Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Şuaaralar ben hiçbir harcama yapmayı düşünmüyorum kabuğa çekiliyorum yani anlayacağın çok çalkantılı :18::18::18:

ben de şu anda 2500 tl karı görmüşken satalım diyorum eşim de dursun diyor heyyyy Allahım yaaaaaaa
hayırlısı artık

Ohh ohhh ellerine sağlııkkk afiyetle yiyiniz bende acıktım eve gidiyimde bir mama yiyim
teşekkürler canım gel beraber afiyet olsun demeyi çok isterdim
ama artık evdekilere afiyet olsun 12 kiloyu verdim almaya niyetim yok 2-3 kibrit kutusu kadar yerim herhalde

Sağol canıımm pazartesi açılışını yaptık bakalım bütün hafta böyle gitsin inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben de şu anda 2500 tl karı görmüşken satalım diyorum eşim de dursun diyor heyyyy Allahım yaaaaaaa
hayırlısı artık

Bence şuan elden çıkabilir çok mantıklı şuan ama kasım gibi yeniden almak çok çok mantıklı benim elimde fazla olmadığı için gerek görmüyorum

Bence şuan elden çıkabilir çok mantıklı şuan ama kasım gibi yeniden almak çok çok mantıklı benim elimde fazla olmadığı için gerek görmüyorum

yorumun için çok teşekkürler bitanem
zaten başka bir bankada vadesiz altın hesabı açtım borçlar bitince her ay oradan gram almayı ve de arada al sat yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı artık

Hayırlısı canım bende bu işler için hep kenara para atarım vadesize al sat içiin teknolojide al sat çok kazandırıyor bana buarada çok öptüm canım yarın göörüşmek dileğiyle

Hayırlısı canım bende bu işler için hep kenara para atarım vadesize al sat içiin teknolojide al sat çok kazandırıyor bana buarada çok öptüm canım yarın göörüşmek dileğiyle

ben de balkondaki işlerimi hallettim sıra geldi revaniye.
yarın görüşmek dileğiyle Allah'a emanet ol bitanem.

selammm kızlar bende altının rekor kırdığı şu günde 5 gr altın aldım :26: iyi mi ettim kötü mü bilmem ama ben uzun vadeli düşünüyorum 1-2 yıl altın hesabımda sorun vardıda bankadan aradılar bende sorun çözülmüş mü diye 5 gr alıverdim deneme amaçlı.. ama iyi oldu yoksa harcanırdı.. Allah hepimizin birikimini bereketli kılsın inşallah

Son düzenleme:
kızlar merhaba..fazla girmeiyorum özür dilerim.düğünler falan vardı.malum altında aldık takmak için.kendime ay sonu alıcam inşallahh.öptüm ve özledim hepinizi..

iyi yapmışsın canım alınmış alınmıştır bereketli olsun hele ki 1-2 yıl gibi uzun vadeli düşünüyorsan çok iyi.
güzel dileklerine de AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum.

kızlar merhaba..fazla girmeiyorum özür dilerim.düğünler falan vardı.malum altında aldık takmak için.kendime ay sonu alıcam inşallahh.öptüm ve özledim hepinizi..

canım biz de seni özledik .

Altın fiyatları rekorla kapandı
25 Temmuz 2011 16:41

--------------------------------------------------------------------------------
- Uluslararası piyasada altının ons fiyatı, 1623,88 dolar seviyesine çıkarak yeni bir rekor kırdı.

Uluslararası piyasada altının ons fiyatı son zamanlarda yükselişine devam ederek 1620,0 dolar seviyelerini de aşarak rekorunu yeniledi. Altının ons fiyatı 1623,88 dolarla en yüksek seviyesine ulaşırken sabah açılışın ardından şu sıralarda 1615,35 dolardan işlem görüyor.

Uluslararası piyasalarda geçen haftayı 1606,30 dolardan tamamlayan altının ons fiyatı, geçtiğimiz haftaya 1600 dolar sınırını aşarak rekorla başlamış, daha sonra yükselişini sürdürerek en son 19 Temmuz salı günü 1610,13 dolarla en yüksek seviyesini görmüştü.

ALTIN REKORUNU YENİLEDİ

İstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram fiyatı 90,15 liraya yükselerek rekorunu yeniledi.

Haftanın ilk gününe yükselişle başlayan altın, gün içinde 89,65 ile rekor kırdı. Değer kazanmaya devam eden altın, saat 16.20 itibariyle 90,15 lira seviyesine çıkarak yeni bir rekora imza attı.

Kapalıçarşı'da Cumhuriyet Altını ise 607.00 liradan satılıyor.

ALTIN REKORLA KAPANDI

İstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram fiyatı 89,85 liraya yükselerek rekor kırdı.

Altının bundan önceki rekor kapanışı 87,35 lira ile cuma günü gerçekleşmişti. Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını da 607 liradan satılıyor.

24 ayar külçe altını gün içinde en yüksek 90,20 liraya, Cumhuriyet Altını da 608,00 liraya çıktı.

evet keşke bende daha önce keşfetseydim ama zararın neresinden dönersek kardır :) ama hedefim 1 yılda 50 çeyrek ama altın hesabında biriktiriyorum ben..bakalım ne kadar biriktirebileceğim ??

evet keşke bende daha önce keşfetseydim ama zararın neresinden dönersek kardır :) ama hedefim 1 yılda 50 çeyrek ama altın hesabında biriktiriyorum ben..bakalım ne kadar biriktirebileceğim ??

canım benim hedefim 1 yılda 15- 20 arası cumhuriyet altını idi , fakat evde saklamak çok ama çok zor dolayısıyla vadesiz altın hesabı açtım.
nasipse orada biriktirmek istiyorum .
artık ayda maaşımdan ayırdığım kadarıyla en az 5 gr en fazla 10 gr altın almayı hedefliyorum kısmet bakalım

benımde artık baslamam lazım karar vermeliyim ama cok para be ya 130 olmusdu en son saklmasıda dert

hoşbulduk iyiki varsınız burayı gördükten sonra çok zevkli birikiyo

haklısın canım ben burayı nisanın 18 i gibi keşfettim o günden bugüne 2 cumhuriyet altınım ve de bir yatırım amaçlı aldığım mülk için 2700 tl borçlandım onun borcunu kapatmama 300 tl kaldı sonuçta o da birikimdi benim için. düşünlünce toplamda yaklaşık 3 ay gibi bir sürede 3700 -3900 tl civarında birikim yapmışım fena sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…