Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim bildiğim 5 tane cumhuriyet altınının birleşimi oluyor o da senin dediğin gibi 20 çeyreğe bedel
rica ettim canım opuyorumnanaktan
bursa topiğine uğramıyosun artık
daha ben kumbara bile yapamadım kendime... ama sizleri gördükçe ben de azimleniyorum arkadaşlar... hadi bakalım...
en iyisi güne girmek ayda 100 tl ( minimum ) girsen hem toplu para gelir hemde oraya para verme zorunluluğun olacağı için kısarsın herşeyden aklinialirimsmile
sonra at bankaya dursunn aklinialirimsmile
Valla biz o işi beceremedik.Gne giriyoruz sıra bize geldi mi yerini buluyoruz.en iyisi güne girmek ayda 100 tl ( minimum ) girsen hem toplu para gelir hemde oraya para verme zorunluluğun olacağı için kısarsın herşeyden aklinialirimsmile
sonra at bankaya dursunn aklinialirimsmile
Hırs bazen iyidir dimi :)bende bugün marketten kalan parayı hemen kutumun içine koydum.
10 tl.vardı bugünde 6.5 attım 16.50 etti:dance:
bu arada en güzeli sigarayı azaltmam oldu.
altın yapacağım diye hırsmı yaptım nee
Canım benimde kumbaram yok.Ama şu 0,5 lt. lik su şişeleri varya onun içine 1 lirayı çok atıyosun ve bi daha alamıyosun alman için kesmen gerek.daha ben kumbara bile yapamadım kendime... ama sizleri gördükçe ben de azimleniyorum arkadaşlar... hadi bakalım...
Hadi bakalım bismillah :)Bende yapabilir miyim acaba? Benim iradem çok zayıftır ama yazılanları okuyunca çok fena heves ettim.Ben kendime kumbara yapmaya gidiyorum.Evide bi karıştırıyım para bulayım :))
hadi hayırlısı yazmalım...
kaç kişi başlıyosunuz?