• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

beni de yazın listeye lütfen:23: bugün açıklanan sınav sonucuna göre %99 mezun oluyorum,artık işe başlayınca maaşımla alırım şıngır şıngır altınları:64:
inşallah canım :38:
ben ödeme aldıkça bi kısmını altına ayırıyorum ama kumbaram neyim yok bnm para biriktirmektense harcamamaya çalışıyorum:28: işten eve koşarak geliyorum valla bi yere ugrayıp harcamamak için :36: bu hafta dikkat de ediyorum erken çıkıyorum yürüyorum bütün gün bilgisayar başında olduğum için hem bana iyi geliyor hem de yol parası da vermiyorum.
Neyse ben para yazamıycam yani liste yapılırsa, haziran ödemesiyle de 4 tane çeyrek aldım- tam alacaktık aslında ama kuyumcuda kalmamış, ben de çeyreğe devam dedim- böylece 10 etti toplamda. 3 ay için güzel bi rakam bence.

çok güzel biriktirmişsin hayırlı ve bereketli olsun canım :34:

bitanem nerdeysin hemşocum çarşıyamı gittin oğluşuna altın almışsın bereketli hayırlı olsun canım:38:bende temzlik yaptım size bakayım dedim daha toz almadım da:1:salata yapmıştım biberden parmak araarı yanıyor defalarca yıkadım işlerimi bitireyim :58:yağmurda yağıyor ne güzel:69:geçmedi:50:birazdan gelirim canlarım

kızlar bugün kumbişime hiç para atmamıştım ama oğlanlar sağolsunlar

130 tl paralarıyla altın almaya gittik her biri için
260 tl den 4 tl arttı canlarım bana verdiler kumbarana at anne diye:43::43::43::43::43:

bugün burada çeyrek fiyatını 2 yere sordum eski tarihli bir sarraf 130 diğeri 128 tl dedi.
yani iyi araştırın kızlar.:34:
kendim de 3 tl attım derken kumbişimin karnını 7 tl atarak doyurdum bugün de. çok şükür Rabbime bereket versin.:16:

260 tl den 4 tl arttı canlarım bana verdiler kumbarana at anne diye:43::43::43::43::43:

bugün burada çeyrek fiyatını 2 yere sordum eski tarihli bir sarraf 130 diğeri 128 tl dedi.
kendim de 3 tl attım derken kumbişimin karnını 7 tl atarak doyurdum bugün de. çok şükür Rabbime bereket versin.:16:

bitanem benimm oğluşunun birini bana yolla bari:91::91::9:ne akıllı kuzularmış maşallah yakışıklılara:38:bende sordum canım hepsine 134 dediler eski taih iyiki almamışım,en son önceki aldığıma sordum 132 dedi pahalı burası:50:

bitanem nerdeysin hemşocum çarşıyamı gittin oğluşuna altın almışsın bereketli hayırlı olsun canım:38:bende temzlik yaptım size bakayım dedim daha toz almadım da:1:salata yapmıştım biberden parmak araarı yanıyor defalarca yıkadım işlerimi bitireyim :58:yağmurda yağıyor ne güzel:69:geçmedi:50:birazdan gelirim canlarım

canım benim kıyamam:38:
2 oğlumla gezdik dolaştık onları köye düğün yemeğine götürdüm değişiklik olsun ayrıca düğün sahibine altın kolye borcu ödemek için gittim.
:34:

bitanem benimm oğluşunun birini bana yolla bari:91::91::9:ne akıllı kuzularmış maşallah yakışıklılara:38:bende sordum canım hepsine 134 dediler eski taih iyiki almamışım,en son önceki aldığıma sordum 132 dedi pahalı burası:50:

sağolsın teyzeleri gerçekten maşallah akıllılar büyük bugün anne daha fazla altın fiyatı artmadan ne olur bugün alıver dedi :1:

kızlar ben geldim..BUgün benden 5 tl daha kumbişe......ayy kaç param oldu acep...

kızlar bugün başıma çok güzel birşey geldi

kaşlı yüzüğüm vardı kırılmıştı kullanılmayan ve de kullanılmayacak bir iki kolye bebek künyesi vs gibi birkaç parça önemsiz görülecek 14 ayar altın vardı çekmeye atılmış atıl vaziyette duruyordu. kendimce bakalım şunları bozdurayım ne kadar olacaksa bari işe yarasın bir derdimi söndürsün diye düşünerek kuyumcuya gittim kızlar ben 160- 180 tl olursa iyi diye kaba taslak hesap yaptım gittim.
kuyumcu tarttı veeeeeeeee 320 tl dedi :53: :53::53::53::53::36::36::36::36::36::52::52::52:
tamam dedim aldım parayı doğruca 300 tl sini kalan 2500 tl lik borcumdan düştüm bile :66::66::66::66: gittim 300 tl daha ödedim. ohhhhhhhh biraz daha hafifledim. şükürler olsun Allahım sana :16:

