Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Merhabalar çok faydalı bir topicmiş burası :)
bende çeyrek biriktiriyorum ama maşallah altın aldı başını gidiyor

İktisatçıyım ama şu borsaya bi kafam basmıyor benimde bende söylememeye gayret ediyorum biriktirdiğim rakamları bilmesinler nelerine lazım

aayy ne güldümm. hakkaten ama bizdede var ki eşimle pazara gideriz cebimde bozuk varsa hemen ben uzatırım bende bozuk var diye .. öylece gider kumaraya attığım canım paralarr. gecenlerde marketten bir su vs (5 tl işte ) aldık bende bozuk eksik olmaz hemen verdim ben verirdim dedi bende ii mağdem dedim aldım parayı ogün bu gündür karar verdim aldıgım iğneye kadar versin parasını..ne yapayım evimin direği kocişim sonuçta :)))))) hem ben biriktirsemde yine onun cebine bişi alırken hemen verir destek olurumm

Bendede aynı huy var malesef marketten bir şeyler alırım hemen kendi cebimdeki gider eşim ise ya kartından geçirir yada aaa bak bu kadar tuttu der cebimde para kalmadı der hemen bense hep ufak ufak kıyıdan köşeden artırıp ev için harcarım ama lafını yapmam Benim eşime görede bozukluklarla hiç bir şey olmaz boşu boşuna zaman kaybı der ama bu saatten sonra cebimdeki parayı hep kenarıya koyacağım harcamalarımı kendi paramdan yapmıyacağım kızlar benim hedefim zaten ileriye dönük şimdiden paramı biriktireyimki ilerde oğlumu dil eğitimi için amerikaya göndermek istiyorum en azından büyüdüğü zaman bak oğlum bununla git diyebileyim inşallah başarabilirim.

Benim erkek arkadaşım bu konuda çok dalga geçiyor benimle tabi birikir diyo alıyorum bişey para üstü olarak verilen 1 tl ler hemen ayrı yere konuluyor bütünlerden harcıyorum sonra gene ben bide bozuk para kumbiriğime sadece 1 tl attığım için doludoluveriyor sen bozdur bozdur paraları kumbaraya at diyor bana

Çok azimli gördüm canım seni inşallah ileride herşey gönlünce olur bende erkek arkadaşımın yanında kart çekiyorum hepki hazineyi görmesin nakit lazımlı olur hep

Merhaba tutumlu topiğin bayanları ;

Geçen hafta yarım altın alacağım dedim.Eşim halen alacak.Benim fırsatım olmuyor bir türlü.Ben eve varana kadar kuyumcular kapanıyor.Baktım bugünde altın bayağı fırlamış bende EUR yaptırmaya karar verdim.100 EUR yaptırayım bari.En azında döviz olunca elimde bozdurmam.

Hadi bakalım canım sonuçta birikimin iyisi kötüsü olmaz

kızlar bakıyorum geçen sayfalara bazı arkadaşlar altın pahalı olduğu için euro,dolar falan yaptırmışlar.gerçekten altın uçtu.bendemi yapsam dolar acaba?bi fikri olan varmı.siz ne derseniz onu yapıcam kuzucuklarım

hayırlı bereketli olsun canım süpersinnnnnnnnnnnn
derencim başınız sağolsun. Rabbim dedeye gani gani rahmet eylesin taksiratını affetsin.sizlere sabırlar versin.:85:
canım kıyamam sana .
aldıklarını güle güle giy canım . müsriflik değil ihtiyaçlarımızı da alacağız elbette.

bereketli olsun canım

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir fikir canımcımm.harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
.

yeni altin, yeni ceyrek

eski altin, eski ceyrek

bunlar ne demek oluyor?? ben hic anlamam bu islerden, eski altin daha mi kiymetli
hangisini tercih edelim, bir bilen aciklarsa iyi olur arkadaslar

.
canım yeni tarihli şu an için 2011 tarihli demek
eski tarihli 2010 ve daha gerisi demek
yatırım için uzun vadeli düşünüldüğü için elbette mantıklı olan eski tarihliyi almaktır.çünkü aksi takdirde kuyumculara para kazandırmaktan başka bir işe yaramaz.

merhaba hoşgeldin canım.
burası harika bir topik birikim konusunda.
gel bize katıl bize

merhaba canım k........bank demişsin sanki kuytuköşe bank der gibi
hoşgeldin hayırlı birikimler

süpersinnnnnnnnnnnn kendimi gördüm sanki bu ifadelerde
hedefin çok güzel ve gerçekleştirebilmen dileğiyle canım .
hoş geldin hayırlı birikimler

kızlar merhaba hepinizi çok özledim bugün de ev işleriyle uğraştım hayırlısıyla az kaldı bitecek inşallah
dün gece 75 kuruş attım kumbiğime
bugün de 10 kuruş buldum çekmecede onu attım .Allah bereket versin

evet yaa biz kadınlar hemen veriyoruz bende bozuk var diye. ama ben borçlar biteli her borcu eşime ödetiyorum hep istiyorum ki benim maaş yatırım olsun ama olmuyor. illa ki ayın sonunda yine harcanıyor benimkinden de. biz çok şeye de boşa harcıyoruz bir de onları kesebilsek.

Altın konusunda zannedersem bende eylülü bekleyeceğim kızlar şuan hedefte en az 2 tane alabilmek var ata liracıklarımdan ama nasip elbette belki 3. süde gelir memnun olurum altın dahada fırlarsa üzülürüm ama çıkma yukarılara olurmu altıncım

bu altın ne zamana ve nereye kadar gidecek acaba bankadaki 500 gr altınımı bozdurmak isterim düşmeye başlayacaksa:26: şimdiden 505 tl kar etmişim acaba düşermi ?:26:

bu altın ne zamana ve nereye kadar gidecek acaba bankadaki 500 gr altınımı bozdurmak isterim düşmeye başlayacaksa:26: şimdiden 505 tl kar etmişim acaba düşermi ?:26:

Canım ya biraz daha bekle hemen bozma istersen altın bayağı artmaya devam edecek gibi.Belki dahada kar edersin.

Bu işten anlayan ve piyasayı takip eden birinden öğrendiğim kadarıyla söylüyorum: altın ara ara birkaç lira düşse de genel olarak yükselişte ve bu durum yıl sonuna kadar devam edecek.yıl sonu için daha önceden 90 lira civarı öngörülürken,grafikteki yukarı yönlü hareketin hızlanmasıyla artık tahminler de değişti ve yıl sonu için 100 lira civarı bir rakam öngörülüyor.fazla miktarda alım yapacaklar düşüşe geçtiği anı bekleyebilir ama birikim için (yani bizim gibi ayda bir veya birkaç çeyrek) alım yapacaklar altının gramındaki 1-2 liralık düşüşten pek birşey kazanmayacakları için beklemeye ve risk almaya gerek yok

kızlar hepinizi çok öpüyorum artık bu kadar dinlenme yeter . kalan azıcık işimi de halledeyim bitsin artık bu temizlik muhabbeti

canım tabı kımse tahmın edemıyo neolcanı ama bence bozdurma derım geçen seneden berı altın bırıkımı yapıyorum
her altın yukseldıgınde eşım bozduralımd edı ben yok bı bakalım derken yıne yukseldı yıne yukseldı ben aldığımda gramını
60.5 tl den almıştım şımdı 84 dıyo alalı daha 9 ay oldu ama bozdursaydım boyle olurmuydu onu bılemıyorum yatırımın uzun vadelıyse
bence bozdurma

yanıtın için sağol bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…