maşallah kuzulara birini bana gönder hemşom
neler aldın bakayım 15 gün görüşemedik kendini tutamadın yine dimi
bitanem hep burdayımda bende seni merak ediyordum özledim
aleyküm selam canım bereketli olsun paracıkların
evet canım ya denk gelemiyoruz evdeyim de hep bizim taraftaki inşaat bitti balkonları temizledim camlar falan çok kötüydü beton tutmuş yerler sıva yüzünden ev işleriyle uğraşıyorum bitanem,vitrinleri boşaltıp temizledim daha yeni oturdum kalkıcam yine arka odaya yığmıştım balkonda ne varsa 1 aydır girmiyordum orayı temizliycem:85:özledim seni
ececim canım benim kolay gelsin .
kuzucuklarımı nasıl yollayayım kız ,Rabbim sana da hayırlı evlatlar versin bitanem.
kızın olursa bak damat olabilirler
ben çok şükür iyiyim bakalım seni çok özledim .
bende seni çok özledim bitanem,allah kuzucuklarını size bağışlasın aminnnn
altın 90 küsür tl olmuş..
altın uctu artık. almak gün geçtilce zorlaşıyor.. ben gecen gün kuytu köşe banktaki :)) paramı bankaya digerlerinin yanına gönderdimmhoopppp ... 50 tl birikmişti. 50 olunca hemen bankaya yatırıyorum yoksa mutlaka bişi çıkıyo
hayydii bereketli olsunnnn bakalımmmmmşimdi evde bozuk sadece 10 yl var onu 50 yapıp bankaya yolcu etme zamanı
merhaba topiğin tutumlu baynaları ,herkese hayırlı birikimler
kızlar ben de bugün borcumdan 100 tl daha düştüm,kaldı 300 tl Allah'a şükürler olsun
teşşekkür ederimm.... bu arada tebrik ederim canımm maşallah sildin süpürdün borçlarıı
süper olmuş canım bu işaminnn Allah razı olsun bitanem.
ececim ben bugün anneme gideceğim çocuklar şimdi oradaydı. eşim izmir'e bir arkadaşının çocuğunun sünnet törenine gitti.
benim bugün okulda sınav gözetmenliğim olduğu için biz gidemedik. şimdilik hayırlı akşamlar bitanem. yarın görüşmek dileğiyle...
süper ya çok sevindim bişey kalmamışmerhaba topiğin tutumlu baynaları ,herkese hayırlı birikimler
kızlar ben de bugün borcumdan 100 tl daha düştüm,kaldı 300 tl Allah'a şükürler olsun
allah bereket versin canımsağolasın bitanem gerçekten öyle oldu .Yüce Rabbim ummadığım yerlerden bana kapılar açtı , rızıklar verdi.
ben haziran 27 sinde borçlandığımda eylül ayının 15 i maaşımla borcumu kapatırım diye hesap etmiştim kendimce.
o arada ekstralar geldi karşıma ; seçim parası 168 tl
temmuz maaşı 70 tl zamlı
14 günlük fark 35 tl
mayıs ayında ödenmemiş çocuk parası 62 tl
evde çekmecede önemsemeyip durdurduğum birkaç altın 300 tl
banka promosyonu 65 tl ( henüz almadım)
dünkü gittiğim sınav gözetmenliği 5 ekders saati üzerinden ücret verilecek 35 ya da 50 tl gündüz ya da gece ekdersi mi tam olarak bilmiyorum neye göre hesapıyacaklarını ( henüz almadım.)
hayırlısı artık
Allah razı olsun bitanemsüper olmuş canım bu iş
süper ya çok sevindim bişey kalmamış
allah bereket versin canım
selamlar kızlar
haftanız bol bereketli olsun
haftasonu 10 tl attık eşimle kumbaraya
sonrada dayanamadm saydım 140 tl olmuş 70 tl si 1 tl. onları bütünlerken 20 20 bütünlemeyi düşünüyrm
fazla dikkat çekmesin.
yarından itibaren bütünleticem sonrada çeyrek ya da gram altın alıcam.
ben kaç gündür bişey atamıyorum bankadan harçlık çekmediğim için ama acısını çıkartıcam inşlh,bu arada doları bozdurmamıştık geçen yazdığım güne göre 400 tl falan kardayımşu çeyrek borçlarım bitse de bende bankaya atsam altın hesabı açsam süper olacak :97:aslında yaptığımız birikimi altın hesabına koysaydık araba paramız çıkardı şimdiye ne yapsak bilemedik bir miktarını olsun altın hesabına atalım dedi bakalım hayırlısı
Allah razı olsun bitanem
herşey güzel gönlünce olsun
canım bereketli olsun
ne alacaksan hemen almaya bak altının gramı 90 tl oldu bugün
ay ciddimisinizz
takip edemedim 1 haftadır.
90 tl mii tüh geçen hafta alıcaktım sallandım durdum
selam hatunlaar
farmasicim,haberlerde falan döviz üzerinden borçlanmayın diyorlar,demek ki dövize yatırım yapmak kar sağlar.
fakat ticaret odasının yayınlarına falan bakıyorum arada,orada da dövizde dalgalanma sık olacak,altına yatırım yapn,uzun vadede kazandıracak deniyor.
bir uzman olarak senin de görüşünü alıyım dedim.
aslında her ay en az 1 çeyrek 100 euro falan atıyım diyodum aklım karıştı şimdi.sen ne diyosun bu duruma:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?