• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ii olurdu bikaç gün tatil hayırlısı olsun canım:70:ah ahh benimde maaş alacağım günler gelse keşke,hayal bile kuruyorum ilk maaşımla anneme buzdolabıyl yüzük alcam,sonra kalan 6 çeyreği alcam,kalana da ona buna hediye alcam,ihtiyacı olanlara erzak vs alcam tabi maaş bunlara yetermi bilmem:1:[/QUOTE]

Yetmezse bile senin gönlün zengin hayatım :34::34::34:

valla cici kuşlarım napsak bende bilmiyorum.gram alıcak kadar param birikmiş galiba.alsammı yoksa ay sonunu bekleyip çeyrekmi alsam bilemedim..tamm bi cimri oldum :1: dün eşim yerlere bozuk para düşürdü bende sesini duydum koşa koşa yatak odasına.aldım onları hemen attım kumbaraya.:62:

Hahahah aynı durum bendede dün düğünde gelinin başından dolar attılar dedim aman gitti paracıklar :1::1::1::1::1::1::1: birde bende cumhuriyet takıntısı olduğu için gram çeyrek alasım gelmiyor zaten dünde dünyanın parasını harcadım saate gittim dünya para verdim swatch ya zamanı başka gösteriyor sanki :1::1::1::1::1: bide kumbaramdaki bozukluklar azalıncada çok üzülüyorum ben hem onlar kalsa hemde cumhuriyetlerim artsa ne de hoş olurdu hhihihihihihihi :52::52::52::52::52::9::9::9::9:

Hahahah aynı durum bendede dün düğünde gelinin başından dolar attılar dedim aman gitti paracıklar :1::1::1::1::1::1::1: birde bende cumhuriyet takıntısı olduğu için gram çeyrek alasım gelmiyor zaten dünde dünyanın parasını harcadım saate gittim dünya para verdim swatch ya zamanı başka gösteriyor sanki :1::1::1::1::1: bide kumbaramdaki bozukluklar azalıncada çok üzülüyorum ben hem onlar kalsa hemde cumhuriyetlerim artsa ne de hoş olurdu hhihihihihihihi :52::52::52::52::52::9::9::9::9:

cnm sanırım ben param 81 tl olunca gram altın alıcam.ay sonuna kadar bekleyemicem galiba:50::1::1:

Canım nasıl iyi olucaksa öyle yap gerçi elindede tutunca harcanabiliyor ben kastıkca daha çok harcıyorum kasmıycam artık artanı atıcam yoksa misli misli çıkıyor elimden :43::43::43::43:

o zmn alırım gram altın.altının iyisi kötüsü olmaz.:66::66:

kızlar geçen sefer çeyrek altınımı aldığım zaman bi yerde eksiklik var gibi geliyordu.bugün düşününce buldum: ben hiçbir zaman kumbaramdaki bozuklukları bütünletmeye götürmüyorum,altın alırken de hep kenara koyduğum kağıt paraların üzerine harçlığımın bi kısmını koyarak alıyorum.ben de diyorum daha yeni altın almama rağmen bu kumbara nasıl bu kadar çabuk doluyor diye:9: neyse ki bugün yarım altına param çıkışmayınca farkettim kumbaramın olduğunu:1:

selam kızlar ben mayıs ve haziranda 3er tane alabilmiştim çeyrek. ama temmuz battığım ay oldu:27: evde tadilat vardı banyo-mutfak-wc haliyle dışardan yemek söylemek filan gerekti arada kuzene gittik kalmaya derken ekstra masraflar tavan yaptı...:50:
bu ay için şöyle bişey yapacam elimde kalan 1000 lira var geçen aylardan onu anneme verecem banyo dolabı vs alacak. zamanında annemim parası bnm adıma bankaya yatırılmıştı ona karşılık olarak, bankadaki para da bnm olmuş olacak böylece borçlu hissetmeyecem kendimi. Eğer ay sonunda param kalırsa da altına devam. bi de kuzenler geliyo haftasonu yine gezeriz yine harcarız bakalım kalcak mı para?:32:

pek kimse uğramamış,yarın sabah gidiyoruz tatile,doktordan haber yok hayırlı haber verirse dönerim inşlh:59:yarın pazara gidemeyeceğimden pazar paramı gitmeden kumbarama attım 20 tl:8:bilgisayarı götürmeyeyim dedim sizi özlerim ama bi sorun çıkmazsa cumartesi gelirim:58::58:

