merhaba canım hemşom sabah girdim çıktım topiğe kimse yoktu ben gitmişim sen gelmişsin bu sefer de sen yoksun yaa
senden gelen haberler güzel bugün.
ohhh enişte de yanında sevindim canım. hayırlı yolculuklar size ve de inşallah işleriniz yolunda gider canım.
4.5 tl de bereketli olsun bitanem
ben de dün akşam markete alışverişe gitmiştik eşim kredi kartını unutmuş para kullandı. üzerine artan 2.85 tl sini çocuklarla bana paylaştırdıçocuklara 1 er tl bana 85 kuruş .Allah bereket versin.
inşallah atarsın canım ne güzel.herkeze merhabalarr..kumbaralar dolsun dolsun taşsın inşallahhh.
Bugün kumbaraya 20 tl atmayı düşünüyorum.inşallah yapabilirm
canım bitanem hemşom ne güzel dua etmişsin allah razı olsun canıminşlh hemen hallederiz bu arada eniştemiz de düşünceliymiş hak geçirmemeye çalışmış ne güzel ya maşşallh yavrularına da canlarım benim bende çekmece de 10 kuruş buldum atıverdim hemen allah bereket versin hepimize
herkese selam ben dün 4.5 tl attım bugünde 4,5 tl toplam 9 tl oldu hadi hayırlısı
çok güzel canım ve de bereketli olsun
bugün kumbarama 21.85 lira attım allah bereket versinbankadanda gram altın aldım 79.91e
bugün kumbarama 21.85 lira attım allah bereket versinbankadanda gram altın aldım 79.91e
günaydın kızlarr
kuruş kuruş para biriktirmeye çalışırken pazar günü denizde eşim alyansını düşürdü
off nasıl üzüldüm
manevi değerine mi üzülcem
yoksa maddimi şaştım
cumarteside çeyrek almıştım biriktirdiklerimle ama bütün hevesim kaçtı
tuhh talihsizlik olmuş yaa,hevesin kaçmasın canım sakın nasipten çıkmıştır o yüzük,bende nişanlıyken pikniğe gitmiştik kapkalın künyem düşmüş kolumda çoktu onu farketmemişiz eve gelip diğerlerini çıkarırken farkettim çok üzülmüştüm,sağlık olsun canım:93:
kızlar kumbaramda 10 tl olduu, bugün yada yarın haftalığımı alınca da 10 tl atıcam kumbarama..ay sonuna çeyrek parasını denkleştiricem inşallah
ay bir de yepyenisiniz daha, maddiden çok manevi değeri üzer insanı..günaydın kızlarr
kuruş kuruş para biriktirmeye çalışırken pazar günü denizde eşim alyansını düşürdü
off nasıl üzüldüm
manevi değerine mi üzülcem
yoksa maddimi şaştım
cumarteside çeyrek almıştım biriktirdiklerimle ama bütün hevesim kaçtı
saol canım, inşallah :))))))))hayırlısı olsun cnm bol bereketli olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?