ben de ekstre maduruyum1 haftadır dokunmadım karta, artık nakit alıcam herşeyimi paramın yettiği kadarını alıcam
Kızlaaar ben geldim mahpustan yeni çıktım,
Bu süre içinde de paracıklarımı biriktirdim
Beni de ekleyin listeye..
1500 tl para ve 4 çeyrekk
Hoşşşgeldiiiinn cannnıımm güzel birikilerle dönmüşsünn
ben de ekstre maduruyum1 haftadır dokunmadım karta, artık nakit alıcam herşeyimi paramın yettiği kadarını alıcam
deren canım büyük oğlanın 1 cumhuriyet
4 tam altın
3 çeyrek
küçük oğlanın
1 cumhuriyet
3 tam
1 çeyrek altın
onları da mı listeye alsak ne
Kızlaaar ben geldim mahpustan yeni çıktım,
nur o kadar sayfaya baktım bıraz bastan bıraz sondan bıraz ortadan bı tane tablo denk gelmezmı gelmediiiiii :))
Nasıl yaptın şekercim bu birikimi bizede anlat gaza gelelimmm
Canı zaten geçniş sayfalarda anlatıyordum,biriktirdiğimi söylemiştim..
Eşimin verdiği harçlıkları hemen kenara koyuyorum,bir kitabın içinde biriktiriyorum
Eşimin o paralardan haberi yok..4 gün önce eşimin başının etini yedim biz hiç birikim yapmıyoruz diye..
Kuyumcuya gittik,ben tek çeyrek alacağız sanıyordum eşim 2 çeyrek olsun deyiverdi
Kenardaki paralar da marketten para üstü falan oluyor,2 liralık bişeyi 5 liraya aldım diyorum..
Zaten çok gezmem,para harcamam.
Faturalara ve mutfak masraflarına dikkat ediyorum..Böyle işte..
Bereketli olsun arkadaşlar..
ben yapamıyorum işte onu canım, kartla alırken sanki bedava veriyolar gibi geliyo.. Ekstre gelince de eşime mahçup oluyorum sonravalla ne yalan söyliyeyim ben çok seviyorum kartları (mantıklı kullanabildiğim sürece tabikide) onlar sayesinde para biriktirebiliyorum nakit bulundurunca harcıyorum karttan korktuğum içinde iradeli kullanıyorum zor durumlarda ise bir numaralı kurtarıcıAma nekadar harcadığını yada harcayabileceğini sürekli kontrol altında tutabilmeli insan
inşallah kendimi tutucam canım, eşim çok sevinecek bu duruma hiç sevmiyo kredi kartı kullanmayı/kullanmamıen doğrusu bu canım
bak göreceksin karta giden paracıklar nasıl birikiyor
günaydın kızlar
ben de geldim para biriktiremiyorum elim biraz açık
tamam tamam itiraf ediyorum savruğum fazlasıyla
belki biraz hevese gelirim burda güzel örnekler görerek.
bende geldim kızlar
yaaa bende geldim... para biriktirmek istiyorum..
ama altın çok pahalı dolar düşünmüştüm ağustos ayında fırlayacakmış.
şimdiden alıyım atalım kenara diyordum cepte 50 TL var saklıyorum ama hiç ne harcıyorum.
nede gidip bişeyler alıyorum yaaaa
uzatın bana da elinizi yardım edin bakıyımm
kuzum ben de 6-7 ay birikim yaptım
altın çok pahalı diye euro ve dolar aldım
tl olunca elden çabuk çıkıyo diye
kenarda aslında vardı iyi birikimim
1000 dolar 800 euro gibi ama eşime verdim
iş kurdu geçtiğimiz aylarda işçilere ödemede nakite sıkışınca başkasından borç istemesin
diye verdim haberi bile yoktu para biriktirdiğimden
çok şaşırdı aferim benim karıma senden hiç beklemezdim tasarruf edip kenara para
atacağını dedi.
