Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Yine attım ve şuan kumbaram da toplam 20.80 krş var :)))

kızlar yaaa ne güzel bi fikir bu..bende varım..zaten bozuk olunca sanki para değilmiş gibi harcayıp duruyoruz..bari altın alabilmek için kenara köşeye atalım..

Katrem ellerine emeğine sağlık çok çok teşekkür ediyorum, o kadar uğraşıyorsun
ilk defa bu kadar hevesle para biriktiriyorum
ve hemen harcamak ıvır zıvır almak için değil de sağlam bi birikim yapmam için çok güzel bir adım oldu.

benim en son listede 50.00 lira idi

şuan 55.00 oldu.

ülkem kadınları nasıl zeki yaaaakatrem çok güzel fikir tebrik ederim devam ederseniz 2 ay sonra Allahın izniyle bende başlarım..Malum düğün hazırlığı falan...Ben kenara atamıyorum...Ama sizi takdir ettim..Allah bereket versn..

Valla bravoo süper bir fikir olmuş.Asla para biriktiremem hepde özenirim nasıl biriktiriyorlar diye benim yanımda para durunca resmen batıyor bana çok sinir bir huy kendi huyumu kendim beğenmiyorum:)) sitede gezinirken ayda 1 çeyrek alıyoruz nasılmı diye okuyunca bir bakıyım dedim:) iyikide bakmışım belki sizlerin hayrına bende biriktirebilirimkaydirigubbakcemile5

Benide listeye ekleyinn gerçi eylül ayı bitti bitiyor ama en azından önümüzdeki ay için biriktirmeye başlamış olurum.Tekrar tebrikler ben bu işi çok sevdim alkisalkisalkis

Benden de bugun 3 lira delikafadulden ..63.20 oldu yasasinnkaydirigubbakcemile5

benim kumbarayı oğlan ele geçirmiş paralarımı heryere savurmuş... birazını da kızın anakucağının kenarı sökülmüştü ordan içine doldurmuş... şimdi temizlik yapacağım bakalım başka nerelerden çıkacak... inşallah hepsini bulurum...:1no2:

Allahım bu çocuklar ya öldürrüler adamı.
inş çok saçılmamıştır canım.
toparlarsın:)

maşallahınız var kızlar..eylul ayı bıttı bende ekımde baslarım bırıktırmeye..
bol bereketlı gunler kuzular..

kızlar bugün altın gününe girdim 9 kişiyiz ayda bir çeyrek altın böylece daha mecbur oldum ayda bir çeyrek yapmaya bugünde 12 lira attım

kızlar akşam çeyrek aldım arkadaşımın düğünü var die 103 liraydı bilginize

ya bende bende bendeDD

benide ekleyin listeye ama şimdilik sadece 80 kuruşum var akşam kocam gelsin ondan bozuklukları çalarım:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…