Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

birikim yapma konusunda kararlı olup şevkimizi kıracak kişi , davranış ,söz ya da hareketlerden uzak durmalıyız elbette.

birikim yapma konusunda kararlı olup şevkimizi kıracak kişi , davranış ,söz ya da hareketlerden uzak durmalıyız elbette.

eski yazılarınızı okudum biraz çok güzel yorumlarınız var bu topikte insan daha çok aşka gelir ilk olarak kumbaraya 10,5 lira attım inş. bir ay sonra kavanoz dolarda ilk çeyreği alırım

eski yazılarınızı okudum biraz çok güzel yorumlarınız var bu topikte insan daha çok aşka gelir ilk olarak kumbaraya 10,5 lira attım inş. bir ay sonra kavanoz dolarda ilk çeyreği alırım

güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım
bereketli olsun önemli olan da bir yerden başlamak zaten gerisi gelir hayırlısıyla inşallah

selam kızlar herkese...
anca yazabiliyorum.
tatile ayırdığım para kadarını harcayıp geri döndüm.gitmeden kaptığım harçlığa dokunmadım hiç.
hayırlısı ile yeni bir döneme merhaba inş...

ve aleyküm selam canım hoşgeldin
umarım tatilin süper geçmiştir.
bereketli olsun harçlığın

Altinda rekor serisine devam

Altinda rekor serisine devam
Altinin kilogrami kapanista rekorunu yenileyerek 87 bin 100 liraya yükseldi

Istanbul Altin Borsasi (IAB) endeksi yüzde 0,22 artarken, altinin kilogrami kapanista rekorunu yenileyerek 87 bin 100 liraya, onsu ise 1.602,00 dolara yükseldi.

Altin piyasasinda 17 islemde 16 milyon 424 bin 810 liralik, 50 islemde 47 milyon 636 bin 751,42 dolarlik hacim gerçeklesti.

Gümüs piyasasinda 9 islemde 310 bin 417,72 dolarlik hacim oldu.

IAB'de bugün islem hacmine göre en fazla islem gerçeklestiren kurumlar Rona Döviz, Kuveyt Türk Katilim Bankasi, MKS Kiymetli Maden, Garanti Bankasi ve Troy Kiymetli Maden olarak siralandi.
kaynak:bloomberht
Tarih: 22.07.2011 18: 32 : 57

Son düzenleme:
bu gidişle katlmak zorunda kalcam zaten
alışveriş çılgını oldum çıktım

bazen hepimizin alışveriş tutkunu olduğumuz dönemler de olmuyor değil ama nereye kadar bunu sorgulamak lazım kendimize çeki düzen vermek açısından yoksa ipin ucunu kaçırması kolay da toplamak zor olur

Bay Felaket'ten altın kehâneti!
İşte dünyaca ünlü yatırım uzmanlarının altınla ilgili beklentileri!
22 Temmuz 2011 Cuma, 10 : 17 :52
İlgili Haberler
Çeyrek altın 144 TL'yi geçti
Asgari altın!
Altın ithalatında şok artış!
Altından 1600 dolarlık rekor!

Tüm ilgili haberler
Dünyaca ünlü "Bay Felaket" olarak bilinen yatırım uzmanı Marc Faber, Türkiye'de ciddi sermaye akışının olduğunu belirterek, "Cari açık büyük problem değil. Ancak cari açık nedeniyle Türkiye kırılgan ve hassas durumda" dedi. Bloomberg HT'nin sorularını yanıtlayan Feber'e göre, son krize yönelik alınan adımlar sadece ötelemeye yönelik. Yani yapısal ve kalıcı çözümler üretilmedi. Bu yüzden yeni bir parasal genişleme kaçınılmaz gözüküyor. Faber, ABD’de parasal genişmenin devam edeceği tahmininde bulundu ve şunları söyledi: "Yatırımcılara altına yönelmelerini tavsiye ederim. Altın fiyatları artmaya devam edecek. ABD'de Fed'in para basmak dışında şansı kalmayacak. Çünkü her zaman güvenli bir liman. Avrupa Merkez Bankası ve Fed'in para basmaktan başka bir şansı yok. Para basıldıkça, paranın değeri düşecek. Bu da altına yarayacak. Bu yüzden bir miktar nakitin yanına bir miktar da altın koymakta fayda var."