Son düzenleme:

kaşlı yüzüğüm vardı kırılmıştı kullanılmayan ve de kullanılmayacak bir iki kolye bebek künyesi vs gibi birkaç parça önemsiz görülecek 14 ayar altın vardı çekmeye atılmış atıl vaziyette duruyordu. kendimce bakalım şunları bozdurayım ne kadar olacaksa bari işe yarasın bir derdimi söndürsün diye düşünerek kuyumcuya gittim kızlar ben 160- 180 tl olursa iyi diye kaba taslak hesap yaptım gittim.
kuyumcu tarttı veeeeeeeee 320 tl dedi :53: :53::53::53::53::36::36::36::36::36::52::52::52:
tamam dedim aldım parayı doğruca 300 tl sini kalan 2500 tl lik borcumdan düştüm bile :66::66::66::66: gittim 300 tl daha ödedim. ohhhhhhhh biraz daha hafifledim. şükürler olsun Allahım sana :16:

:65::65:

ne güzel kocaman bir eksiği kapatmış kullanılmayanlar :71:

Taydin listeyi sen devraldın sanırım .

derencim baktım sen yoktun ben de ekledim en sona. nası yaparım dedim, meğer alıntılayınca eklenebiiyormuş.:1: yoksa liste senin eserin, ellerine sağlık:71: son mesajı da benden görünce sonra gelen seyhan da bana ekle demiş.ben sürekli pc başında değilim. bugün bürodaydım ve fazla işim yoktu da bütün günümü burda geçirebildim. elimden geldiğince yokluğunda seve seve yardım ederim. listeyi sahiplenmiş gibi olmak istemem sakın yanlış anlama canım.

beni de yazın listeye lütfen:23: bugün açıklanan sınav sonucuna göre %99 mezun oluyorum,artık işe başlayınca maaşımla alırım şıngır şıngır altınları:64:

ok yazıyorum ama az ama çok aylık birikimini yazarsın ekleriz..

maaşallah, sizin evde herkesin ayrı bir kumbişi var galiba.. ne güzel çocukların bu şekilde yönlendirilmesi. tebrikler canım..

ohhh ne güzel.. ek ders gelmeden yetişmiş derdine bak. hep diyorum niyet hayır olunca akıbet de hayır oluyor. hiç sıkılma tez zamanda bitecek borcun....

ohh ne guzel akıllı kadının hali başka:)))
bu arada oğullarını tebrık edıyorum maşalah onlara ınşallah benım kızımda bana çekerde parasının kıymetını bılır
babasına çekerse yandık çunku:1::1:eşım har vurur harman savurur sağolsun:))

BİRİKİM LİSTESİ

KK NİCK TL ALTIN
1 nur_tfk
2 ececikkk35
3 arcak81
4 karalahana
5 başıyazmalıkız
6 taydin
7 deren1907
8 farmasi
9 sonbahar14
10 zehra1025
11 pasaklitanrica
12 ESEV
13 seyhan77

derencim eklenmek isteyenleri listeye ekledim. topikte başka kimse var mı bilmiyorum.birkaç deneme yaptım. tl ve altın kısımlarına yazınca nasıl olacak diye ne yazarsam tl kısmına yazıyor, altın kısmına yazmayı beceremedim:17:

:65::65:

ne güzel kocaman bir eksiği kapatmış kullanılmayanlar :71:
çok sağol canım :38: gerçekten öyle oldu şükürler olsun .
derencim baktım sen yoktun ben de ekledim en sona. nası yaparım dedim, meğer alıntılayınca eklenebiiyormuş.:1: yoksa liste senin eserin, ellerine sağlık:71: son mesajı da benden görünce sonra gelen seyhan da bana ekle demiş.ben sürekli pc başında değilim. bugün bürodaydım ve fazla işim yoktu da bütün günümü burda geçirebildim. elimden geldiğince yokluğunda seve seve yardım ederim. listeyi sahiplenmiş gibi olmak istemem sakın yanlış anlama canım.

ok yazıyorum ama az ama çok aylık birikimini yazarsın ekleriz..

maaşallah, sizin evde herkesin ayrı bir kumbişi var galiba.. ne güzel çocukların bu şekilde yönlendirilmesi. tebrikler canım..

ohhh ne güzel.. ek ders gelmeden yetişmiş derdine bak. hep diyorum niyet hayır olunca akıbet de hayır oluyor. hiç sıkılma tez zamanda bitecek borcun....
evet hepimizin kumbişi ayrı öyle olunca daha bir aşka geliyor ufaklıklar:34:
evet canım dediğin gibi niyetimize göre Rabbim hayırlar da yaratıyor akıbetimizde. sonsuz şükürler hamdü senalar olsun Rabbime.:16:

ohh ne guzel akıllı kadının hali başka:)))
bu arada oğullarını tebrık edıyorum maşalah onlara ınşallah benım kızımda bana çekerde parasının kıymetını bılır
babasına çekerse yandık çunku:1::1:eşım har vurur harman savurur sağolsun:))
inşallah sana çeker kızın canım .
tatlı bir üslupla anlayacağı dilden konuşarak birikim yapmak adına da eğitebilirsin:34:

kizlar birikimleriniz bereketli olsun canlar:71:

ben bugun 40sterlin harcadim :30:mothercareden birseyler aldim prensesime:69:,7 sterlinde markete verdim gittiiiiiii paracuklarummmmm:53:

20 pennyde kubarama attim.:27:

su siralar para biriktiremeyecegim sanirsam.:52:

Son düzenleme:
Back