Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ne güzel bu haberlerrrrrrrrrrrrrr ececim hayırlı olsun inşallah devamı gelsin canımcım

kolay gelsin canım geçmiş olsun ayrıca.
elbetteki binanın dışındaki işler bitsin de öyle yıka istersen sil baştan olmasın emeklerin gene de kendin bilirsin tatlım
haklısın hemşom üstün körü temizlik yapcam şimdi,dip köşe iş bitine yaparım,bu arada altının da hayırlı olsunn bitanem bereketli olsun inşlh

caanım bereketli hayırlı olsun altının geçen çarşamba 133 tl demişti burda ii düşmüş yaa bende cuma günü açıcam kumbaramı bakalım ne çıkacak:18:

ne güzel bu haberlerrrrrrrrrrrrrr ececim hayırlı olsun inşallah devamı gelsin canımcım

inşlhh bitanemmm devamıda gelsin hayırlısıyla biz yazın gezemiyoruz da zaten eşimin sezon açılınca sürekli mesai oluyor tatil bile yok 1 gün bile düşün bereketli bir yaz olsun inşlh hepimize

akşam eşime konuyu açtım kredi kartı ekstreni takip ediyor musun nasıl geliyor filan diye o da işyerine malları sermek için çadır filan aldığından bahsetmeye başladı. dedim onlar değil sadece eve ne kadar harcıyorsun dedim. 500- 600 civarıdır dedi. ama bu yiyecek içecek sadece.
ben de dedim sen bana versen de o parayı ben yapsam alışverişi diye teklifte bulundum tamam dedi 400 tl vereyim olur dedi yok dedim 500 tl olursa olsun pazar parası da verme dedim 450 olsun dedi. ama ben her istediğimi alırım dedi. baktım pabuç pahalı öyle yağma yok sadece benim listemin dahilinde harcayacağız dedim. olurdu olmazdı derken aşkım zaten günde 5 tl sigaraya veren biri olsam ayda 150 tl eder ki o da yok sadece en fazla 40 tl civarında kuruyemişe para veriyorum dedi tamam canım haklısın dedim . çünkü zaten oğullarımın ve eşimin çerez çikolatavs gibi harcamalarına çok gidiyor. nasıl biliyorsan öyle devam et canım aşkım dedim pazar paramı da 20 tl ver tamam dedim
eski düzenimize devam hayırlısı artık.

ama bugün kredi kartı ektresi gelmiş eve harcadıklarını gördüm 282-283 tl
diğer kredi kartının ekstresi yok ortalarda o da gelir ya da onu da sorgulayayım bakalım durum nedir?

inşlhh bitanemmm devamıda gelsin hayırlısıyla biz yazın gezemiyoruz da zaten eşimin sezon açılınca sürekli mesai oluyor tatil bile yok 1 gün bile düşün bereketli bir yaz olsun inşlh hepimize

aminnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnn

teşekkürler canım

sağolasın bitanem ama bu altını sünnet düğünü için aldım kendime değil yani
zaten istesem de kendime alamam 2500 tl borcum dururken önce borcumu ödemem sonra yatırım yapmam lazım

Son düzenleme:

Valla benimde eşimle bi pazarlık yapmam şart :) iyi yapmışsın cnm

Valla benimde eşimle bi pazarlık yapmam şart :) iyi yapmışsın cnm

ezgicim pazarlıksız olmuyor. şimdi artık haftalık aldığım 20 tl yi bir şekilde artırmanın yolunu hayırlısıyla bulurum inşallah.
yaz mevisimi nasılsa kayınvalideye onun tanıdıkları kendi ürettiklerinden bir sürü getiriyor o da bana taşıyor
tabi bu tip hareketler de benim pazar listemdekilerin tek tek azalması veeeeeeeee paranın bana kalması anlamına geliyor bakalım artık hayırlısı

Ne güzel işte pazardan almaktan kurtulmuşsun bende sizin yazdıklarınızdan sonra kendimi kısmaya başladım..güzel birikimler olur inşallah..

Ne güzel işte pazardan almaktan kurtulmuşsun bende sizin yazdıklarınızdan sonra kendimi kısmaya başladım..güzel birikimler olur inşallah..

inşallah canım
artık pazarlar da eskisi gibi değil elektronik tartılar var yeri geliyor kişi kilo kilo değil yiyeceği kadar 500 gr 1 kg alabiliyor böylece israf da önlenmiş oluyor. bunlar çok ciddi anlamda bütçemize artıları olan şeyler.

farmasicimm bana yardıım edermiisn ben konu açmayı beceremedim.arıyorum ama bulamadım daha yeniyim çözemedim

sağolasın bitanem ama bu altını sünnet düğünü için aldım kendime değil yani
zaten istesem de kendime alamam 2500 tl borcum dururken önce borcumu ödemem sonra yatırım yapmam lazım

inşlh bir an önce biter canım borçlarolsun altını sünnet düğününe almışsın ama siz yapınca onlarda size getirir yatırım olmuş yine de maşallh

farmasicimm bana yardıım edermiisn ben konu açmayı beceremedim.arıyorum ama bulamadım daha yeniyim çözemedim

canım hemşom çıkmış sanırım nereye konu açacaksan melesa ekonomi-borsa bölümü diyelim topiğe tıklayıp sol üst tarafta pembe yazıyla yeni konu aç yazıyor ordan açabilirsin canım

bu arada geçen yılda bikaç ay takılmıştım bu topiğe 2 altın almıştım annem bize vermişti altın ona verdim ayrıyeten 500 birikmişti ufak bi kaza geçirince araba amasrafları için eşime vermiştimkeşke bu zamana kadar devam etseymişim:97:memlekete giderken de eşim harçlık vermişti hiç harcamadan getirmiştim onla da altın almıştım 85 ken baya kar yapmıştım onuda annecime vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…