• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ezgicim ben de altın yükselmişken al-sat mı yapsam diyorum. düşünce de tekrar alsam diye içimden geçiriyorum:34:
düğün sezonu geçince (ekimden sonra) düşer belki altın :26: bana hep öyle geliyo
selammmmmmmmm kızlar..ben bugün para ataayacağam heralde..çok canım sıkkın zaten bu aralar çok para harcıyorum..ayrıca çok yemek yiyorum..güya zayıflayacaktım..farmasicimm yardım et bana kendimi frenleyemiyorum..sürekli,çikolata,dondurma abur cubur nereye kadar..

offfff sinir oluyorum kendime...
olucak olucak ESEV :))
ben de çok savurganım, topike başladığımdan beri pinti oldum çıktım :1:
kola alıcaktım az önce, a-maaan boşver su iç diyorum kendime, hem daha yararlı felan :60: :17:

herkesler burdaymış slm kızlar:3::3:uyku düzenimi düzeltemedim:1:sabah 5 e kadar kitap okudum 12 de uyandım:26:eşim fırından geldi 3.85 tl atıverdi kumbarama:8:geçen sene eylülde 85 ten almıştım çeyrek bakalım bu sene ne olacak:91:

Selam kızçelerrr dün hesap kitap yaparken bir baktım 50 tl yok cüzdanda amannınn ne üzüldüm ne üzüldüm utanmasam oturup ağlıcaktım sabahtanda oğluşu veterinere götürdüm 50 tl verincede kaldı cüzdanda 5 tl e karnımda aç gittim poça falan aldım işe geldim yemeğe koyulurken bi baktım masanın çekmecesine 50 tl orada duruyorr :1::1::1::1::1: hocalarım gördü yüzümdeki şaşkın ifadeyi ama bozuntuya vermedim nasıl mutlu oldum nasıl :1::1::1::1::16::16::16::16::16:

şimdi internette okudum.gram altın ay sonuna doğru bozdurulmak istendiğinde 100 tl bulur diyolar.alış 81-82 TL falan

bu arada hayır olsun rüyamda eve hırsız girmiş çeyreklerimi paralarımı,kıyafetlerimi bile çalmış,kayınvalideme söylüyorum hırsız herşeyi almış diye o da bana kızıyor ben size demedimmi herşeyden kısıp durmayın diye gördünmü el alem aldı götürdü diyor:18::18::60::60::60:allahım hayırolsun aklıma takıyodum ya günlerdir ondan bilinç altımda kaldı sanırım:1:

bu arada hayır olsun rüyamda eve hırsız girmiş çeyreklerimi paralarımı,kıyafetlerimi bile çalmış,kayınvalideme söylüyorum hırsız herşeyi almış diye o da bana kızıyor ben size demedimmi herşeyden kısıp durmayın diye gördünmü el alem aldı götürdü diyor:18::18::60::60::60:allahım hayırolsun aklıma takıyodum ya günlerdir ondan bilinç altımda kaldı sanırım:1:

:9::9::9::9::9::9: Alemsin canım benim bencede kafana çok taktın ondan olmuştur yorma bukadar hırpalama kendini :70::70::70::70:

:9: hayır olsun
ben de neyi çok düşünürsem rüyamda görürüm böyle :9:

Selam kızçelerrr dün hesap kitap yaparken bir baktım 50 tl yok cüzdanda amannınn ne üzüldüm ne üzüldüm utanmasam oturup ağlıcaktım sabahtanda oğluşu veterinere götürdüm 50 tl verincede kaldı cüzdanda 5 tl e karnımda aç gittim poça falan aldım işe geldim yemeğe koyulurken bi baktım masanın çekmecesine 50 tl orada duruyorr :1::1::1::1::1: hocalarım gördü yüzümdeki şaşkın ifadeyi ama bozuntuya vermedim nasıl mutlu oldum nasıl :1::1::1::1::16::16::16::16::16:
oh ohhh:66::66::66::66::66::66:Allah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirir , sonra buldururmuş o misal olmuş seninki . çok şükür kaybolmamış canım :38:

