Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Çok sevindim canım sağlıklı idealini bulmuşsun bende olmuşum 55 ama halbuki 50 bana idealdi boyum 173 ama anne olunca falan kapılardan sığmam diye tırsıyorum bide bir yiyorum bir yiyorum tüm masraflarım ona gidiyor zaten

olsun canım can boğazdan gelir senin boyuna göre kilon gayet ii bitanem

aklıma da sen geldin başıyazmalım pazarda gezerken,dedim oda ne yapıyordu elleyip bırakıyordu almıyordu şimdi alsam kızlara ne dicem dedim bakmadım bile güzell şeylere

ahahahah ayy kıyamam olsun ziyan olucağına fazlası dolabında çürümez daha iyi canın isterse lazım olursa gidersin markete bikaç alır dönüverirsin kolayı var

173 boya 50 cok az bence benım boyumda 170 ıdeal kıloma 61 gösteriyor

Şu anlık sıkıntı yokta zamanla ne olurum ondan tırsıyorum nasip ya ececim kotlarım olmuyor masraf çıkacak gene Allah'ım şu düştüğüm hallere bak :97::97::97:

En çok kotlarıma üzüldüm 3 tanesi ayrıldı birinin ağı gitti 3 seneden sonra ama ne üzüldüm hem yakışıyordu o bana hıhh ne yalvardım anne bunu onar masraf çıkarma bana diye ama olmadı oyyy oyyy pinti oldum pintii :44::44:

benimde birçok şeyim üstüme olmuyor özellikle kotlarım yeğenime verdim bende hepsi yepyeniydi bitane aldım kot başka almadım evdeyim nsılsa diye ama sen çalışıyorsun gerekirse al bitanem

benimde birçok şeyim üstüme olmuyor özellikle kotlarım yeğenime verdim bende hepsi yepyeniydi bitane aldım kot başka almadım evdeyim nsılsa diye ama sen çalışıyorsun gerekirse al bitanem

Evde bikaç daha var ama takıntılıyım bazılarını üzerime bile geçirmiyorum ben sermayeyi kediye yükledim şuanlık ona yatırım yapıyorum varım yoğum ona ama altın alıcam artık gaza getirdiniz beni almalıyım almalı

ayy ya ben altın almaya karar verınce hep altın fırlıyo
sabah eşımın altın hesabı var orası ıçın altın alalım dıye duşundum
sabah altının gramı 78.89 bende duşer dıye duşundum şımdı baktım
80 lıra dıyo olan altınlarım ıçın sevınıyorum ama hayırlısı artıkın
ben bıraz daha beklıyım bari belkı duşer sureklı takıpteyım duştuğu yerde yakalıycam
bu arada bugun kumbarama bışey gırmedı gıdıp araştırıp bışıler atıyım barim .
bu arada ben geçen sene ekımde altının gramını 60.5 dan almıştım şu an 78 80 arası gıdıp gelıyo
çok şukur doğru bı yatırım yapmışım yoksa eşımde başıma kalkar dururdu:)))
ınşallah hepınız kar edersınız kızlar en onemlısı ıse boyle helal olan kazanç kızlarrrrrr

Kızlar topiğin başından beri burdayım . Başlarda liste yapılıyordu . Toplu şekilde birikimlerimizi görmek motivasyon açısından daha iyi oluyor . Sınavlarım olduğu için yapmak istediğim halde yapamadım . Ama şimdi liste görevini üstleniyorum . Eğer uygun görürseniz . Şimdi tabataslak bir liste yapıyorum . Katılmak isteyenler olursa ya da gözden kaçırdıklarım listeye ekleme yaparım . Bu şekilde birbirimize destek olarak daha bol birikimler yapmak ümidiyle ...

süper almışsın canım bende düşermi diye ummuştum ama dediğim burası diğer yerlere göre her zaman pahalı oluyoryeni 134 dedi eski 132 dedi 2010 tarihli aldım

benim aldığım yer toptancıymış.eski tarihli bulunmuyor ama yeniyi de uyguna veriyor. eski tarihli fiyatına diyebilirim.

iyi ki pazartesi sabahtan yapmışım alışverişi.

cebimde 4.5 tl var. kumbişe akşam yemeği

Excell 'de bir liste yaptım fakat bunu aktaramıyorum . Bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim .

evveett... ayın 24 ünde gramını 79.85 ten almış olduğum 20 gr an itibariyle kara geçmiştir.

şu dakika bankamda gramı alış 79.92, satış 80.66 tl.

aslında biz düğün yapıcaz. hiç sevinmemem lazım artmasına. daha takı setimi almadık, annemlerin hediye olarak takacaklarını almadık.. mobilya parasını artırıyorum sade..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…