• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Arkadaşlar Merhaba; Dün kumbarama 2,20 tl attım . Bu arada haftaya cuma günü son bildirim günüdür . Listede olmak isteyenler birikimleriyle birlikte mesaj atlarsa çok sevinirim . Ben de temmuz ayının listesini düzenleyip yüklerim . Herkese iyi birikimler diliyorum .:16:

derencim ben anlamadım şimdi. biz temmuz başında bildirdik. şimdi ağustosun ilk haftası bildirmemiz gerekmiyor mu?

Kızlar sevincimi sizlerle paylaşmak istedim eşim 1 yıldan beri işiyle ilgili yeni yatırımlar yapacaktı bekliyorduk bugün imzaları atmışlar mübarek cuma günü inşallah yüzümüz kara çıkmaz rabbim utandırmaz.DARISI inşallah sizlerin başına

hayırlı, bol, bereketli kazançlar olsun inşallah..

imkanın varsa al canım içinde kalmasın bende cok sevıyorum altını hem takı olarak hem bırıkım olarak:61:

ay bende bugün kuyumcuya gittim öyle çok istiyordum kendime bir zincir almayı ama sonra vazgeçtim hemen çeyrek aldım zinciride kocişe aldıracam artık :))
ay canım dıyodum ama baktım anlamıyolar demedım sonra bısey onalrın kafası baska calısıyo :1:türk adetlerını bılıyosun ıste ne olursa olsun beklenıyo oyle seyler malesef:19: ayrıca masallah canım sen bu azımle yaparsın ıstedıgın bırıkımı merak etme:34:
canım boşver sıkma canını duyma onlarıda benimde ailem yeni ev almışlardı benim düğün zamanı 2 koli eşya getirdim inan çeyiz diye ama Allah iyi insanalrla karşılaştırsın babam söylemişti ama benim kzıım üniversitrede okuyor benimde şu an imnkanım yok diye ama eşim ben hiçbirşey istemiyorum kızınızıda kendim okutucam demişti öylede oldu :))
Kızlar sevincimi sizlerle paylaşmak istedim eşim 1 yıldan beri işiyle ilgili yeni yatırımlar yapacaktı bekliyorduk bugün imzaları atmışlar mübarek cuma günü inşallah yüzümüz kara çıkmaz rabbim utandırmaz.DARISI inşallah sizlerin başına
canım benim Allah utandırmasın hayırlısıyla bu işin üstesinden gelirsiniz inşallah :))
kızlar bugün pazar parasından kalan 10 tl hop kumbaraya
eşimle çıktık pazara çaktırmadan çoğu şeyleri ona aldırdım
aslında önceden pazar parası vermişti bana
pazarda şüpelenmesin diye ufak tefek şeylerin parasını ben ödedim
eve geldi pazar parasını sordu bitti dedim.ne yapayım başka türlü elime para geçmiyor.

aman canım bazen küçük yalanlarsdan bişey olmuyor sanki kendimizemi yapıyoruz sonuçta zor günlerimiz için biriktiriyoruz :))

ev alacam üstüne bide araba alıcam deseydin ben hep söylüyorum parayı kazanmak iş değil önemli olan birikim yapabilmek eğerki birikim yapamıyorsan har vurup harman savuruyorsan trilyonda kazansan boş :))

ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN. har vurup harman savurmak çok kolay. onemlı olan elinde tutabilmek. benim adım paragöze çıktı :) ama hiiç umrumda değil :D

kızlar bugün pazar parasından kalan 10 tl hop kumbaraya
eşimle çıktık pazara çaktırmadan çoğu şeyleri ona aldırdım
aslında önceden pazar parası vermişti bana
pazarda şüpelenmesin diye ufak tefek şeylerin parasını ben ödedim
eve geldi pazar parasını sordu bitti dedim.ne yapayım başka türlü elime para geçmiyor.

iyi yapmışsın ... :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:

eveet bende bugün eve bulgur aldımm eşimden para istedim 15 tl aldımm bulgur 6tl tuttu 5 ini verdim 4 dü köşe bankaaa allah bereket versin

Son düzenleme:
selam farmasi ececik ve birikim delisi diğer arkadaşlar.....:3:artık ben de kumbara yapıyorum..kumbaram da dandirik bi poşet:32: ama hiç saymıyorum.....çeyrek almanın yanında bu bozukluk işine de girdim..bakalım seneye bu zamanlara kadar kaç altınım olacak:44: bu arada iki gün önce eski tarihli çeyreği 140tan aldım:53: Allahım yıllardır çar çur ettiğimiz paralarla altın alsaydık zengin olurduk:37: benim korkum da altın böyle deli gibi yükselmişken ya dan diye düşerse:26: alıntılar için sağolun biraz içime su serpildi:27:

selam farmasi ececik ve birikim delisi diğer arkadaşlar.....:3:artık ben de kumbara yapıyorum..kumbaram da dandirik bi poşet:32: ama hiç saymıyorum.....çeyrek almanın yanında bu bozukluk işine de girdim..bakalım seneye bu zamanlara kadar kaç altınım olacak:44: bu arada iki gün önce eski tarihli çeyreği 140tan aldım:53: Allahım yıllardır çar çur ettiğimiz paralarla altın alsaydık zengin olurduk:37: benim korkum da altın böyle deli gibi yükselmişken ya dan diye düşerse:26: alıntılar için sağolun biraz içime su serpildi:27:

