How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

maşallah kuzulara birini bana gönder hemşom:nazar::1:

neler aldın bakayım 15 gün görüşemedik kendini tutamadın yine dimi:57::4:

bitanem hep burdayımda bende seni merak ediyordum özledim:38:

aleyküm selam canım bereketli olsun paracıkların:71:

evet canım ya denk gelemiyoruz evdeyim de hep bizim taraftaki inşaat bitti balkonları temizledim camlar falan çok kötüydü beton tutmuş yerler sıva yüzünden ev işleriyle uğraşıyorum bitanem,vitrinleri boşaltıp temizledim daha yeni oturdum kalkıcam yine arka odaya yığmıştım balkonda ne varsa 1 aydır girmiyordum orayı temizliycem:85:özledim seni:38:

ececim canım benim kolay gelsin .
kuzucuklarımı nasıl yollayayım kız ,Rabbim sana da hayırlı evlatlar versin bitanem.
kızın olursa bak damat olabilirler :34:
ben çok şükür iyiyim bakalım seni çok özledim .:38:

ececim canım benim kolay gelsin .
kuzucuklarımı nasıl yollayayım kız ,Rabbim sana da hayırlı evlatlar versin bitanem.
kızın olursa bak damat olabilirler :34:
ben çok şükür iyiyim bakalım seni çok özledim .:38:

bende seni çok özledim bitanem,allah kuzucuklarını size bağışlasın aminnnn:nazar::38:

bende seni çok özledim bitanem,allah kuzucuklarını size bağışlasın aminnnn:nazar::38:

aminnn Allah razı olsun bitanem.
ececim ben bugün anneme gideceğim çocuklar şimdi oradaydı. eşim izmir'e bir arkadaşının çocuğunun sünnet törenine gitti.
benim bugün okulda sınav gözetmenliğim olduğu için biz gidemedik. şimdilik hayırlı akşamlar bitanem. yarın görüşmek dileğiyle...:38:

Son düzenleme:
kızlar kumbişime bugün 80 kuruş attım Allah bereket versin:16:

merhaba topiğin tutumlu baynaları ,herkese hayırlı birikimler :16:
kızlar ben de bugün borcumdan 100 tl daha düştüm,kaldı 300 tl Allah'a şükürler olsun:34:

altın uctu artık. almak gün geçtilce zorlaşıyor.. ben gecen gün kuytu köşe banktaki :)) paramı bankaya digerlerinin yanına gönderdimm :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: hoopppp ... 50 tl birikmişti. 50 olunca hemen bankaya yatırıyorum yoksa mutlaka bişi çıkıyo :21: :21: :21:
hayydii bereketli olsunnnn bakalımmmmm :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: şimdi evde bozuk sadece 10 yl var onu 50 yapıp bankaya yolcu etme zamanı :66: :66: :66: :66:

altın uctu artık. almak gün geçtilce zorlaşıyor.. ben gecen gün kuytu köşe banktaki :)) paramı bankaya digerlerinin yanına gönderdimm :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: hoopppp ... 50 tl birikmişti. 50 olunca hemen bankaya yatırıyorum yoksa mutlaka bişi çıkıyo :21: :21: :21:
hayydii bereketli olsunnnn bakalımmmmm :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: şimdi evde bozuk sadece 10 yl var onu 50 yapıp bankaya yolcu etme zamanı :66: :66: :66: :66:

bereketli olsun canım :34:

kızlar ben de bugün borcumdan 100 tl daha düştüm,kaldı 300 tl Allah'a şükürler olsun:34:

teşşekkür ederimm.... bu arada tebrik ederim canımm maşallah sildin süpürdün borçlarıı :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
teşşekkür ederimm.... bu arada tebrik ederim canımm maşallah sildin süpürdün borçlarıı :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

sağolasın bitanem gerçekten öyle oldu .Yüce Rabbim ummadığım yerlerden bana kapılar açtı , rızıklar verdi.
ben haziran 27 sinde borçlandığımda eylül ayının 15 i maaşımla borcumu kapatırım diye hesap etmiştim kendimce.
o arada ekstralar geldi karşıma ; seçim parası 168 tl
temmuz maaşı 70 tl zamlı
14 günlük fark 35 tl
mayıs ayında ödenmemiş çocuk parası 62 tl
evde çekmecede önemsemeyip durdurduğum birkaç altın 300 tl
banka promosyonu 65 tl ( henüz almadım)
dünkü gittiğim sınav gözetmenliği 5 ekders saati üzerinden ücret verilecek 35 ya da 50 tl gündüz ya da gece ekdersi mi tam olarak bilmiyorum neye göre hesapıyacaklarını ( henüz almadım.)
hayırlısı artık :34:

Son düzenleme:
aminnn Allah razı olsun bitanem.
ececim ben bugün anneme gideceğim çocuklar şimdi oradaydı. eşim izmir'e bir arkadaşının çocuğunun sünnet törenine gitti.
benim bugün okulda sınav gözetmenliğim olduğu için biz gidemedik. şimdilik hayırlı akşamlar bitanem. yarın görüşmek dileğiyle...:38:
süper olmuş canım bu iş:34:
süper ya çok sevindim bişey kalmamış :46:
sağolasın bitanem gerçekten öyle oldu .Yüce Rabbim ummadığım yerlerden bana kapılar açtı , rızıklar verdi.
ben haziran 27 sinde borçlandığımda eylül ayının 15 i maaşımla borcumu kapatırım diye hesap etmiştim kendimce.
o arada ekstralar geldi karşıma ; seçim parası 168 tl
temmuz maaşı 70 tl zamlı
14 günlük fark 35 tl
mayıs ayında ödenmemiş çocuk parası 62 tl
evde çekmecede önemsemeyip durdurduğum birkaç altın 300 tl
banka promosyonu 65 tl ( henüz almadım)
dünkü gittiğim sınav gözetmenliği 5 ekders saati üzerinden ücret verilecek 35 ya da 50 tl gündüz ya da gece ekdersi mi tam olarak bilmiyorum neye göre hesapıyacaklarını ( henüz almadım.)
hayırlısı artık :34:
allah bereket versin canım:38:

selamlar kızlar
haftanız bol bereketli olsun
haftasonu 10 tl attık eşimle kumbaraya
sonrada dayanamadm saydım 140 tl olmuş 70 tl si 1 tl. onları bütünlerken 20 20 bütünlemeyi düşünüyrm
fazla dikkat çekmesin.
yarından itibaren bütünleticem sonrada çeyrek ya da gram altın alıcam.

ben kaç gündür bişey atamıyorum bankadan harçlık çekmediğim için ama acısını çıkartıcam inşlh,bu arada doları bozdurmamıştık geçen yazdığım güne göre 400 tl falan kardayım:8:şu çeyrek borçlarım bitse de bende bankaya atsam altın hesabı açsam süper olacak :97:aslında yaptığımız birikimi altın hesabına koysaydık araba paramız çıkardı şimdiye ne yapsak bilemedik bir miktarını olsun altın hesabına atalım dedi bakalım hayırlısı:nazar:

süper olmuş canım bu iş:34:

süper ya çok sevindim bişey kalmamış :46:

allah bereket versin canım:38:
Allah razı olsun bitanem
herşey güzel gönlünce olsun :38::38:

selamlar kızlar
haftanız bol bereketli olsun
haftasonu 10 tl attık eşimle kumbaraya
sonrada dayanamadm saydım 140 tl olmuş 70 tl si 1 tl. onları bütünlerken 20 20 bütünlemeyi düşünüyrm
fazla dikkat çekmesin.
yarından itibaren bütünleticem sonrada çeyrek ya da gram altın alıcam.

canım bereketli olsun :nazar::nazar::38:
ne alacaksan hemen almaya bak altının gramı 90 tl oldu bugün :34:

ben kaç gündür bişey atamıyorum bankadan harçlık çekmediğim için ama acısını çıkartıcam inşlh,bu arada doları bozdurmamıştık geçen yazdığım güne göre 400 tl falan kardayım:8:şu çeyrek borçlarım bitse de bende bankaya atsam altın hesabı açsam süper olacak :97:aslında yaptığımız birikimi altın hesabına koysaydık araba paramız çıkardı şimdiye ne yapsak bilemedik bir miktarını olsun altın hesabına atalım dedi bakalım hayırlısı:nazar:

canım ben de önce borçlarımı kapatmaya ve ramazan ayı malum zekat vs gibi öndeki ödeneceklerimi ödemeye endeksledim kendimi sonrası eylül ayı ile beraber gelir inşallah.:34:
400 tl kar elde etmene bayıldım , süpersin Allah bereket versin.
ben de şimdi elden 500 gr altını çıkarsam mı az daha beklesem mi diye düşünüyorum .14 temmuzdan bugüne 11 günde 2300 küsur tl kar ettim. bakalım takipteyim hayırlısı diyorum.:34:

selam hatunlaar:52::52:

farmasicim,haberlerde falan döviz üzerinden borçlanmayın diyorlar,demek ki dövize yatırım yapmak kar sağlar.
fakat ticaret odasının yayınlarına falan bakıyorum arada,orada da dövizde dalgalanma sık olacak,altına yatırım yapn,uzun vadede kazandıracak deniyor.
bir uzman olarak senin de görüşünü alıyım dedim.
aslında her ay en az 1 çeyrek 100 euro falan atıyım diyodum aklım karıştı şimdi.sen ne diyosun bu duruma:):)

selam hatunlaar:52::52:

farmasicim,haberlerde falan döviz üzerinden borçlanmayın diyorlar,demek ki dövize yatırım yapmak kar sağlar.
fakat ticaret odasının yayınlarına falan bakıyorum arada,orada da dövizde dalgalanma sık olacak,altına yatırım yapn,uzun vadede kazandıracak deniyor.
bir uzman olarak senin de görüşünü alıyım dedim.
aslında her ay en az 1 çeyrek 100 euro falan atıyım diyodum aklım karıştı şimdi.sen ne diyosun bu duruma:):)

ve aleyküm selam canım
şimdi eşimle telefonda görüştüm altın fiyatları yükseliyor ne yapayım acaba altını satsam mı diye dün izmir'e beraber gittiği arkadaş grubunda kuyumcu bir arkadaşı vardı onunla sohbet ettiklerini altının gramının 120 tl ye çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu söylemiş .eşim de bana şimdi sakın satma dedi.
uzmanlık kavramı için estağfirullah sadece bilebildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum bitanem.:38:

ben elimdeki paranın hepsini tek bir yatırım aracına yöneltmeyi doğru bulmuyorum. riski dağıtmak lazım diye düşünrüm her zaman. altın da olsun döviz de olsun tl de bulunsun olabiliyorsa gayrimenkul de olsun.
umarım anlatabilmişimdir. tek tip yatırım kazanırsan süper olur ya kaybedersen işte o zaman baya hüsranlı biter işin sonu.:34:

Son düzenleme:
Back