Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hiç altın zincir aldınız mı?ben almayı çok istiyorum 200 ile 110 arasında değişiyor beğendiğim uzun ince zincirler.ayrıcada kolye ucu gerek tabi.kuyumcu satarken 3de 1 fiyatı düşer dedi siz ne diyorsunuz almalı mıyım?
aylaaar sonra sonunda altın alabildim yine. çoook mutluyum
allahım birikimlerimzi arttırsın, altınları çoğaltsın...
merhaba canım zincirler 14 ayar altın olur ve de bu yüzden yatırım amaçlı düşünülemez çok zarar ettirir. ama ben takı olarak almak kullanmak istiyorum dersen tabi o başka .kızlar hiç altın zincir aldınız mı?ben almayı çok istiyorum 200 ile 110 arasında değişiyor beğendiğim uzun ince zincirler.ayrıcada kolye ucu gerek tabi.kuyumcu satarken 3de 1 fiyatı düşer dedi siz ne diyorsunuz almalı mıyım?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnaylaaar sonra sonunda altın alabildim yine. çoook mutluyum
allahım birikimlerimzi arttırsın, altınları çoğaltsın...
canım benım var bıkac tane bu tazr seyleri bırıkım ıcın düşünmemelisin sadece takı amaclı yanı cok sıtıyorsan ve kullanacaksan alabılrıısn tabıkı ben değiştirerek kullanıyorum canım
kızlarr günaydın işte benim kumbişciğim ve içindeki bozukluklarım
merhaba canım zincirler 14 ayar altın olur ve de bu yüzden yatırım amaçlı düşünülemez çok zarar ettirir. ama ben takı olarak almak kullanmak istiyorum dersen tabi o başka .
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah bereketli kılsın altınını canım.
Allah bereketli etsin canım paracıklarını , kumbişin çok şık.
inşallah kumbişinden çıkna o paracıklar kadar çil çil altınların olur
sağolasınnnnnnnn bitanem nasılsıngünaydın şekerler,hayırlı cumalar hepimize:109:
cok saol canım ınsallah hepımızın oyle olsun altınları
sağolasınnnnnnnn bitanem nasılsın
iyiyim çok şükür,sen nasılsın farmasi evimde olmayınca hiç para biriktiremiyorum,dönerken de buradan hediyelik eşyalar,yöresel şeyler götürmek gerekecek.kara kara düşünüyorum
canım benım var bıkac tane bu tazr seyleri bırıkım ıcın düşünmemelisin sadece takı amaclı yanı cok sıtıyorsan ve kullanacaksan alabılrıısn tabıkı ben değiştirerek kullanıyorum canım
kızlarr günaydın işte benim kumbişciğim ve içindeki bozukluklarım
aynı kumbişten benimde var.. :)) bayağı biriktirmişsin. çil çil atın olsunlar inşallah :)))
kızlar ıkı tane sıte var altın fıyatlarını takıp ettıgım. bırı 146 dıyor ceyrek için biri 139
146 tl dogru tabıkı ama sız nerden ,hangi siteden takıp edıyorsunuz?
günaydın ekonomi bayanları bende dün 167,5 la kumbaramı açtım bütünlettirdim yani kavanozumu :) daha alamadım bugün alıcan inşallah dün akşam gene attım tabi kumbişe 3 tl boş bırakmayalım doluydu ya kumbiş şimdi boşaldı üzüldüm birden kumbişe kızlar eşim benle dalga geçiyor bunlarla ev mi alıcaksın diyor
hayırlı cumalar günaydınlar kirli çıkılarımsıcktan uyuyamıyorum salona gelip yattım gece kulağıma ağrı girdi çok kötü bir gece geçirdim eşim kalkınca beni aramış nerde bu kız diye5 gündür çanakta sorun var tv izleyemiyoruz bahaneyle film izliyorum dvd den bugün antenci gelecek 30-40 arası alır kesinçarşıya gitmem lazım para çekmeye ama sıcaktan kımıldayamıyorum hareketsizlikten çok halsizlik oluyor bende yaa :95:
bereketli olsun canım .günaydın ekonomi bayanları bende dün 167,5 la kumbaramı açtım bütünlettirdim yani kavanozumu :) daha alamadım bugün alıcan inşallah dün akşam gene attım tabi kumbişe 3 tl boş bırakmayalım doluydu ya kumbiş şimdi boşaldı üzüldüm birden kumbişe kızlar eşim benle dalga geçiyor bunlarla ev mi alıcaksın diyor
ev alacam üstüne bide araba alıcam deseydin ben hep söylüyorum parayı kazanmak iş değil önemli olan birikim yapabilmek eğerki birikim yapamıyorsan har vurup harman savuruyorsan trilyonda kazansan boş :))
ev alacam üstüne bide araba alıcam deseydin ben hep söylüyorum parayı kazanmak iş değil önemli olan birikim yapabilmek eğerki birikim yapamıyorsan har vurup harman savuruyorsan trilyonda kazansan boş :))