merhaba canım hoşgeldin
birikimlerin hayırlı olsun .
altının da berekeli olsun.:nazar::nazar:

aleyküm selam canım hoşgeldin:3:evet ya benimde hep aklıma geliyor çar çur edilen paralarla kaç altınımız olurdu kimbilir,,3-4 günlük tatilde 50 lirayı bozdurduk 1 tl su 50 kuruş dondurma bilmem ne derken bitiverdi bozuk paraları küçümsememek lazım,neyse zararın neresinden dönsek kardır bereketli olsun canım :nazar::29:

aleyküm selam canım hoşgeldin:3:evet ya benimde hep aklıma geliyor çar çur edilen paralarla kaç altınımız olurdu kimbilir,,3-4 günlük tatilde 50 lirayı bozdurduk 1 tl su 50 kuruş dondurma bilmem ne derken bitiverdi bozuk paraları küçümsememek lazım,neyse zararın neresinden dönsek kardır bereketli olsun canım :nazar::29:

çok haklısın bitanem paranın gerçekten değeri yok ama işte onu hayırlısıyla 3- 5 demenden biriktirerek değerlendirecek olan da Allah'ın izniyle bizleriz :34::38::38::38:

merhaba kızlar hayırlı sabahlar ,hayırlı birikimler canlar:16:
ben de kumbişime dün akşam 3 tl attım Allah bereket versin.:34:

daha 15 ağustosa maaş zamanına çok var öyle olmasa kuytu köşe ve kumbişteki toplam 250 tl yi de verip 400 tl lik borcumdan düşmek istiyorum.
ama her ihtimale karşı diye yanımda tutuyorum .
bu arada interaktif bankacılık işlerimin çoğunu takip ettiğim başka bir bankadan vadesiz altın hesabı açtım.:34:
niyetim her ay cumhuriyet altını alıp evde saklamaktı ama hadi 1-2 , 3-5 altın neyse de ya sonrasında nasıl olur ki diye düşündüm:18::18::18: en iyisi fon hesabı filan olmadan faizli kısmına bulaşmadan vadesiz altın hesabı açarak her ay o ay ki paramın yettiğince gr altın alarak biriktireyim diye düşündüm.
her ay sanki borcum taksitim varmış gibi en az 5 gr en fazla 10 gr altın alsam bu şekilde uzun vadeli birikse altın fiyatlarının dalgalandığı dönemlerde de al-sat yapsam sanırım iyi olur, bakalım artık hayırlısı Allah'tan.
her ay 5 gr altın alsam senede 60 gr eder
10 gr alsam 120 gr
bunu 5 ya da 10 yıllık bir süreçte düşündüğümde hiç de fena bir rakam değil.:34:
eşime de bahsettim sen diyor bir yazlık parası biriktireceksin bu gidişle diyor.:1::1:
herşey kısmet ama ben yazlık filan almaktan ziyade büyük bir arazi alıp seracılık hayalimizi gerçekleştirip oradan nasip olur da kazanırsak elde ettiğimz gelirleri yatırıma dönüştürme idealindeyim.
sabah sabah ne çenem düştü elime vurdu yazmışım da yazmışım :34:

Altında 'yarım gram' dönemi
22 Temmuz 2011 22:00

--------------------------------------------------------------------------------
Yalova Kuyumcular Derneği Başkanı Okan Güner, altın fiyatlarında yaşanan artıştan dolayı vatandaşların ''yarım gram'' altına yöneldiğini bildirdi.

Güner, gazetecilere yaptığı açıklamada, dünyada artan borç krizi ve kağıt paraya güvenin azalması nedeniyle yatırımcının altına büyük ilgi gösterdiğini belirtti.

Altın fiyatının son dönemde en yüksek seviyesine ulaştığına dikkati çeken Güner, ''Altının fiyatı sürekli yükselişte. Şu an altının ons fiyatı bin 600 dolardan işlem görüyor. En son Amerika'dan gelen borç krizi haberleriyle Ağustos ayında da bu artış devam edecek gibi gözüküyor. Bu durum sektörümüzde işlerimizin durma noktasına gelmesine neden oldu'' dedi.

