How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlar hiç altın zincir aldınız mı?ben almayı çok istiyorum 200 ile 110 arasında değişiyor beğendiğim uzun ince zincirler.ayrıcada kolye ucu gerek tabi.kuyumcu satarken 3de 1 fiyatı düşer dedi siz ne diyorsunuz almalı mıyım?

aylaaar sonra sonunda altın alabildim yine. çoook mutluyum :46::46::46:
allahım birikimlerimzi arttırsın, altınları çoğaltsın...

Son düzenleme:
kızlar hiç altın zincir aldınız mı?ben almayı çok istiyorum 200 ile 110 arasında değişiyor beğendiğim uzun ince zincirler.ayrıcada kolye ucu gerek tabi.kuyumcu satarken 3de 1 fiyatı düşer dedi siz ne diyorsunuz almalı mıyım?

canım benım var bıkac tane bu tazr seyleri bırıkım ıcın düşünmemelisin sadece takı amaclı yanı cok sıtıyorsan ve kullanacaksan alabılrıısn tabıkı ben değiştirerek kullanıyorum canım :34:

kızlarr günaydın işte benim kumbişciğim ve içindeki bozukluklarım:16::16::16::16::16:

Eklentiler

• $Fotoğraf0375.jpg
    $Fotoğraf0375.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 37
GÜnaydın kızlar herkese hayırlı cumalar.. Dün oğlumun ilacının üzerinden artan 1,30 krş kumbaraya gitti bile.. allah bereket versin diyorum...

Amin canım aminn ne güzel bir dua bu böyleee

merhaba canım zincirler 14 ayar altın olur ve de bu yüzden yatırım amaçlı düşünülemez çok zarar ettirir. ama ben takı olarak almak kullanmak istiyorum dersen tabi o başka .:34:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah bereketli kılsın altınını canım.:38:

canım benım var bıkac tane bu tazr seyleri bırıkım ıcın düşünmemelisin sadece takı amaclı yanı cok sıtıyorsan ve kullanacaksan alabılrıısn tabıkı ben değiştirerek kullanıyorum canım :34:

kızlarr günaydın işte benim kumbişciğim ve içindeki bozukluklarım:16::16::16::16::16:

Allah bereketli etsin canım paracıklarını , kumbişin çok şık.
inşallah kumbişinden çıkna o paracıklar kadar çil çil altınların olur :38::nazar::nazar:

merhaba canım zincirler 14 ayar altın olur ve de bu yüzden yatırım amaçlı düşünülemez çok zarar ettirir. ama ben takı olarak almak kullanmak istiyorum dersen tabi o başka .:34:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah bereketli kılsın altınını canım.:38:

Allah bereketli etsin canım paracıklarını , kumbişin çok şık.
inşallah kumbişinden çıkna o paracıklar kadar çil çil altınların olur :38::nazar::nazar:

cok saol canım ınsallah hepımızın oyle olsun altınları:69:

iyiyim çok şükür,sen nasılsın farmasi:70: evimde olmayınca hiç para biriktiremiyorum,dönerken de buradan hediyelik eşyalar,yöresel şeyler götürmek gerekecek.kara kara düşünüyorum:1:

ayyyyy bi de eve dönerken yolculuktan o hediye işi var değil mi yaa zaten ekonomi o yüzden dönüyor..... gittiiiiiiiiiiiiiiiii gittiiiiiii gittiiiii güzelim paracıklarrrrrrrrrrrrrrr:9::9::9::9::9::9: ama ne yapacaksın bizim adetlerimiz de böyle yoldan gelenin çantasına eline bakılır :34::9:

aynı kumbişten benimde var.. :)) bayağı biriktirmişsin. çil çil atın olsunlar inşallah :)))

kızlar ıkı tane sıte var altın fıyatlarını takıp ettıgım. bırı 146 dıyor ceyrek için biri 139

146 tl dogru tabıkı ama sız nerden ,hangi siteden takıp edıyorsunuz?

aynı kumbişten benimde var.. :)) bayağı biriktirmişsin. çil çil atın olsunlar inşallah :)))

kızlar ıkı tane sıte var altın fıyatlarını takıp ettıgım. bırı 146 dıyor ceyrek için biri 139

146 tl dogru tabıkı ama sız nerden ,hangi siteden takıp edıyorsunuz?

