Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes harçlığını harcayıp,arttırabildiğiyle birikim yapıyor.ben haftalığımı harcamayıp kumbaradakileri harcıyorum,biraz ters değil mi
bence çok güzel yapıyorsun hayırlı birikimler canım
yeterki biriktirelim de nasıl olursa olsun öyle değil mi?
herkese slm,sayfalar baya ilerlemiş,herkesin kumbarası bereketli olur inşlh tatil bitti geldim omzum ve sırtım yanıyordoktorda aramadı bari arayıp başkasını aldık dese yine insan rahatlar ben ne şansız bir insanım yaabu arada kumbarama sadece 4 tl atabildim
haklısın canım,hepimize hayırlı ve bereketli birikimler bu arada herkes bi ara kendini tanıtmış galiba ama ben orayı kaçırdım galiba:44: yaşını bilmiyorum ama böyle canımlı cicimli konuşuyorum affına sığınarak:26:
yok estağfirullah 34 yaşındayım senin yaşın kaç ?
şeyyy kem küm 20 yaşındayım ben de:78:
teyze diyebilirsin istersen
ayy aşkolsun farmasi "apla"
ne guzel aslında ıstenırse olur....hem bı yerde bırımıs olur...ben de bı ara her ay alıyordum.sımdı masraflar cogaldı fırsat olmuyo..ama onumuzde kı hafta ıkı tane alıcam ıns....
insanın 24 ve 20 yaşında yaşında yeğenleri (ablamın oğulları) olunca öyle deyiverdim.
sen ne dersen de bitanem . ben her türlü espriyi kaldırırım sıkıntı yok yani
canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun
illa altın almak şart değil 1 tek kuruş bile olsa biriktirmeye bakıyoruz burda ol yeniden biriktirebildiğin kadar biriktir canım
tmm..bende baslıyorum..bıraz kısıtlamalar yapım kendımebu arada ben bı fırmaya uyeyım.bu sıralarda cok sıparıs alıyorum.karlaırmı bı kenara atımmmm...harcamak yokkkk
arkadasım 400 tl ye 3 ceyrek alırsın..hemen al yoksa harcanıyo.ben gecen hafta alıcaktım.kuyumcuya gırdım..adam altını verdı.ben cantamı bı actım kı cuzdan yok.megerse evde unutmusun.sonrada o para parca parca harcandıama elımde bı seyler kaldı....bı de alacaklarım var..tamamlrım haftaya ins.
ayyy pasaklı tanrıca varyemez de olmayalımtmm..bende baslıyorum..bıraz kısıtlamalar yapım kendımebu arada ben bı fırmaya uyeyım.bu sıralarda cok sıparıs alıyorum.karlaırmı bı kenara atımmmm...harcamak yokkkk
50 yaşındakilere bile abla diyorum alınmasınlar diye,sana hayatta teyze demem bu arada şu 400 lirayı bi an evvel elimden çıkarıp altınımı almam lazım yaa,altın yükseldi diye bekledikçe daha da yükseliyor ama 3 çeyreğe yetmiyor,biraz daha gelir kaynağı bulmam lazım
ya ceyrek ne kadar oldu..en son eskı tarıh 134 tuarkadasım 400 tl ye 3 ceyrek alırsın..hemen al yoksa harcanıyo.ben gecen hafta alıcaktım.kuyumcuya gırdım..adam altını verdı.ben cantamı bı actım kı cuzdan yok.megerse evde unutmusun.sonrada o para parca parca harcandıama elımde bı seyler kaldı....bı de alacaklarım var..tamamlrım haftaya ins.