canım herşey gönlünce olsun istersen kilo ile ilgili yazacaklarımızı diğer topikte yazalım ne dersin ?
tamamm geliyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım herşey gönlünce olsun istersen kilo ile ilgili yazacaklarımızı diğer topikte yazalım ne dersin ?
Hepimizin cnm inşallah :) Aldıklarını da güle güle kullan ama merak ettim şimdi . Pembe dolaba eklesen de biz de görsek :)
düğün sezonu geçince (ekimden sonra) düşer belki altın :26: bana hep öyle geliyoezgicim ben de altın yükselmişken al-sat mı yapsam diyorum. düşünce de tekrar alsam diye içimden geçiriyorum
olucak olucak ESEV :))selammmmmmmmm kızlar..ben bugün para ataayacağam heralde..çok canım sıkkın zaten bu aralar çok para harcıyorum..ayrıca çok yemek yiyorum..güya zayıflayacaktım..farmasicimm yardım et bana kendimi frenleyemiyorum..sürekli,çikolata,dondurma abur cubur nereye kadar..
offfff sinir oluyorum kendime...
kızlar ben altın fiyatlarını şu siteden takip ediyorum umarım faydası olur canlar
Altn Fiyatlar - Altn Piyasa, Gnlk Dviz ve Altn Fiyatlar Piyasa Rehberi
herkesler burdaymış slm kızlaruyku düzenimi düzeltemedimsabah 5 e kadar kitap okudum 12 de uyandım:26:eşim fırından geldi 3.85 tl atıverdi kumbaramageçen sene eylülde 85 ten almıştım çeyrek bakalım bu sene ne olacak
şimdi internette okudum.gram altın ay sonuna doğru bozdurulmak istendiğinde 100 tl bulur diyolar.alış 81-82 TL falan
bu arada hayır olsun rüyamda eve hırsız girmiş çeyreklerimi paralarımı,kıyafetlerimi bile çalmış,kayınvalideme söylüyorum hırsız herşeyi almış diye o da bana kızıyor ben size demedimmi herşeyden kısıp durmayın diye gördünmü el alem aldı götürdü diyor:18::18:allahım hayırolsun aklıma takıyodum ya günlerdir ondan bilinç altımda kaldı sanırım
hayır olsunbu arada hayır olsun rüyamda eve hırsız girmiş çeyreklerimi paralarımı,kıyafetlerimi bile çalmış,kayınvalideme söylüyorum hırsız herşeyi almış diye o da bana kızıyor ben size demedimmi herşeyden kısıp durmayın diye gördünmü el alem aldı götürdü diyor:18::18:allahım hayırolsun aklıma takıyodum ya günlerdir ondan bilinç altımda kaldı sanırım
oh ohhhAllah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirir , sonra buldururmuş o misal olmuş seninki . çok şükür kaybolmamış canımSelam kızçelerrr dün hesap kitap yaparken bir baktım 50 tl yok cüzdanda amannınn ne üzüldüm ne üzüldüm utanmasam oturup ağlıcaktım sabahtanda oğluşu veterinere götürdüm 50 tl verincede kaldı cüzdanda 5 tl e karnımda aç gittim poça falan aldım işe geldim yemeğe koyulurken bi baktım masanın çekmecesine 50 tl orada duruyorr hocalarım gördü yüzümdeki şaşkın ifadeyi ama bozuntuya vermedim nasıl mutlu oldum nasıl
bu arada hayır olsun rüyamda eve hırsız girmiş çeyreklerimi paralarımı,kıyafetlerimi bile çalmış,kayınvalideme söylüyorum hırsız herşeyi almış diye o da bana kızıyor ben size demedimmi herşeyden kısıp durmayın diye gördünmü el alem aldı götürdü diyor:18::18:allahım hayırolsun aklıma takıyodum ya günlerdir ondan bilinç altımda kaldı sanırım
oh ohhhAllah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirir , sonra buldururmuş o misal olmuş seninki . çok şükür kaybolmamış canım
Bayıldım tabire önce kaybettir sonra buldur ay vala parasız kalıyodum son sermayemde benim kedinin sırtında uçuveriyordu inşallah senin ek ders gözetmenlik durumlarında olurda canım kuytuköşe bank'ın bayram eder
oh ohhhAllah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirir , sonra buldururmuş o misal olmuş seninki . çok şükür kaybolmamış canım
Bayıldım tabire önce kaybettir sonra buldur ay vala parasız kalıyodum son sermayemde benim kedinin sırtında uçuveriyordu inşallah senin ek ders gözetmenlik durumlarında olurda canım kuytuköşe bank'ın bayram eder
inşallah canım hayırlısı bakalım .
