hayırlı ve de uğurlu olsun bakalım
bitanem ben 25 yaşındayım bu zamana kadar hiç kilo almadım hayatımda 45 kiloydum hep çok şey denedim alamadım,zayıflıktan herkes kızardı bana kurudun iyice diye diye ramazan bayramında gittim sağlık ocağına bisürü iştah açıcı aldım,iğne yaptırdım yedim durdum şimdi 52 kiloyum ne veriyorum ne alıyorum çok ii bana bu 7 kilo hayatımda ilk defa ideal kiloma ulaştım ama bundan sonra dediğin gibi dikkat etmem lazım alırsam çatlarım valla
Çok sevindim canım sağlıklı idealini bulmuşsun bende olmuşum 55 ama halbuki 50 bana idealdi boyum 173 ama anne olunca falan kapılardan sığmam diye tırsıyorum bide bir yiyorum bir yiyorum tüm masraflarım ona gidiyor zaten
aklıma da sen geldin başıyazmalım pazarda gezerken,dedim oda ne yapıyordu elleyip bırakıyordu almıyordu şimdi alsam kızlara ne dicem dedim bakmadım bile güzell şeylere
olsun canım can boğazdan gelir senin boyuna göre kilon gayet ii bitanem
Çok sevindim canım sağlıklı idealini bulmuşsun bende olmuşum 55 ama halbuki 50 bana idealdi boyum 173 ama anne olunca falan kapılardan sığmam diye tırsıyorum bide bir yiyorum bir yiyorum tüm masraflarım ona gidiyor zaten
Şu anlık sıkıntı yokta zamanla ne olurum ondan tırsıyorum nasip ya ececim kotlarım olmuyor masraf çıkacak geneAllah'ım şu düştüğüm hallere bak :97::97::97:
173 boya 50 cok az bence benım boyumda 170 ıdeal kıloma 61 gösteriyor
Evet öyle diyorsunda canım kemik yapım çok ince benim bir arkadaşım vardı benden kısa boyu 165 falandı ama kg su benden fazla ama aynı fizikteydik
benimde birçok şeyim üstüme olmuyor özellikle kotlarım yeğenime verdim bende hepsi yepyeniydi bitane aldım kot başka almadım evdeyim nsılsa diye ama sen çalışıyorsun gerekirse al bitanem
süper almışsın canım bende düşermi diye ummuştum ama dediğim burası diğer yerlere göre her zaman pahalı oluyoryeni 134 dedi eski 132 dedi 2010 tarihli aldım
aklıma da sen geldin başıyazmalım pazarda gezerken,dedim oda ne yapıyordu elleyip bırakıyordu almıyordu şimdi alsam kızlara ne dicem dedim bakmadım bile güzell şeylere
denedim ama excell ekleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?