kumbişim 4 yıl önceki doğum günü hediyem eşim dah aönce düşürdüğü için inekimin başındaki çiçek kırıldı malesef:1: birikimi eşiml eberaber yaptık 2 hafta oldu altın ıcın az bı eksık var bu haftas onu alcaz ıns ılk altını bende altın fıyatları dıye gırıyorum basta cıkan 3 lınkten bakıyorum genelde pıyasadan bıraz yuksek gösterıyor ama

merhaba kızlar hep takip ediyordum ancak hiç yorum yazmamıştım kısmet bugüneymiş şimdi siz tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum altının gramı ne kadar ve ben bugün altın almayı düşünüyorum küçük çeyreklerden ne kadar acaba yardımcı olurmusunuz :))

hayırlı cumalar günaydınlar kirli çıkılarım:3::1:sıcktan uyuyamıyorum salona gelip yattım gece kulağıma ağrı girdi çok kötü bir gece geçirdim eşim kalkınca beni aramış nerde bu kız diye:1:5 gündür çanakta sorun var tv izleyemiyoruz bahaneyle film izliyorum dvd den bugün antenci gelecek 30-40 arası alır kesin:57:çarşıya gitmem lazım para çekmeye ama sıcaktan kımıldayamıyorum hareketsizlikten çok halsizlik oluyor bende yaa :50::95:

günaydın ekonomi bayanları bende dün 167,5 la kumbaramı açtım bütünlettirdim yani kavanozumu :) daha alamadım bugün alıcan inşallah dün akşam gene attım tabi kumbişe 3 tl boş bırakmayalım doluydu ya kumbiş şimdi boşaldı üzüldüm birden kumbişe kızlar eşim benle dalga geçiyor bunlarla ev mi alıcaksın diyor

günaydın ekonomi bayanları bende dün 167,5 la kumbaramı açtım bütünlettirdim yani kavanozumu :) daha alamadım bugün alıcan inşallah dün akşam gene attım tabi kumbişe 3 tl boş bırakmayalım doluydu ya kumbiş şimdi boşaldı üzüldüm birden kumbişe kızlar eşim benle dalga geçiyor bunlarla ev mi alıcaksın diyor

ev alacam üstüne bide araba alıcam deseydin ben hep söylüyorum parayı kazanmak iş değil önemli olan birikim yapabilmek eğerki birikim yapamıyorsan har vurup harman savuruyorsan trilyonda kazansan boş :))

hayırlı cumalar günaydınlar kirli çıkılarım:3::1:sıcktan uyuyamıyorum salona gelip yattım gece kulağıma ağrı girdi çok kötü bir gece geçirdim eşim kalkınca beni aramış nerde bu kız diye:1:5 gündür çanakta sorun var tv izleyemiyoruz bahaneyle film izliyorum dvd den bugün antenci gelecek 30-40 arası alır kesin:57:çarşıya gitmem lazım para çekmeye ama sıcaktan kımıldayamıyorum hareketsizlikten çok halsizlik oluyor bende yaa :50::95:

hayırlı cumalar bitanem .
geçmiş olsun Rabbim şifalar versin.:38::38::70:

bereketli olsun canım .
elbette nasip olursa alacağım deseydin. biriktirirsem ev alma ihtimalim yükselir, biriktirmezsem de havamı alma ihtimalim yükselir deseydin canım.

ev alacam üstüne bide araba alıcam deseydin ben hep söylüyorum parayı kazanmak iş değil önemli olan birikim yapabilmek eğerki birikim yapamıyorsan har vurup harman savuruyorsan trilyonda kazansan boş :))

çok haklısın canım:13::13::46::46::46:

Arkadaşlar Merhaba; Dün kumbarama 2,20 tl attım . Bu arada haftaya cuma günü son bildirim günüdür . Listede olmak isteyenler birikimleriyle birlikte mesaj atlarsa çok sevinirim . Ben de temmuz ayının listesini düzenleyip yüklerim . Herkese iyi birikimler diliyorum .:16:

aynen canım ıstedıgın kadar kazan paranın bitmeme gıbı bı durumu yok harcayınca bıtıyor yanı cok ta olsa o yüzden az cok demeden birikime devam ben bırıkımlerımle araba almıstım bekarken ve bu bırıkımler taa 15-16 yaslarında basladıgım babamın evrdıgı cok ufak harclıklarla baslamıstı:61:

Back