Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Selamlarr canlaarrr ben dün bozuk para kumbiriğime tam 9 tl attım eve gidincede 3 tl daha atıcam sabah kahvaltı yapamadım poça falan aldım ortan artanlar hemen ayırdım hoop kumbirişe gidicekler inşallah hızla doluyor kumbaram dolsun bütünletmeden fotosunu çekip koyucam topiğe bizim bozukpara sever arkadaşları gaza getireyim azcık çok öptüm hepinizi

canım 6 tane ceyrek altın yerıne 3 tane yarım veya tam altın almayı neden düşünmüyorsun

canım 6 tane ceyrek altın yerıne 3 tane yarım veya tam altın almayı neden düşünmüyorsun

Kesinlikle ben evelsi gün kuyumcuya sordum dedim ya gram olayını onun yerine çeyrek al at demişti bana onada dedim benim kulpsuz ata lira takıntım var dedim onu almak için paranı biriktireceğine çeyrek al ta dedi (tabi çeyrekten kazancı yüksek olabilir bide sürekli git gel git gel) neyse söze geliyim bozdurma gibi bir niyetin yoksa bencede tam yada yarım mantıklı olabilir

Altın fiyatlarındaki yükselişle birlikte İstanbul Altın Rafinerisi’nin (İAR) ürettiği yarım gramlık altınlara büyük talep olduğu bildirildi.

İAR Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Halaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir yılı aşkın süredir ürettikleri yarım gram altına talebin her geçen gün arttığını belirterek, daha çok hediyelik amaçlı alınan yarım gram altının şu anda yaklaşık 45 liradan satıldığını söyledi.

Halaç, altın fiyatlarının yükselmesiyle yarım gram altının daha çok gündeme gelmeye başladığını ve talebin daha da arttığını ifade ederek, "Ayda en az 100 bin adet satıyoruz. Çeyrek ve diğer altınların fiyatlarının çok fazla yükselmesinden dolayı satışlarımız arttı. Geçen yılın Temmuz ayına göre yarım gram altın satışlarımız yüzde 30-40 yükseldi. Yarım gram altın, ağırlıklı olarak büyük şehirlerde tüketiliyor" diye konuştu.

Alıntıdır..

.

yeni altin, yeni ceyrek

eski altin, eski ceyrek

bunlar ne demek oluyor?? ben hic anlamam bu islerden, eski altin daha mi kiymetli
hangisini tercih edelim, bir bilen aciklarsa iyi olur arkadaslar

.

.

yeni altin, yeni ceyrek

eski altin, eski ceyrek

bunlar ne demek oluyor?? ben hic anlamam bu islerden, eski altin daha mi kiymetli
hangisini tercih edelim, bir bilen aciklarsa iyi olur arkadaslar

.

Sadece tarihi yeni yada eski canım aldığında yenileri 2-3 tl daha fazla ödersin ortalama ama sattığında birşey değişmez boşver altın altındır

Sadece tarihi yeni yada eski canım aldığında yenileri 2-3 tl daha fazla ödersin ortalama ama sattığında birşey değişmez boşver altın altındır

hee dimi yani degismiyor, sonucta altin altindir

birde kulplu kulpduz var, hangisini alsak daha iyi?

7 ceyrek aldim, ama sormak simdi aklima geldi

.

Kızlar merhaba bu başlıkta parabiriktirme konusunda başka bir başlığa yazdım ama oraya gelen giden yok.. Burası daha canlı gibime geliyor.. Bende elime geçen 3-5 kuruşu biriktirmenin derdindeyim.. eşim çok savurgan ama sorsanız çok tutumludur.. Konusu açılıncada yuvayı dişi kuş yapar ben bişey alalım yapalım diyince sen itiraz etmiyorsun harcanıyo para diyor ve beni savurganlıkla suçluyor.
Bu aralar maddi açıdan sıkıntıdayız en son oğlum için açtığımız euro hesabını bozduk. Çok üzüldüm ama belli etmedim. Daha önce çalışıyordum 3 aydır ev hanımıyım bende 3-5 kuruş ne biriktirirsem kardır diyorum.. benide aranıza alın altın falan alamam ama tl bazında her ay ne biriktirebilirsem..
Burda olunca insan gaza geliyor..

hee dimi yani degismiyor, sonucta altin altindir

birde kulplu kulpduz var, hangisini alsak daha iyi?

