How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ve aleyküm selam canım
şimdi eşimle telefonda görüştüm altın fiyatları yükseliyor ne yapayım acaba altını satsam mı diye dün izmir'e beraber gittiği arkadaş grubunda kuyumcu bir arkadaşı vardı onunla sohbet ettiklerini altının gramının 120 tl ye çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu söylemiş .eşim de bana şimdi sakın satma dedi.
uzmanlık kavramı için estağfirullah sadece bilebildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum bitanem.:38:

ben elimdeki paranın hepsini tek bir yatırım aracına yöneltmeyi doğru bulmuyorum. riski dağıtmak lazım diye düşünrüm her zaman. altın da olsun döviz de olsun tl de bulunsun olabiliyorsa gayrimenkul de olsun.
umarım anlatabilmişimdir. tek tip yatırım kazanırsan süper olur ya kaybedersen işte o zaman baya hüsranlı biter işin sonu.:34:

çook teşekkür ederim tatlım,birikim diye deliye döndüm valla,21 yaşındayım ve ilk kez biriki yapma telaşına giriyorum da :52:
ufaktan altınım tl'm var,şimdilik 50-100 de dövizim olsa fena olmaz heralde:):)

çook teşekkür ederim tatlım,birikim diye deliye döndüm valla,21 yaşındayım ve ilk kez biriki yapma telaşına giriyorum da :52:
ufaktan altınım tl'm var,şimdilik 50-100 de dövizim olsa fena olmaz heralde:):)

şimdiden bereketli olsun canım :34::nazar::nazar:

canım ben de önce borçlarımı kapatmaya ve ramazan ayı malum zekat vs gibi öndeki ödeneceklerimi ödemeye endeksledim kendimi sonrası eylül ayı ile beraber gelir inşallah.:34:
400 tl kar elde etmene bayıldım , süpersin Allah bereket versin.
ben de şimdi elden 500 gr altını çıkarsam mı az daha beklesem mi diye düşünüyorum .14 temmuzdan bugüne 11 günde 2300 küsur tl kar ettim. bakalım takipteyim hayırlısı diyorum.:34:

süperr kar etmişsin bitanem allah bereket versin :46::nazar::38:

ve aleyküm selam canım
şimdi eşimle telefonda görüştüm altın fiyatları yükseliyor ne yapayım acaba altını satsam mı diye dün izmir'e beraber gittiği arkadaş grubunda kuyumcu bir arkadaşı vardı onunla sohbet ettiklerini altının gramının 120 tl ye çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu söylemiş .eşim de bana şimdi sakın satma dedi.
uzmanlık kavramı için estağfirullah sadece bilebildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum bitanem.:38:

ben elimdeki paranın hepsini tek bir yatırım aracına yöneltmeyi doğru bulmuyorum. riski dağıtmak lazım diye düşünrüm her zaman. altın da olsun döviz de olsun tl de bulunsun olabiliyorsa gayrimenkul de olsun.
umarım anlatabilmişimdir. tek tip yatırım kazanırsan süper olur ya kaybedersen işte o zaman baya hüsranlı biter işin sonu.:34:

off 120 olsaa varyaa :53::53:ne yapmalı bilmem ki hayırlısı artık zaman ne gösterecek:98:

Altın fiyatları haftaya rekorla başladı
25 Temmuz 2011 09:38

--------------------------------------------------------------------------------
- Uluslararası piyasada altının ons fiyatı, 1623,88 dolar seviyesine çıkarak yeni bir rekor kırdı.

Uluslararası piyasada altının ons fiyatı son zamanlarda yükselişine devam ederek 1620,0 dolar seviyelerini de aşarak rekorunu yeniledi. Altının ons fiyatı 1623,88 dolarla en yüksek seviyesine ulaşırken sabah açılışın ardından şu sıralarda 1615,35 dolardan işlem görüyor.

Uluslararası piyasalarda geçen haftayı 1606,30 dolardan tamamlayan altının ons fiyatı, geçtiğimiz haftaya 1600 dolar sınırını aşarak rekorla başlamış, daha sonra yükselişini sürdürerek en son 19 Temmuz salı günü 1610,13 dolarla en yüksek seviyesini görmüştü.

Altın hesapları doluluktan alım yapamıyor

Yılbaşından bu yana yaklaşık yüzde 22 artış gösteren en güvenli liman altına yönelik yatırımların artması nedeniyle bazı bankalarda açtırılan altın hesaplarına, limitler dolduğu için alım yapılamadığı bildirildi.

Son dönemlerde yaşanan yükselişle birlikte gramı 90 liraya ulaşan altın, yatırımcıların birinci tercihi olmayı sürdürüyor.