Günaydın kızlar :3:

ben dün kumbarama sadece 3 tl atabildim, cuma haftalığımı alırsam 10 tl atmayı planlıyorum (ama şirket bu ara haftalıkları geç veriyo :19: kesin haftaya salıya sarkar)
bir de artık kumbaramdaki paraları ay sonuna kadar saymamaya karar verdim, hevesten mi ne her akşam döküp sayıyorum, noluyosa sayınca :60:

günaydın ve bol bereketli günler kızlar

pek kimse uğramamış,yarın sabah gidiyoruz tatile,doktordan haber yok hayırlı haber verirse dönerim inşlh:59:yarın pazara gidemeyeceğimden pazar paramı gitmeden kumbarama attım 20 tl:8:bilgisayarı götürmeyeyim dedim sizi özlerim ama bi sorun çıkmazsa cumartesi gelirim:58::58:
iyi tatiller ve iyi yolculuklar canım

ben dün kumbarama sadece 3 tl atabildim, cuma haftalığımı alırsam 10 tl atmayı planlıyorum (ama şirket bu ara haftalıkları geç veriyo :19: kesin haftaya salıya sarkar)
bir de artık kumbaramdaki paraları ay sonuna kadar saymamaya karar verdim, hevesten mi ne her akşam döküp sayıyorum, noluyosa sayınca :60:
bereketli, olsun canım benim anneannem derdiki paranı süreklisayma bereketi kaçar derdi ama saymadanda durulmuyorki
günaydınlar kızlar
bol bereketli bir gün diliyrm
bugün 3 tl attık eşimle :)
ben ay sonunu bekliyrm artık
bereketli olsun bendede kumbişe 3.75 tl cupp gitti

Evet evet bende azda olsa zam alıcam inşallah :66::66::66::66: ikisi bir arada çıkar inşallah arada çok şanslısın vala canım inşallah herşey çok güzel olur :52:
amin canım çok sağol .inşallah senin de herşey gönlünce olsun bitanem
canım biriktir de dövüz altın farketmez ama biriktirdiğini harcama at kenara:46:

süper olur canım bikaç saat için süperrmiş hemen köşe banka atarsın:9:

hayırlısı olsun canım çıkarsa kar yaparız düşerse de çok düşmez gibi geliyor:3:

süpersin devam et günde 10 lirlık yemek yediğini düşün kalanı kumbaraya at bak nasıl faydalı olacak:16:

caanım bir an önce bu alışkanlıklarını bırakmaya çalış,zaman buldukça buraya takıl çok faydası olur,dolabı depolamanın hiç faydası yok bende eskiden öyleydim şimdi akıllı harcama yapıyorum hiç almıycam da deme yeri gelir alırsın elbet ama fazla kıyafet falan müsriflik gibi geliyordu bana şükür kurtuldum ruhen de çok rahat oluyosun inan ki:16:

ayyy sevindim canım,elinden çıktığını düşünüp üzülürken birden karşına çıkınca sevinçten uçarsın valla:9:

evet ya kaç gündür tırsıyordum aklımda kalmış:18:

evet canım benim rüyaları görseniz zaten dizi film gibi hergün ayrı macera:9:

iyiyim bitanem şükürler olsun evdeyim bakalım yarın çıkıcaz bakalım tatile hayırlısıyla bikaç gün değişiklik olur bize de:38:
ii olurdu bikaç gün tatil hayırlısı olsun canım:70:ah ahh benimde maaş alacağım günler gelse keşke,hayal bile kuruyorum ilk maaşımla anneme buzdolabıyl yüzük alcam,sonra kalan 6 çeyreği alcam,kalana da ona buna hediye alcam,ihtiyacı olanlara erzak vs alcam tabi maaş bunlara yetermi bilmem:1:
canım hayırlısıyla ne maaşlar alacaksın inşallah .Rabbim herşeyin hakkında hayırlısını versin çok öptüm bitanem:38:
valla cici kuşlarım napsak bende bilmiyorum.gram alıcak kadar param birikmiş galiba.alsammı yoksa ay sonunu bekleyip çeyrekmi alsam bilemedim..tamm bi cimri oldum :1: dün eşim yerlere bozuk para düşürdü bende sesini duydum koşa koşa yatak odasına.aldım onları hemen attım kumbaraya.:62:
ben de bozuk para sesini duydum mu affetmiyorum :9::9:
Hahahah aynı durum bendede dün düğünde gelinin başından dolar attılar dedim aman gitti paracıklar :1::1::1::1::1::1::1: birde bende cumhuriyet takıntısı olduğu için gram çeyrek alasım gelmiyor zaten dünde dünyanın parasını harcadım saate gittim dünya para verdim swatch ya zamanı başka gösteriyor sanki :1::1::1::1::1: bide kumbaramdaki bozukluklar azalıncada çok üzülüyorum ben hem onlar kalsa hemde cumhuriyetlerim artsa ne de hoş olurdu hhihihihihihihi :52::52::52::52::52::9::9::9::9:[/QUOTE