Güner, düğün sezonu olması nedeniyle vatandaşların hediyelik takı olarak yarım gram altına yöneldiğine de değinerek, şöyle konuştu:

''Vatandaşlarımız bu fiyat artışından dolayı gram altın değil, fiyatı 40 liradan satılan yarım gram altına yöneldi. Çeyrek altının pabucu çoktan dama atıldı bile. Artık düğünlerde çeyrek altın takmak herkesin harcı değil. Yalova'daki kuyumcularımızda altının gramı 85 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 143, yarım altın 286, Cumhuriyet altını 585 liradan satılıyor.''

kızlar dün altının gramı 85 küsurken şimdi 87 küsur olmuş :53::53::53::53::9::9::52::52:

merhaba kızlar hayırlı sabahlar ,hayırlı birikimler canlar:16:
ben de kumbişime dün akşam 3 tl attım Allah bereket versin.:34:

daha 15 ağustosa maaş zamanına çok var öyle olmasa kuytu köşe ve kumbişteki toplam 250 tl yi de verip 400 tl lik borcumdan düşmek istiyorum.
ama her ihtimale karşı diye yanımda tutuyorum .
bu arada interaktif bankacılık işlerimin çoğunu takip ettiğim başka bir bankadan vadesiz altın hesabı açtım.:34:
niyetim her ay cumhuriyet altını alıp evde saklamaktı ama hadi 1-2 , 3-5 altın neyse de ya sonrasında nasıl olur ki diye düşündüm:18::18::18: en iyisi fon hesabı filan olmadan faizli kısmına bulaşmadan vadesiz altın hesabı açarak her ay o ay ki paramın yettiğince gr altın alarak biriktireyim diye düşündüm.
her ay sanki borcum taksitim varmış gibi en az 5 gr en fazla 10 gr altın alsam bu şekilde uzun vadeli birikse altın fiyatlarının dalgalandığı dönemlerde de al-sat yapsam sanırım iyi olur, bakalım artık hayırlısı Allah'tan.
her ay 5 gr altın alsam senede 60 gr eder
10 gr alsam 120 gr
bunu 5 ya da 10 yıllık bir süreçte düşündüğümde hiç de fena bir rakam değil.:34:
eşime de bahsettim sen diyor bir yazlık parası biriktireceksin bu gidişle diyor.:1::1:
herşey kısmet ama ben yazlık filan almaktan ziyade büyük bir arazi alıp seracılık hayalimizi gerçekleştirip oradan nasip olur da kazanırsak elde ettiğimz gelirleri yatırıma dönüştürme idealindeyim.
sabah sabah ne çenem düştü elime vurdu yazmışım da yazmışım :34:

:46::46::46:bereketli hayrlı olsun canım bende bir işe girsem ne hayyallerim var ama hayırlısı artık haftalık çekmedim bu hafta ondan parasızım atamıyorum kumbaraya:25:

:46::46::46:bereketli hayrlı olsun canım bende bir işe girsem ne hayyallerim var ama hayırlısı artık haftalık çekmedim bu hafta ondan parasızım atamıyorum kumbaraya:25:

hoşgeldin bitanem ne zamandır bir denk gelemedik seninle canım ya:38::38::38::69::69::69:
inşallah canım hemşom herşey arzu ettiğin gibi olur ve de umarım o günler senin için çok yakındır :16:

Selam kızlar bende size katılmak istiyorum benide alırmısınız aranıza 3yıldır çalışıyordum daha önce bu topiğe bi göz atmıştım esinlenerek 48 gr bilezik aldım bebeğimiz oldu istifa ettim tek kazanımım işten bilezikler para harcamak çok kolay hiç bişi almadık ama 3yıllık evliyim çok iyi borç ödedik gereksiz harcamalarımıza rağmen şimdi okudumda tekrar burayı bikaç sayfa evde otururkende birikim yapabiliirm sanırım eşimin verdikleriyle ben bebek 8 9 aylık olana kadar çalışmayacağım oturup bu topiği baştan başa okumam lazım

Selam kızlar bende size katılmak istiyorum benide alırmısınız aranıza 3yıldır çalışıyordum daha önce bu topiğe bi göz atmıştım esinlenerek 48 gr bilezik aldım bebeğimiz oldu istifa ettim tek kazanımım işten bilezikler para harcamak çok kolay hiç bişi almadık ama 3yıllık evliyim çok iyi borç ödedik gereksiz harcamalarımıza rağmen şimdi okudumda tekrar burayı bikaç sayfa evde otururkende birikim yapabiliirm sanırım eşimin verdikleriyle ben bebek 8 9 aylık olana kadar çalışmayacağım oturup bu topiği baştan başa okumam lazım

canım hoşgeldin aramıza .:71:
bebeğini Allah analı babalı büyütsün , güzel yazgılı olsun inşallah :nazar::nazar:
dediğin gibi parayı harcamak çok kolay, kazanmak ve onun ötesinde elde tutmak oldukça zor. Allah hepimize akıl fikir irade versin canım.:34:
şimdiden hayırlı birikimler yapabilmen dileğiyle....:38:

canım hoşgeldin aramıza .:71:
bebeğini Allah analı babalı büyütsün , güzel yazgılı olsun inşallah :nazar::nazar:
dediğin gibi parayı harcamak çok kolay, kazanmak ve onun ötesinde elde tutmak oldukça zor. Allah hepimize akıl fikir irade versin canım.:34:
şimdiden hayırlı birikimler yapabilmen dileğiyle....:38:

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için çok sağolun amin inş. ilk iş bi kavanoz ayarladım evdeki bozuklukları attım bnm eşim hiç sevmez bozuk para bulundurmayı cebinde hergün onları toplayacağım ve bazılarını kavanoza kaydırcam şimdi ona demeyeceğim inanmayıp hevesimi kaçırır:34:

Back