• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlar bişey sorumcam ama cahil demeyin bu beşi bir yerdeler varya hani 4 çeyrek altın 1 tam yapıyor 5 tane tam altından mı oluyor toplamda 20 çeyrek bir beşi bir yerde mi yapıyor

canım benim bildiğim 5 tane cumhuriyet altınının birleşimi oluyor o da senin dediğin gibi 20 çeyreğe bedel

rica ettim canım opuyorumnanaktan

bursa topiğine uğramıyosun artık

en iyisi güne girmek ayda 100 tl ( minimum ) girsen hem toplu para gelir hemde oraya para verme zorunluluğun olacağı için kısarsın herşeyden aklinialirimsmile

sonra at bankaya dursunn aklinialirimsmile

bende bugün marketten kalan parayı hemen kutumun içine koydum.
10 tl.vardı bugünde 6.5 attım 16.50 etti:dance:
bu arada en güzeli sigarayı azaltmam oldu.
altın yapacağım diye hırsmı yaptım nee

daha ben kumbara bile yapamadım kendime... ama sizleri gördükçe ben de azimleniyorum arkadaşlar... hadi bakalım...

ooo süper bişi bu !
ben de varım kızlar.
biz evde bi kavanoza elimize geçen bozuklukları atıorduk zaten.
ama hiç saymadım içinde ne kadar oldu die..
bugünden itibaren günlük elime geçeni atayım bende.onun üzerine..
bugün cüzdanımdaki tüm bozukluklar toplam 5,85 tl.
allah bereket versin..
akşam da şu kavanozu bi sayayım.ne kadar olmuş bakalım.
bir de kenarda 100 liram var..onu eklerim.
2 tane çeyrek yapabilirsem ooo ne mutlu bana..
her gün yazayım ben de. az çok demeden...

Bende yapabilir miyim acaba? Benim iradem çok zayıftır ama yazılanları okuyunca çok fena heves ettim.Ben kendime kumbara yapmaya gidiyorum.Evide bi karıştırıyım para bulayım :))

daha ben kumbara bile yapamadım kendime... ama sizleri gördükçe ben de azimleniyorum arkadaşlar... hadi bakalım...

al boş bir kutu başla canım.
ben aradım taradım saat kutumu buldum
içinden saatimi çıkarıp başladım doldurmaya
sende ara tara heryeri bir kutu bulursun canımzemuszemus

en iyisi güne girmek ayda 100 tl ( minimum ) girsen hem toplu para gelir hemde oraya para verme zorunluluğun olacağı için kısarsın herşeyden aklinialirimsmile

evet canım öyle çok güzel birikiyormuş

ben de ilk kez güne başladım kaydirigubbakcemile4

kasımda başlayacak inş..

100 tl ile başlanacaktı bi kişinin durumu uymadı 50 olsun dediler

bakalım ordan gelenide hemen yatırıma :lepi:

Valla biz o işi beceremedik.Gne giriyoruz sıra bize geldi mi yerini buluyoruz.
Şimdi kasımda günümüz bitsin diye sabrediyorz.Kendimiz biriktirsek bizim için daha karlı olck.
Ama onun yolunu gözlemeyene güzel bi birikim.
bende bugün marketten kalan parayı hemen kutumun içine koydum.
10 tl.vardı bugünde 6.5 attım 16.50 etti:dance:
bu arada en güzeli sigarayı azaltmam oldu.
altın yapacağım diye hırsmı yaptım nee
Hırs bazen iyidir dimi :)
Canım benimde kumbaram yok.Ama şu 0,5 lt. lik su şişeleri varya onun içine 1 lirayı çok atıyosun ve bi daha alamıyosun alman için kesmen gerek.
Hergün enaz 1 lirayı ona atmayı alışkanlık haline getir bence.Bende şimdi böyle başlıyorum.
Bende yapabilir miyim acaba? Benim iradem çok zayıftır ama yazılanları okuyunca çok fena heves ettim.Ben kendime kumbara yapmaya gidiyorum.Evide bi karıştırıyım para bulayım :))
Hadi bakalım bismillah :)
hadi hayırlısı yazmalım...
kaç kişi başlıyosunuz?

Benden bugün 2 lira.

dün 7 tl attım bugunde şimdilik 3.60 attım :hulya:

Back