evet ya gitmiş güzelim paracıklar :60::60::60::60::60:
saatini güle güle hayırlı günlerde kullan canım .
evet ya hiç paramız bitmeseydi bir harcadıkça daha çoğalsaydı keşke :52::52::52::52:

o zmn alırım gram altın.altının iyisi kötüsü olmaz.:66::66:
çok haklısın canım :38:
Marketten artan 3,35 tl yi kumbarama attım.:kkk:
süpersin bereketli olsun canım :38:
kızlar geçen sefer çeyrek altınımı aldığım zaman bi yerde eksiklik var gibi geliyordu.bugün düşününce buldum: ben hiçbir zaman kumbaramdaki bozuklukları bütünletmeye götürmüyorum,altın alırken de hep kenara koyduğum kağıt paraların üzerine harçlığımın bi kısmını koyarak alıyorum.ben de diyorum daha yeni altın almama rağmen bu kumbara nasıl bu kadar çabuk doluyor diye:9: neyse ki bugün yarım altına param çıkışmayınca farkettim kumbaramın olduğunu:1:
harika ya ne güzel işte :38::nazar::nazar:
selam kızlar ben mayıs ve haziranda 3er tane alabilmiştim çeyrek. ama temmuz battığım ay oldu:27: evde tadilat vardı banyo-mutfak-wc haliyle dışardan yemek söylemek filan gerekti arada kuzene gittik kalmaya derken ekstra masraflar tavan yaptı...:50:
bu ay için şöyle bişey yapacam elimde kalan 1000 lira var geçen aylardan onu anneme verecem banyo dolabı vs alacak. zamanında annemim parası bnm adıma bankaya yatırılmıştı ona karşılık olarak, bankadaki para da bnm olmuş olacak böylece borçlu hissetmeyecem kendimi. Eğer ay sonunda param kalırsa da altına devam. bi de kuzenler geliyo haftasonu yine gezeriz yine harcarız bakalım kalcak mı para?:32:
canım kolay gelsin :38:
canım iyi tatiller hayırlı yolculuklar özleyeceğiz seni :38::38::38:

geç olsun da güç olmasın canım.
para saymayı ben de çok seviyorum.:1::1::1:

altın 83 oldu diyolar doğru mu kızlar
evet doğru canım:38:
günaydınlar kızlar
bol bereketli bir gün diliyrm
bugün 3 tl attık eşimle :)
ben ay sonunu bekliyrm artık
teşekkürler güzel dileklerin için canım
birikimin bereketli olsun :nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın ve bol bereketli günler kızlar

iyi tatiller ve iyi yolculuklar canım

bereketli, olsun canım benim anneannem derdiki paranı süreklisayma bereketi kaçar derdi ama saymadanda durulmuyorki

bereketli olsun bendede kumbişe 3.75 tl cupp gitti

canım bereketli olsun :38::nazar::nazar:

dün akşam büyük oğlum bana 1 tl vermişti .
Allah bereket versin.:34:

kızlar benim minikler bugün çoştular anne sana para vereceğiz diye kumbişime 6 tl attılar. hayır siz biriktirin altın alacaksınız bakın çocuklar dediysem de suratlarını astılar küstüler illa al diye :9::9:tamam demek zorunda bıraktılar beni.
artık altın alırlarken yetmeyen yerlerine ben ekleyiveririm canlarımın.:34:

Günaydın arkadaşlar dün eşim ceyrek altın fıyatını sormus benı aradı yenı tarıh 135 eskısı 133 alayım mı dedı dedım daha para bırıkmedı ben kredı kartından cekeyım ay sonunda sen verırsın bana dedı yok dedım daha zaman var dıye aldırsamıydım acep yada ne dersınız aldırayım mı oyel kredı kartından artar mı altın ay sonuna kadar:26:

Günaydın arkadaşlar dün eşim ceyrek altın fıyatını sormus benı aradı yenı tarıh 135 eskısı 133 alayım mı dedı dedım daha para bırıkmedı ben kredı kartından cekeyım ay sonunda sen verırsın bana dedı yok dedım daha zaman var dıye aldırsamıydım acep yada ne dersınız aldırayım mı oyel kredı kartından artar mı altın ay sonuna kadar:26:

canım benim eşim de dün almış ( ayın 22 sinde düğün var orada takılacak şimdiden aldı) 133 tl demiş eski tarihli sarraf tanıdık olduğu için 130 tl den almış:34:

canım benim eşim de dün almış ( ayın 22 sinde düğün var orada takılacak şimdiden aldı) 133 tl demiş eski tarihli sarraf tanıdık olduğu için 130 tl den almış:34:

hayırlı olsun canım bızde bılıyorsun ıst eyegene takıcaz öbür aya ben heves ettımıste ay sonu bırıken parayla alayım dıye ama korkuyorumd aartarsa dıye bakalım belkı aldırırım eşime :52:

Back