çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için çok sağolun amin inş. ilk iş bi kavanoz ayarladım evdeki bozuklukları attım bnm eşim hiç sevmez bozuk para bulundurmayı cebinde hergün onları toplayacağım ve bazılarını kavanoza kaydırcam şimdi ona demeyeceğim inanmayıp hevesimi kaçırır
birikim yapma konusunda kararlı olup şevkimizi kıracak kişi , davranış ,söz ya da hareketlerden uzak durmalıyız elbette.
eski yazılarınızı okudum biraz çok güzel yorumlarınız var bu topikte insan daha çok aşka gelir ilk olarak kumbaraya 10,5 lira attım inş. bir ay sonra kavanoz dolarda ilk çeyreği alırım
bereketli hayrlı olsun canım bende bir işe girsem ne hayyallerim var ama hayırlısı artık haftalık çekmedim bu hafta ondan parasızım atamıyorum kumbaraya
selam kızlar herkese...
anca yazabiliyorum.
tatile ayırdığım para kadarını harcayıp geri döndüm.gitmeden kaptığım harçlığa dokunmadım hiç.
hayırlısı ile yeni bir döneme merhaba inş...
yaaaa nerdesin sen msn yede gelmiyorsun artık yakalamak için buraya yazdım.unuttun beni zaliiiiiiim
hoşgeldiniz siz de bizlerle beraber birikim yapmaya ne dersiniz?
bu gidişle katlmak zorunda kalcam zaten
alışveriş çılgını oldum çıktım
çok doğru söylüyorsun canım gerçekten paranın değeri yok öylesine çarşıya çıksan şu bu derken uçup gidiyor parabende dun alışverış yaptım gıttı paracıklar:))
100 lıraya ıkı tane başortu aldım bıd eçaydanlığım eskıydı çaydanlığada 50 lıra
hop dıye gıdıverdı para 25 de yemek170 şu paranın hıç değerı yokkumbaramada eve gelınce bozukluk attım:))bu ayı bı çeyrekle kapatıcam heralde
2 çeyrek olayı bıdahakı aya artıkın hayırlı bırıkımler kızlarrr
bugün bendende kumbaraya 6 tl
maşallah kuzulara birini bana gönder hemşombugün kumbişime sağolsun benim oğlanlar 5 tl bozukluk attılarAllah bereket versin.
neler aldın bakayım 15 gün görüşemedik kendini tutamadın yine dimibu gidişle katlmak zorunda kalcam zaten
alışveriş çılgını oldum çıktım
bitanem hep burdayımda bende seni merak ediyordum özledimyaaaa nerdesin sen msn yede gelmiyorsun artık yakalamak için buraya yazdım.unuttun beni zaliiiiiiim
aleyküm selam canım bereketli olsun paracıklarınselam kızlar herkese...
anca yazabiliyorum.
tatile ayırdığım para kadarını harcayıp geri döndüm.gitmeden kaptığım harçlığa dokunmadım hiç.
hayırlısı ile yeni bir döneme merhaba inş...
hoşgeldin bitanem ne zamandır bir denk gelemedik seninle canım ya
inşallah canım hemşom herşey arzu ettiğin gibi olur ve de umarım o günler senin için çok yakındır
bende dun alışverış yaptım gıttı paracıklar:))
100 lıraya ıkı tane başortu aldım bıd eçaydanlığım eskıydı çaydanlığada 50 lıra
hop dıye gıdıverdı para 25 de yemek170 şu paranın hıç değerı yokkumbaramada eve gelınce bozukluk attım:))bu ayı bı çeyrekle kapatıcam heralde
2 çeyrek olayı bıdahakı aya artıkın hayırlı bırıkımler kızlarrr
canım aldıklarını hayırlı günlerde kullan ,canın sağolsunbugün bendende kumbaraya 6 tl
selam çeyrek canavarları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?