• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bana da okkalı bir çeyrek yazıver geldiğinde katremcim....
hadi bakalım hayırlısı...

Dün kumbaramın açılışını 5 lirayla yaptım bugünde 7 lira attım.
Bekle beni çeğrek ben geliyorum:)
Bu arada bilgisayar hoparlör kutusunu kumbara yaptım ömür billah dolmaz ama başka kutu bulamadımdı :)

bugun 15 tl daha attım oğlumun kumbarasına dede ve baba desteğiyle sempatiksalakcinni

sanırım 2. çeyreğe yaklaştım olumunekankayizsmile

13 TL eylülden kalmıştı... dün de 20 TL ile başladım ekim ayına... 33 TL m var bu ay için şimdilik...

21.70 param vardı şuan kumbaram da 35 tl param oldu :) Biraz yavaş ilerliyorum ama sağlık sorunlarım bitince elimde ki tüm parayı kumbime yatırıcağım :) Altın almayı bende düşünmüyorum onun yerine şimdilik bankada muhafaza ediceğim altın düştüğü zaman almak en doğrusu.. Önceden de banka ya 200 tl koymuştum yani küsürünü eklersek 2 çeyreğim var gözüküyor..:)

sabah kötü başlamıştık ama bugun çok bereketli geçti hihoyyyt

20 tl eşim attı kumbaraya 40 tl de birinden alcağım vardı o geldi sabahta 1 lira atmıştım toplamda 61 lira :sm_cool:

böylelikle 2. çeyreği de geçti param :smiley-cool:

Bugün param yok:çok üzgünüm:
Kumbarama 2 lira atabildim ilerleyen günlerde telafi ederim inşallah...
Şaka maka birikiyor amma haasempatiksalakcinni

istediğim altın zincir,kolye ve yüzük var.
bu çeyrekleri biriktirip onları almak istiyorum.
altın olacağı için boşa gitmişte olmayacak diye düşünüyorum.
bankadada biriktiriyorum.
inş yakın zamanda almak nasip olur...

Bende aldım çeyrek altınımı:) 2 tane çeyrek altınım oldu :):) Kumbarama da 10 tl attım:)

ayy kızlar çok hızlısnız ya şımdı ben gerı kaldım:((hemen para bulmalıyım zaten ruyama bıle gırmıştı:)bugunde ışler kesat ama hayırlısı bakam.

arkadaşlar ben cmt ve pzarda 10 tl attım...oldu 20 tl.eşimide gaza getirdim kendine kumbara almaya gitti..ben ay sonunda kubaramı açacağım çeyrek artanada gr altın alayı düşünüyorum gram altın daha karlı

Back