Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

farmasicimm bana yardıım edermiisn ben konu açmayı beceremedim.arıyorum ama bulamadım daha yeniyim çözemedim

wawwwwwwwwwwwwwww bütün yatırımcılar burada hahhhhhhhhhhhh şöyle ya buralar ıssız kalmasın

ezgii canım ne başlığı açaçcan söylee canım
sağolsun hemşom da yardımcı olmuş

Şimdi şekerler benim açacağım konu şu 'çok boş vaktim var evde ne yapmalıyım ' :)) olacak.ama nerden nasıl açıcam bilemedim.

ezgi ne ile ilgili konu açacaksan örneğin birikimlerle ilgili diyelim o zaman ekonomi -finans sayfasına gidip tek tek hani çeyrek altın biriktirenler
kuruş kuruş biriktirenler diyor ya o sayfanın üstlerine bak YENİ KONU AÇ diyen yere tıkla ve istediğin başlıkta sayfa aç canım anladın mı ?:26:

Son düzenleme:
benden kumrama 5 tl daha...hadi hayırlısı.........
bereketli olsun canım
inşlh bir an önce biter canım borçlarolsun altını sünnet düğününe almışsın ama siz yapınca onlarda size getirir yatırım olmuş yine de maşallh
evet haklısın seneye oğlanları hemen sünnet ettiriyorum

çok güzel birikimler yapmışsın aslında.
sen de birikim yapacak potansiyel var ve bunu yabana atma ve devamını getirmeye bak canım benim

evet farmasi

hele de yaz gelince pazardan 10 hadi bilemeidn 20 tl ye dünyanın sebzesini alabiliyoruz..

bu arada topikimiz bu sıralar çok hareketli
bu hali herkesi daha çok motive ediyor sakın bir yere ayrılmayın

evet farmasi

hele de yaz gelince pazardan 10 hadi bilemeidn 20 tl ye dünyanın sebzesini alabiliyoruz..

bence de kesinlikle ayrılınmaması gereken bir topik burası.
bir müddet ayrılık galiba lüzumsuz harcamaları beraberinde getirecektir
birbirimizi bence çok güzel motive ediyoruz ve yapacak daha çok birikimimiz var nasipse inşallah kızlar

merhaba arkadaslar ben okullar kapandıgı için sessiz bir dönem yasıyorum ama kumbaramdan yine 34,70 tl cıktı bi güzel harcadım dün
6 ay önce kredi kartım ile 2 çeyrek almıstım şimdiye kadar coktan kara geçtim iyki almısım bu ay ütü taksidim de bitti bir çeyrek daha alacagım 6 ay sonra yine kardayım birde 2 gr altınım var ama cok moralim bozuk bu ara bir bebek bir düğün hepsi onlara gidebilir olsun canım saolsun hazır oldu elimizin altında dimi

Son düzenleme:
bu Kuyumcu benı kazıklıyor mu ne!
2 adet çeyrek aldın 258 TL verdim . Bir çeyrek 129 TL oluyor .... sizler bugun 124 TL'den almışsınız bu ne iş anlamadım....
Birde Kredi kartı ile alırsan 131.5 TL diyor............

evet farmasi

evet yazın pazar ucuz oluyo bgn pazara gittim 20tl ile 15tl harcadım 5 tl hopp kumbaraya.pazartesi günü nasipse gram altın alacam

Demin aşkım bakkala gitti para üstüne konup 3 tl daha kumbişe gitii...oleyyyyy

benimde gelecek ay iki altınım bebişlere gidecek

ama biriktirmesek hiç olmayacaklardı şimdi almak zorunda kalacaktık

karlıyız yinede byza

Bende 100 tl ayırdım kenara . Her ay yaptığım gibi :) Herkese bol birikimler.

neden böyle oldu acaba

arada öyle şeyler de oluyor canım ne yapalım sağlık olsun kaldığımız yerden birikime devam artık
Bende 100 tl ayırdım kenara . Her ay yaptığım gibi :) Herkese bol birikimler.
bereketli olsun canım
he he hee benden 4 tl daha....varmı arttıran
wawwwww harikasın canım
evet ya çok garip doğrusu :26:
evet yazın pazar ucuz oluyo bgn pazara gittim 20tl ile 15tl harcadım 5 tl hopp kumbaraya.pazartesi günü nasipse gram altın alacam

ohhhhhhhhhhhh bereketli olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…