günaydınn kızlar dün eşimle elimzideki bozuklukları atıp kumbaradakileri saydık 2 hafta oldu baslayalı buraya ve 126.05 tl olmus altına yaklasık 20 lıra acık kalmıs yanı bırde 50 dolarım var eşim onu bozudurp al kalnlar kumbarada kalsın dedı bakalım bu hafta belkı bu altın ısını aradan cıkarırım da kendı bırıkımıme gecerim.birde bugun itibariyle bende kuytu köşebankımı açmış bulnuyorum gecen hafta ablama cocuk ıcın verıdgım paradan bana 100 tlsını gerı yolladı tatıle gıtmıslerdı fazla göndermişsin diye ben genede ablama bı fırsatta cocugun ıhtıyacları ıcın verıcem 50 fılan ama o 100 ü cumadan beri cüzdanımda tutyordum dün düşündümde kuytu köşe bankımın acılıs parası olsun dedim nasıl
hepınıze bol bırıkımlı bereketlı mutlu bır gün dilerim
kızlar biraz önce bankanın sayfasına baktım 14 günlük maaş zam farkı yatmış. 35 tl olarak Allah bereket versin.
şimdi bankada dün yatan parayla birlikte 100 tl oldu.
bereketli olsun canım. mevlidinizde mubarek olsun.
süperr canımöğlen yemeği için nişanlımla yakındaki bir alışveriş merkezine gittik. nişanlım yemeğin parasını öderken bozuk istedi cebimde 5 tl vardı. çıkardım. kağıt 5 bende de var dedi. paramı cebime koydum. (o 5 lira da sabah sigara alacaktım. nişanlım alınca kumbişe atarım demiştim.) sonra hesabı karıştırdı. kendi cebinden çıkardığı 5 lirayı benim parammış gibi bana verdi. ben de güldüm benimki burda amma sen onu da ver kardeş kardeş dursunlar cebimde akşam da kumbişe atarım diyip kaptım 5 lirayıeve gelince 10.5 tl yi kumbişe verdim.. karnı doysun diye
akşam çocuklarla eşimle gezmeye çıkmıştık ödenilen hesap üzeri 3.25 tl arttı ve tabiki doğru kumbişe.Allah bereket versin.
kızlar ben de bugün gün var hem 3 aylar dedim hem gün hem de oğlanların seneye sünnet töreni ama bir de evde mevlüt okunsun istedim. ekonomik bayanım hepsini aynı ana denk getirdim
bugün sabahtan gireyim dedim topiğe akşama kadar fırsat bulur muyum? bilmiyorum.
hepinizi çok özleyeceğim emin olun.çok öpüyorum canlar.
pasaklıtanrıca ve meltem günaydın hoşgeldiniz
maşallah canım ne zmaan unv basladın da bıtırdın kac yıldagünaydın farmasiciğim,geç de olsa hoşbulduksabah size birşeyler yazdım,tam gönderiyordum ki elektirikler gitmiş,net kesilince de anlayamadım bi süre.evde masaüstü bilgisayarım olduğu için elektrik kesilince bilgisayar da kapanıyor.burda laptop var,o yüzden anlayamamışım elektrik kesildiğini
sabah tek ders sınavımın sonucunu öğrenemediğimi ve üzgün olduğumu yazmıştım ama gönderememiştim.o zamandan bu zamana notumu öğrendim veeeeeeee geçmişiiiiiiiiiiiiiiiiiiim20 yaşında marmara hukuktan mezun olup üniversite defterini kapattım,darısı bugün lys sonuçlarını bekleyenlerin başına
Slm kızlar herkese bol bereketli günler,Aklıma takılan bir konu var sizinle onu paylaşmak istiyorum bir akıl verin Şimdi benim birisinden 1000 tl alacağım var haftaya yarısını öderim dedi.Ben 8-9 ay oldu ev alalı şükür 3000 tl borcu kaldı ben şimdiye kadar evimin eşyalarını değiştirmedim ev aldım diye öyle duruyor sadece mutfak perdem ve halım olmadı onları yeniledim okadar yani eşyalarımda eski değil yırtık pırtık değil ama çok lüks değil mesela 10 yıllık evliyım bu arada şimdi holü yenilemek istiyorum halısını filan değiştirip oraya duvar kağıdı yaptırmak istiyorum ama halım filan yeni sayılır fena değil siz olsanız parayı biriktirirmiydiniz yoksa parayı dekorasyonamı yatırırdınız ?