1 saat kadar önce de eşim aradı netten araştır 22 23 24 temmuz günlerinde otel ayarlayalım da izmir 'e hem bir arkadaşının sünnet düğününe hem de tatil yapalım gelelim diye.
ben de 23- 24 temmuzdan birinde sınav gözetmenliğim var ama 23 ünde gözetmen olursam sorun yok 24 ünde olursam da oturumun saatine göre en geç saat akşam üzeri 4 te çıkar sadece sünnete gidiveririz dedim
ayın 15i gel hele gel gayriiiiiiiiiiiii bu ay zamlı maaş alıyoruz
1 saat kadar önce de eşim aradı netten araştır 22 23 24 temmuz günlerinde otel ayarlayalım da izmir 'e hem bir arkadaşının sünnet düğününe hem de tatil yapalım gelelim diye.
ben de 23- 24 temmuzdan birinde sınav gözetmenliğim var ama 23 ünde gözetmen olursam sorun yok 24 ünde olursam da oturumun saatine göre en geç saat akşam üzeri 4 te çıkar sadece sünnete gidiveririz dedim
Evet evet bende azda olsa zam alıcam inşallah ikisi bir arada çıkar inşallah arada çok şanslısın vala canım inşallah herşey çok güzel olur
canım biriktir de dövüz altın farketmez ama biriktirdiğini harcama at kenarakızlar haklısınız para olarak saklarsam harcarım diye korkuyorum ben de :26:
ama bi arkadaşımın eşi demişti ki altın düşecekmiş yaz sonunda mı ne
döviz de alabilirim, bilmiyorum ama tl olarak biriktiremem ben, harcarım :18:
süper olur canım bikaç saat için süperrmiş hemen köşe banka atarsınkızlar nasipse ayın 23- 24 ünde dışardan okul bitirme sınavları var. dün müdür yardımcım beni aradı sınavda gözetmenlik yapmak isteyip istemediğimi sordu ve de dedi 2 saat gözetmenlik yap git dedi 5 saat ekders alırsın engelin yoksa gel dedi ,tamam dedim
35- 40 tl arası olacak .hayırlısı bakalım
hayırlısı olsun canım çıkarsa kar yaparız düşerse de çok düşmez gibi geliyorben geçenlerde nişann alışverişimizi yaptığımız kuyumcuya gitttim biraz dertlendim ne olacak bu altın filan dedim artık satmak içinmi bilmem ama şimdiden al kenara koy dedi eylülde tavan yapacak bak görürsün dedi ya yapmazda düşerse dedim,kolay kolay düzşmez altın yükseliyor dedi,sonra pat diye altyın benim yanımda kuruşluk artış yaptı bak derdi 2 dk ile kazandın dedi ne kadar doğru bilmiyorum faydası olur belkim size
süpersin devam et günde 10 lirlık yemek yediğini düşün kalanı kumbaraya at bak nasıl faydalı olacakkızlaar,yaz bana yarıcak galibaa.
normalde 10-12 tl lik yemek söylerdim.şişirdiler zaten beni,hem de parama yazık dedim.
şimdi gidiyorum marketten 3-4 liralık bi şeyler alıyorum hem pek iştahım olmuyor yazları,yiyebilceğim kadar alıyorum.heheyyht
kendi çapımda tasarruuuffff
caanım bir an önce bu alışkanlıklarını bırakmaya çalış,zaman buldukça buraya takıl çok faydası olur,dolabı depolamanın hiç faydası yok bende eskiden öyleydim şimdi akıllı harcama yapıyorum hiç almıycam da deme yeri gelir alırsın elbet ama fazla kıyafet falan müsriflik gibi geliyordu bana şükür kurtuldum ruhen de çok rahat oluyosun inan kiaslında ayda 100 atılır çok zor bişe değil :44: ama çok savruğum çoooooook kozmetik ve kıyafete dünya para veriyorum allahtan ayakkabı çanta delisi değilm bi de öle olsam düşünemiyorum yani
ayyy sevindim canım,elinden çıktığını düşünüp üzülürken birden karşına çıkınca sevinçten uçarsın vallaSelam kızçelerrr dün hesap kitap yaparken bir baktım 50 tl yok cüzdanda amannınn ne üzüldüm ne üzüldüm utanmasam oturup ağlıcaktım sabahtanda oğluşu veterinere götürdüm 50 tl verincede kaldı cüzdanda 5 tl e karnımda aç gittim poça falan aldım işe geldim yemeğe koyulurken bi baktım masanın çekmecesine 50 tl orada duruyorr hocalarım gördü yüzümdeki şaşkın ifadeyi ama bozuntuya vermedim nasıl mutlu oldum nasıl
evet ya kaç gündür tırsıyordum aklımda kalmış:18:Alemsin canım benim bencede kafana çok taktın ondan olmuştur yorma bukadar hırpalama kendini
evet canım benim rüyaları görseniz zaten dizi film gibi hergün ayrı macerahayır olsun
ben de neyi çok düşünürsem rüyamda görürüm böyle
iyiyim bitanem şükürler olsun evdeyim bakalım yarın çıkıcaz bakalım tatile hayırlısıyla bikaç gün değişiklik olur bize deoh ohhhAllah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirir , sonra buldururmuş o misal olmuş seninki . çok şükür kaybolmamış canım
merhaba canım nasılsın ? burda hırsız filan deyip dururken geçen gecelerin birinde benim de rüyamda evimin kapısını hırsız yoklamış güya ama gerçek gibi ve de çok kötü bir duyguydu. Rabbim düşamana fırsat vermesin canlar...
ii olurdu bikaç gün tatil hayırlısı olsun canımah ahh benimde maaş alacağım günler gelse keşke,hayal bile kuruyorum ilk maaşımla anneme buzdolabıyl yüzük alcam,sonra kalan 6 çeyreği alcam,kalana da ona buna hediye alcam,ihtiyacı olanlara erzak vs alcam tabi maaş bunlara yetermi bilmem
Wuhuuuvvv ozaman desene canım altında ciddi bir fırlama söz konusu napsakki :18::18::18::18: