• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

taydin
ececikk
nur
başıyazmalıkız

deneme

atble kodu ekle diye bişi vardı deniyorum. bakalım ne olcak

Son düzenleme:
BİRİKİM LİSTESİ

KK NİCK TL ALTIN
1 nur_tfk
2 ececikkk35
3 arcak81
4 karalahana
5 başıyazmalıkız
6 taydin
7 deren1907
8 farmasi
9 sonbahar14
10
11
12
13
14

Son düzenleme:
şimdi kim ne topladı onu yazıcak sanırım.
nasıl yapalım. her gün yazması zor olur. haftalık sayıp yazalım olmassa. diyet gruplarındaki gibi.

Excelde düzenlediğim daha güzel ama onu tam olarak buraya aktaramadım . Ancak bu kadar oldu .

şimdi kim ne topladı onu yazıcak sanırım.
nasıl yapalım. her gün yazması zor olur. haftalık sayıp yazalım olmassa. diyet gruplarındaki gibi.

Listede olacakları toparladıktan sonra aylık olarak tl ya da altınları yazacağım . Benim düşüncem bu yönde.

oki aylık olsun. ne biliyim ben diyetteyim ya diyet gruplarından kopya çekmiş oldum:1::1:

ooooo şimdi daha bi gaza geliriz ha. :64::64:

ozaman bugün ayın 6 sı. şimdi elimizde olanları yazalım. temmuz deriz. ağustos başında yine yazarız.

ama o ay topladıklarımızı altın ve tl olarak yazıcaz ya bir de totalde topladıklarımızı yazsak sonuna olabilir mi ki?

mesela
temmuz
taydin tl altın toplam

oki aylık olsun. ne biliyim ben diyetteyim ya diyet gruplarından kopya çekmiş oldum:1::1:

ooooo şimdi daha bi gaza geliriz ha. :64::64:

ozaman bugün ayın 6 sı. şimdi elimizde olanları yazalım. temmuz deriz. ağustos başında yine yazarız.

ama o ay topladıklarımızı altın ve tl olarak yazıcaz ya bir de totalde topladıklarımızı yazsak sonuna olabilir mi ki?

mesela
temmuz
taydin tl altın toplam

canım lısteye benıde eklermısın ben heycanlandım hemen gıdıp paracıklarımı sayıyım:1:

canım lısteye benıde eklermısın ben heycanlandım hemen gıdıp paracıklarımı sayıyım:1:

canım listeyi deren yapmıştı. ben ilk denemede yaptım ama ikincide tutturamadım nedense.

deren
başıyazmalıkız
ececik
nur
zehra
farmasi
nevin
aklıma gelenler bunlar. ben de topikte yeniyim. ismi olmayan kusuruma bakmayıp eklerse sevinirim.

bi de tablo yapmayı öğreneyim. derene yardımcı olurum...

BİRİKİM LİSTESİ

KK NİCK TL ALTIN
1 nur_tfk
2 ececikkk35
3 arcak81
4 karalahana
5 başıyazmalıkız
6 taydin
7 deren1907
8 farmasi
9 sonbahar14
10 zehra1025
11
12
13
14

listemiz hayırlı olsun kızlar inş daim olur :34:

bence de her ay sonu bildirelim birikimlerimizi:71:

eşimle evin birikimi için güne her ay bir çeyrek alıyoruz

ama ben kendi birikimimi para olarak yapıyorum

ben altın olarak bildiremicem yani di mi :43:

biriktirdiğim paracıkları yazıcam mecbur :68:

saydım 70lıram olmuş :1::1::1:
:66::66::66::66::66::66:
sevındırık oldum gerıye kaldı
60 lıra çeyrekalmakta gıtgıde zorlaşıyo vallaha

beni de yazın listeye lütfen:23: bugün açıklanan sınav sonucuna göre %99 mezun oluyorum,artık işe başlayınca maaşımla alırım şıngır şıngır altınları:64:

ben ödeme aldıkça bi kısmını altına ayırıyorum ama kumbaram neyim yok bnm para biriktirmektense harcamamaya çalışıyorum:28: işten eve koşarak geliyorum valla bi yere ugrayıp harcamamak için :36: bu hafta dikkat de ediyorum erken çıkıyorum yürüyorum bütün gün bilgisayar başında olduğum için hem bana iyi geliyor hem de yol parası da vermiyorum.
Neyse ben para yazamıycam yani liste yapılırsa, haziran ödemesiyle de 4 tane çeyrek aldım- tam alacaktık aslında ama kuyumcuda kalmamış, ben de çeyreğe devam dedim- böylece 10 etti toplamda. 3 ay için güzel bi rakam bence.