günaydın farmasiciğim,geç de olsa hoşbulduksabah size birşeyler yazdım,tam gönderiyordum ki elektirikler gitmiş,net kesilince de anlayamadım bi süre.evde masaüstü bilgisayarım olduğu için elektrik kesilince bilgisayar da kapanıyor.burda laptop var,o yüzden anlayamamışım elektrik kesildiğini
sabah tek ders sınavımın sonucunu öğrenemediğimi ve üzgün olduğumu yazmıştım ama gönderememiştim.o zamandan bu zamana notumu öğrendim veeeeeeee geçmişiiiiiiiiiiiiiiiiiiim20 yaşında marmara hukuktan mezun olup üniversite defterini kapattım,darısı bugün lys sonuçlarını bekleyenlerin başına
günaydın farmasiciğim,geç de olsa hoşbulduksabah size birşeyler yazdım,tam gönderiyordum ki elektirikler gitmiş,net kesilince de anlayamadım bi süre.evde masaüstü bilgisayarım olduğu için elektrik kesilince bilgisayar da kapanıyor.burda laptop var,o yüzden anlayamamışım elektrik kesildiğini
amin canım teşekkür ederimyok canım allahtan canta cüzdan karıstırma huyu yoktur sevem zhıc tam tersıne ben yaparım oyle seylerıhem gerekırse ben yerını degıstırırm onun iş yerine filanda koaybılırım am asu an gerek duymuyorum bakalım
ohh canım ıyı düşünmüşsün inş günün güzel geçer mevlütünüzü allah kabul etsın şimdiden canım
amin bitanem Allah razı olsun.günaydın kızlarbugün dışarı çıkmam parada harcamam kumbaraya da atamam hemşomm mevlüdün hayırlı olsun Allah kabul etsin canım hem de kolay gelsin
çok sağol bitanemallah kabul etsin canım. bizler için de dua edin...
ayrıca bu sıcakta evde kalabalık zor. allah yardımcın olsun..
Slm kızlar herkese bol bereketli günler,Aklıma takılan bir konu var sizinle onu paylaşmak istiyorum bir akıl verin Şimdi benim birisinden 1000 tl alacağım var haftaya yarısını öderim dedi.Ben 8-9 ay oldu ev alalı şükür 3000 tl borcu kaldı ben şimdiye kadar evimin eşyalarını değiştirmedim ev aldım diye öyle duruyor sadece mutfak perdem ve halım olmadı onları yeniledim okadar yani eşyalarımda eski değil yırtık pırtık değil ama çok lüks değil mesela 10 yıllık evliyım bu arada şimdi holü yenilemek istiyorum halısını filan değiştirip oraya duvar kağıdı yaptırmak istiyorum ama halım filan yeni sayılır fena değil siz olsanız parayı biriktirirmiydiniz yoksa parayı dekorasyonamı yatırırdınız ?
farmasi allah kabul etsin canım
kızlar bugün kumbaraya 1 tl
cüzdanın gizli köşesine 30 tl gitti
Bende geldiiiimm dün gene kıyamadım açmadım kumbiriği e haliylede saymadım bakalım dolsun artık merak ve sabır içinde bekliyorum ata liraya dönüştüğü günü bozukluklarımın
ohhh... bereketli olsun canım..
kıyma kıyma... beklemeye devam ama bu gidişle ata liralara erişmek için baya bekliycez. aldı başını gidiyor. hah tamamladım desen bi bakmışsın artmış
slmmmmmmmmm kızlarr .. :80: :80: :80: :80: :80: :80: ellime bozuk para geçtikce kumaraya atıyorumm aaaayyy bozuk para delisi gibi oldum10kr de görsem hemen kubişe atmaya çalışıyorum.. bu arada dün eşimm param konusunda agzımdan laf almaya calıştı verdiği harclıkğın bittiğini söyledim şaşırdı... alışmıştı parası azalsa hemen benim harçlığı güya borç niyetiyle alıyoduu. yoook öyle yagma biiiiiittiiiiii dedim. aman sizde dikkat edinn sell verim sır vermeyecezz azcık biriksin yhaa hemenn istenmez ki ama haksızmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?