canım hind felsefesinde dini lider demek deGuru canım guru topikcazımızınn birrr numarasııı
Senin için fan sitesi kurucam farmasi'ciğim farmasi gelsin bize sürtünsün az dokunsun sizi altınlara boğsun diyenlerin kulübü
# Brahmacı eğitimde, yüksek kasttan gençleri ve öğrencileri yetiştiren kimse.
# Herhangi bir sanat dalında veya işte en üst derecede değerlendirilen usta, pir.
valla bende 28 yasindayim aradaki farki 6 yil icerisinde kapamak icin cok ugrasmam gerek
canım hind felsefesinde dini lider demek de
acaba ben mi yanlış anladım bilmediğim anlamı mı var diye sordum.
sen beni gülmekten öldürmeye yeminli misin ?
kız bari evlatlarıma acıannesiz mi kalsınlar
kendimi kopyaladım benim arkamdan gelsinler artık küçük farmasilerim.
kapatırsın canım
ne işle meşgulsün ?
kızlar bu arada ben 2007 yazında evlendim..yüklü miktarda altınım vardı..ama malesef akılsız kafamla çoğunu har vurup harman savurduk..bi kısmı da borçlara gitti...birazını da araba alımlarımızda kullandık( ama aldık sattık borç kapadık hep şu an arabamız yok)..azar azar da kredi kartı ödemelerimizeçok ama çok safmışım... çeyrek o zaman 50 tl idi:84::84::84: eşim bozmayalım derdi ben amaaaaan sonra alırız tamamlarız diye ikna ederdim bazen de habersiz bilezik bozardım.... siz siz olun elinizdeki altınları gıdım gıdım bozmayın benim gibi gidenler geri gelmiyor..bundan sonra ancak ev alırken bozarım..aklım başıma geldi ama çok geç geldi
kapatırsın canım
ne işle meşgulsün ?
Canım benim bence hiçbirşey için geç değildir bak krediniz varrmış inşallah ev için falandırda geleceğinize yatırım yaparsınız herşeyin başı nasp kısmet
Canım benim bence hiçbirşey için geç değildir bak krediniz varrmış inşallah ev için falandırda geleceğinize yatırım yaparsınız herşeyin başı nasp kısmet
yaşın kaç canım?kızlar bu arada ben 2007 yazında evlendim..yüklü miktarda altınım vardı..ama malesef akılsız kafamla çoğunu har vurup harman savurduk..bi kısmı da borçlara gitti...birazını da araba alımlarımızda kullandık( ama aldık sattık borç kapadık hep şu an arabamız yok)..azar azar da kredi kartı ödemelerimizeçok ama çok safmışım... çeyrek o zaman 50 tl idi:84::84::84: eşim bozmayalım derdi ben amaaaaan sonra alırız tamamlarız diye ikna ederdim bazen de habersiz bilezik bozardım.... siz siz olun elinizdeki altınları gıdım gıdım bozmayın benim gibi gidenler geri gelmiyor..bundan sonra ancak ev alırken bozarım..aklım başıma geldi ama çok geç geldi
Onu bunu bilmem en şanslı benimyaş 22
yok canım nerdeeeeee
yaşın kaç canım?
tabiki şanslısın bitanem hem de çok
kızlar bu arada ben 2007 yazında evlendim..yüklü miktarda altınım vardı..ama malesef akılsız kafamla çoğunu har vurup harman savurduk..bi kısmı da borçlara gitti...birazını da araba alımlarımızda kullandık( ama aldık sattık borç kapadık hep şu an arabamız yok)..azar azar da kredi kartı ödemelerimizeçok ama çok safmışım... çeyrek o zaman 50 tl idi:84::84::84: eşim bozmayalım derdi ben amaaaaan sonra alırız tamamlarız diye ikna ederdim bazen de habersiz bilezik bozardım.... siz siz olun elinizdeki altınları gıdım gıdım bozmayın benim gibi gidenler geri gelmiyor..bundan sonra ancak ev alırken bozarım..aklım başıma geldi ama çok geç geldi
Olsun canım en azından borçlarınızı kapamışsınızdır
bir musibet bin nasihatten iyidir derler
senin için de böyle bir deneyim olmuş birtane
inş bundan sonra daha güzel birikimleriniz olur
biz de seni çok seviyoruz bitanemTeşekkür ederim canım evet şanslıyımki buaradayım burayı buldum ve sizleri tanıdım sağolun canlar hepinizi çok seviyorum
bir musibet bin nasihatten iyidir derler
senin için de böyle bir deneyim olmuş birtane
inş bundan sonra daha güzel birikimleriniz olur
Durun size hemen bi Cv cikartayim :)
ben büro ve ofis yönetimi okudum. Sonra 3ds max ögrenicem diye tutturdum ( 3 boyutlu resimleme programi) gittim istanbulda en iyi hocayi buldum ders aldim.fakat söyle bir hata yaptim isvicrede malesef pek taninan bi program degilmis o yüzden burda staj yeri bulamadim haliyle bu alanda devam edemedim
3 yil icerisinde türkiyeye dönüs yapmak istedigimiz icin orda is sykintisi cekmek istemedim malum ofis calisanlari 700 tlye calisip köle muamelesi görüyor (kimse üstüne alinmasin) en iyisi ben tekstil magazacilik olayina gireyim dedim simdi MORGAN da müdür yardimciligi yapiyorum.Kariyer netden arastirdim ve bir kac arkadasimdan bilgi aldim türkiyede magaza müdürleri ve müdür yardimcilari 3000 tl ve üstü kazaniyormus ehh buda beni kimseye muhtac etmeden güzel bi sekilde gecindirir diye düsünüyorum
dip not: ama istanbula gelince 3ds max derslerine tam gaz devam edicem :)))
yaşın kaç canım?
önceden yazmıştım canım azıcık geçmişi oku27
Olsun canım en azından borçlarınızı kapamışsınızdır
malesef hala devam eden kredimiz varne için diye sorarsan ben de bilmiyorum ...araba için çekmiştik yıllar önce sonra o arabayı sattık başka borçları kapattık...olmayan arbanın kredisi de istersen..ya da aman haftada bi kaç gün dışarda farklı farklı yerlerde yemekler yemenin..sık sık tatile çıkmanın...luzümsuz kıyafet almanın....gezmenin tozmanın dibine vurmanın.....ve daha bir sürü şey geç de olsa akıllandım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?