Birçok kişi, birikimlerini, önümüzdeki günlerde de artışını sürdürmesi beklenen altına yapıyor. Altına dönük bu yönelme, sadece kuyumcularda doğrudan satın alımıyla değil bankalar aracılığıyla da oluyor. Bankalarda altın hesaplar ı açtıran vatandaşlar, tasarruflarını burada değerlendiriyor.

En güvenli liman olarak nitelendirilen altına yönelik yatırımların artması, bazı bankalarda açtırılan altın hesaplarına, limitler dolduğu için alım yapılamıyor. İnternet bankacılığıyla hesabına altın almak isteyen vatandaşlar "Bankamızın limiti dolduğu için işlem yapamıyoruz. Daha sonra tekrar deneyiniz' şeklinde uyarılarla karşılaşıyor.

Bankaların yetkilileri, gram altın limiti dolduğu için alım yapılamadığını belirterek, "Genellikle alım yapılıyor, satış olmuyor. Satış olduğunda alım yapılabilir" dedi.

-DÜĞÜNLERİN GÖZDESİ GRAM ALTIN OLDU-

Bursa Kuyumcular Odası Başkanı Rıdvan Şen, global krizin etkisi ve özelikle Avrupa'da yaşanan ekonomik gelişmeler nedeniyle yatırım açısından dö vize güven olmadığını söyledi.

Türkiye'deki ekonomiye ilişkin bazı açıklamaların da altına yönelişi artırdığını dile getiren Şen, şunları kaydetti:

"Çeyrek altının yükselmesi nedeniyle düğünlerde hediyelik olarak gram altını gözde yaptı. Birçok kişi, çeyrek yerine gram altını tercih ediyor. Gram altın, geçen yılki çeyrek altın fiyatlarında satılıyor. Bunu da bulamayanlar, damat ve geline nakit para takıyor."

Şen, altının yılbaşından bu yana yüzde 22 artış g österdiğini belirterek, "Biraz parası birikimi olan altın alıyor. Bankaların limitlerinin dolmasını da buna bağlıyoruz" diye konuştu.

merhaba hanımlar,

cuma günü sabahtan babamın biriktirdiği para ile yeni tarihli çeyrek almıştım 143 tl den. akşamüstü 145 olmuştu. kuyumcum da demişti pazartesi 90 tl yi görücek diye.

altın daha da yükselecek bence. ama bu kadar yükselmesi de iyi değil. piyasaları fena karıştırıcak. dünya ekonomik bir kaosa doğru sürükleniyor. ve bu da ürkütücü bir tablo çıkartıyor ortaya.

ben de kumbişimi bütünliyeyim bu akşam. c.tesi saydım 200 tl yi geçmiş. bankaya yatırayım da altın hesabıma aktarayım. gr. mını en son 77.74 tl den almıştım 4 temmuzda. o fiyatlara inmesi şu anda imkansız. derhal altına çevirmek lazım eldekileri...

daha bilezik, takı seti vs almamız lazım. allahım yardımcımız ol, hayırlı iş, hayırlı para ver de alnımızın akıyla çıkalım şu düğün dernek işlerinden. amiiinnnnnn...

merhaba,ben bugun eldeki altinlari paraya cevirmek istiyorum ama acaba dogru bir karar vermis olurmuyum bilemedim...tecrubeli olanlar ne dersiniz acaba?

merhabalar benim elimde bir tek çeyrek kaldı onu da gözüm gibi saklıyorum kanımın son damlasına kadar savaşıcam:)
temmuzun basında 2 gr bozdurmustum şimdi okudum oturup aglayasım geldi ben 77,5 ten bozdurdum 90 olmus :43:
okullar açılsada derslerim baslasa almaya baslasam yeniden of:(

bu arada almasam, bozdursam diye düşünenler altın düşsede zarar etmezsiniz diger para birimleri birbirinden etkilenir ama altın hiç bir zaman değer kaybetmez..

merhaba,ben bugun eldeki altinlari paraya cevirmek istiyorum ama acaba dogru bir karar vermis olurmuyum bilemedim...tecrubeli olanlar ne dersiniz acaba?

şuan hızlı bir şekilde çıkıyor sabahtan beri,çıkışa devam ederse takip edin bozdurmayın ama acil lazımsa siz bilirsiniz...düşüşe geçmeye başlarsa bozdurun bence.şuan 89.90 oldu gram...

