nurcum sen bankadan gram altın alıyordun değil mi?
Yok canım benim bankada vadeli mevduatım var altınıda ata lira olarak alıyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurcum sen bankadan gram altın alıyordun değil mi?
nurcum benim soruyu görmedin sanırım :26:
Yok canım benim bankada vadeli mevduatım var altınıda ata lira olarak alıyorum ben
Gördüm görmezmiyim görür görmez yazdım canım
yanıt için çok teşekkürler canım
haftaya pazartesi evlilik yıldönümümüz 4 yıl omuş vay be daha dün gibi hiç aklımda bişey yok almak için
Ahhhh farmasi allah söyletti herhalde canım altınlar gideli yıllar oluyor malesef elimde altın namına bir şey kalmadı ama önemli ev alırken kullandık hayırlı şeylere gitti.
Daha nice senelere canım eşinle beraber en güzeli şöyle romantık bir yemek bence.Ayrıca ece sen izmirlimisin ?
mutluluğunuz daim olsun inşallah nice senelere
eniştem ne düşünüyor acaba ?
iyi etmişsinnnnn
enişte işten başını görmüyor ama bilmem ki geçen bilezikmi alcan aşkım dedim evet dedigeçen yıl kolye almıştı altın süpriizini bozmuştum siparişlerde görmüştüm bozmasam iyiymiş üzülmüştü süpriz yapamayacakmıyım ben dedektif gibi şifreyi bulmuşsun demişti
farmasi duy sesimiiii :)) yeni katıldım yorum sayım 100ü bulmadığından sana mesaj atamıyorum listeye beni de ekler misin :))
kızlar bazı sitelerin yorum köşelerine bakıyorum da herkes altının yükselişini bekliyor
kolay gelsin bitanembir taraftan sizi takip ediyorum diğer taraftan da balkonu yıkadım çamaşır asacağım
Bende düşüşünü kasım gibi zannedersem toplu alım yapacağım bende inşallah
Bende düşüşünü kasım gibi zannedersem toplu alım yapacağım bende inşallah
doğru hatırlıyorsun canımikon kullanıcısından alıntı
farmasi duy sesimiiii :)) yeni katıldım yorum sayım 100ü bulmadığından sana mesaj atamıyorum listeye beni de ekler misin :))
deren zannerdesm bu haftanın sonuna kadar alıcak tutarları sonrasındada liste yapıcaktı yanlış bilgi vermeyeyim ama öyle hatırlıyorum
kolay gelsin bitanem
düşse de çok alsak ama o zaman da elimizdekiler zarar edecek:97: