Şuaaralar ben hiçbir harcama yapmayı düşünmüyorum kabuğa çekiliyorum yani anlayacağın çok çalkantılı :18::18::18:
teşekkürler canım gel beraber afiyet olsun demeyi çok isterdimOhh ohhh ellerine sağlııkkk afiyetle yiyiniz bende acıktım eve gidiyimde bir mama yiyim
Sağol canıımm pazartesi açılışını yaptık bakalım bütün hafta böyle gitsin inşallah
ben de şu anda 2500 tl karı görmüşken satalım diyorum eşim de dursun diyor heyyyy Allahım yaaaaaaa
hayırlısı artık
Bence şuan elden çıkabilir çok mantıklı şuanama kasım gibi yeniden almak çok çok mantıklı benim elimde fazla olmadığı için gerek görmüyorum
yorumun için çok teşekkürler bitanem
zaten başka bir bankada vadesiz altın hesabı açtım borçlar bitince her ay oradan gram almayı ve de arada al sat yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı artık
Hayırlısı canım bende bu işler için hep kenara para atarım vadesize al sat içiin teknolojide al sat çok kazandırıyor banabuarada çok öptüm canım yarın göörüşmek dileğiyle
iyi yapmışsın canım alınmış alınmıştır bereketli olsun hele ki 1-2 yıl gibi uzun vadeli düşünüyorsan çok iyi.selammm kızlar bende altının rekor kırdığı şu günde 5 gr altın aldım :26: iyi mi ettim kötü mü bilmem ama ben uzun vadeli düşünüyorum 1-2 yıl altın hesabımda sorun vardıda bankadan aradılar bende sorun çözülmüş mü diye 5 gr alıverdim deneme amaçlı.. ama iyi oldu yoksa harcanırdı.. Allah hepimizin birikimini bereketli kılsın inşallah
kızlar merhaba..fazla girmeiyorum özür dilerim.düğünler falan vardı.malum altında aldık takmak için.kendime ay sonu alıcam inşallahh.öptüm ve özledimhepinizi..
iyi yapmışsın canım alınmış alınmıştır bereketli olsun hele ki 1-2 yıl gibi uzun vadeli düşünüyorsan çok iyi.
güzel dileklerine de AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum.
bende öyle düşündüm canım....burayı okudukca birikim yapma iştahım artıyor
iyi ki varsınız...
iyi yapmışsın canım alınmış alınmıştır bereketli olsun hele ki 1-2 yıl gibi uzun vadeli düşünüyorsan çok iyi.
güzel dileklerine de AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum.
bende öyle düşündüm canım....burayı okudukca birikim yapma iştahım artıyor
iyi ki varsınız...
iyi ki sen de varsın canım.
şimdi düşünüyorum da bu topiği keşke çok öncelerden keşfetseymişim. ama olsun bundan sonrası için kardır inşallah
slm bende dün kumbarama 100 lira attırıverdim
bugünde 5 lira
ilk çeyreğimi alıcam galiba bu ay
evet keşke bende daha önce keşfetseydim ama zararın neresinden dönersek kardır :) ama hedefim 1 yılda 50 çeyrek ama altın hesabında biriktiriyorum ben..bakalım ne kadar biriktirebileceğim ??
ve aleyküm selam canım hoşgeldin
birikimlerin bereketli olsun
hoşbulduk iyiki varsınız burayı gördükten sonra çok zevkli birikiyo
benımde artık baslamam lazım karar vermeliyim ama cok para be ya 130 olmusdu en son saklmasıda dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?