eli bollaşınca verecek ama benim biiktirme hevesim kaçtı
harcamaya kıyamadığım saymaya doyamadığım paracuklarım gidince
aldıkça hoşuna gidiyo zaten insanın kuzu
bi güvence oluyo dünyanın bin türlü hali var kenarda
1 ayı çıkarıcak para olmalı bence
ben de son 1 yıldır bu konuda gayretliyim
mesala bu aralar sigaraya verdiğim paraya acımaya başladım
5 lira az para değil
bün de 1 paketten ayda 150
yılda 1800 lira sırf duman olup uçuyo
merhaba arkadaşlar benide alın aranıza evlenicem para biriktirmeliyim ama ben her ay altın alamam çok pahalı her ay kenara koyduğum 60 tl param var ama illaki bişey çıkıyor harcıyorum malesef onun haricinde kumbarama birkaç lira bozuk paralarımı atıyorum ne yapmalıyım siz ne yapıyorsunuz yol gösterin banada
deren canım büyük oğlanın 1 cumhuriyet
4 tam altın
3 çeyrek
küçük oğlanın
1 cumhuriyet
3 tam
1 çeyrek altın
onları da mı listeye alsak ne
günaydın canlaryatığımın altında merdane,bıçak,makas,tornavidam vardı sanki bişey yapıcam da korkudan sabah 5 e kadar kitap okudum korkudan geç kalktım
gittim 90 Dolar aldımm çok şükür artık bende birikim yapıyorum.
Hepinize bol kazançlar
Bende sizi ariyordum kizlar :)
bende altin almak istiyorum ama isvicrede oldugum icin bilmiyorum burdaki kuyumcularda öyle ceyrek altin falan varmi diye ?
Az önce internetde ufak bir arastirma yaptim 1999 yilindan beri altin temmuz ayinda hep tavan yapmis, acaba bu fiyatlar ne zaman düsüyor tekrar siz arastirdinizmi ?
Birde icimden gecirdim ahh keske swaroski altin olsa hem birikim yapar hemde kendime ciciler hediye etmis olurduk diye :)) böylee beyaz altin taki falan alsan ayni sekilde yatirim olmazmi ???
farmasi arkadaşımızda aynı şeyleri yazmış ama bende tecrübem dahilinde yineliyim
beyaz altın olarak sevdiğimiz takılası olan herşey bozdurduğumuzda yarı yarıya gidiyor
maalesef en iyi yatırım burmada
onu da kim takacak
pirlanta kirintisi alayim
bi bakiyormussunuz ben boynumda 5 i 1 yerde, kulaklarimda ceyrekten salantili küpeler geliyormusum
kızlar bu arada ben 2007 yazında evlendim..yüklü miktarda altınım vardı..ama malesef akılsız kafamla çoğunu har vurup harman savurduk..bi kısmı da borçlara gitti...birazını da araba alımlarımızda kullandık( ama aldık sattık borç kapadık hep şu an arabamız yok)..azar azar da kredi kartı ödemelerimizeçok ama çok safmışım... çeyrek o zaman 50 tl idi:84::84::84: eşim bozmayalım derdi ben amaaaaan sonra alırız tamamlarız diye ikna ederdim bazen de habersiz bilezik bozardım.... siz siz olun elinizdeki altınları gıdım gıdım bozmayın benim gibi gidenler geri gelmiyor..bundan sonra ancak ev alırken bozarım..aklım başıma geldi ama çok geç geldi
kirli çıkıyım , kirli çıkısın kirli çıkı , kirli çıkıyız kirli çıkısınız , kirli çıkılar8 çeyrek az bir rakam değil bence tatlım oturup arkasından yas tutmayı bırakıp onları nasıl gerçeğe dönüştürebilirmiyim diye düşün bizi takip et ondan sonrası gelir zaten canım bak burda ne kirli çıkılar var başıyazmalı ececik farmasi sözlerim size canlar
Buarada 4 tl'n hayırlı uğurlu olsun
