kizlar birikimleriniz bereketli olsun canlar
ben bugun 40sterlin harcadimmothercareden birseyler aldim prensesime ,7 sterlinde markete verdim gittiiiiiii paracuklarummmmm
20 pennyde kubarama attim.
su siralar para biriktiremeyecegim sanirsam.
canım Allah sana ve prensesine sağlık hayırlı uzun ömürler versin de para nasılsa birikir
kizlar birikimleriniz bereketli olsun canlar
ben bugun 40sterlin harcadimmothercareden birseyler aldim prensesime ,7 sterlinde markete verdim gittiiiiiii paracuklarummmmm
20 pennyde kubarama attim.
su siralar para biriktiremeyecegim sanirsam.
ii etmişsin canım ödemiş kurtulmuşsuncanım benim kıyamam
2 oğlumla gezdik dolaştık onları köye düğün yemeğine götürdüm değişiklik olsun ayrıca düğün sahibine altın kolye borcu ödemek için gittim.
sağolsın teyzeleri gerçekten maşallah akıllılar büyük bugün anne daha fazla altın fiyatı artmadan ne olur bugün alıver dedi
altın baya yükselmiş demekki işe yaramaz denilenler bir deliği kapatıyor desenekızlar bugün başıma çok güzel birşey geldi
kaşlı yüzüğüm vardı kırılmıştı kullanılmayan ve de kullanılmayacak bir iki kolye bebek künyesi vs gibi birkaç parça önemsiz görülecek 14 ayar altın vardı çekmeye atılmış atıl vaziyette duruyordu. kendimce bakalım şunları bozdurayım ne kadar olacaksa bari işe yarasın bir derdimi söndürsün diye düşünerek kuyumcuya gittim kızlar ben 160- 180 tl olursa iyi diye kaba taslak hesap yaptım gittim.
kuyumcu tarttı veeeeeeeee 320 tl dedi
tamam dedim aldım parayı doğruca 300 tl sini kalan 2500 tl lik borcumdan düştüm bilegittim 300 tl daha ödedim. ohhhhhhhh biraz daha hafifledim. şükürler olsun Allahım sana
bugüne kadar öyle çıkıpta bir komşuda oturmuş değilimdir gün apartman günü dışında,yolun karşısındaki komşuma gittim hırsız dolanıyormuş bu sıra mahalle de :18::18::18:tek başımayım malesef 5 gece dahaüst kat komşumun 45 yaşındaki oğlu içkic bişey anne babasıyla kırılıyor her gece babası yoğun bakımda şimdi anne oğul çok kaga ediyolar diye demin annesi onla tek kalmayayım diye kıznın evine gidiyormuş geceleri şimdi oğlu geldi ortalığı yıkıyor mutfağı dağıtıyor sanırım sanki benim evin içinde gibi:18::18::18:bu gece aşırı derece de korkuyorum karşı komşumda yok köyde üstümdeki hayırsız altta yaşlılar var off allahım bildiğim tüm duaları okuyorum ama uyku tutmaz sanırım sabah olsa keşke hemen tepedeki kendi kendine konuşuyor çok korkuyorum allahımmm sen koru
yaaa bende geldim... para biriktirmek istiyorum..
ama altın çok pahalı dolar düşünmüştüm ağustos ayında fırlayacakmış.
şimdiden alıyım atalım kenara diyordum cepte 50 TL var saklıyorum ama hiç ne harcıyorum.
nede gidip bişeyler alıyorum yaaaa
uzatın bana da elinizi yardım edin bakıyımm
şimdiden alıyım atalım kenara diyordum cepte 50 TL var saklıyorum ama hiç ne harcıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?