta dogumum war bebek masrafı felan ozel hastende ıolucak dogumum o yuzden sırf esıme yuıklemmmım sadece paramın ustunu tamamlasın dıe dusundum ama yınede bılmıorum

Allah kavuştursun bebeğine
peki enişte bey ne işle meşgul , sen çalışıyor musun?

ben calısıordum cıkmak zorunda kaldım dusuk tehlıkesı yuzunden esımde ıstemıordu calısmamı

Son düzenleme:
ben calısıordum cıkmak zorunda kaldım dusuk tehlıkesı yuzunden esımde ıstemıordu calısmamı esımın hattı war yolcu tasıor şükür madıı acıdan sıkntımız yok

maddi açıdan sıkıntıda olmamanız çok güzel.:nazar::nazar:

olsaydı zaten evlenır evlenmez cocuk dusunmzdım :) kasımda evlendım martta hamıs oldum hayırlısı allahtan kendı yagımız tuzumuzla kavruluyoz işte

çok sinirliyim 5 günde 27 tl biriktirmiştim kocam lazım olmuş çeyrek alacağımı bilmiyormuş öylesine bozukları atıyorum sanmış kumabaramdan 20 tl almış bereketi kaçtı kumbaramın yaa :(((

Back