Veee ben geldim canlar ama güzel güzel haberlerimle geldim sonunda merakıma dayanamayıp kumbaramı açtım ve saydım ve içinden 137 tl çıktı

$IMG_0998.jpg ,

Yeni bir haber daha sigarayı bıraktım yihuuuu :62::62::62::62::62::66::66::66::66: yılda 1000 tl ye yakın belkide geçik para sadece çöpe gitmekteydi hemde sağlık.. :64::64:
veeeee kumbiriğimi saymadan duramadığım için yeni bir kumbara yaptım sizlerden aldığım dahiyane fikirlerle :1::1::1:
İşte buda yeni kumbiriğim içi görünüyor kapağı açılamıyor dolayısı ile de sayılamıyor paracıklar

$IMG_1008.jpg

İşte benden haberler bunlar canlarımm kumbaralarınızın içlerinin tamamının çil çil altınlarla dolması dileklerimle hepinizi çok öptüm :54::54::54: hepimize hayırlı birikimli güzel bir hafta dilerim :16::16::16::16:

--------------------------------------------------------------------------------

Altın yeni rekora yürüyor
Altın yeni rekora yürüyor
Altın, ABD'nin kredi notu korkusuyla yeni rekora doğru yürüyor

ABD'li politikacıların haftasonu borç limitini yükseltme konusunda anlaşamamalarının yatırımcı üstünde dünyanın en büyük ekonomisi temerrüde düşebilir korkusunu yaratması ile altın yeniden rekor kırdı.

Spot altın iki günde yüzde 1.4 değer kazanarak 1,624.07 dolara yükseldi. Bu yıl yüzde 13 ralli yapan altın, Singapur'da 9.59'da 1,611.45 dolardan işlem gördü. Ağustos teslimli altının onsu New York'ta 1,624.30 dolarla tüm zamanların rekorunu kırdı.

Temsilciler Meclisi Başkanı John Boehner ABD'deki borç krizine çözüm bulunması için vaktin iyice daraldığını da hatırlatarak borç limitinde Başkan Obama'nın istediğinden daha kısa süreli bir yükseltme için bastıracaklarını açıkladı.

Pacific Investment Management ceosu Muhamed A. El-Erian, ülkenin AAA olan reytinginin şu an "aşırı kırılgan" olduğunu açıkladı.

"Borç limiti ile ilgili hala daha bir anlaşmaya varmadılar ve bu da altını besliyor." diyen UBS AG varlık yönetimi direktörü Dominic Schnider, "Altın fiyatları bu yılın sonuna doğru 1,800 doları bulabilir." yorumunda bulundu.
kaynak:bloomberght
25 Temmuz 2011 Pazartesi

Veee ben geldim canlar ama güzel güzel haberlerimle geldim sonunda merakıma dayanamayıp kumbaramı açtım ve saydım ve içinden 137 tl çıktı

Eki Görüntüle 229828 ,

Yeni bir haber daha sigarayı bıraktım yihuuuu :62::62::62::62::62::66::66::66::66: yılda 1000 tl ye yakın belkide geçik para sadece çöpe gitmekteydi hemde sağlık.. :64::64:
veeeee kumbiriğimi saymadan duramadığım için yeni bir kumbara yaptım sizlerden aldığım dahiyane fikirlerle :1::1::1:
İşte buda yeni kumbiriğim içi görünüyor kapağı açılamıyor dolayısı ile de sayılamıyor paracıklar

Eki Görüntüle 229830

İşte benden haberler bunlar canlarımm kumbaralarınızın içlerinin tamamının çil çil altınlarla dolması dileklerimle hepinizi çok öptüm :54::54::54: hepimize hayırlı birikimli güzel bir hafta dilerim :16::16::16::16:

kumbişlerinin ikisi de çok şık 137 tl süper rakam ve de bereketli olsun .:nazar::nazar::nazar:
güzel dileklerin için çok teşekkürler.
ve de en önemlisi sigarayı bıraktığın için seni tebrik ederim bitanemmmmmmmmmmm:71::70::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Selam farmasiciğimmm hoşgeldiinn sefalarr getirdinnn bakıyorumda eski sayfalara borcunu 0'a indirgemek üzeresin çok sevindim canım benim :16::16::16:

ve aleyküm selam bitanem çok şükür bitti bitmek üzere bitsin , ben de birikim açısından önümü görebileyim artık:34:
kuytuköşebanktaki 100 tl yi bugün devreye soktum, ne yapayım :9: şu an para olarak kumbiş hesapta 170 tl param var bilsem ki ağustosun 15 ine kadar para lazım olmayacağını onları da vereceğim ama belli de olmaz değil mi ?:34:

Son düzenleme:
kumbişlerinin ikisi de çok şık 137 tl süper rakam ve de bereketli olsun .:nazar::nazar::nazar:
güzel dileklerin için çok teşekkürler.
ve de en önemlisi sigarayı bıraktığın için seni tebrik ederim bitanemmmmmmmmmmm:71::70::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım arkadaşım :16::16: inan bende okadar mutluyumki bırakmanın bukadar kolay olacağını beklemiyordum yazık ona giden paraya içen herkesin kurtulmasını dilerim çöpe giden paralara yazık bakalım kumbirikten dolunca nekadar çıkacak :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back