• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bu ay baya birikim yaptım
100 tl ayırmıştım zaten 500 tl de günümden geldi ama bekletiorum şuan çünkü altın baya yükselişte düşsünde hemen gidim bileklik alıcam kendime
ayrıca bireysel emekliliğe başladım 100 lirada ona yatırdım birde işyerimle başka bir güne girdim ona 200 vericez kocamla beraber çünkü
diğer ay bana bir 500 daha gelicekyani günden:D
gelsin paralar:D:D ben günlük biriktiremiorum aylık atıorum bi kenara daha ii oluo bunların dışındada 50 tl kıvırdım attım çekmeceye:D

kumbaramdan 50 tl bütünlettim onları da altın alacağım paraya ekliyorum :lepi:
ay sonunda da üzerini ekleyip alıcam altını

süpersiniz yaa...ben de katılıyorum bugünden itibare..gidiyim bakıyim ortalıkta ne kadar bozuk para var hemen topliyim...:jeyyar:

kızlarrr benim 90 Tl m oldu..:lepi: az kaldı 110 a... eskiden biriktirdiğim de 550 TL m var hepsini çeyrek yaptıracağım ekime girerken 6 çeyreğim olacak...:lepi:

affferinn kız sana...:mymeka: helal..:lepi:

sağol canım da kafama ne vuruyon...acıdı bak...bilmiyorumkismile

benim eşim aralıkta askere gidecek o yüzden ne biriktirirsem kar deyip atıyorum kenara... yoksa ben pek biriktiremem normalde...

Bende varımmmmmm

İlk defa bu ramazanda para biriktimiştim az az ata ata birikmiş baya
Allah kabul etsin ramazan fitremiz olarak vermiştim onu

Dediğiniz gibi neden olmasın ! belki birgün araba alırım :)

Katılmak için yazdıklarınız hazır :) başka yapmam gereken varmı ?

Bismillah ...
3.5 tl attım kumbarama :)
Allah berektini arttırsın hepimizin paracıklarının :)

biz alana kadar eğer bu tutarda kalırsa yine 110 tlmi arıracağım altın almış gibi ama çok pahalı şu anda .
ama para kesin kenara koyulacak çaresi yok...

ben bugün 5 tl daha attım oldu mu sana 15 tl hadi bakalım benim altına daha çok var gibi ama neyse

az önce kargocu geldi
20 tl verdim paranın üstünü sırf bozukluk verdi :lepi: 11,25 tl
kumrabaya gidecek akşam

benden bugün 3 tl. sanırım ay sonuna kadar ceyreğim olamıcak. ben 15'inden 15'ine alıyım en iyisi

malesef ben dün 10 tl harcamak zorunda kaldım.. kızımın maması bitmiş evde başka param yoktu... 80 TL kaldı... 5 daha attım 85 TL oldu...:1no2:

Back