Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi kim ne topladı onu yazıcak sanırım.
nasıl yapalım. her gün yazması zor olur. haftalık sayıp yazalım olmassa. diyet gruplarındaki gibi.
Listede olacakları toparladıktan sonra aylık olarak tl ya da altınları yazacağım . Benim düşüncem bu yönde.
oki aylık olsun. ne biliyim ben diyetteyim ya diyet gruplarından kopya çekmiş oldum
ooooo şimdi daha bi gaza geliriz ha.
ozaman bugün ayın 6 sı. şimdi elimizde olanları yazalım. temmuz deriz. ağustos başında yine yazarız.
ama o ay topladıklarımızı altın ve tl olarak yazıcaz ya bir de totalde topladıklarımızı yazsak sonuna olabilir mi ki?
mesela
temmuz
taydin tl altın toplam
canım lısteye benıde eklermısın ben heycanlandım hemen gıdıp paracıklarımı sayıyım
saydım 70lıram olmuş
sevındırık oldum gerıye kaldı
60 lıra çeyrekalmakta gıtgıde zorlaşıyo vallaha
bereketli olsun zehra
moral bozmak yok başarıcaz
beni de yazın listeye lütfen bugün açıklanan sınav sonucuna göre %99 mezun oluyorum,artık işe başlayınca maaşımla alırım şıngır şıngır altınları
bereketli olsun canım hemşommmmmmben geldlimmmmmmmmm20 götürdüm 5 harcadım 15 tl attım kumbaramakarpuz almıştım pazar arabasına koydum domates alırken devrildi arabam karpuzum yarılmış hemen kesip dolaba koydumanaaa karpuzum yarıldı dedim satıcı saf saf bana baktı
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnbu arada pazartesiye göre 2 tl kazıklandım,altını heryere sordum 134 dediler iyiki heme almamışım daha önce aldığım yere gittim 132 dedi düşmezmiki dedim hepsi de yükselecek dedi 132 tlden 3.çeyreğimide aldımmkeşke pazartesi param yanımda olsaymış 130 dan alırdımbu arada pazarda hiç sağa sola bakmadım canım bişey istemesin diye koştura koştura alıp geldim zaten aşırı sıcaktı
biz de seni çok seviyoruz tatlım benimyaa kızlar size bişey diyim mi ben hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmm
B][/B]ben en çok patatese para veririm küçüklükten beri hastasıyım geçen hafta çok almıştım bu hafta almadım domates kayısı,karpuz,maydonoz aldım başka şeye bakmadım dolaptakiler yeter diye düşündüm zaten tek sayılırım eşim gündüz uyuyor gece işte,en uygun yerlerden alıyorum ama çürük çarıkta almam gezerek,fiyatlara bakarak çarşıya inerim para çeker çıkarken hangiler uygunsa alıp gelirim
bugün ben de çocuklara alıverdim 128 tl densana dese biri anaaa karpuzum yarıldııı ne tepki verirdin acaba
bereketli olsun canım. ben pazartesi 128 tl den 4 çeyrek almıştım yeni tarihli. baya iyi almışım o zaman..
bitanem ben 25 yaşındayım bu zamana kadar hiç kilo almadım hayatımda 45 kiloydum hep çok şey denedim alamadım,zayıflıktan herkes kızardı bana kurudun iyice diye diye ramazan bayramında gittim sağlık ocağına bisürü iştah açıcı aldım,iğne yaptırdım yedim durdum şimdi 52 kiloyum ne veriyorum ne alıyorum çok ii bana bu 7 kilo hayatımda ilk defa ideal kiloma ulaştım ama bundan sonra dediğin gibi dikkat etmem lazım alırsam çatlarım valla
bereketli olsun canımAltın da hergün yükseliyor . Ben de dün 2010 tarihli 127 tl den aldım . Yeni tarihli altın için 130 demişlerdi .
En çok kotlarıma üzüldüm 3 tanesi ayrıldı birinin ağı gitti 3 seneden sonra ama ne üzüldüm hem yakışıyordu o bana hıhh ne yalvardım anne bunu onar masraf çıkarma bana diye ama olmadı oyyy oyyy pinti oldum pintii :44::44:
güzel dileklerin için teşekkürler canımayy ya ben altın almaya karar verınce hep altın fırlıyo
sabah eşımın altın hesabı var orası ıçın altın alalım dıye duşundum
sabah altının gramı 78.89 bende duşer dıye duşundum şımdı baktım
80 lıra dıyo olan altınlarım ıçın sevınıyorum ama hayırlısı artıkın
ben bıraz daha beklıyım bari belkı duşer sureklı takıpteyım duştuğu yerde yakalıycam
bu arada bugun kumbarama bışey gırmedı gıdıp araştırıp bışıler atıyım barim .
bu arada ben geçen sene ekımde altının gramını 60.5 dan almıştım şu an 78 80 arası gıdıp gelıyo
çok şukur doğru bı yatırım yapmışım yoksa eşımde başıma kalkar dururdu:)))
ınşallah hepınız kar edersınız kızlar en onemlısı ıse boyle helal olan kazanç kızlarrrrrr
harikasınnnnnnnnnnnnbenim aldığım yer toptancıymış.eski tarihli bulunmuyor ama yeniyi de uyguna veriyor. eski tarihli fiyatına diyebilirim.
iyi ki pazartesi sabahtan yapmışım alışverişi.
cebimde 4.5 tl var. kumbişe akşam yemeği
canım benim bir tek senin aklına gelmişim canımsınnnnnhemşomda uğramadı dahaa nerde acaba
bereketli olsun zorluklardan yılmadan aynen yola devam inşallahsaydım 70lıram olmuş
:
sevındırık oldum gerıye kaldı
60 lıra çeyrekalmakta gıtgıde zorlaşıyo vallaha
bereketli olsun zehra
moral bozmak yok başarıcaz