[/B]
canım altın burada 138 tl idi
bir arkadaşım 2 çeyrek aldı oradan biliyorum .
400 tl ye 3 çeyrek alınır 414 tl eder
ya ceyrek ne kadar oldu..en son eskı tarıh 134 tu
sen de geçen gün 130dan aldım demişsin ama burada öyle ucuza almak mümkün değil,138e bile vermezler.hep aynı kuyumcudan alacağım ama adamla pazarlık yapamam,çekinirim.buradakiler piyasa fiyatı neyse o fiyattan veriyorlar.aradaki karlarını düşürüp daha ucuza vermiyorlar hiç
burada bugün 143 liradan satılıyor eski tarihli
hımmmmmmmm çok kötü ya.
burası ilçe küçük bir yer tanıdık olunca ve aynı yerden de alışveriş edince baya hesaplı oluyor.
ya ben ankarada oturuyorum.soruyorum kuyumculara hangısı uygun atıyorsa alıyorum.pazartesı 134 tu..
aman Allahımmmmmmmmmmmmmm
ya ben ankarada oturuyorum.soruyorum kuyumculara hangısı uygun atıyorsa alıyorum.pazartesı 134 tu..
sızler nerelerde oturuyorsunuz
148 mısen de geçen gün 130dan aldım demişsin ama burada öyle ucuza almak mümkün değil,138e bile vermezler.hep aynı kuyumcudan alacağım ama adamla pazarlık yapamam,çekinirim.buradakiler piyasa fiyatı neyse o fiyattan veriyorlar.aradaki karlarını düşürüp daha ucuza vermiyorlar hiç
istanbulda hem birikim yapmak zor,hem de altın fiyatları yüksek.çekip gidesim geldi
Bugün 3 tl atabildim kumbarama.yarın yüklü miktarda atabilirm inşallah
Bende erzıncana yerlesecem.hıc erzıncanlı yok mu yaa
YA 3 LIRA BES LIRA DEYIP ONEMSEMIYORUZ harcıyoruz.sonra bı bakıyoruz para kalmamıs..aslında bı r lıranın bıle hesabı yapılırsa cok kolay bırıkır
merhaba hanımlar,herkese keyifli bi haftasonu diliyorumbirçok kişi gram altın alayım demiş ama benim bildiğim kadarıyla gram altını elden çıkarması çeyrek altın kadar kolay değil,kuyumcuların çoğu 24 ayar değil 22 ayar üzerinden geri alıyormuş duyduğum kadarıyla:44: araştırıp öyle karar vermekte fayda var
teyze diyebilirsin istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?