Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ezgicim ben de altın yükselmişken al-sat mı yapsam diyorum. düşünce de tekrar alsam diye içimden geçiriyorum
düğün sezonu geçince (ekimden sonra) düşer belki altın :26: bana hep öyle geliyo
olucak olucak ESEV :))
ben de çok savurganım, topike başladığımdan beri pinti oldum çıktım
kola alıcaktım az önce, a-maaan boşver su iç diyorum kendime, hem daha yararlı felan

herkesler burdaymış slm kızlaruyku düzenimi düzeltemedimsabah 5 e kadar kitap okudum 12 de uyandım:26:eşim fırından geldi 3.85 tl atıverdi kumbaramageçen sene eylülde 85 ten almıştım çeyrek bakalım bu sene ne olacak

Selam kızçelerrr dün hesap kitap yaparken bir baktım 50 tl yok cüzdanda amannınn ne üzüldüm ne üzüldüm utanmasam oturup ağlıcaktım sabahtanda oğluşu veterinere götürdüm 50 tl verincede kaldı cüzdanda 5 tl e karnımda aç gittim poça falan aldım işe geldim yemeğe koyulurken bi baktım masanın çekmecesine 50 tl orada duruyorr hocalarım gördü yüzümdeki şaşkın ifadeyi ama bozuntuya vermedim nasıl mutlu oldum nasıl

şimdi internette okudum.gram altın ay sonuna doğru bozdurulmak istendiğinde 100 tl bulur diyolar.alış 81-82 TL falan

bu arada hayır olsun rüyamda eve hırsız girmiş çeyreklerimi paralarımı,kıyafetlerimi bile çalmış,kayınvalideme söylüyorum hırsız herşeyi almış diye o da bana kızıyor ben size demedimmi herşeyden kısıp durmayın diye gördünmü el alem aldı götürdü diyor:18::18:allahım hayırolsun aklıma takıyodum ya günlerdir ondan bilinç altımda kaldı sanırım

Alemsin canım benim bencede kafana çok taktın ondan olmuştur yorma bukadar hırpalama kendini

hayır olsun
ben de neyi çok düşünürsem rüyamda görürüm böyle

oh ohhhAllah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirir , sonra buldururmuş o misal olmuş seninki . çok şükür kaybolmamış canım

merhaba canım nasılsın ? burda hırsız filan deyip dururken geçen gecelerin birinde benim de rüyamda evimin kapısını hırsız yoklamış güya ama gerçek gibi ve de çok kötü bir duyguydu. Rabbim düşamana fırsat vermesin canlar...

canım biriktir de dövüz altın farketmez ama biriktirdiğini harcama at kenara
süper olur canım bikaç saat için süperrmiş hemen köşe banka atarsın
hayırlısı olsun canım çıkarsa kar yaparız düşerse de çok düşmez gibi geliyor
süpersin devam et günde 10 lirlık yemek yediğini düşün kalanı kumbaraya at bak nasıl faydalı olacak
aslında ayda 100 atılır çok zor bişe değil :44: ama çok savruğum çoooooook kozmetik ve kıyafete dünya para veriyorum allahtan ayakkabı çanta delisi değilm bi de öle olsam düşünemiyorum yani
caanım bir an önce bu alışkanlıklarını bırakmaya çalış,zaman buldukça buraya takıl çok faydası olur,dolabı depolamanın hiç faydası yok bende eskiden öyleydim şimdi akıllı harcama yapıyorum hiç almıycam da deme yeri gelir alırsın elbet ama fazla kıyafet falan müsriflik gibi geliyordu bana şükür kurtuldum ruhen de çok rahat oluyosun inan ki
ayyy sevindim canım,elinden çıktığını düşünüp üzülürken birden karşına çıkınca sevinçten uçarsın valla
Alemsin canım benim bencede kafana çok taktın ondan olmuştur yorma bukadar hırpalama kendini
evet ya kaç gündür tırsıyordum aklımda kalmış:18:
hayır olsun
ben de neyi çok düşünürsem rüyamda görürüm böyle
evet canım benim rüyaları görseniz zaten dizi film gibi hergün ayrı macera
iyiyim bitanem şükürler olsun evdeyim bakalım yarın çıkıcaz bakalım tatile hayırlısıyla bikaç gün değişiklik olur bize de

Wuhuuuvvv ozaman desene canım altında ciddi bir fırlama söz konusu napsakki :18::18::18::18:

valla cici kuşlarım napsak bende bilmiyorum.gram alıcak kadar param birikmiş galiba.alsammı yoksa ay sonunu bekleyip çeyrekmi alsam bilemedim..tamm bi cimri oldum dün eşim yerlere bozuk para düşürdü bende sesini duydum koşa koşa yatak odasına.aldım onları hemen attım kumbaraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…