Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

evet canım tam sopalıksın gel seni bi güzel döveyim ama sen yola gelmişsin ya neyse bundan sonra geri bakmak yok ileri bakacağız tam yol ileri birikim cadısı

Dövüleceksem yeterki sen döv beni farmasiciğim belki hafiften tutumluluğum banada geçer kirli çıkım benim

altın çıkışını yapsın bende ekim gibi araba almayı düşnüüyorum birikimlerimle inş..nur sen nerede yaşıyorsun?

canım inşallah dilediğin gibi olur ben de arabamı geçtiğimiz ekim ayında almıştım.
sen nerede yaşıyorsun ne işle meşgulsün yaşın kaç?

Dövüleceksem yeterki sen döv beni farmasiciğim belki hafiften tutumluluğum banada geçer kirli çıkım benim

sana kıyabilir miyim tatlımmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmm sen zaten kendini yola getirmeyi başarmışsın aferin sana

hemşommmmmmmmm eceeeeeeeeeee gene temizliğe daldın galiba canım seni özledim yaaa

SLM Kızlar hafta sonu bol harcamalardan sonra pazartesi işimizin başına geldik çantamda bi 10 dolara yakın bozukluk varmış onunda üstünü elimdeki haftalığımla tamamlayıp akşam 10 dolar daha yapayım diyorum toplamda 30 dolarım olmuş olacak hayırlısıyla.Hafta içi inşallah tekrardan bir 10 dolar daha yaparım.Bu arada altın gerçektende rekora gidiyor ilk evlendiğim zamanlar 15 bileziğim vardı şimdi hesapladımda vay beee dedim içimden ne kadar artmış resmen uçurum olmuş

nurcum sen bankadan gram altın alıyordun değil mi?

selam hoşgeldin...evet çok uçtu altın..4 yıl önce çeyrek 33 liraydı:))))))

77 model ayyyy öldürdün beni bende 89 kasa yeni kasalardanım ama bende malum kasım ayında anca olmuş üretim hatası olmasın diye 10 yıldan sonra

ay canım benim insanın senin gibi 10 tane üretim hatası olsun

bende memnun oldum.allah bağışlasın çocuklarını...lise yıllarımda başlamıştım bende birikim yapmaya..
amin Allah razı olsun
Allah hepimizin evladını bağışlasın canım

10 yıl önce benim evlendiğim de çeyrek 20 tl imiş.
bu arada altınların bereketli olsun
Altın uzun vadede kesinlikle iyi bir yatırım aracı

allah kolaylık versin canım maşallah sana ne güzel biriktiriyorsun bereketli olsun
süpper tebrik ediyorum seni kumbaranda şahane olmuş
hemşommmmmmmmm eceeeeeeeeeee gene temizliğe daldın galiba canım seni özledim yaaa
ütü yaptım kahvaltı yaptım kendi kendime uğraşıyorum canım işte:93:bende seni özledim bitanem

işteeeeeeeeeeeee hemşommmmmmmmmmm geldi
eceeeeeeeeeeee kulakların mı çınladı ,seni anmıştımmmmm. bak aramızdaki telepati de güçlendi.

haftaya pazartesi evlilik yıldönümümüz 4 yıl omuş vay be daha dün gibi hiç aklımda bişey yok almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…