Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ben de dün akşam markete alışverişe gitmiştik eşim kredi kartını unutmuş para kullandı. üzerine artan 2.85 tl sini çocuklarla bana paylaştırdı çocuklara 1 er tl bana 85 kuruş .Allah bereket versin.

herkeze merhabalarr..kumbaralar dolsun dolsun taşsın inşallahhh.

Bugün kumbaraya 20 tl atmayı düşünüyorum.inşallah yapabilirm

canım bitanem hemşom ne güzel dua etmişsin allah razı olsun canıminşlh hemen hallederizbu arada eniştemiz de düşünceliymiş hak geçirmemeye çalışmış ne güzel ya maşşallh yavrularına da canlarım benimbende çekmece de 10 kuruş buldum atıverdim hemenallah bereket versin hepimize

herkeze merhabalarr..kumbaralar dolsun dolsun taşsın inşallahhh.

Bugün kumbaraya 20 tl atmayı düşünüyorum.inşallah yapabilirm
inşallah atarsın canım ne güzel.
bereketli olsun inşallah.

senden de Allah razı olsun bitanem .
bereketli olsun canımcım.

herkese selam ben dün 4.5 tl attım bugünde 4,5 tl toplam 9 tl oldu hadi hayırlısı

Son düzenleme:
kızlar bugün kociş yok ama çekmecede 50 kuruş vardı onu atarım kumbarama :) allah bereket versin :)

bugün kumbarama 21.85 lira attım allah bereket versin bankadanda gram altın aldım 79.91e

İyi akşamlar kızlar haftasonu malum fazla giremedim ama kumbarama baya bi bozukluk girdi bu sayede bazen dıyom farmasinin dediği gibi kumbaray apara gırsın dıye para harcamayı ıstıyorum sonrda sacmaladıgımı anlıyorum ama ıste heves dolsun bıran önce dıye.eşime dedim boyle dolmuycak ben arada kagıt parada atıcam dıye yok atma ay sonu bakıp eksıgı tamamlarız alırsın dedi zaten bu ılk alacagımız altın bızde kalmıycak ama neyse bır an once alalımda bizimkine sıra gelsin dimii

günaydın kızlar sabah erkenden yola çıkıcaktık hazırlanıp indik araba çalışmadı gidemedik izmire,halbuki dün benzin alıp geldik sorun yoktu:44:neyse her işte bir hayır vardır dedik buna da şükür

günaydın kızlarr
kuruş kuruş para biriktirmeye çalışırken pazar günü denizde eşim alyansını düşürdü
off nasıl üzüldüm
manevi değerine mi üzülcem
yoksa maddimi şaştım
cumarteside çeyrek almıştım biriktirdiklerimle ama bütün hevesim kaçtı

kızlar kumbaramda 10 tl olduu, bugün yada yarın haftalığımı alınca da 10 tl atıcam kumbarama..ay sonuna çeyrek parasını denkleştiricem inşallah

tuhh talihsizlik olmuş yaa,hevesin kaçmasın canım sakın nasipten çıkmıştır o yüzük,bende nişanlıyken pikniğe gitmiştik kapkalın künyem düşmüş kolumda çoktu onu farketmemişiz eve gelip diğerlerini çıkarırken farkettim çok üzülmüştüm,sağlık olsun canım :93:

insan sağlık olsun diyordu
ancak dili diyor valla
içime oturdu resmen hastalandım eve gelince üzüntüden yattım
eşime bişiy belli etmemeye çalıştım iyice üzülmesin diyede
öyle inş. bulunursa ihtiyacı olan biri bulur
3 kuruş biriktirmeye çalışıyrz 5 kuruş çıkıyor anlamadım ben

ay bir de yepyenisiniz daha, maddiden çok manevi değeri üzer insanı..
bol mu geliyodu canım parmağına? birde suda çok rahat çıkar yüzükler :26: kötü olmuş yaa :/

hayırlısı olsun cnm bol bereketli olsun inş.
saol canım, inşallah :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…