• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

selam kızlar a.s.

dün 28.5 tl attık kumbaramıza zemuszemus 20 tl dedesinden aldı oğluşum 8.5 da babasının cebinden çıkan bozuklar yerimseniben

900 tl mi akannehir
şansa bakar mısın ya
allah yardımcınız olsun
hemen mi ödemeniz gerekiyor belki düşer altın biraz daha ama 86 a düşer mi bilmem
demek ki o para kısmetten çıkmış
ama bana ders oldu bak
çok mecbur kalmadan bozdurmam kalanları
Valla şansımız kötüydü bu konuda :(
Yok canım altınlar kendimiziinde-i, düğünden kalanlar zaten geriyede 12 tane falan kaldı :(
Kötü gün parası olsun diye saklayacaktık.Bozdurursakta yerine koyalım dedik.Yerine koyacağız ama acelesi yok.Şimdi TL olarak tutarız paryı, düşerse altın yaparız ki mutlaka düşer bi zaman.
dediğin gibi bide kısmet çıkmış onlar üzülsekte yapcak bişey yok.
en azından düğünden sonra bozdurmazsın sende opuyorumnanaktan
hatta biara defter tutaym dedim aldığımı verdiğimi yazaym
onu bile beceremedim:çok üzgünüm:
Canım neden beceremiyosun ki.Çok basit.
Ama defter yerine bilgisayarda excel belgesi aç, harcamalarını düzenli yaz.
Ben öyle yapıyorum.Takistlerimi orda tutuyorum kredi kartını kullanınca fişini saklayıp kaç lira harcadığımı yazıyorum.
Hesaplayıp bu ay bu kadar yeter diyip harcamayı durduruyorum hesabımı bilmiş oluyorum.
Tavsiye ederim çok yararı oluyor.

biz de 2008 ocak gibi bozdurduk 30 çeyrek falan 55 ten gitmişti.... 2009 da da 65 ten bozdurmuştuk...:1no2:

sizde zarar var yani :(
ama işte ozamanda gerekli olmasa bozdurmaz insanda.
Olsun allah yerini doldursun diyelim.opuyorumnanaktan
[kaç liran olduu toplamm perşembe:3:
Şekercim sende mi burdaydın :) Bende başladım biriktirmeye :)
Ama şuanda günük değil, aylık attım bakalım.
Bundan sonra günlük atayım.Çünkü insan daha bi gaza geliyo :)
Bereketli birikimler şekercim :) opuyorumnanaktan
selam kızlar a.s.

dün 28.5 tl attık kumbaramıza zemuszemus 20 tl dedesinden aldı oğluşum 8.5 da babasının cebinden çıkan bozuklar yerimseniben

ohh maşallah kumbaranın bayramı olmuş bugün, berektli olsun canım opuyorumnanaktan

defter tutmak isteyen arkadaş
ben iş yerindeki kasayı excelde bu şekilde tutuyorum
fikir olsun sanada

1166.bmp

bende de 7.5 lira, toplam 90 lira oldu ohaoldumsmile kalani da yarin tamamlarimm

kızlar merhaba bende yeni gördüm.. yarından itibaren başlayacağım..yarın maaş günü..bugün kendime kumbara alayım..

Çok komik olcak ama 0,85 lira da benden :)
Damlaya damlaya göl olur dimi :)

Back