şüphen olmasın canım ,tam yol ilerievet az bi rakam degil ama giden gitti 2 sene böyle geçti artık bir dur demek lazım ve bunun farkına sizler sayesınde varıdm :))
kirli çıkılarr vazgecmemem için bana arada gaz verin oldumuuuuu
teşekkür ederim nur :)
hoşgeldin yenidenKızlaaar ben geldim mahpustan yeni çıktım,
aynı fikirdeyim kendini tutamayanlar bulaşmasın ama düzgünce kullanabilenler için süperrrrrrr:13::13::13:Valla ne yalan söyliyeyim ben çok seviyorum kartları (mantıklı kullanabildiğim sürece tabikide) onlar sayesinde para biriktirebiliyorum nakit bulundurunca harcıyorum karttan korktuğum içinde iradeli kullanıyorum zor durumlarda ise bir numaralı kurtarıcıama nekadar harcadığını yada harcayabileceğini sürekli kontrol altında tutabilmeli insan
sağol canım göndereyim canım hangisini istersin:2:
senin oğlanların maşallahı varmış nazar değmesin birini bizim evemi göndersen nedir
akşamdan bu yana ne kadar çok yazmışsınız. oku oku bitmedi vallahi.
hoşgeldin canım. bilseydim ilk gördüğümde söylerdim. bir aydır falan burdayım.az da olsa başladım kenara bişeyler atmaya..
hoşgeldinnn..
zaman ne kadar çabuk geçiyor daha dün çeyiz topiğindeydin taze gelin1 ayı geçmişsiniz bile. allah mesut etsin canım. eveettt çeyizdi düğündü para harcama dönemi bitti senin için, hadi bakalım, bereketli olsun...
olsun canım vardır her işte bir hayır. allah hayırlı kazançlar versin.
aynen ben de günde 5.5 tl her gün. bu ara coştum, günde 1.5 pakete varıyorum neredeyse.. dün biri bir karton digara getirdi. bi sevindim ki. 10 paket sigara parasını kumbişe atabilcem diyeakşam sigaraya para vermeyince 9.5 tl attım..
hoşgeldin canım. azar azar da olsa atıyoruz işte kenara. gereksiz harcamalardan kaçıyoruz kaçabildiğimiz kadar. takip ettikçe göreceksin. sakın ayrılma buralardan..
oh oh maaşallah.. kaç yaşında bu oğlanlar? bi kızım olursa alırım birini
allaha emanet canım. niye bu kadar korkuttun kendini. tamam huzursuzluk kötüdür. benim bi ara alt komşum karı koca kavga ederdi. ne bileyim hayatımda görmemiş duymamışım, aynen senin gibi aha şimdi doğrıycak biri birini deyip dururdum kendi kendime. ama kendimi huzursuz ettiğimle kalırdım. bir bakmışsın ertesi gün el ele kol kola gezmeye gidiyorlar...
bereketi bol olsun inşallah..
takacağın kadarını al bence. takıdan yatırımlık olmuyor. yazık paranı ziyan etme işçilik ödeyerek..
ha hakayınvalidem 5 üçlü burma hazırlamış önceden düğünde takacakmış.. ben onları takmam dedim. takmak için 1 tane kalınlardan yapıcam. kalanını da bozup altın hesabına aktarırım artık düğünden sonra..
ay çok güldüm allah iyiliğini versin. 5i bi yerde ve çeyrekli küpelerinle bi fotonu atarsın artık
zararın neresinden dönsen kardır canım. üzülme demek ki o zaman öyle yapmayı uygun görmüşsün..
epeydir okuyorum ne eğlenceli bir topikmiş burası şimdi sizleri okudumda bir hesap yaptım hergün 2 tl kenara atsam 60 tl de gelen ekstra bir param var ufak ufak birikir ayda 120 tl para eder altın almasam bile kenara atarım alınacak eksik çok çünkü hepsi para ...
iyiki sayende gelmişim buraya teşekkürler taydimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?