Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

günaydın kızlarbugün dışarı çıkmam parada harcamam kumbaraya da atamamhemşomm mevlüdün hayırlı olsun Allah kabul etsin canım hem de kolay gelsin

kızlar biraz önce bankanın sayfasına baktım 14 günlük maaş zam farkı yatmış. 35 tl olarak Allah bereket versin.
şimdi bankada dün yatan parayla birlikte 100 tl oldu.

bereketli olsun canım. mevlidinizde mubarek olsun.

süper yaaaa bende bulmak istiyorum ama pek param olmuyor kibenimde eteğimin cebi kuytuköşebank sayılır kağıt paralar orda

süperr canım
akşam çocuklarla eşimle gezmeye çıkmıştık ödenilen hesap üzeri 3.25 tl arttı ve tabiki doğru kumbişe.Allah bereket versin.

allah bereket versin canım

allah kabul etsin canım. bizler için de dua edin...

ayrıca bu sıcakta evde kalabalık zor. allah yardımcın olsun..

pasaklıtanrıca ve meltem günaydın hoşgeldiniz

günaydın farmasiciğim,geç de olsa hoşbulduk sabah size birşeyler yazdım,tam gönderiyordum ki elektirikler gitmiş,net kesilince de anlayamadım bi süre.evde masaüstü bilgisayarım olduğu için elektrik kesilince bilgisayar da kapanıyor.burda laptop var,o yüzden anlayamamışım elektrik kesildiğini

sabah tek ders sınavımın sonucunu öğrenemediğimi ve üzgün olduğumu yazmıştım ama gönderememiştim.o zamandan bu zamana notumu öğrendim veeeeeeee geçmişiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 20 yaşında marmara hukuktan mezun olup üniversite defterini kapattım,darısı bugün lys sonuçlarını bekleyenlerin başına

Slm kızlar herkese bol bereketli günler,Aklıma takılan bir konu var sizinle onu paylaşmak istiyorum bir akıl verin Şimdi benim birisinden 1000 tl alacağım var haftaya yarısını öderim dedi.Ben 8-9 ay oldu ev alalı şükür 3000 tl borcu kaldı ben şimdiye kadar evimin eşyalarını değiştirmedim ev aldım diye öyle duruyor sadece mutfak perdem ve halım olmadı onları yeniledim okadar yani eşyalarımda eski değil yırtık pırtık değil ama çok lüks değil mesela 10 yıllık evliyım bu arada şimdi holü yenilemek istiyorum halısını filan değiştirip oraya duvar kağıdı yaptırmak istiyorum ama halım filan yeni sayılır fena değil siz olsanız parayı biriktirirmiydiniz yoksa parayı dekorasyonamı yatırırdınız ?

maşallah canım ne zmaan unv basladın da bıtırdın kac yılda tebrıkler canım basarılarının devamını dılerım

canım ev ıhtıyacları da onemlı sonucta acılıyet durumuna önemine bakıp buna sen karar vermelısın bırıkım yapcaz dıye herseyımızı kısamayız sonucta

kızlar bişey soracam size
benim bir miktar birikmişim var ona altınmı alsam acaba daha yükselirmiki

süpersin canım tebrik ediyorummmm

sen bu mesajı yazınca 1 eylül 2004 e gittim bir anda.. tek ders sınavına girip mezun olduğumu öğrendiğim güne.. aynı heyecanı yaşadım tekrar seninle.. bir anda bitti diyorsun ama " bitti " kelimesini günlerce haykırarak söylemeyeyi planlamışken birden suskun, silik bir " bitti" çıkıveriyor ağzından öylece kalakalıyorsun. anlamsızlaşıyor. bitti ne demek ki diyorsun. aslında bitmiyor "bitti"yle yeni bi başlangıç o "bitti" senin için..

hayırlı olsun canım.. allah yolunu açık etsin. avukatlık yapmayı düşünüyorsan ilk yıllarında zorlu bir piyasanın içine gireceksin. yılma sakın, özgürlüğüne, bağımsızlığına el sürdürme kimseye. emeğinin karşılığını hemen almayı umma. zaman veriyor karşılığını merak etme. daha çok yazacak şey var ama şimdilik bu kadar..

