kolay gelsin bitanem
düşse de çok alsak ama o zaman da elimizdekiler zarar edecek:97:
evet o açıdan düşünmemiştim ben hep uzun vadede getiri yapıyor diye nasılsa seneye iyice yükselir diye düşünmüştüm bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsin bitanem
düşse de çok alsak ama o zaman da elimizdekiler zarar edecek:97:
çekmece de eşimin öylesine duran bir yüzüğü var bozsam da çeyrek parasına katsam mı ki ama sanırım bişey etmez :44:sözlüyken eşimle almıştık benimki kayboldu o kaldı kullanmaz aslında ama normal alyansını bile kullanamıyor fabrikada yasak
Dur kızz anısı vardır belkii
canım sen bilirsin de sakın ha ben de eşimin takmadığı alyansı için öyle düşünmüştüm de annem sakın ha yavrum olur mu hiç laf yeri gelir bir alyans aldın onu da sattın adı olur dedi ben hemen fikrimden caydımçekmece de eşimin öylesine duran bir yüzüğü var bozsam da çeyrek parasına katsam mı ki ama sanırım bişey etmez :44:sözlüyken eşimle almıştık benimki kayboldu o kaldı kullanmaz aslında ama normal alyansını bile kullanamıyor fabrikada yasak
evet o açıdan düşünmemiştim ben hep uzun vadede getiri yapıyor diye nasılsa seneye iyice yükselir diye düşünmüştüm bende
ikon kullanıcısından alıntı
farmasi duy sesimiiii :)) yeni katıldım yorum sayım 100ü bulmadığından sana mesaj atamıyorum listeye beni de ekler misin :))
deren zannerdesm bu haftanın sonuna kadar alıcak tutarları sonrasındada liste yapıcaktı yanlış bilgi vermeyeyim ama öyle hatırlıyorum
kızlar euro dolar altın hepsi coşmuş vaziyette
bir taraftan sizi takip ediyorum diğer taraftan da balkonu yıkadım çamaşır asacağım
durum ve vaziyetler fena ben uyuma dönemine geçiyorum piyasalar insanın önünü görmesini şuanlık engelliyor
süpersinnnn
nur ben özel finans kurumndaki arkadaşa internetteki ana sayfalarındaki kurdan mı alıp sattıklarını sormuştum evet demişti.
sabah alış kurları 88tl civarındaydı şimdi 89 tlolmuş satışları 90 tl
Bu arada kumbiriğe bugün 4 tl daha kuytuköşebank'a da 30 tl girecek inşallah eve gidince tabi bu yağmurda eve gidebilirsem 141 tl olcak bozukluklar yupppiii
teşekkürler canım.
birazdan revani yapacağım kısmetse
bereketli olsun canım benimmmmmmmm