Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah benim akıllı hemşoma allah bereketini versin benim cüzdan bomboşkağıt para atrınca dolapta eteğimin cebinde saklıyorumbu ay 1825 tl maaş aldım
bunun 1000 tl si ile borcumun bir kısmını ödedim (şimdi 900 tl borcum kaldı.)
825 tl nin 500 tl sini kredi kartı borcumda ve otomatik ödeme talimatları verdiğim faturalarımın ödenmesinde kullanılmak üzere bir diğer bankaya yatırdım.
kalan 325 tl nin 210 tl sini kuytuköşe banka attım.
50 tl gün için ayırdım. gerisini harçlık olarak ayırdım.
böylece kuytu köşebankta 465tl kumbişimde de 135 tl olmak üzere toplamda birikim olarak bu ay şimdilik 600 tl param oldu. Allah bereket versin
henüz ay sonuna daha var bakalım ne olacak hayırlısı olsun
saol bitanemm amin hepimize berket versin inşlhVayy tatilci güzeli gelmiiişşşşşş..
Hoşgeldin canım Allah içine sindirsin..
Tatilde birikim olmaz bu kadarına da Allah bereket versin..
Aynen canım bende bugün özellikle sizler için sordum alabiliyorsanız çeyrek al at dedi bana kuyumcu aklımızda bulundu sebebini sorarsanız gramda herkes kafasına göre fiyat verebilmekteymiş öpttüüm hepinizi
bu arada buraya msj yazdıktan sonra uyyakalmışım rüyamda sokakta 1 tl buluyorum sonra yanın yaklaşınca daha çok alıp bakıyorum değişik altın kalp şeklinde içini açıyorum eski siyah beyaz resim var bir kadın bir erkek,resimler mektuplar var bakıyorum aadiyorum komşumda aynısını yaşamıştı karşıdaki gizemli evde oturanlar bunlar sanıım diyorum küçük kese var açıyorum 10 kuruş,25 kuruş,1 tl ama üstünde 5 tl yazıyor çeyrekler değişik eski osmanlı altınları bunları vermem lazım evin bereketi kaçar diyorum vs vs offf çok değişikti yaa:18::18:
artık rüyalarımız bile altınlarla,bozuk paralarla ilgili
bu arada buraya msj yazdıktan sonra uyyakalmışım rüyamda sokakta 1 tl buluyorum sonra yanın yaklaşınca daha çok alıp bakıyorum değişik altın kalp şeklinde içini açıyorum eski siyah beyaz resim var bir kadın bir erkek,resimler mektuplar var bakıyorum aadiyorum komşumda aynısını yaşamıştı karşıdaki gizemli evde oturanlar bunlar sanıım diyorum küçük kese var açıyorum 10 kuruş,25 kuruş,1 tl ama üstünde 5 tl yazıyor çeyrekler değişik eski osmanlı altınları bunları vermem lazım evin bereketi kaçar diyorum vs vs offf çok değişikti yaa:18::18:
maşallah benim akıllı hemşoma allah bereketini versin benim cüzdan bomboşkağıt para atrınca dolapta eteğimin cebinde saklıyorum
saol bitanemm amin hepimize berket versin inşlh
aklımızda bulunsun çeyrek daha güzel ya bir kere elime almıştım gram altını kağıt gibi ip ince beğenemedm hiçaltın dediğin ele gelmeli
Aynen canım bende bugün özellikle sizler için sordum alabiliyorsanız çeyrek al at dedi bana kuyumcu aklımızda bulundu sebebini sorarsanız gramda herkes kafasına göre fiyat verebilmekteymiş öpttüüm hepinizi
selam kızlarr.
pcm bozuktu sonunda epey masraf ettik ama yaptırabildik.
herhalde epey zamanda unutamam bu pc ye ettiğim,z masrafı.
bugün 5 tl attım kumbiriğime.
canımcım seninde bereketli paran. çok iyi biriktirmişsin kısa zamanda.
