• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

[/B]

canım altın burada 138 tl idi
bir arkadaşım 2 çeyrek aldı oradan biliyorum .
400 tl ye 3 çeyrek alınır 414 tl eder

sen de geçen gün 130dan aldım demişsin ama burada öyle ucuza almak mümkün değil,138e bile vermezler.hep aynı kuyumcudan alacağım ama adamla pazarlık yapamam,çekinirim.buradakiler piyasa fiyatı neyse o fiyattan veriyorlar.aradaki karlarını düşürüp daha ucuza vermiyorlar hiç:50:

sen de geçen gün 130dan aldım demişsin ama burada öyle ucuza almak mümkün değil,138e bile vermezler.hep aynı kuyumcudan alacağım ama adamla pazarlık yapamam,çekinirim.buradakiler piyasa fiyatı neyse o fiyattan veriyorlar.aradaki karlarını düşürüp daha ucuza vermiyorlar hiç:50:

hımmmmmmmm çok kötü ya.
burası ilçe küçük bir yer tanıdık olunca ve aynı yerden de alışveriş edince baya hesaplı oluyor.:34:

hımmmmmmmm çok kötü ya.
burası ilçe küçük bir yer tanıdık olunca ve aynı yerden de alışveriş edince baya hesaplı oluyor.:34:

nişanlım şehir dışında oturuyor,orada da bana bilezik alınırken görmüştüm,piyasa fiyatına göre 3 lira falan indiriyorlar gram fiyatını.acaba oradan ona mı aldırsam ki,gerçi o da askere gidiyor önümüzdeki ay:58:

148 mı:52::52::53::53:

Bugün 3 tl atabildim kumbarama.yarın yüklü miktarda atabilirm inşallah:1:

YA 3 LIRA BES LIRA DEYIP ONEMSEMIYORUZ harcıyoruz.sonra bı bakıyoruz para kalmamıs..aslında bı r lıranın bıle hesabı yapılırsa cok kolay bırıkır:42::42:

YA 3 LIRA BES LIRA DEYIP ONEMSEMIYORUZ harcıyoruz.sonra bı bakıyoruz para kalmamıs..aslında bı r lıranın bıle hesabı yapılırsa cok kolay bırıkır:42::42:

aynen öyle canımm çok haklısın .
bizler de birikim yapmak isteyip de birikim yapamıyorum, çok savurganım diyen arkadaşlara kısaca bunu ifade etmeye çalışıyoruz. kesinlikle hiçbir meblağı küçümsemeden birikime başlayın ve de sonuçları görün :34:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar,herkese keyifli bi haftasonu diliyorum:16: birçok kişi gram altın alayım demiş ama benim bildiğim kadarıyla gram altını elden çıkarması çeyrek altın kadar kolay değil,kuyumcuların çoğu 24 ayar değil 22 ayar üzerinden geri alıyormuş duyduğum kadarıyla:44: araştırıp öyle karar vermekte fayda var:34:

Aynen canım bende bugün özellikle sizler için sordum alabiliyorsanız çeyrek al at dedi bana kuyumcu aklımızda bulundu sebebini sorarsanız gramda herkes kafasına göre fiyat verebilmekteymiş öpttüüm hepinizi :16::16::16:

Back