• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kizlar birikimleriniz bereketli olsun canlar:71:

ben bugun 40sterlin harcadim :30:mothercareden birseyler aldim prensesime:69:,7 sterlinde markete verdim gittiiiiiii paracuklarummmmm:53:

20 pennyde kubarama attim.:27:

su siralar para biriktiremeyecegim sanirsam.:52:

canım Allah sana ve prensesine sağlık hayırlı uzun ömürler versin de para nasılsa birikir :34:

canım Allah sana ve prensesine sağlık hayırlı uzun ömürler versin de para nasılsa birikir :34:

amin canim oyle, feda olsun prensesime hersey,ben zaten onun icin birikim yapmistim :69:Rabbim saglikla kucagima almayi nasip ederse bizde birikimlerimizi beraber yapariz insallah.

kizlar birikimleriniz bereketli olsun canlar:71:

ben bugun 40sterlin harcadim :30:mothercareden birseyler aldim prensesime:69:,7 sterlinde markete verdim gittiiiiiii paracuklarummmmm:53:

20 pennyde kubarama attim.:27:

su siralar para biriktiremeyecegim sanirsam.:52:

yağmur prensesi, kızın aldıklarını güzel günlerde kullanır inşallah. eğer çok hassas değilsen bu konularda sana intokoyu vb. bi denemeni öneririm. bebek arabası, araba koltuğu gibi şeyleri uygun fiyatlarla ikinci el satıyorlar (gerçi ben senin nerede yaşadığını bile tam bilmiyorum ama ben avrupada yaşarken kullanıyordum bu siteleri, bebek ve spor malzemesi çok oluyor satışta) sanırım evdesin bi ara vakit bulursan bakabilirsin.

kızlar hepinize hayırlı geceler diliyorum. Allah' a emanet olun. :16:

sinirboyu ingilteredeyim ben canim ya var buradada ikinci eller o urunlerde satiliyor hemd ecok uygun fiyata ve temize ama biz almak istemiyoruz.Allah izin verirse ilk bebegimiz herseyin iyisi olsun istiyoruz.cok pahalida almiyoruz zaten indirimleri takip ediyorum evde oldugum icin,:34:neredeyse herseyi yari fiyatina aliyoruz tatlim ama bu ulke cok pahali para yetismiyor inan bana:50:

canım benim kıyamam:38:
2 oğlumla gezdik dolaştık onları köye düğün yemeğine götürdüm değişiklik olsun ayrıca düğün sahibine altın kolye borcu ödemek için gittim.
:34:
ii etmişsin canım ödemiş kurtulmuşsun
sağolsın teyzeleri gerçekten maşallah akıllılar büyük bugün anne daha fazla altın fiyatı artmadan ne olur bugün alıver dedi :1:
:nazar:
kızlar bugün başıma çok güzel birşey geldi

kaşlı yüzüğüm vardı kırılmıştı kullanılmayan ve de kullanılmayacak bir iki kolye bebek künyesi vs gibi birkaç parça önemsiz görülecek 14 ayar altın vardı çekmeye atılmış atıl vaziyette duruyordu. kendimce bakalım şunları bozdurayım ne kadar olacaksa bari işe yarasın bir derdimi söndürsün diye düşünerek kuyumcuya gittim kızlar ben 160- 180 tl olursa iyi diye kaba taslak hesap yaptım gittim.
kuyumcu tarttı veeeeeeeee 320 tl dedi :53: :53::53::53::53::36::36::36::36::36::52::52::52:
tamam dedim aldım parayı doğruca 300 tl sini kalan 2500 tl lik borcumdan düştüm bile :66::66::66::66: gittim 300 tl daha ödedim. ohhhhhhhh biraz daha hafifledim. şükürler olsun Allahım sana :16:
altın baya yükselmiş demekki işe yaramaz denilenler bir deliği kapatıyor desene:nazar::38:

bugüne kadar öyle çıkıpta bir komşuda oturmuş değilimdir gün apartman günü dışında,yolun karşısındaki komşuma gittim hırsız dolanıyormuş bu sıra mahalle de :18::18::18:tek başımayım malesef 5 gece daha:14:üst kat komşumun 45 yaşındaki oğlu içkic bişey anne babasıyla kırılıyor her gece babası yoğun bakımda şimdi anne oğul çok kaga ediyolar diye demin annesi onla tek kalmayayım diye kıznın evine gidiyormuş geceleri şimdi oğlu geldi ortalığı yıkıyor mutfağı dağıtıyor sanırım sanki benim evin içinde gibi:18::18::18:bu gece aşırı derece de korkuyorum karşı komşumda yok köyde üstümdeki hayırsız altta yaşlılar var off allahım bildiğim tüm duaları okuyorum ama uyku tutmaz sanırım sabah olsa keşke hemen:14::14::14::14::43::43::43:tepedeki kendi kendine konuşuyor çok korkuyorum allahımmm sen koru:43::43:

bugüne kadar öyle çıkıpta bir komşuda oturmuş değilimdir gün apartman günü dışında,yolun karşısındaki komşuma gittim hırsız dolanıyormuş bu sıra mahalle de :18::18::18:tek başımayım malesef 5 gece daha:14:üst kat komşumun 45 yaşındaki oğlu içkic bişey anne babasıyla kırılıyor her gece babası yoğun bakımda şimdi anne oğul çok kaga ediyolar diye demin annesi onla tek kalmayayım diye kıznın evine gidiyormuş geceleri şimdi oğlu geldi ortalığı yıkıyor mutfağı dağıtıyor sanırım sanki benim evin içinde gibi:18::18::18:bu gece aşırı derece de korkuyorum karşı komşumda yok köyde üstümdeki hayırsız altta yaşlılar var off allahım bildiğim tüm duaları okuyorum ama uyku tutmaz sanırım sabah olsa keşke hemen:14::14::14::14::43::43::43:tepedeki kendi kendine konuşuyor çok korkuyorum allahımmm sen koru:43::43:

kıyamam canım hemşom
sabah sabah yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu inanki . ne kadar zor bir durum Rabbim yardımcın olsun.:38::70:

sevgili canlar hepimize hayırlı huzurlu bereketli birikimlerin yapıldığı güzel bir gün diliyorum.:16:

günaydın kızlar
ben de geldim para biriktiremiyorum elim biraz açık
tamam tamam itiraf ediyorum savruğum fazlasıyla:5:
belki biraz hevese gelirim burda güzel örnekler görerek.

yaaa bende geldim... para biriktirmek istiyorum..
ama altın çok pahalı dolar düşünmüştüm ağustos ayında fırlayacakmış.
şimdiden alıyım atalım kenara diyordum cepte 50 TL var saklıyorum ama hiç ne harcıyorum. :23:
nede gidip bişeyler alıyorum yaaaa :50::50::50:
uzatın bana da elinizi yardım edin bakıyımm :64:

şimdiden alıyım atalım kenara diyordum cepte 50 TL var saklıyorum ama hiç ne harcıyorum. :23:

kuzum hoşgeldin :16::16:

yenı gelen kızlar hepını zhosgeldınız ınsallah hayırlı güzel bırıkımler yaparsınız benımde 1.5 sendır cüzdanımda duran 50 dolarım var bozdurayım dıyrodumaz daha beklesem mi acep:44:

günaydın kızlar
bende kumbarama bişey atamadım dün çünkü işten eve evden işe modundayım ben ancak eve gelirken markete ugrarsam yada haftasonu parayla işim oluyor genelde bakalım.eşimde dün 1 tl vardı bugün atcak sanırım kumbaraya:61:

BİRİKİM LİSTESİ

KK NİCK TL ALTIN
1 nur_tfk
2 ececikkk35
3 arcak81
4 karalahana
5 başıyazmalıkız
6 taydin
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 farmasi
9 sonbahar14
10
11
12
13
14

Deneme ...

kuzum ben de 6-7 ay birikim yaptım
altın çok pahalı diye euro ve dolar aldım
tl olunca elden çabuk çıkıyo diye
kenarda aslında vardı iyi birikimim
1000 dolar 800 euro gibi ama eşime verdim
iş kurdu geçtiğimiz aylarda işçilere ödemede nakite sıkışınca başkasından borç istemesin
diye verdim haberi bile yoktu para biriktirdiğimden
çok şaşırdı aferim benim karıma senden hiç beklemezdim tasarruf edip kenara para
atacağını dedi.
eli bollaşınca verecek ama benim biiktirme hevesim kaçtı
harcamaya kıyamadığım saymaya doyamadığım paracuklarım gidince

Liste tamam sanırım . Şimdi kimlerin katılacağını toparladıktan sonra her ay birikimlerimizi tl ve altın olarak topluca listemizde görebileceğiz .

Back