"HİÇ ALTIN SATMADIM DAHA DA ALDIM"
Singapur merkezli Rogers Holding Yöneticisi ve yatırım uzmanı Jim Rogers da yine altının yükseleceğini öngördü. Yatırımcı, Yunanistan'ın yaşadığı durumun açıkça bir seçici temerrüt olduğunu aktardı. Bu ülkenin daha büyük sorunlar yaşacağını öngören piyasa uzmanı, Yunanistan'da görülen sorunların göründüğünden daha derin olduğunu belirti. "AB'de bundan sonra daha fazla temerrüt görebiliriz" diyen Rogers, Belçika ve İtalya gibi ülkelerin borç yükü altında olduğuna dikkat çekti.
"Ben şu ana kadar hiç altın satmadım, daha da fazla aldım" diyen yatırımcı, altın fiyatlarının gerilemesi halinde altın yatırımlarını daha fazla artırabileceğini ifade etti. Emtia piyasasında yatırım fırsatlarının döviz piyasasına oranlar daha yüksek olduğunu dile getiren yatırım uzmanı, "Hisse satın almıyorum fakat olumlu yaklaşacağım ülkelerden biri Türkiye. ABD'de işler kötüleşirse FED para basmaya hız verir. Sadece bunu biliyorlar. Çin ekonomisini soğutmaya çalışıyor, umarım başarılı olurlar..." dedi.

Son düzenleme:
bugün kumbişime sağolsun benim oğlanlar 5 tl bozukluk attılar Allah bereket versin.

mrhb kızlar bizde elde avuçta ne varsa bankada altın hesabına çevirdik bi yandan korkuyorumda fiyatlar düşecek diye her şeyin bi doyum noktası vardır acaba altında doyum noktasından sonra düşüşe geçermi öyle olursa yndık zaten çok fazla bi miktar değil ama nerden başlasam kardır deyim eşime arabasını sattırdım çok masraflıydı bide evde biraz altın vardı hepsini toplayıp attık bankaya umarım bi zararımız olmaz bide benden uyarı sakın şu giyim sitelerine fazla takılmayın ben bi ara takılıp deli gibi alıyordum baktım sonu yok yazık günah deyip hepsini bıraktım insanı tüketim manyağı yapıyorlar

bende dun alışverış yaptım gıttı paracıklar:))
100 lıraya ıkı tane başortu aldım bıd eçaydanlığım eskıydı çaydanlığada 50 lıra
hop dıye gıdıverdı para 25 de yemek170 şu paranın hıç değerı yokkumbaramada eve gelınce bozukluk attım:))bu ayı bı çeyrekle kapatıcam heralde
2 çeyrek olayı bıdahakı aya artıkın hayırlı bırıkımler kızlarrr

çok doğru söylüyorsun canım gerçekten paranın değeri yok öylesine çarşıya çıksan şu bu derken uçup gidiyor paragüle güle kullan canım aldıklarını napalım ihtiyaç olunca alınacak mecburen
bugün bendende kumbaraya 6 tl

bereketli olsun canım

bugün kumbişime sağolsun benim oğlanlar 5 tl bozukluk attılar Allah bereket versin.
maşallah kuzulara birini bana gönder hemşom
bu gidişle katlmak zorunda kalcam zaten
alışveriş çılgını oldum çıktım
neler aldın bakayım 15 gün görüşemedik kendini tutamadın yine dimi
yaaaa nerdesin sen msn yede gelmiyorsun artık yakalamak için buraya yazdım.unuttun beni zaliiiiiiim
bitanem hep burdayımda bende seni merak ediyordum özledim
aleyküm selam canım bereketli olsun paracıkların
hoşgeldin bitanem ne zamandır bir denk gelemedik seninle canım ya
inşallah canım hemşom herşey arzu ettiğin gibi olur ve de umarım o günler senin için çok yakındır

evet canım ya denk gelemiyoruz evdeyim de hep bizim taraftaki inşaat bitti balkonları temizledim camlar falan çok kötüydü beton tutmuş yerler sıva yüzünden ev işleriyle uğraşıyorum bitanem,vitrinleri boşaltıp temizledim daha yeni oturdum kalkıcam yine arka odaya yığmıştım balkonda ne varsa 1 aydır girmiyordum orayı temizliycem:85:özledim seni

bugün bendende kumbaraya 6 tl
canım aldıklarını hayırlı günlerde kullan ,canın sağolsun
6 tl de bereketli olsun.

selam çeyrek canavarları

ve aleyküm selam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…