ben ne kadar biriktirirsem biriktireyim gram altın alıcam galiba
Çook teşekkürler sonbahar'cığım pc ler herzaman bulur bozulma zamanını.tam dersin oh yaptım birikim diye çıkar bişey.aman çıkmassın bidaha..Bozulmasın bişey
saol caanım evet ya bende hemen o eteğimi kontrol ediyorumhayrolsun ruyan canım:))artık ruyalarda altınlı paralı:))bi ara bu topıge ılk takılmay abaşladıgımda bende boyle bol paralı altınlı ruyalar goruyodum
beende genelde kağıt para atıyorum dışarı çıkıp para harcamadıgım ıçın bende onu hıç gıymedıgım bı elbıse var benımde
kuytu koşe bankım onun cebı sureklı onun cebıne koyuyorumo elbıseye bışe olursa bıterım:))
maşallah canımkızlar çok mutluyum ya temmuz 1 de başladım birkime bu topik sayesinde ve 16 günde 105 TL olmuş kumbişim..çoook mutluyum ay sonunda kadar bekleyip altın almaya karar verdim çeyrek alıcam gram almicam
Evet biraz geç öğrendim ama bende bugün öğrendim herkezin kafasına göre fiyat verdiğini..Bugün söylemiştim gram altın alıcağımı evden çıkmadan önce nette baktım gram altın 86.50 dışarı çıktım güvendiğim bir kuyumcu var girdim 78.00 dedi şaşırdım ama fiyatı uygun gelince aldım, 100 mt ilerleyip bir kuyumcuya daha sordum 88.00 dedi biraz daha ilerlediğim kuyumcu 90.00 dedi..İyiki ilk girdiğim yerden almışım dedim. Altın hergün yükseldiği için bozdurduğumda zarar etmem diye düşünüyorum zaten çok sürmüyecek geri vermem biraz daha para biriktirip üzerine ekleyip gramımı çeyreğe çevircem inşallah Şimdi bekleseydin keşke çeyrek yapsaydın diyeniniz veya aklından geçireniniz olcak ama yarın pazar ben kesin dışarı çıkıcağım ve alışveriş mağazalarına giriş yapıcağım bişey almadan da kesin çıkamam bu aralarda yeni bir pantolona ihtiyacım var kesin harcardım parayı iyi oldu yani çeyrek yapmam
Buarada 2. açılışımı 7 TL le açıyorum akşam biraz paradan kırptım ama ihtiyacıma gitti
günaydın kızlar..ev taşıyacağız bu ara para falan atamadım kumbişe..
kızlar bişey soracam bugün 2 tane bayan tuttuk evi temizletmek için.ev inşaat pisi..kaç para vermeliyim kadınlara..
süper kumbaran hayırlı bereketli olur inşlhtam günse nerden baksan 160ytl ama bastan konusmalıydın
selam kızlar bende kumbara ayarladım ve en kuytu yere sakladım
şimdilik 15ytl var elime geçeni atıcam inş
bizde seni seviyoruz canım hemen gel ama sensiz tadı olmuyor kumbişlerinmerhaba kızlar sizleri çok özledim bugün hiç nete giremedim şimdi anca girdim ama hemen çıkmak zorundayım akşam uğrayabilirsem inşallah uğrarım . yeni yeni maceralarım var onları da uzun uzun sizlerle paylaşmak istiyorum. hepinizi çok seviyorum , çok öpüyorum.
süpersin canım ne güzel yaa mutfak halına baktıkça bizleri hatırla kumbaranı hatırla güle güle kullanırsın inşlh canım halının anlamı daha başka olacak senin içinne zamandır takip edemedim bu topiği ama kumbişimi ihmal etmedim
düğünüm yaklaşıyo eksikleri tamamlamaya gidiyo şimdilik param eylülden sonra inş bende sizlerle çeyrekler, gram altınlar konuşuyo olurum:))
kumbişim vasıtasıyla biriktirdiğim 267 lira ile mutfak halımı aldım ve mutfak için bi kaç eksiğimi tamamladım 9 lira arttı hemen kumbişe yolladım. hayatımda ilk defa bu kadar para biriktirdim vayy beee saolun tutumlu bayanlarr iyiki varsınız
ooo günler yoğun desene olsun ya ne güzel nişanlıyken tadını çıkar canım,hemen dersin başına geç bakalım senumarım ii not alırsınmerhaba hanımlar,haftasonu olması sebebiyle epey sakin görünüyor topiğimiz:82: yarın şenlenir herhalde ama ben vakit geçirebilir miyim bilmiyorum:44: salı günü bitirme sınavım var ve kaç gündür zerre kadar çalışmadım.yarın ineklemem lazım ama çok tembelim,dua edin de içime bi çalışma aşkı gelsin henüz ay ortasındayız,liste yapılmasına çok var ama ben yine de yazmak istiyorum birikim durumumu.farmasi aplamın deyimiyle kuytuköşebankım 400 lira,kumbişimdeki bozukluklar 51,40 lira cüzdanımda para yok demiştim ama annemden alacağım 50 liranın 20sini dün aldım.kalan 30 lirayı vermezse bu hafta idare edebilir miyim bilmiyorum.salı sınava gideceğim,çarşamba nişanlımla buluşacağım.yemeğimden bile kısarım ama aşkın gözü kör olsun,görmeden duramıyorum.farklı şehirlerde olunca da masraflı oluyor tabi birkaç saat görüşmek neyse,perşembe günü de memlekete gideceğim için babam herhalde biraz zamlı verir haftalığımı,onu da hiiiiç harcamadan doğru kuytuya atacağım Allah bereket versin hepimizin kesesine
neredeyse bir yildir biriktirdigim paramin tamamini olmasada bir kismini bugun esime verdim.
araba aliyor bugun hayirlisiyla kazasiz belasiz kullaniriz insallah bankalar kapali oldugu icin bankamatiktende sinirli miktarda para cekebildigi icin,arabaya verilecek olan paranin ustunu ben tamamladim.esim haftaya vericek butun parami isterse vermesin yakarim onu