merhaba canım nasılsın ? burda hırsız filan deyip dururken geçen gecelerin birinde benim de rüyamda evimin kapısını hırsız yoklamış güya :60::60::60: ama gerçek gibi ve de çok kötü bir duyguydu. Rabbim düşamana fırsat vermesin canlar...:16:

oh ohhh:66::66::66::66::66::66:Allah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirir , sonra buldururmuş o misal olmuş seninki . çok şükür kaybolmamış canım :38:

:1::1::1::1::1: Bayıldım tabire önce kaybettir sonra buldur :1::1::1::1: ay vala parasız kalıyodum son sermayemde benim kedinin sırtında uçuveriyordu :60::60::60::60::60::60: inşallah senin ek ders gözetmenlik durumlarında olurda canım kuytuköşe bank'ın bayram eder :9::9::9::9::62::62:

:1::1::1::1::1: Bayıldım tabire önce kaybettir sonra buldur :1::1::1::1: ay vala parasız kalıyodum son sermayemde benim kedinin sırtında uçuveriyordu :60::60::60::60::60::60: inşallah senin ek ders gözetmenlik durumlarında olurda canım kuytuköşe bank'ın bayram eder :9::9::9::9::62::62:

inşallah canım hayırlısı bakalım .
1 saat kadar önce de eşim aradı netten araştır 22 23 24 temmuz günlerinde otel ayarlayalım da izmir 'e hem bir arkadaşının sünnet düğününe hem de tatil yapalım gelelim diye.
ben de 23- 24 temmuzdan birinde sınav gözetmenliğim var ama 23 ünde gözetmen olursam sorun yok 24 ünde olursam da oturumun saatine göre en geç saat akşam üzeri 4 te çıkar sadece sünnete gidiveririz dedim :1:
ayın 15i gel hele gel gayriiiiiiiiiiiii:9: bu ay zamlı maaş alıyoruz :66::66::66::9::9:

1 saat kadar önce de eşim aradı netten araştır 22 23 24 temmuz günlerinde otel ayarlayalım da izmir 'e hem bir arkadaşının sünnet düğününe hem de tatil yapalım gelelim diye.
ben de 23- 24 temmuzdan birinde sınav gözetmenliğim var ama 23 ünde gözetmen olursam sorun yok 24 ünde olursam da oturumun saatine göre en geç saat akşam üzeri 4 te çıkar sadece sünnete gidiveririz dedim :1:
ayın 15i gel hele gel gayriiiiiiiiiiiii:9: bu ay zamlı maaş alıyoruz :66::66::66::9::9:

Evet evet bende azda olsa zam alıcam inşallah :66::66::66::66: ikisi bir arada çıkar inşallah arada çok şanslısın vala canım inşallah herşey çok güzel olur :52:

kızlar haklısınız para olarak saklarsam harcarım diye korkuyorum ben de :26:
ama bi arkadaşımın eşi demişti ki altın düşecekmiş yaz sonunda mı ne :31:
döviz de alabilirim, bilmiyorum ama tl olarak biriktiremem ben, harcarım :18:
canım biriktir de dövüz altın farketmez ama biriktirdiğini harcama at kenara:46:
kızlar nasipse ayın 23- 24 ünde dışardan okul bitirme sınavları var. dün müdür yardımcım beni aradı sınavda gözetmenlik yapmak isteyip istemediğimi sordu ve de dedi 2 saat gözetmenlik yap git dedi 5 saat ekders alırsın engelin yoksa gel dedi ,tamam dedim :34::23::23::9:
35- 40 tl arası olacak .hayırlısı bakalım :16:
süper olur canım bikaç saat için süperrmiş hemen köşe banka atarsın:9:
ben geçenlerde nişann alışverişimizi yaptığımız kuyumcuya gitttim biraz dertlendim ne olacak bu altın filan dedim artık satmak içinmi bilmem ama şimdiden al kenara koy dedi eylülde tavan yapacak bak görürsün dedi ya yapmazda düşerse dedim,kolay kolay düzşmez altın yükseliyor dedi,sonra pat diye altyın benim yanımda kuruşluk artış yaptı bak derdi 2 dk ile kazandın dedi ne kadar doğru bilmiyorum faydası olur belkim size:28:
hayırlısı olsun canım çıkarsa kar yaparız düşerse de çok düşmez gibi geliyor:3:
kızlaar,yaz bana yarıcak galibaa.
normalde 10-12 tl lik yemek söylerdim.şişirdiler zaten beni,hem de parama yazık dedim.
şimdi gidiyorum marketten 3-4 liralık bi şeyler alıyorum hem pek iştahım olmuyor yazları,yiyebilceğim kadar alıyorum.heheyyht
kendi çapımda tasarruuuffff:1::66::66:
süpersin devam et günde 10 lirlık yemek yediğini düşün kalanı kumbaraya at bak nasıl faydalı olacak:16:
aslında ayda 100 atılır çok zor bişe değil :44: ama çok savruğum çoooooook :52::52::52::52::52: kozmetik ve kıyafete dünya para veriyorum allahtan ayakkabı çanta delisi değilm bi de öle olsam düşünemiyorum yani:52::52::52:
caanım bir an önce bu alışkanlıklarını bırakmaya çalış,zaman buldukça buraya takıl çok faydası olur,dolabı depolamanın hiç faydası yok bende eskiden öyleydim şimdi akıllı harcama yapıyorum hiç almıycam da deme yeri gelir alırsın elbet ama fazla kıyafet falan müsriflik gibi geliyordu bana şükür kurtuldum ruhen de çok rahat oluyosun inan ki:16:
ayyy sevindim canım,elinden çıktığını düşünüp üzülürken birden karşına çıkınca sevinçten uçarsın valla:9:
:9::9::9::9::9::9: Alemsin canım benim bencede kafana çok taktın ondan olmuştur yorma bukadar hırpalama kendini :70::70::70::70:
evet ya kaç gündür tırsıyordum aklımda kalmış:18:
:9: hayır olsun
ben de neyi çok düşünürsem rüyamda görürüm böyle :9:
evet canım benim rüyaları görseniz zaten dizi film gibi hergün ayrı macera:9:
:9::9::9::46::46:

merhaba canım nasılsın ? burda hırsız filan deyip dururken geçen gecelerin birinde benim de rüyamda evimin kapısını hırsız yoklamış güya :60::60::60: ama gerçek gibi ve de çok kötü bir duyguydu. Rabbim düşamana fırsat vermesin canlar...:16:
iyiyim bitanem şükürler olsun evdeyim bakalım yarın çıkıcaz bakalım tatile hayırlısıyla bikaç gün değişiklik olur bize de:38:

ii olurdu bikaç gün tatil hayırlısı olsun canım:70:ah ahh benimde maaş alacağım günler gelse keşke,hayal bile kuruyorum ilk maaşımla anneme buzdolabıyl yüzük alcam,sonra kalan 6 çeyreği alcam,kalana da ona buna hediye alcam,ihtiyacı olanlara erzak vs alcam tabi maaş bunlara yetermi bilmem:1:

Wuhuuuvvv ozaman desene canım altında ciddi bir fırlama söz konusu napsakki :18::18::18::18:

valla cici kuşlarım napsak bende bilmiyorum.gram alıcak kadar param birikmiş galiba.alsammı yoksa ay sonunu bekleyip çeyrekmi alsam bilemedim..tamm bi cimri oldum :1: dün eşim yerlere bozuk para düşürdü bende sesini duydum koşa koşa yatak odasına.aldım onları hemen attım kumbaraya.:62:

Back