evet canım tam sopalıksıngel seni bi güzel döveyim ama sen yola gelmişsin ya neyse bundan sonra geri bakmak yok ileri bakacağız tam yol ileri birikim cadısı
altın çıkışını yapsın bende ekim gibi araba almayı düşnüüyorum birikimlerimle inş..nur sen nerede yaşıyorsun?
Dövüleceksem yeterki sen döv beni farmasiciğimbelki hafiften tutumluluğum banada geçer kirli çıkım benim
canım inşallah dilediğin gibi olur ben de arabamı geçtiğimiz ekim ayında almıştım.
sen nerede yaşıyorsun ne işle meşgulsün yaşın kaç?
sana kıyabilir miyim tatlımmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmm sen zaten kendini yola getirmeyi başarmışsın aferin sana
istanbul canım.ev hanımıyım:)))83 lüyüm:)bir kızım var..
Allah bağışlasın canım ben de 1977 modelim
7 ve 3 yaşlarında 2 oğlum var .
tanıştığımıza memnun oldum .
arcak bugün nerelerdesin canım ?:26:
SLM Kızlar hafta sonu bol harcamalardan sonra pazartesi işimizin başına geldik çantamda bi 10 dolara yakın bozukluk varmış onunda üstünü elimdeki haftalığımla tamamlayıp akşam 10 dolar daha yapayım diyorum toplamda 30 dolarım olmuş olacak hayırlısıyla.Hafta içi inşallah tekrardan bir 10 dolar daha yaparım.Bu arada altın gerçektende rekora gidiyor ilk evlendiğim zamanlar 15 bileziğim vardı şimdi hesapladımda vay beee dedim içimden ne kadar artmış resmen uçurum olmuş
77 modelayyyy öldürdün beni bende 89 kasa yeni kasalardanım ama bende malum kasım ayında anca olmuş üretim hatası olmasın diye 10 yıldan sonra
amin Allah razı olsunbende memnun oldum.allah bağışlasın çocuklarını...lise yıllarımda başlamıştım bende birikim yapmaya..
SLM Kızlar hafta sonu bol harcamalardan sonra pazartesi işimizin başına geldik çantamda bi 10 dolara yakın bozukluk varmış onunda üstünü elimdeki haftalığımla tamamlayıp akşam 10 dolar daha yapayım diyorum toplamda 30 dolarım olmuş olacak hayırlısıyla.Hafta içi inşallah tekrardan bir 10 dolar daha yaparım.Bu arada altın gerçektende rekora gidiyor ilk evlendiğim zamanlar 15 bileziğim vardı şimdi hesapladımda vay beee dedim içimden ne kadar artmış resmen uçurum olmuş
allah kolaylık versin canım maşallah sana ne güzel biriktiriyorsun bereketli olsunmerhaba hanımlar,
cuma günü sabahtan babamın biriktirdiği para ile yeni tarihli çeyrek almıştım 143 tl den. akşamüstü 145 olmuştu. kuyumcum da demişti pazartesi 90 tl yi görücek diye.
altın daha da yükselecek bence. ama bu kadar yükselmesi de iyi değil. piyasaları fena karıştırıcak. dünya ekonomik bir kaosa doğru sürükleniyor. ve bu da ürkütücü bir tablo çıkartıyor ortaya.
ben de kumbişimi bütünliyeyim bu akşam. c.tesi saydım 200 tl yi geçmiş. bankaya yatırayım da altın hesabıma aktarayım. gr. mını en son 77.74 tl den almıştım 4 temmuzda. o fiyatlara inmesi şu anda imkansız. derhal altına çevirmek lazım eldekileri...
daha bilezik, takı seti vs almamız lazım. allahım yardımcımız ol, hayırlı iş, hayırlı para ver de alnımızın akıyla çıkalım şu düğün dernek işlerinden. amiiinnnnnn...
Veee ben geldim canlar ama güzel güzel haberlerimle geldim sonunda merakıma dayanamayıp kumbaramı açtım ve saydım ve içinden 137 tl çıktı
Eki Görüntüle 229828 ,
Yeni bir haber daha sigarayı bıraktım yihuuuuyılda 1000 tl ye yakın belkide geçik para sadece çöpe gitmekteydi hemde sağlık..
veeeee kumbiriğimi saymadan duramadığım için yeni bir kumbara yaptım sizlerden aldığım dahiyane fikirlerle
İşte buda yeni kumbiriğim içi görünüyor kapağı açılamıyor dolayısı ile de sayılamıyor paracıklar
Eki Görüntüle 229830
İşte benden haberler bunlar canlarımm kumbaralarınızın içlerinin tamamının çil çil altınlarla dolması dileklerimle hepinizi çok öptümhepimize hayırlı birikimli güzel bir hafta dilerim
ütü yaptım kahvaltı yaptım kendi kendime uğraşıyorum canım işte:93:bende seni özledim bitanemhemşommmmmmmmm eceeeeeeeeeee gene temizliğe daldın galiba canım seni özledim yaaa
işteeeeeeeeeeeee hemşommmmmmmmmmm geldi
eceeeeeeeeeeee kulakların mı çınladı ,seni anmıştımmmmm. bak aramızdaki telepati de güçlendi.
mutluluğunuz daim olsun inşallah nice senelerehaftaya pazartesi evlilik yıldönümümüz 4 yıl omuş vay be daha dün gibi hiç aklımda bişey yok almak için
bitanemm benimmbende bakmaya gelmiştim size
nurcum sen bankadan gram altın alıyordun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?