Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ben geldim dosttlarr bu ayy bir tek çeyrekle kapatıyorum temmuz ayını zaten misafirlerimde gelcekk paraa ayırmamm lazımm bereketli olsun inş kızlarr

maşallah benim akıllı hemşoma allah bereketini versin benim cüzdan bomboşkağıt para atrınca dolapta eteğimin cebinde saklıyorum
Vayy tatilci güzeli gelmiiişşşşşş..

Hoşgeldin canım Allah içine sindirsin..

Tatilde birikim olmaz bu kadarına da Allah bereket versin..
saol bitanemm amin hepimize berket versin inşlh

aklımızda bulunsun çeyrek daha güzel ya bir kere elime almıştım gram altını kağıt gibi ip ince beğenemedm hiçaltın dediğin ele gelmeli

bu arada buraya msj yazdıktan sonra uyyakalmışım rüyamda sokakta 1 tl buluyorum sonra yanın yaklaşınca daha çok alıp bakıyorum değişik altın kalp şeklinde içini açıyorum eski siyah beyaz resim var bir kadın bir erkek,resimler mektuplar var bakıyorum aadiyorum komşumda aynısını yaşamıştı karşıdaki gizemli evde oturanlar bunlar sanıım diyorum küçük kese var açıyorum 10 kuruş,25 kuruş,1 tl ama üstünde 5 tl yazıyor çeyrekler değişik eski osmanlı altınları bunları vermem lazım evin bereketi kaçar diyorum vs vs offf çok değişikti yaa:18::18:

artık rüyalarımız bile altınlarla,bozuk paralarla ilgili

hayrolsun ruyan canım:))artık ruyalarda altınlı paralı:))bi ara bu topıge ılk takılmay abaşladıgımda bende boyle bol paralı altınlı ruyalar goruyodum

beende genelde kağıt para atıyorum dışarı çıkıp para harcamadıgım ıçın bende onu hıç gıymedıgım bı elbıse var benımde
kuytu koşe bankım onun cebı sureklı onun cebıne koyuyorumo elbıseye bışe olursa bıterım:))

kızlar kendime bi kımbara yapmışımki kırılmadan açılmaz.evde boşta duran reçel kavanozlarından birinin kapağına bali sürdüm ve kapattım açabilene aşk olsun
üstündende minik bir çizgi yardım attığım bi daha içinden çıkamıyor.bi ara bu topikte başladım para biriktirmeye ama çeyrek almak kısmet olmadı bana.onun yerine borsada değerlendirmek daha cazip geldi.boll altınlı günlerr size

kızlar çok mutluyum ya temmuz 1 de başladım birkime bu topik sayesinde ve 16 günde 105 TL olmuş kumbişim..çoook mutluyum ay sonunda kadar bekleyip altın almaya karar verdim çeyrek alıcam gram almicam

selam kızlarr.
pcm bozuktu sonunda epey masraf ettik ama yaptırabildik.
herhalde epey zamanda unutamam bu pc ye ettiğim,z masrafı.
bugün 5 tl attım kumbiriğime.

canımcım seninde bereketli paran. çok iyi biriktirmişsin kısa zamanda.
ben ne kadar biriktirirsem biriktireyim gram altın alıcam galiba

Evet biraz geç öğrendim ama bende bugün öğrendim herkezin kafasına göre fiyat verdiğini..Bugün söylemiştim gram altın alıcağımı evden çıkmadan önce nette baktım gram altın 86.50 dışarı çıktım güvendiğim bir kuyumcu var girdim 78.00 dedi şaşırdım ama fiyatı uygun gelince aldım, 100 mt ilerleyip bir kuyumcuya daha sordum 88.00 dedi biraz daha ilerlediğim kuyumcu 90.00 dedi..İyiki ilk girdiğim yerden almışım dedim. Altın hergün yükseldiği için bozdurduğumda zarar etmem diye düşünüyorum zaten çok sürmüyecek geri vermem biraz daha para biriktirip üzerine ekleyip gramımı çeyreğe çevircem inşallah Şimdi bekleseydin keşke çeyrek yapsaydın diyeniniz veya aklından geçireniniz olcak ama yarın pazar ben kesin dışarı çıkıcağım ve alışveriş mağazalarına giriş yapıcağım bişey almadan da kesin çıkamam bu aralarda yeni bir pantolona ihtiyacım var kesin harcardım parayı iyi oldu yani çeyrek yapmam

Buarada 2. açılışımı 7 TL le açıyorum akşam biraz paradan kırptım ama ihtiyacıma gitti

Çook teşekkürler sonbahar'cığım pc ler herzaman bulur bozulma zamanını.tam dersin oh yaptım birikim diye çıkar bişey.aman çıkmassın bidaha..Bozulmasın bişey