amin canım teşekkür ederim
günaydın kızlarbugün dışarı çıkmam parada harcamam kumbaraya da atamamhemşomm mevlüdün hayırlı olsun Allah kabul etsin canım hem de kolay gelsin
amin bitanem Allah razı olsun.
allah kabul etsin canım. bizler için de dua edin...

ayrıca bu sıcakta evde kalabalık zor. allah yardımcın olsun..
çok sağol bitanem

yuppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii maşallah canım benim .
bundan sonrası için hayırlı bir iş, hayırlı bir eş dilerim senin için bitanem

canım bence evinin durumunu şöyle gözden geçir gerçekten bahsettiklerine ihtiyacın varsa bekleme al.
eğer yoksa bence biriktir.
mesela ben geçen yıl 9 yıl sonra yavaş yavaş evimin bazı eşyalarını değiştirdim . çünkü çocuklar büyüdü ,sünnet olacaklar artık gözümde değişiklik istiyor diye düşündüm. ve böylelikle çamaşır makinam arızalandı tamiri mümkün olmadı yenisi alındı. elektrikli süpürgem de yenilendi.)(1600 tl civarıydı , eşim aldı)
ben de koltuk takımlarımı , bütün dairenin perdelerini ,çocuk odası halısı ,yatak odamın yolluklarını, bir odamı ardiye odası yaptım boydan boya duvardan duvara modeli çizdiğim gardrop yaptırdım, merdiven boşluğuna kiler dolabı yaptırdım. derken ben de eve geçen yıl 6500-7000 tl para harcadım ama gerekliydi.
sonra da birikim konusunda yoluma baktım.

kızlar sizleri çok özledim geldim yine çıkmak zorundayım. Allah'a emanet olun canlar

Bende geldiiiimm dün gene kıyamadım açmadım kumbiriği e haliylede saymadım bakalım dolsun artık merak ve sabır içinde bekliyorum ata liraya dönüştüğü günü bozukluklarımın

farmasi allah kabul etsin canım
kızlar bugün kumbaraya 1 tl
cüzdanın gizli köşesine 30 tl gitti

ohhh... bereketli olsun canım..

Bende geldiiiimm dün gene kıyamadım açmadım kumbiriği e haliylede saymadım bakalım dolsun artık merak ve sabır içinde bekliyorum ata liraya dönüştüğü günü bozukluklarımın

kıyma kıyma... beklemeye devam ama bu gidişle ata liralara erişmek için baya bekliycez. aldı başını gidiyor. hah tamamladım desen bi bakmışsın artmış

ohhh... bereketli olsun canım..

kıyma kıyma... beklemeye devam ama bu gidişle ata liralara erişmek için baya bekliycez. aldı başını gidiyor. hah tamamladım desen bi bakmışsın artmış

Haklısın canımcım habire fırlıyor kuyumcuda bekleme al çeyrek at dedi ama ben ataya bayılıyorum napiyim biryandanda kuytuköşebank'a atmaya devam zaten konuşucam kuyumcuyla kartla veriyorsa 1-2 tanede fazladan alıveririm nasip bakalım

slmmmmmmmmm kızlarr .. :80: :80: :80: :80: :80: :80: ellime bozuk para geçtikce kumaraya atıyorumm aaaayyy bozuk para delisi gibi oldum 10kr de görsem hemen kubişe atmaya çalışıyorum.. bu arada dün eşimm param konusunda agzımdan laf almaya calıştı verdiği harclıkğın bittiğini söyledim şaşırdı... alışmıştı parası azalsa hemen benim harçlığı güya borç niyetiyle alıyoduu. yoook öyle yagma biiiiiittiiiiii dedim. aman sizde dikkat edinn sell verim sır vermeyecezz azcık biriksin yhaa hemenn istenmez ki ama haksızmıyım

Ben yine dün dayanamadım 20 lira verdim ama yağma yok bugün alacağım paramı param kalmadı bak ona göre diyorum iyi oluyor Bende senin gibi 10 krş 5 krş bile olsa atıyorum bugün yine bayağı bi çantamın dibinde birikmiş saymadan attım

merhaba birikim uzmanı hanımlar :92:

geçmişi okurken yazayım dedim

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler :13:

tatilden döndük Allahın izniyle

ben birikimimi ay sonu listeye bildireceğim inş

bugün 5 tl attım kumbiriğime

merak edip kuyumcuyu aradım çeyrek 143 cumhuriyet 580 dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…