Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

en son listede 50 lira idi

sonra ben onu 55 lira yaptım

ama şimdi 1 lira daha ekledim

son toplam 56.00 lira :lepi:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bugun gıttım ve çeyrekımı aldım yuppiii heyyoooo allahım hayırlı uğurlu olsun ınşallah umarım ıhtıyacım olmaz ve bozdurmak zorunda kalmam bu arada ben 100 tl ye aldım eskisi 100 yenısı 102 lıraymış bende zaten bırıktırcem dıe eskısını aldım yanı kısa vadede bozdurmayı duşunmuyorum dıe 10 tl m bana kaldı.bıde kızlar dıkkatlı olun bı kaç yere sormanızda fayda var ben ole yaptım bı kaç yerde yenısıne 103 tl dedıler mesela sorup almakta fayda var darısı hepınızın başına ınşallaaahhhhhhhhhhhhhhh.bu arada ben yıne bırıktırmeye devam edıyom şu anlık 10 lıram var

kaydirigubbakcemile5meğer boş yere ne çokpara harcıyormuşum..bugün itibariyle toplam param 70...iyi akşamlar...

Liste kabardı KuMBİ m de toplam : 21.70 kuruş um oldu :)) Sabırrsızlanıyorum bir an önce bir çeyreğim olsun istiyorum sonra da 1 bileziğim

ay hadi hayırlı olsun.
ama toplaşıp gidecektik kuyumcuya neden önceden aldın:)
hem belki indirim yaptırırdık...
ay düşünsenize topikçe basarmışız bi yeri.
ahahahah.

Liste kabardı KuMBİ m de toplam : 21.70 kuruş um oldu :)) Sabırrsızlanıyorum bir an önce bir çeyreğim olsun istiyorum sonra da 1 bileziğim

bendende bu akşamlık 5 tl'cik

hayırlı olsun canım

ben de katılıyorum...zaten bozukluk biriktiriyodum...bütünleştirip harcıyodum ama,bu ay altın yapayım bari...sonrasındada gaza gelirim inşallah...beni de yaz listeye canım

3.30 daha attim , 66.50 oldu.... hedefim tam altin alkisalkisalkis

Ben bozuklara elimi dahi süremiyorum zemuszemus kızım sağolsun o toplayıp kumbarasına atıyor.Her akşam babasını ve beni silkeler hasılatı toplar.Bu yaz kızım 2 ay babaannesinde kaldı onun bozuk para toplama işini ben devraldım.Birde ne göreyim delikafadulden meğer benim kız iyi para götürüyormuş.aklinialirimsmile Tabi aslında kızımın bu davranışı hoşuma gitmeye başladı,uzun zamandır para biriktirir ve iyi değerlendirir ihtiyaçlarına harcar.Vallahi bu kız çok tutumlu olacak...

Tabi o yokken o parayla 2 adet çeyrek aldım.Kalan parayıda tatil paramıza kattım.Şimdi ben bütün paralardan atıyorum.

Kızlar bu gün benden 20,00 TL

teşekkur ederım kızlar ıyı dıleklerınız ıçın.karalahana ben o altını almasam parayı yerım dıe korktum o yuzden aldım zaten ben ızmırde oturuyom sızle gelemezdımkaydirigubbakcemile2bende gıttım aldım bıde eşımın durumu kotuye gıdıodu parasını sureklı yıyoda kendısı şımdı acırım ben derım bu parayı verırım o da hepsını harcar dedım gıttım aldım ve çok rahatımben boyle yapıyım en ıyısı dah aıyı oluyo bı ayda 2 tane almayıda hedeflıyom ama bu ay olmayabılır bu arada bugun 10 tl daha koydum 20 liram olduguclubacismile

Bende varım bende ekimde başlayayım benide listeye yazın.ALtın birikimi güzel fikir...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…