Aramız 1-2 gün sonra düzeldi çok şükürhenüz almadım altınları,6 tane alacağım sanırım,bu nedenle de uygun bi fiyat verecek kuyumcu bulmalıyım
Evet duyunca çok geliyor ama şu an gerçekten 143 lira çeyrek altının fiyatı,hatta bugün güniçinde de yükselmiş olabilir:18:
canım 6 tane ceyrek altın yerıne 3 tane yarım veya tam altın almayı neden düşünmüyorsun
.
yeni altin, yeni ceyrek
eski altin, eski ceyrek
bunlar ne demek oluyor?? ben hic anlamam bu islerden, eski altin daha mi kiymetli
hangisini tercih edelim, bir bilen aciklarsa iyi olur arkadaslar
.
Sadece tarihi yeni yada eski canım aldığında yenileri 2-3 tl daha fazla ödersin ortalama ama sattığında birşey değişmez boşver altın altındır
hee dimi yani degismiyor, sonucta altin altindir
birde kulplu kulpduz var, hangisini alsak daha iyi?
7 ceyrek aldim, ama sormak simdi aklima geldi
.
Kızlar merhaba bu başlıkta parabiriktirme konusunda başka bir başlığa yazdım ama oraya gelen giden yok.. Burası daha canlı gibime geliyor.. Bende elime geçen 3-5 kuruşu biriktirmenin derdindeyim.. eşim çok savurgan ama sorsanız çok tutumludur.. Konusu açılıncada yuvayı dişi kuş yapar ben bişey alalım yapalım diyince sen itiraz etmiyorsun harcanıyo para diyor ve beni savurganlıkla suçluyor.
Bu aralar maddi açıdan sıkıntıdayız en son oğlum için açtığımız euro hesabını bozduk. Çok üzüldüm ama belli etmedim. Daha önce çalışıyordum 3 aydır ev hanımıyım bende 3-5 kuruş ne biriktirirsem kardır diyorum.. benide aranıza alın altın falan alamam ama tl bazında her ay ne biriktirebilirsem..
Burda olunca insan gaza geliyor..
Hoşgeldiinn canımmcımm doğru yerdesinn kocişlere bırakmamak lazım bu işleri biz hanımlar hem daha becerikli hemde daha tutumluyuz her nekadar bizi alışveriş çılgını ve gereksiz harcamacı olarak bilselerde aman öyle bilsinler ben harcıyomuş gibi yapıp biriktiriyorum en güzeli
Evet canım yaa. kadınların adı çıkmış bi kere.. bende kendime bir kumbara yapmıştım ve zamanla içine 45 tl kadar birikmişti sonra eşim gördü onu ve sürekli içinden 3-5 almaya başladı o alınca acil durumlarda bende almaya başladım.. şimdi kala kala 3-5 tl kaldı sabah onunda bir kısmını tırtırladı yine.. Şimdi ondan habersiz bir kumbara ayarlamam lazım..
kızlar kendime bi kımbara yapmışımki kırılmadan açılmaz.evde boşta duran reçel kavanozlarından birinin kapağına bali sürdüm ve kapattım açabilene aşk olsun
üstündende minik bir çizgi yardım attığım bi daha içinden çıkamıyor.bi ara bu topikte başladım para biriktirmeye ama çeyrek almak kısmet olmadı bana.onun yerine borsada değerlendirmek daha cazip geldi.boll altınlı günlerr size
ALTIN çok pahalı şu zamanda almak karlımı bilemiyorum.Ben cuma günü 10 dolar yapm ıştım bugünde bir 10 dolar daha yaptım toplam 20 dolarım oldu çok mutluyum kızlar.Ben bozuk para biriktiriyorum olanlarla ancak işte bu kadar yapıyor birde bozuk parada olsa elimde tutmak istemiyorum çünkü harcıyacağımı biliyorum böylelikle hem kendimi frenliyorum hemde dolar olunca bozdurmak işime gelmez diye düşünüyorum hafta sonuna kadar bir 10 dolar daha yaparsam süper olacak
ne deyim ki yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememişler.. akıllı kadının hali başka tabi. ama altınlarda pek fırladı bi çeyrek oldu 140 ve civarı .. ben şansımı borsada deneyim en iyisişimdiye kadar biriktirdim ama sadece bankaya attım ki eşiminde haberi var bu miktardan. ama şunu söylelim erkekler kadında para gördümü almaya çalışıyo şöyle oldu böyle oldu derken yok oluyo kendileri biriktirmiyo bizede mani oluyolar. ama bende sizden gördüm bir heves ettim kubaram var saklarım ve üç beş üç beş atarım ee damlaya damlaya göl olur hesabı.
hepinize bol bereketli günlerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?