tam düzene sokuyorum ekonomimizi ama illa birşey çıkıyor ve alt üst oluyor ya şimdi benzin ve otel parası çıkar kredi kartına ne güzel azaltmıştık
aldım altınımı geldim....130du çeyrek bugün
aldım altınımı geldim....130du çeyrek bugün
Hiç hesapta yokken olanları anlatayım . Bugün işten çıktım . Cüzdanımda bir kolyem vardı altın . Bir ara bozdurmayı düşünüyordum . Ama taş çatlasa 30 tl ya da 40 tl verirler dedim herhalde. Kendimi kuyumcunun önünde buldum .Param da yoktu harçlık olur diye düşündüm . Adam tarttı veeeee 140 tl dedi . Şoka girdim . Demek ki değeri daha yüksekmiş . Tamam dedim üzülerek . Bir zamanlar önemliydi benim için ama artık takamıyordum . Her neyse aldım 140 tl yi . Evin yolunu tuttum . Yolda dedim ki yine kendi kendime bu para beni bozar . En iyisi buna çeyrek alayım . Bu kez de bizim orda ki kuyumcuya girdim . Veeeeee çeyrek altın aldım . Hiç hesapta yoktu . Çok ama çok mutlu oldum . 131 tl dedi . Fakat ben 2010 tarihli 127 tl ye aldım .
süpersinizz yaa gelsin çeyreklerbende yarın pazara çıkınca alacağım çeyrek annemi aramıştım kayınvalidem de annemlerdeymiş,dedim 3 çeyreğim oldu annem aferim kızıma dedi,eskden kıafete çok verirdim sen gideli daha bir cimri oldum dedim şu çeyreklerden künye oluyorya ondan istiyordum bir ara annem ondanmı yaptırcan dedi bende yok anne sana olan borcumu vercem dedim annem boşver dedi yok içim rahat etmez dedim,kayınvalidem de o çeyrekli künyelerin modası geti gibi oldu kızım daha şık bişey alırız biz sana babana derim dedi hele birde bize torun müjdesi verirsen bebekten önce baban sana istediğin bileziiği alacak dedi hadi hayırlısı
bereketli olsun canımaldım altınımı geldim....130du çeyrek bugün
bereketli olsun canımbereketli olsun birtane
ben bugün çarşıya indim tatil için birkaç eksiğim vardı onları aldım
3.75 de kumbiriğime attım
gözünü seveyim ben böyle şokun ya ben böyle şoka hergün girmeye razıyımHiç hesapta yokken olanları anlatayım . Bugün işten çıktım . Cüzdanımda bir kolyem vardı altın . Bir ara bozdurmayı düşünüyordum . Ama taş çatlasa 30 tl ya da 40 tl verirler dedim herhalde. Kendimi kuyumcunun önünde buldum .Param da yoktu harçlık olur diye düşündüm . Adam tarttı veeeee 140 tl dedi . Şoka girdim . Demek ki değeri daha yüksekmiş . Tamam dedim üzülerek . Bir zamanlar önemliydi benim için ama artık takamıyordum . Her neyse aldım 140 tl yi . Evin yolunu tuttum . Yolda dedim ki yine kendi kendime bu para beni bozar . En iyisi buna çeyrek alayım . Bu kez de bizim orda ki kuyumcuya girdim . Veeeeee çeyrek altın aldım . Hiç hesapta yoktu . Çok ama çok mutlu oldum . 131 tl dedi . Fakat ben 2010 tarihli 127 tl ye aldım .
ohhhh ohhhhdöktüm kumbiriği saydım..
tamı tamına 110,90 TL. çıktı.