Çook teşekkürler sonbahar'cığım pc ler herzaman bulur bozulma zamanını.tam dersin oh yaptım birikim diye çıkar bişey.aman çıkmassın bidaha..Bozulmasın bişey

ay cnm evet
illa çıkıyor birşey
çıkmasın artk ekstra masraflarda bende rahat rahat birikim yapabileyim.:)

kızlar birde bu kafaya göre fiyat vermede benim içim çok rahat burda çok kuyumcu var
rekabet yapıyorlar diye dışarı tablo koyuyoprlar
içeri sormadan bile gram aldın ne kadar çeyrek ne kadar görüyrm
kafalarına göre koyamıolar hepsi aynı yapıyor o yüzden iyi oluyor öylede

saol caanım evet ya bende hemen o eteğimi kontrol ediyorum
kızlar çok mutluyum ya temmuz 1 de başladım birkime bu topik sayesinde ve 16 günde 105 TL olmuş kumbişim..çoook mutluyum ay sonunda kadar bekleyip altın almaya karar verdim çeyrek alıcam gram almicam
maşallah canım

sen kendini daha ii bilirsin iyi yapmışsın canım yoksa yarın pazara diye çıkıp paralar boşa giderdi mağazalara

ne zamandır takip edemedim bu topiği ama kumbişimi ihmal etmedim
düğünüm yaklaşıyo eksikleri tamamlamaya gidiyo şimdilik param eylülden sonra inş bende sizlerle çeyrekler, gram altınlar konuşuyo olurum:))
kumbişim vasıtasıyla biriktirdiğim 267 lira ile mutfak halımı aldım ve mutfak için bi kaç eksiğimi tamamladım 9 lira arttı hemen kumbişe yolladım. hayatımda ilk defa bu kadar para biriktirdim vayy beee saolun tutumlu bayanlarr iyiki varsınız

günaydın kızlar..ev taşıyacağız bu ara para falan atamadım kumbişe..

kızlar bişey soracam bugün 2 tane bayan tuttuk evi temizletmek için.ev inşaat pisi..kaç para vermeliyim kadınlara..

günaydın kızlar..ev taşıyacağız bu ara para falan atamadım kumbişe..

kızlar bişey soracam bugün 2 tane bayan tuttuk evi temizletmek için.ev inşaat pisi..kaç para vermeliyim kadınlara..

tam günse nerden baksan 160ytl ama bastan konusmalıydın
selam kızlar bende kumbara ayarladım ve en kuytu yere sakladım
şimdilik 15ytl var elime geçeni atıcam inş

merhaba kızlar sizleri çok özledim bugün hiç nete giremedim şimdi anca girdim ama hemen çıkmak zorundayım akşam uğrayabilirsem inşallah uğrarım . yeni yeni maceralarım var onları da uzun uzun sizlerle paylaşmak istiyorum. hepinizi çok seviyorum , çok öpüyorum.

merhaba hanımlar,haftasonu olması sebebiyle epey sakin görünüyor topiğimiz:82: yarın şenlenir herhalde ama ben vakit geçirebilir miyim bilmiyorum:44: salı günü bitirme sınavım var ve kaç gündür zerre kadar çalışmadım.yarın ineklemem lazım ama çok tembelim,dua edin de içime bi çalışma aşkı gelsin henüz ay ortasındayız,liste yapılmasına çok var ama ben yine de yazmak istiyorum birikim durumumu.farmasi aplamın deyimiyle kuytuköşebankım 400 lira,kumbişimdeki bozukluklar 51,40 lira cüzdanımda para yok demiştim ama annemden alacağım 50 liranın 20sini dün aldım.kalan 30 lirayı vermezse bu hafta idare edebilir miyim bilmiyorum.salı sınava gideceğim,çarşamba nişanlımla buluşacağım.yemeğimden bile kısarım ama aşkın gözü kör olsun,görmeden duramıyorum.farklı şehirlerde olunca da masraflı oluyor tabi birkaç saat görüşmek neyse,perşembe günü de memlekete gideceğim için babam herhalde biraz zamlı verir haftalığımı,onu da hiiiiç harcamadan doğru kuytuya atacağım Allah bereket versin hepimizin kesesine

neredeyse bir yildir biriktirdigim paramin tamamini olmasada bir kismini bugun esime verdim.

araba aliyor bugun hayirlisiyla kazasiz belasiz kullaniriz insallah bankalar kapali oldugu icin bankamatiktende sinirli miktarda para cekebildigi icin,arabaya verilecek olan paranin ustunu ben tamamladim.esim haftaya vericek butun parami isterse vermesin yakarim onu

tam günse nerden baksan 160ytl ama bastan konusmalıydın
selam kızlar bende kumbara ayarladım ve en kuytu yere sakladım
şimdilik 15ytl var elime geçeni atıcam inş
süper kumbaran hayırlı bereketli olur inşlh
bizde seni seviyoruz canım hemen gel ama sensiz tadı olmuyor kumbişlerin
süpersin canım ne güzel yaa mutfak halına baktıkça bizleri hatırla kumbaranı hatırla güle güle kullanırsın inşlh canım halının anlamı daha başka olacak senin için
ooo günler yoğun desene olsun ya ne güzel nişanlıyken tadını çıkar canım,hemen dersin başına geç bakalım senumarım ii not alırsın

ne güzel canım araba için vermişsin bak senin kuytu köşedeki paracıklar ne güzel işinize yaramış hayırla kazasız belasız kullanın canımenişteden haftaya al paranı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…