Veee ben geldim canlar ama güzel güzel haberlerimle geldim sonunda merakıma dayanamayıp kumbaramı açtım ve saydım ve içinden 137 tl çıktı
Eki Görüntüle 229828 ,
Yeni bir haber daha sigarayı bıraktım yihuuuuyılda 1000 tl ye yakın belkide geçik para sadece çöpe gitmekteydi hemde sağlık..
veeeee kumbiriğimi saymadan duramadığım için yeni bir kumbara yaptım sizlerden aldığım dahiyane fikirlerle
İşte buda yeni kumbiriğim içi görünüyor kapağı açılamıyor dolayısı ile de sayılamıyor paracıklar
Eki Görüntüle 229830
İşte benden haberler bunlar canlarımm kumbaralarınızın içlerinin tamamının çil çil altınlarla dolması dileklerimle hepinizi çok öptümhepimize hayırlı birikimli güzel bir hafta dilerim
ve aleyküm selam bitanem çok şükür bitti bitmek üzere bitsin , ben de birikim açısından önümü görebileyim artık
kuytuköşebanktaki 100 tl yi bugün devreye soktum, ne yapayımşu an para olarak kumbiş hesapta 170 tl param var bilsem ki ağustosun 15 ine kadar para lazım olmayacağını onları da vereceğim ama belli de olmaz değil mi ?
ohhh maşallah bol birikimli günler:)yeni kumbarada süper doldur doldur bitmez:))
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım arkadaşıminan bende okadar mutluyumki bırakmanın bukadar kolay olacağını beklemiyordum yazık ona giden paraya içen herkesin kurtulmasını dilerim çöpe giden paralara yazık bakalım kumbirikten dolunca nekadar çıkacak
canım benim ben sigaraya verilen paraya acıyorum . çok şükür eşim de ben de sigara kullanmıyoruz.
hem sağlık gidiyor hem para insan günde ortalama 5 tl sigara parası verse ayda 150 yılda 1800 tl 10 yılda da 18000 tl eder
akıllara zarar bir de bunu günlük 10 tl vereni düşün
çok teşekkür ederim canımcım bir arkadaş yazmıştı ya amca yağ tenekesini doldurmuş diye amca doldurduysa bende doldururum hemde şeffaf olunca içinide görür fotoğraf çeker birlikte gaza geliriz diye düşündüm buarada kapağınıda baliyle yapıştırdım birikim yapcam diye kafayı buluyordum gece gece
inşallah canımTabi canımcım hiç belli olmaz dünyanın binbir türlü hali var kalsın şimdilik ayın 15 inden sonra devreye sokarsın zaten sen onu kaçmaz senden
değil mi ama ? hayırlısı olsun Allah bereketli etsin birikimlerimizifarmasi 2 ay önce 90 liraya çıkacak dediklerinde çok uzak geliyordu,şimdi 1800 dolara çıkması çok normal iyice coştu piyasa,,
çok teşekkür ederim canımcım bir arkadaş yazmıştı ya amca yağ tenekesini doldurmuş diye amca doldurduysa bende doldururum hemde şeffaf olunca içinide görür fotoğraf çeker birlikte gaza geliriz diye düşündüm buarada kapağınıda baliyle yapıştırdım birikim yapcam diye kafayı buluyordum gece gece
Allah'ım sen aklımı koru yarabbim 18000 tlamannn zararın neresinden dönülse kardır araba alırdım ona verdiğim paralar ile şimdi ona vereceğim para ile hem birikim yapar hemde kendimi ödüllendiririm
baliylemi allah seni :))))))))))öldüm gülmekten:))
bende perşembe günü bir yarım bir çeyrek almıştım.iyiki almışım:)))
ne kadar zamandır içiyordun ?
arada böyle afaki hesaplamalar yapıp kendimizi yola getirmek lazım
hayırlı olsun canımbende perşembe günü bir yarım bir çeyrek almıştım.iyiki almışım:)))
Bir gece balkonda kalınca anca çıktı kokusu olsun birikim cadısıyım ben her yolu deneyeceğim ben bu yola başkoydum
farmasi çalışıyormıusun sen?nerede yaşıyorsun?
5 yıl civarı iyi halt ediyordum sopalığım ben sopalıkayda 80 tl civarı gidiyordu gayret edince az içmeye yılda 960 tl
altın çıkışını yapsın bende ekim gibi araba almayı düşnüüyorum birikimlerimle inş..nur sen nerede yaşıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?