hoşgeldin bereketli olsun canımuzun zamndır gelmemştim burayaa 2 çeyrek de ben aldımm berketli olsunn kızlarr
süpersinizz yaa gelsin çeyreklerbende yarın pazara çıkınca alacağım çeyrek annemi aramıştım kayınvalidem de annemlerdeymiş,dedim 3 çeyreğim oldu annem aferim kızıma dedi,eskden kıafete çok verirdim sen gideli daha bir cimri oldum dedim şu çeyreklerden künye oluyorya ondan istiyordum bir ara annem ondanmı yaptırcan dedi bende yok anne sana olan borcumu vercem dedim annem boşver dedi yok içim rahat etmez dedim,kayınvalidem de o çeyrekli künyelerin modası geti gibi oldu kızım daha şık bişey alırız biz sana babana derim dedi hele birde bize torun müjdesi verirsen bebekten önce baban sana istediğin bileziiği alacak dedi hadi hayırlısı
Günaydın kızlar dün itibariyle kumbara olayına başladım eşime de söyledim tamam dedi dah aönceden de yapmıştık zaten cocuga dıye alıyoduk altın sonra bozdurduk onalrı ev alırken baya kar ettık
vee eşimin verdiği evde bulduklarım benım cüzdanımdakılerle toplam 36.65 tl oldu kumbarada ay sonuna kadar 100 tl yada bı altın parası yaparsak ıyı olur yegenıme takacagımız altını alcaz inşallah siftah olarak
Evet kızlar.
Ben 3 yıllık evliyim ve halen borç ödüyorum baya azalttık ama hala var
Kenara da para atamıyoruz borç olduğu için.
Şimdi şöyle birşey yapmak istiyorum. Eşimden gizli her ay 1 çeyrek altın alarak altın biriktirmek.
Ben çalışıyorum aslında aysonunda maaşımla alabilirim. Ama öyle değil. Çünkü eşimle hesabımız ortak yani o benim her harcamamı bilir ben de onunkini.
O yüzden;
Ben sonrasında biriken altınlarımı bozdurup işçiliksiz olan bileziklerden almayı düşünüyorum. Sonra da ortaya çıkarıp eşimle araba alırız belki. :1shok:
- Önce bir kumbara ediniyoruz.
- Evimizin en ücra köşesine saklıyoruz. :jeyyar:
- Az çok bozuklukları topluyoruz. Ekmekten artan marketten artan cebimizde kalan ya da ortalıkta bulduğumuz...:jeyyar:
- Ay sonuna kadar 1 çeyrek alacak parayı kenara koymuş oluyoruz.
- Sonra da hemen gidip çeyreğimizi alıp başka bir ücra köşeye saklıyoruz :jeyyar:
- Çeyrekten kalan birikmiş paramız olursa ki olacağını sanmıyorum bir sonraki aya devrediyor.
- Çeyrek alacak parayı ay sonuna kadar biriktiremediysek sevdiğimiz istediğimiz bir şeyden vazgeçip onun parasını üzerine ekleyerek çeyreğimizi alıyoruz.
Veeee çeyrek zengini oluyoruzzz...zemuszemus
Neden olmasın damlaya damlaya göl olur.. CADIARZU
Katılmak isteyenler gelsinler beraber biriktirelim. Her ayın sonunda 1 çeyreğimizi alalım...
hayırlısı olsun bol bereketli olsun inş.
günaydın gözünaydın canım bereketli olsungünaydın kızlarr.
dün sonunda maaşımı aldım ve kumbarama 51 tl attım
yol parasından arta kalan para kumbiriğe gitti
hayırlı olsun canım bereketli birikimler dileğiyle...Günaydın kızlar dün itibariyle kumbara olayına başladım eşime de söyledim tamam dedi dah aönceden de yapmıştık zaten cocuga dıye alıyoduk altın sonra bozdurduk onalrı ev alırken baya kar ettık
vee eşimin verdiği evde bulduklarım benım cüzdanımdakılerle toplam 36.65 tl oldu kumbarada ay sonuna kadar 100 tl yada bı altın parası yaparsak ıyı olur yegenıme takacagımız altını alcaz inşallah siftah olarak
bende her ay bır ceyrek altın yapıyorum.evlenelı 8 ay oldu ve 8 tane kucuk altınım var :) esım dıyor ceyrek altın yapma bankaya altın hesabına yatır ama oyle olmuyor daha once denedım.para lazım oldugunda bankadan cekılıyor o yuzden en ıyısı ceyrek altın.2 tane daha olsun 10lu altın yaptırıcam yada 2 tane beslı malum yaz geldı dugunler onlar varken gıdıp yenısını yapmak zor gelebılır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?