7 ceyrek aldim, ama sormak simdi aklima geldi

.

Çeyreğin kulpuzu yok diye biliyorum canım ben ama ata aldığımda kulpsuz alıyorum daha az değer kaybediyor birde tarihsiz en önemlisi tipini çok seviyorum oyüzden tercih ediyorum onu bereketli olsun tatlım altıncıkların

.

sagol canim, hepicigimizin altinciklari bereketli olsun

ceyrek oluyor kulpsuz, dörtköse kagitta satiliyor görmüssündür belki

ata ne ondan hic almadim, kac gram fiyati ne kadar??

.

Hoşgeldiinn canımmcımm doğru yerdesinn kocişlere bırakmamak lazım bu işleri biz hanımlar hem daha becerikli hemde daha tutumluyuz her nekadar bizi alışveriş çılgını ve gereksiz harcamacı olarak bilselerde aman öyle bilsinler ben harcıyomuş gibi yapıp biriktiriyorum en güzeli

ben de birkimimi k..bankta altın hesabına yapıyorum. kazanç eklenmeyen cari altın hesabına. evlendikten 1 yıl sonra anca birikim yapabildim. borçlar yüzünden. ama ben yazın altına yatırım yapmıycam. tl olarak biriktirmeyi düşünüyorum. eylül ekim gibi durulur nasılsa.

Evet canım yaa. kadınların adı çıkmış bi kere.. bende kendime bir kumbara yapmıştım ve zamanla içine 45 tl kadar birikmişti sonra eşim gördü onu ve sürekli içinden 3-5 almaya başladı o alınca acil durumlarda bende almaya başladım.. şimdi kala kala 3-5 tl kaldı sabah onunda bir kısmını tırtırladı yine.. Şimdi ondan habersiz bir kumbara ayarlamam lazım..

Evet evet kesinlikle hele bir arkadaş bir kumbara yapmış nasıl bir fikrdir o böyle ya bulursam alıntı yapıyım bi bakın helal olsun biz hanımlara

ALTIN çok pahalı şu zamanda almak karlımı bilemiyorum.Ben cuma günü 10 dolar yapm ıştım bugünde bir 10 dolar daha yaptım toplam 20 dolarım oldu çok mutluyum kızlar.Ben bozuk para biriktiriyorum olanlarla ancak işte bu kadar yapıyor birde bozuk parada olsa elimde tutmak istemiyorum çünkü harcıyacağımı biliyorum böylelikle hem kendimi frenliyorum hemde dolar olunca bozdurmak işime gelmez diye düşünüyorum hafta sonuna kadar bir 10 dolar daha yaparsam süper olacak

Harika fikirli arkadaşı buldum biz hanımlardan cidden korkulur alın size işte kırılmadan açılmayacak bir kumbirik

Bereketli olsun inşallah canım bende parayı hepten toparlayıp aklımda eylülde almak var ama tutabilirsem tabi o arada vadeyi zenginletmem gerekicek hem ozamana kadar bozuk para kumbaramda anca dolar belkim 2 ata yapabilirim

ne deyim ki yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememişler.. akıllı kadının hali başka tabi. ama altınlarda pek fırladı bi çeyrek oldu 140 ve civarı .. ben şansımı borsada deneyim en iyisi şimdiye kadar biriktirdim ama sadece bankaya attım ki eşiminde haberi var bu miktardan. ama şunu söylelim erkekler kadında para gördümü almaya çalışıyo şöyle oldu böyle oldu derken yok oluyo kendileri biriktirmiyo bizede mani oluyolar. ama bende sizden gördüm bir heves ettim kubaram var saklarım ve üç beş üç beş atarım ee damlaya damlaya göl olur hesabı.
hepinize bol bereketli günlerrrrrrr

İktisatçıyım ama şu borsaya bi kafam basmıyor benimde bende söylememeye gayret ediyorum biriktirdiğim rakamları bilmesinler nelerine lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…