ben geldlimmmmmmmmm:3:20 götürdüm 5 harcadım 15 tl attım kumbarama:65:karpuz almıştım pazar arabasına koydum domates alırken devrildi arabam karpuzum yarılmış hemen kesip dolaba koydum:60:anaaa karpuzum yarıldı dedim satıcı saf saf bana baktı:17::1:
bereketli olsun canım hemşommmmmm:38:

beni gülmekten öldürdün :52::60::60:demek karpuzun yarıldı :52::52::60::60:

bu arada pazartesiye göre 2 tl kazıklandım,altını heryere sordum 134 dediler iyiki heme almamışım daha önce aldığım yere gittim 132 dedi düşmezmiki dedim hepsi de yükselecek dedi 132 tlden 3.çeyreğimide aldımm:65:keşke pazartesi param yanımda olsaymış 130 dan alırdım:59:bu arada pazarda hiç sağa sola bakmadım canım bişey istemesin diye koştura koştura alıp geldim zaten aşırı sıcaktı:65:
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar:
yaa kızlar size bişey diyim mi ben hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmm:38::29::17::17:
biz de seni çok seviyoruz tatlım benim :69::69:
ben en çok patatese para veririm küçüklükten beri hastasıyım geçen hafta çok almıştım bu hafta almadım domates kayısı,karpuz,maydonoz aldım başka şeye bakmadım dolaptakiler yeter diye düşündüm zaten tek sayılırım eşim gündüz uyuyor gece işte,en uygun yerlerden alıyorum ama çürük çarıkta almam gezerek,fiyatlara bakarak çarşıya inerim para çeker çıkarken hangiler uygunsa alıp gelirim:10::1:
B]:46::46::46::46:[/B]
:1::1::1::1::1: sana dese biri anaaa karpuzum yarıldııı :1::1::1::1: ne tepki verirdin acaba:1::1::1:

bereketli olsun canım. ben pazartesi 128 tl den 4 çeyrek almıştım yeni tarihli. baya iyi almışım o zaman..
bugün ben de çocuklara alıverdim 128 tl den:34:
bitanem ben 25 yaşındayım bu zamana kadar hiç kilo almadım hayatımda 45 kiloydum hep çok şey denedim alamadım,zayıflıktan herkes kızardı bana kurudun iyice diye diye ramazan bayramında gittim sağlık ocağına bisürü iştah açıcı aldım,iğne yaptırdım yedim durdum şimdi 52 kiloyum ne veriyorum ne alıyorum çok ii bana bu 7 kilo hayatımda ilk defa ideal kiloma ulaştım ama bundan sonra dediğin gibi dikkat etmem lazım alırsam çatlarım valla:1:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Altın da hergün yükseliyor . Ben de dün 2010 tarihli 127 tl den aldım . Yeni tarihli altın için 130 demişlerdi .
bereketli olsun canım :38:
En çok kotlarıma üzüldüm 3 tanesi ayrıldı birinin ağı gitti 3 seneden sonra ama ne üzüldüm hem yakışıyordu o bana hıhh :63::63::63: ne yalvardım anne bunu onar masraf çıkarma bana diye ama olmadı oyyy oyyy pinti oldum pintii :44::44::60::60::60::60:
:60::60::60:
ayy ya ben altın almaya karar verınce hep altın fırlıyo
sabah eşımın altın hesabı var orası ıçın altın alalım dıye duşundum
sabah altının gramı 78.89 bende duşer dıye duşundum şımdı baktım
80 lıra dıyo olan altınlarım ıçın sevınıyorum ama hayırlısı artıkın
ben bıraz daha beklıyım bari belkı duşer sureklı takıpteyım duştuğu yerde yakalıycam:1::1::1:
bu arada bugun kumbarama bışey gırmedı gıdıp araştırıp bışıler atıyım barim .
bu arada ben geçen sene ekımde altının gramını 60.5 dan almıştım şu an 78 80 arası gıdıp gelıyo
çok şukur doğru bı yatırım yapmışım yoksa eşımde başıma kalkar dururdu:)))
ınşallah hepınız kar edersınız kızlar en onemlısı ıse boyle helal olan kazanç kızlarrrrrr
güzel dileklerin için teşekkürler canım :38:
benim aldığım yer toptancıymış.eski tarihli bulunmuyor ama yeniyi de uyguna veriyor. eski tarihli fiyatına diyebilirim.

iyi ki pazartesi sabahtan yapmışım alışverişi.

cebimde 4.5 tl var. kumbişe akşam yemeği :1::1:
harikasınnnnnnnnnnnn:nazar::nazar:
hemşomda uğramadı dahaa nerde acaba:50:
canım benim bir tek senin aklına gelmişim canımsınnnnn:70::70::69::69:
saydım 70lıram olmuş :1::1::1:
:66::66::66::66::66::
sevındırık oldum gerıye kaldı
60 lıra çeyrekalmakta gıtgıde zorlaşıyo vallaha
bereketli olsun zorluklardan yılmadan aynen yola devam inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::72::72::72::72:
bereketli olsun zehra

moral bozmak yok başarıcaz :74:

:72::72:zafer bizim olacak inşallah:kkk::kkk:

Back