Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün kumbaramın açılışını 5 lirayla yaptım bugünde 7 lira attım. Bekle beni çeğrek ben geliyorum:) Bu arada bilgisayar hoparlör kutusunu kumbara yaptım ömür billah dolmaz ama başka kutu bulamadımdı :)
21.70 param vardı şuan kumbaram da 35 tl param oldu :) Biraz yavaş ilerliyorum ama sağlık sorunlarım bitince elimde ki tüm parayı kumbime yatırıcağım :) Altın almayı bende düşünmüyorum onun yerine şimdilik bankada muhafaza ediceğim altın düştüğü zaman almak en doğrusu.. Önceden de banka ya 200 tl koymuştum yani küsürünü eklersek 2 çeyreğim var gözüküyor..:)
istediğim altın zincir,kolye ve yüzük var. bu çeyrekleri biriktirip onları almak istiyorum. altın olacağı için boşa gitmişte olmayacak diye düşünüyorum. bankadada biriktiriyorum. inş yakın zamanda almak nasip olur...
arkadaşlar ben cmt ve pzarda 10 tl attım...oldu 20 tl.eşimide gaza getirdim kendine kumbara almaya gitti..ben ay sonunda kubaramı açacağım çeyrek artanada gr altın alayı düşünüyorum gram altın daha karlı