Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

taydin
ececikk
nur
başıyazmalıkız

deneme

atble kodu ekle diye bişi vardı deniyorum. bakalım ne olcak

Son düzenleme:
BİRİKİM LİSTESİ

KK NİCK TL ALTIN
1 nur_tfk
2 ececikkk35
3 arcak81
4 karalahana
5 başıyazmalıkız
6 taydin
7 deren1907
8 farmasi
9 sonbahar14
10
11
12
13
14

Son düzenleme:
şimdi kim ne topladı onu yazıcak sanırım.
nasıl yapalım. her gün yazması zor olur. haftalık sayıp yazalım olmassa. diyet gruplarındaki gibi.

Excelde düzenlediğim daha güzel ama onu tam olarak buraya aktaramadım . Ancak bu kadar oldu .

şimdi kim ne topladı onu yazıcak sanırım.
nasıl yapalım. her gün yazması zor olur. haftalık sayıp yazalım olmassa. diyet gruplarındaki gibi.

Listede olacakları toparladıktan sonra aylık olarak tl ya da altınları yazacağım . Benim düşüncem bu yönde.

oki aylık olsun. ne biliyim ben diyetteyim ya diyet gruplarından kopya çekmiş oldum

ooooo şimdi daha bi gaza geliriz ha.

ozaman bugün ayın 6 sı. şimdi elimizde olanları yazalım. temmuz deriz. ağustos başında yine yazarız.

ama o ay topladıklarımızı altın ve tl olarak yazıcaz ya bir de totalde topladıklarımızı yazsak sonuna olabilir mi ki?

mesela
temmuz
taydin tl altın toplam

canım lısteye benıde eklermısın ben heycanlandım hemen gıdıp paracıklarımı sayıyım

canım lısteye benıde eklermısın ben heycanlandım hemen gıdıp paracıklarımı sayıyım

canım listeyi deren yapmıştı. ben ilk denemede yaptım ama ikincide tutturamadım nedense.

deren
başıyazmalıkız
ececik
nur
zehra
farmasi
nevin
aklıma gelenler bunlar. ben de topikte yeniyim. ismi olmayan kusuruma bakmayıp eklerse sevinirim.

bi de tablo yapmayı öğreneyim. derene yardımcı olurum...

BİRİKİM LİSTESİ

KK NİCK TL ALTIN
1 nur_tfk
2 ececikkk35
3 arcak81
4 karalahana
5 başıyazmalıkız
6 taydin
7 deren1907
8 farmasi
9 sonbahar14
10 zehra1025
11
12
13
14

listemiz hayırlı olsun kızlar inş daim olur

bence de her ay sonu bildirelim birikimlerimizi

eşimle evin birikimi için güne her ay bir çeyrek alıyoruz

ama ben kendi birikimimi para olarak yapıyorum

ben altın olarak bildiremicem yani di mi

biriktirdiğim paracıkları yazıcam mecbur

saydım 70lıram olmuş

sevındırık oldum gerıye kaldı
60 lıra çeyrekalmakta gıtgıde zorlaşıyo vallaha

beni de yazın listeye lütfen bugün açıklanan sınav sonucuna göre %99 mezun oluyorum,artık işe başlayınca maaşımla alırım şıngır şıngır altınları

ben ödeme aldıkça bi kısmını altına ayırıyorum ama kumbaram neyim yok bnm para biriktirmektense harcamamaya çalışıyorum işten eve koşarak geliyorum valla bi yere ugrayıp harcamamak için bu hafta dikkat de ediyorum erken çıkıyorum yürüyorum bütün gün bilgisayar başında olduğum için hem bana iyi geliyor hem de yol parası da vermiyorum.
Neyse ben para yazamıycam yani liste yapılırsa, haziran ödemesiyle de 4 tane çeyrek aldım- tam alacaktık aslında ama kuyumcuda kalmamış, ben de çeyreğe devam dedim- böylece 10 etti toplamda. 3 ay için güzel bi rakam bence.

bereketli olsun canım hemşommmmmm

beni gülmekten öldürdün demek karpuzun yarıldı

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnn
yaa kızlar size bişey diyim mi ben hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmm
biz de seni çok seviyoruz tatlım benim
B][/B]
sana dese biri anaaa karpuzum yarıldııı ne tepki verirdin acaba

bereketli olsun canım. ben pazartesi 128 tl den 4 çeyrek almıştım yeni tarihli. baya iyi almışım o zaman..
bugün ben de çocuklara alıverdim 128 tl den

Altın da hergün yükseliyor . Ben de dün 2010 tarihli 127 tl den aldım . Yeni tarihli altın için 130 demişlerdi .
bereketli olsun canım

güzel dileklerin için teşekkürler canım
harikasınnnnnnnnnnnn
hemşomda uğramadı dahaa nerde acaba
canım benim bir tek senin aklına gelmişim canımsınnnnn
saydım 70lıram olmuş
:
sevındırık oldum gerıye kaldı
60 lıra çeyrekalmakta gıtgıde zorlaşıyo vallaha
bereketli olsun zorluklardan yılmadan aynen yola devam inşallah
bereketli olsun zehra

moral bozmak yok başarıcaz

zafer bizim olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…