• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

herkes harçlığını harcayıp,arttırabildiğiyle birikim yapıyor.ben haftalığımı harcamayıp kumbaradakileri harcıyorum,biraz ters değil mi:61:

bence çok güzel yapıyorsun hayırlı birikimler canım
yeterki biriktirelim de nasıl olursa olsun öyle değil mi?:34:

bence çok güzel yapıyorsun hayırlı birikimler canım
yeterki biriktirelim de nasıl olursa olsun öyle değil mi?:34:

haklısın canım,hepimize hayırlı ve bereketli birikimler:16: bu arada herkes bi ara kendini tanıtmış galiba ama ben orayı kaçırdım galiba:44: yaşını bilmiyorum ama böyle canımlı cicimli konuşuyorum affına sığınarak:26:

bu ay 1825 tl maaş aldım
bunun 1000 tl si ile borcumun bir kısmını ödedim (şimdi 900 tl borcum kaldı.)

825 tl nin 500 tl sini kredi kartı borcumda ve otomatik ödeme talimatları verdiğim faturalarımın ödenmesinde kullanılmak üzere bir diğer bankaya yatırdım.

kalan 325 tl nin 210 tl sini kuytuköşe banka attım.

50 tl gün için ayırdım. gerisini harçlık olarak ayırdım.

böylece kuytu köşebankta 465tl kumbişimde de 135 tl olmak üzere toplamda birikim olarak bu ay şimdilik 600 tl param oldu. Allah bereket versin :16:
henüz ay sonuna daha var bakalım ne olacak hayırlısı olsun :34:

Son düzenleme:
herkese slm,sayfalar baya ilerlemiş,herkesin kumbarası bereketli olur inşlh:nazar: tatil bitti geldim omzum ve sırtım yanıyor:5:doktorda aramadı bari arayıp başkasını aldık dese yine insan rahatlar ben ne şansız bir insanım yaa:59:bu arada kumbarama sadece 4 tl atabildim:58:

Vayy tatilci güzeli gelmiiişşşşşş..:66:

Hoşgeldin canım Allah içine sindirsin..:71:

Tatilde birikim olmaz bu kadarına da Allah bereket versin..:61:

haklısın canım,hepimize hayırlı ve bereketli birikimler:16: bu arada herkes bi ara kendini tanıtmış galiba ama ben orayı kaçırdım galiba:44: yaşını bilmiyorum ama böyle canımlı cicimli konuşuyorum affına sığınarak:26:

yok estağfirullah 34 yaşındayım:34: senin yaşın kaç ?

ne guzel aslında ıstenırse olur....hem bı yerde bırımıs olur...ben de bı ara her ay alıyordum.sımdı masraflar cogaldı fırsat olmuyo..ama onumuzde kı hafta ıkı tane alıcam ıns....

ne guzel aslında ıstenırse olur....hem bı yerde bırımıs olur...ben de bı ara her ay alıyordum.sımdı masraflar cogaldı fırsat olmuyo..ama onumuzde kı hafta ıkı tane alıcam ıns....

canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun
illa altın almak şart değil 1 tek kuruş bile olsa biriktirmeye bakıyoruz burda ol yeniden biriktirebildiğin kadar biriktir canım :34:

:60::60::60::60::60: insanın 24 ve 20 yaşında yaşında yeğenleri (ablamın oğulları) olunca öyle deyiverdim.
sen ne dersen de bitanem . ben her türlü espriyi kaldırırım sıkıntı yok yani :34:

50 yaşındakilere bile abla diyorum alınmasınlar diye,sana hayatta teyze demem:24: bu arada şu 400 lirayı bi an evvel elimden çıkarıp altınımı almam lazım yaa,altın yükseldi diye bekledikçe daha da yükseliyor ama 3 çeyreğe yetmiyor,biraz daha gelir kaynağı bulmam lazım:59:

canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun
illa altın almak şart değil 1 tek kuruş bile olsa biriktirmeye bakıyoruz burda ol yeniden biriktirebildiğin kadar biriktir canım :34:

tmm..bende baslıyorum..bıraz kısıtlamalar yapım kendıme:5:bu arada ben bı fırmaya uyeyım.bu sıralarda cok sıparıs alıyorum.karlaırmı bı kenara atımmmm.:65::65:..harcamak yokkkk:66::64::62::62:

tmm..bende baslıyorum..bıraz kısıtlamalar yapım kendıme:5:bu arada ben bı fırmaya uyeyım.bu sıralarda cok sıparıs alıyorum.karlaırmı bı kenara atımmmm.:65::65:..harcamak yokkkk:66::64::62::62:

zaten burayı bi süre takip edersen istesen de harcayamaz hale geliyorsun,bi gün altın zengini olucaz ama aynı zamanda da varyemez olucaz diye korkuyorum:9: nişanlım inanamıyor bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar para biriktiriyorsun diye,çünkü biriktirdiğim para aylık gelirimden daha fazla oluyor ne hikmetse:60:

arkadasım 400 tl ye 3 ceyrek alırsın..hemen al yoksa harcanıyo.ben gecen hafta alıcaktım.kuyumcuya gırdım..adam altını verdı.ben cantamı bı actım kı cuzdan yok:60::60::60:.megerse evde unutmusun:17::17::17:.sonrada o para parca parca harcandıama elımde bı seyler kaldı.:61::61:...bı de alacaklarım var..tamamlrım haftaya ins.:30::46::46:

arkadasım 400 tl ye 3 ceyrek alırsın..hemen al yoksa harcanıyo.ben gecen hafta alıcaktım.kuyumcuya gırdım..adam altını verdı.ben cantamı bı actım kı cuzdan yok:60::60::60:.megerse evde unutmusun:17::17::17:.sonrada o para parca parca harcandıama elımde bı seyler kaldı.:61::61:...bı de alacaklarım var..tamamlrım haftaya ins.:30::46::46:

harcamaktan korkuyorum ama 3 tane almak için üzerine 30 lira daha eklemem lazım:59:

[/B]
50 yaşındakilere bile abla diyorum alınmasınlar diye,sana hayatta teyze demem:24: bu arada şu 400 lirayı bi an evvel elimden çıkarıp altınımı almam lazım yaa,altın yükseldi diye bekledikçe daha da yükseliyor ama 3 çeyreğe yetmiyor,biraz daha gelir kaynağı bulmam lazım:59:

canım altın burada 138 tl idi
bir arkadaşım 2 çeyrek aldı oradan biliyorum .
400 tl ye 3 çeyrek alınır 414 tl eder

ya ceyrek ne kadar oldu..en son eskı tarıh 134 tu:36:

Back