• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Ahhhh farmasi allah söyletti herhalde canım altınlar gideli yıllar oluyor malesef elimde altın namına bir şey kalmadı ama önemli ev alırken kullandık hayırlı şeylere gitti.

Ahhhh farmasi allah söyletti herhalde canım altınlar gideli yıllar oluyor malesef elimde altın namına bir şey kalmadı ama önemli ev alırken kullandık hayırlı şeylere gitti.

evinizde sağlık, mutluluk, huzur içerisinde oturun canım:71::71::71::71::nazar::nazar::nazar::nazar:

mutluluğunuz daim olsun inşallah nice senelere :nazar::71::71::71::71:
eniştem ne düşünüyor acaba ?:34:

iyi etmişsinnnnn :70:

enişte işten başını görmüyor ama bilmem ki geçen bilezikmi alcan aşkım dedim evet dedi:60::60::60:geçen yıl kolye almıştı altın süpriizini bozmuştum siparişlerde görmüştüm bozmasam iyiymiş üzülmüştü süpriz yapamayacakmıyım ben dedektif gibi şifreyi bulmuşsun demişti:60:

farmasi duy sesimiiii :)) yeni katıldım yorum sayım 100ü bulmadığından sana mesaj atamıyorum :( listeye beni de ekler misin :)):77:

enişte işten başını görmüyor ama bilmem ki geçen bilezikmi alcan aşkım dedim evet dedi:60::60::60:geçen yıl kolye almıştı altın süpriizini bozmuştum siparişlerde görmüştüm bozmasam iyiymiş üzülmüştü süpriz yapamayacakmıyım ben dedektif gibi şifreyi bulmuşsun demişti:60:

ah canım benim keşke belli etmeseydin ya :1::1:

farmasi duy sesimiiii :)) yeni katıldım yorum sayım 100ü bulmadığından sana mesaj atamıyorum :( listeye beni de ekler misin :)):77:

canım listeyi deren arkadaşımız düzenliyor mutlaka mesajını görünce ekler bitanem.
şimdiden birikimlerin hayırlı olsunnnnnnnnnnn:71::nazar:

bir taraftan sizi takip ediyorum diğer taraftan da balkonu yıkadım çamaşır asacağım :9::9:

kızlar bazı sitelerin yorum köşelerine bakıyorum da herkes altının yükselişini bekliyor

Son düzenleme:
ikon kullanıcısından alıntı
farmasi duy sesimiiii :)) yeni katıldım yorum sayım 100ü bulmadığından sana mesaj atamıyorum :( listeye beni de ekler misin :))

deren zannerdesm bu haftanın sonuna kadar alıcak tutarları sonrasındada liste yapıcaktı yanlış bilgi vermeyeyim ama öyle hatırlıyorum :61::61:

Bende düşüşünü kasım gibi zannedersem toplu alım yapacağım bende inşallah :52::52:

nurcum annem de düşüşünü bekliyor , oğlanların sünneti için bana bilezik alacak da :9::9::9::9:

Son düzenleme:
ikon kullanıcısından alıntı
farmasi duy sesimiiii :)) yeni katıldım yorum sayım 100ü bulmadığından sana mesaj atamıyorum :( listeye beni de ekler misin :))

deren zannerdesm bu haftanın sonuna kadar alıcak tutarları sonrasındada liste yapıcaktı yanlış bilgi vermeyeyim ama öyle hatırlıyorum :61::61:
doğru hatırlıyorsun canım :38:
kolay gelsin bitanem:38:

düşse de çok alsak :1:ama o zaman da elimizdekiler zarar edecek:97:

sağol canım

işte elimizdekilerin zarara uğramaması için arada al sat gerekiyor :34:

çekmece de eşimin öylesine duran bir yüzüğü var bozsam da çeyrek parasına katsam mı ki ama sanırım bişey etmez :44:sözlüyken eşimle almıştık benimki kayboldu o kaldı kullanmaz aslında ama normal alyansını bile kullanamıyor fabrikada yasak:59:

Back